שאלון שכזה ^^

archer girl

New member
שאלון שכזה ^^../images/Emo79.gif

על חברי הפורום :X אני יודעת שהיה כבר פעם, אבל נו. והוא עילג כי אני המצאתי את השאלות שלו ^_^ [לפחות את חלקן :X] האמ,
מלאו שמותיהם של 5 [כן, 5. כי אנחנו קצת, ועם 10 זה יהיה כולם :X] מחברי פורום שאתם מכירים הכי טוב. 1. 2. 3. 4. 5.
וענו על השאלות הבאות: מה אתה הכי אוהב ב-1? מתי בפעם האחרונה דיברת עם 3? מה אתה חושב על 2? מה הדבר הכי נחמד ש5 עשה עבורך? ספר 3 עובדות על 4? האם 1 ו4 מתאימים? האם 2 ו-3 הם באותו גיל? כמה זמן 5 בפורום? זהו. קצר ועילג, בדיוק כמו שאני אוהבת
.

archer girl

New member
אני אני אני ^^../images/Emo79.gif

1. פאינה/ פאי/ ג'ורג' ^^ 2. אפרת ^^ 3. ליאת ^^ 4. אלינה ^^ 5. רינה ^^ [סליחה לכל מי שלא כתבתי
. נו, כולם נחמדים, אבל כתבתי את מי שאני הכי מכירה ^^]. מה אתה הכי אוהב ב-1? שהיא בן אדם כ"כ נחמד ^^ ושהיא תמיד שם כשצריכים אותה. תודה, פאי
. מתי בפעם האחרונה דיברת עם 3? לפני יותר מדי זמן. אני באמת צריכה לדבר איתך
מה אתה חושב על 2? שהיא נחמדה, ומנהלת טובה
[כל הכבוד אפרתי שהתקבלת ללימודים
.] מה הדבר הכי נחמד ש5 עשה עבורך? דיברה איתי. לוידעת :X ספר 3 עובדות על 4? קוראים לה אלינה והיא בת 18. היא אוהבת את בון ג'ובי
. והיא מתגייסת ביולי
. האם 1 ו4 מתאימים? לא במובן הזה :X. אבל אני חושבת שהן נורא מחבבות אחת את השניה ^^ האם 2 ו-3 הם באותו גיל? לא בדיוק. 3 שנים
כמה זמן 5 בפורום? הרבה אני מניחה ^^

תסלחי לי שאני לא עונה על השאלון

אני לא ממש מכירה את חברי הפורום חוץ מכמה ממש בודדים. סליחה
זה סתם יהרוס את השאלון היפה שלך! ובאמת מזמן לא דיברנו. וסליחה אם פגעתי כאן במישהו

אני אנסה-../images/Emo29.gif

1.לילוש 2.פאינה 3.ליאת 4.יונתן 5.הלני וענו על השאלות הבאות: מה אתה הכי אוהב ב-1?שהיא מתוקה כל כך
ומשיקעה המון זמן מתי בפעם האחרונה דיברת עם 3?מזמן נראה לי..חחח מה אתה חושב על 2?שהיא מקסימה ושרוטה
מה הדבר הכי נחמד ש5 עשה עבורך?הממ..כל מיני דברים קטנים.מזל טוב ביום הולדת זה נחמד בשבילי:) ספר 3 עובדות על 4?הוא בן,הוא מסיים יא',והוא מנהל איתי את הפורום
האם 1 ו4 מתאימים?חחחח אם בא לכם אז למה לא
? האם 2 ו-3 הם באותו גיל?לאאאאאאאאאאאאאאאאא כמה זמן 5 בפורום?מההתחלה נראה לי

למעלה