שאלון שמצאתי בבלוגאפל בישראבלוג -

שאלון שמצאתי בבלוגאפל בישראבלוג -

אם תוכלו להבין אותו, ואף לענות עליו, יהיה פה כיף. :] (נו, הפורום יתעורר!) 1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה. 5. זכרים או נקבות? 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? 9. בכמה מפגשי ישרא היית? 10. בכמה רוקים היית? 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? בלימודים, אתה טיפוס הומני או ראלי? 13. האם אתה דיסלקט? 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי? 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? 19. מה מידת החזייה שלך? 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? 29. מה הפאטישים שלך? 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? 40. מה הדימוי העצמי שלך? 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? 42. מה המספר הזה אומר לך? 43. מי ההוביט האהוב עליך? 44. איזה כשרונות יש לך? 45. האם אתה טרו? 46. האם יש לך מצפון? 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? (הבנתם משו? :/) אוהבת -

dilan angel

New member
../images/Emo12.gif

. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? שושו 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר?
3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב?
4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה:לא היה עדיין 5. זכרים או נקבות?פאק..אמממ זכרים אבל מה קשור? 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? עיניים 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל?אין לי שמץ 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן?בשומקום 9. בכמה מפגשי ישרא היית?שו?!
10. בכמה רוקים היית? שו2?!
11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? בלימודים, אתה טיפוס הומני או ראלי? WTF?? 13. האם אתה דיסלקט? NOP 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? לא זה ולא זה 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? קודם לגמור ת'שאלון המפחיד הזה 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? לא מתה על ספרים 19. מה מידת החזייה שלך? טוב נו מכיוון שרק בנות יש בפורום אז-75B 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש?
אפחדדדדדדדדדד 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש?אמממ לא מישהו מיוחד 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם?אנ'לא מתעבת אף אחד 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת?לא שתיתי אפעם 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? (
) 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? לא אוספת 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך?הוא דווקא בשבילי 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? פוקאונטס 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? בלי טלוויזיה דלוקה 29. מה הפאטישים שלך? פאטישים??
31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]?לא 32. האם גם אתה מעריץ חתולים?לא
33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]?אממ לאמשנה לי 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? לא חס וחלילה 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? לאפחדדדד עעעע שאלון מעצבן 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? אמממ לא חשבתי על זה 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים?לא.. 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית?נואפפפ 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? משימת הנוור?????שו זה? 40. מה הדימוי העצמי שלך?לאדעת 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה?לא 42. מה המספר הזה אומר לך?כלום.. 43. מי ההוביט האהוב עליך?לאמכירה הוביטים 44. איזה כשרונות יש לך?לא הרבה 45. האם אתה טרו? פאק..מזה? 46. האם יש לך מצפון? יאפ 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? בערך 140 48. איזה ריח אתה הכי אוהב?יסמין 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? מוח ------------------------ עניתי על השאלון בהתלהבות יתרה
וכמו שרועי לוי אומר- מוווווווווווווווווווזר....

חהחה. אני.

1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? לול. (איך מהשם אוראל אפשר להגיע ללול?). 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? חיבוק טוב ואמיתי. בינתיים, מכל החיבוקים הרבים, אני כנראה אזכור רק 2. 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? . 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה. לא הייתה. 5. זכרים או נקבות? זכרים. רוב הזמן. חהחה. 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? ידיים. ידיים. ידיים. 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? עיניים. 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? נעים בצוואר. 9. בכמה מפגשי ישרא היית? 1. חהחהחה 10. בכמה רוקים היית? לא הייתי. 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? לא הייתי. 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ראלי? אני טיפוש הומני. 13. האם אתה דיסלקט? לא. 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי? לא יודעת. 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? בלע. 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? לא יודעת. 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? ריאליסטים. 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? "זונה". :] 19. מה מידת החזייה שלך? 80B. 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? חסוי למדי. 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? קורט קוביין, יצחק רבין וג'ון לנון. 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? ערס מסויים. 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? אף פעם לא השתכרתי.
24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? ? 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? בלע. 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? כיתה ג'. כן, עצוב. 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? "מלך האריות"!!! (כולם מתפלאים שאני יודעת אותו בע"פ...) 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? כרית נוחה. 29. מה הפאטישים שלך? ? 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? :/ 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? לא. 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? לא מעריצה. אבל אוהבת! 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? לא משנה לי. :] 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? לא. חס וחסה. 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? חהחהחה. לא. הוא שלישלישלי. 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? לא. 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? כן. 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? ? 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? אף פעם לא שיחקתי נוור. 40. מה הדימוי העצמי שלך? ? 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא. 42. מה המספר הזה אומר לך? כלום. 43. מי ההוביט האהוב עליך? פרודו? 44. איזה כשרונות יש לך? שירה, מחשק, כתיבה.. 45. האם אתה טרו? ? 46. האם יש לך מצפון? כן. :/ 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? בערך 60. (אני מוחקת הרבה.) 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? בושם. ריח של תפוח. רדבול. 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? אני לא אוכלת דברים הזויים. אוהבת -

NoWords

New member
ננסה לענות על משהו../images/Emo3.gif

ל מ ע ן ה פ ו ר ו ם
1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? נֶעמה! ילדים דיסלקטים! 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? - 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? - 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה. לא היה משהו עם לשון עדיין, סו... 5. זכרים או נקבות? זכרים
6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? פנים בכלליות 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? שיער,אנערף 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? אוי שניהם מויייייי כיף 9. בכמה מפגשי ישרא היית? לא הייתי בישרא, הייתי בתפוז - 3 10. בכמה רוקים היית? - 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? - בלימודים, אתה טיפוס הומני או ראלי? הומני! 13. האם אתה דיסלקט? לא 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי? - 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? חח אפחד 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? לודעעעתת 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? מתח,בדידות,עצב,שואה (נו, לכו תבינו) 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? לודעעעת אני מוזרה 19. מה מידת החזייה שלך? אהההההההם
20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש?
לא רוצה
21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? אפחד 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? ילדה קרציה גוצית בשם אורטל
23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? 0
24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? אפחדדד 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? יש לי אוסף מפיות ענקקק מגיל 10 בערך, כיום הוא סתם מעלה אבק באיזה ארון 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? ז' 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? אלדיןןןןןןן 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? שקט! 29. מה הפאטישים שלך? - 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? תנו להתבגר, אחר כך נדבר 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? עעעע לא 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? כן נו ברור
33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? וואי זה כל כך לא משנה 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? לא, ואין כוונות להיות אחת כזו 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? - 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? חתול בית זה אחלה, מה רע בשינה אוכל וליטופים כל היום? 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים?נופ 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? לא 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? המשחק הזה נחמד כשאני לא משתתפת בו
40. מה הדימוי העצמי שלך? האא? 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא 42. מה המספר הזה אומר לך? לא הרבה 43. מי ההוביט האהוב עליך? - 44. איזה כשרונות יש לך? לודעעעת, יכולת כתיבה/נאום/ניסוח נחשב?
45. האם אתה טרו? הא? 46. האם יש לך מצפון? כן 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 20-30 לא יותר 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? דלק! 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? לודעת, אם אכלתי משהו הזוי לא רציתי לדעת מה זה!

למעלה