שאלון-של-לפני-הופעה.

שאלון-של-לפני-הופעה.

מגיעים לברל'ה? באיזו שעה? עם מי? איך? איפה תרצו לעמוד בהופעה? מי תרצו שיהיה לידכם/איתכם? יש כבר כרטיס ביד? ממי קניתם/ממי אתם קונים/חינמים? איזה שיר הכי תרצו לשמוע בהופעה? מי הייתם הכי רוצים שיהיה איתכם, אבל אין באפשרותו להגיע? תהנו !

יאללה, נזרום

מגיעים לברל'ה? אחרת לא הייתי עונה על השאלון! באיזו שעה? מניח שבסביבות 22:00 עם מי? לבד, פוגש שם את עדי איך? אוטו כנראה איפה תרצו לעמוד בהופעה? שורה שלישית ככה.. מי תרצו שיהיה לידכם/איתכם? עדי. וחסר לה שהפעם היא תתחיל לנדוד לי באמצע ההופעה! יש כבר כרטיס ביד? לא ממי קניתם/ממי אתם קונים/חינמים? חינמי איזה שיר הכי תרצו לשמוע בהופעה? תכלס ממש בא לי אין לך מקום מי הייתם הכי רוצים שיהיה איתכם, אבל אין באפשרותו להגיע? עדי נשמת ה-מ-ע-פ-נ-ה שבת שלום! נתראה מחר... תהנו !

נשמת

New member
../images/Emo14.gif

מגיעים לברל'ה?
לא. באיזו שעה?
אפ'פם. עם מי?
עם אפ'חד. איך?
זה באמת קשה, לא יודעת איך... איפה תרצו לעמוד בהופעה?
הייתי רוצה לעמוד בשורה ראשונה בצד ימין. מי תרצו שיהיה לידכם/איתכם?
שנשונה. יש כבר כרטיס ביד?
אין. ממי קניתם/ממי אתם קונים/חינמים?
יו ענבר, את חטטנית... איזה שיר הכי תרצו לשמוע בהופעה?
אמן. מי הייתם הכי רוצים שיהיה איתכם, אבל אין באפשרותו להגיע?
עצמי. תהנו !

עונה [:

*אני קוראת סמויה* מגיעים לברל'ה? כן [: באיזו שעה? 20:30 עם מי? ידיד ^ איך? מממ ההורים שלו כנראה מסיעים.. איפה תרצו לעמוד בהופעה? קרוב לבמה D: מי תרצו שיהיה לידכם/איתכם? מממ אני לא מכירה אף אחד מהפורום אז איתו ><" יש כבר כרטיס ביד? לא אני לוקחת את הכרטיס שם .. ממי קניתם/ממי אתם קונים/חינמים? קניתי מברל'ה איזה שיר הכי תרצו לשמוע בהופעה? Somebody else מי הייתם הכי רוצים שיהיה איתכם, אבל אין באפשרותו להגיע? ענבל ו.. כנראה שעמית לא תגיע אז גם עמית ^^

AvtipuS

New member
לא עניתי על זה כבר?+../images/Emo207.gif

מגיעים לברל'ה? כן. באיזו שעה? מוקדם מאוד. 5-6. עם מי? לבד. איך? מורידים אותי שם על הדרך. איפה תרצו לעמוד בהופעה? שורה ראשונה. מי תרצו שיהיה לידכם/איתכם? לא משנה. יש כבר כרטיס ביד? לא. ממי קניתם/ממי אתם קונים/חינמים? חינמי. איזה שיר הכי תרצו לשמוע בהופעה? בסוף תבכו. מי הייתם הכי רוצים שיהיה איתכם, אבל אין באפשרותו להגיע? מישהו עם אוטו מהאיזור?
[בלי מלווה.] אני עדיין צריך טרמפ מהברלה לתחנת רכבת של בנימינה או של חדרה..אם מישהו\י יכול\ה אז אני מאוד אודה לו\ה!

yotem 17

New member
Don't forget about us../images/Emo83.gif

מגיעים לברל'ה? יאפ באיזו שעה? תשע וחצי ככה עם מי? אביה וניצן, חברות... איך? באוטו של אביה איפה תרצו לעמוד בהופעה? אמצע כזה, לא שורה ראשונה ולא מאוד מאחורה מי תרצו שיהיה לידכם/איתכם? בדיוק מי שאיתי שם יש כבר כרטיס ביד? כן ממי קניתם/ממי אתם קונים/חינמים? ענבר כמובן
איזה שיר הכי תרצו לשמוע בהופעה? אממ אני מחכה להמון שירים הפעם...אבל בערך מפחד לשמוע 90% מהם. נראה לי אני הולך להתפרק בהופעה הזאת. מקווה שלא. מי הייתם הכי רוצים שיהיה איתכם, אבל אין באפשרותו להגיע? אף אחד

billi bob

New member
הלב דופק.

מגיעים לברל'ה? יאפ, בעזרת השם. באיזו שעה? אין לי שמן של מוסך. עם מי? גיל, שני, נטע, יותם. איך? אוטו של נטע איפה תרצו לעמוד בהופעה? שורה ראשונה נראה לי. מי תרצו שיהיה לידכם/איתכם? גיל
יש כבר כרטיס ביד? אכן. ממי קניתם/ממי אתם קונים/חינמים? ענבר
!!! איזה שיר הכי תרצו לשמוע בהופעה? בסוף תבכו, לא יכול אחרת, don't like. [עוד מעט- בשביל גיל] מי הייתם הכי רוצים שיהיה איתכם, אבל אין באפשרותו להגיע? none.

RtOoNmY

New member
למה אני ערה..?../images/Emo122.gif

מגיעים לברל'ה? כה באיזו שעה?8 ככה עם מי? שני חברים איך? אחד מהם איפה תרצו לעמוד בהופעה? שורה ראשונה איפשהו מי תרצו שיהיה לידכם/איתכם? המפ.. יש כבר כרטיס ביד? בערך.. נקבל אותו הערב ממי קניתם/ממי אתם קונים/חינמים? נופר =] איזה שיר הכי תרצו לשמוע בהופעה? להיות+חולמת+לא יכול אחרת מי הייתם הכי רוצים שיהיה איתכם, אבל אין באפשרותו להגיע?המפ.. תהנו

../images/Emo60.gif

מגיעים לברל'ה? יאפ באיזו שעה? תלוי בפפקים, אני מעריכה שבסביבות תשע עם מי? אונ מי אונ איך? רכב איפה תרצו לעמוד בהופעה? מספיק קרוב לבמה שאפשר יהיה לראות את העיניים, אבל לא שורה ראשונה. מי תרצו שיהיה לידכם/איתכם? עידודו
ויפיתי שלא ראיתי עידנים! יש כבר כרטיס ביד? נופ. ממי קניתם/ממי אתם קונים/חינמים? מהברל'ה בכבודו ובעצמו
איזה שיר הכי תרצו לשמוע בהופעה? המאה העשרים. אבל בגלל שאני יודעת שאין שום מצב שבעולם שזה יהיה, אני אסתפק גם בWAY או בWDYG והזמן שלך כמובן. מי הייתם הכי רוצים שיהיה איתכם, אבל אין באפשרותו להגיע? הוא..

ברל'ה.

מגיעים לברל'ה? כן. באיזו שעה? סביבות 20:00, למכור כרטיסים. עם מי? לא ידוע איך? לא ידוע. איפה תרצו לעמוד בהופעה? לא ברור.. מי תרצו שיהיה לידכם/איתכם? עמרי ליאן ואוחנה. יש כבר כרטיס ביד? עודדד יהיה. ממי קניתם/ממי אתם קונים/חינמים? אני זאת שמוכרת אותם.
איזה שיר הכי תרצו לשמוע בהופעה? לא יכול אחרת, בסוף תבכו. מי הייתם הכי רוצים שיהיה איתכם, אבל אין באפשרותו להגיע? טל.

למעלה