שאלון שמצאתי! סתם לכייף!!

ברררר

New member
../images/Emo23.gif שאלון שישי../images/Emo23.gif

כללי:
שם-
ספר אהוב-
סרט אהוב-
בילוי מועדף- זה או זה:
חושך או אור-
פיג'מה או חולצה גזורה ובוקסר-
אוכל או שינה-
דאודורנט או בושם-
נעלי בית או יחף-
בית ספר או אוניברסיטה-
טיול או רביצה בבית-
מאוורר או מזגן-
עניבה או פפיון-
כוכב או לב-
בקיני או שלם-
רכבת או אוטובוס-
שקיעה או זריחה-
אמבטיה או מקלחת-
גשר בשיניים או רווחים בשיניים- אי פעם:
עישנת?
השתכרת?
התנשקת?
עשית סנפלינג או בנג'י?
הצקת למישהו זר ברחוב?
מצאת כסף ברחוב? כמה?
התחלת עם מישהו זה בגלל התערבות? מתי עם אחרונה:
השתנת?
עלית על גג של מקלט?
עשית משו שממש נהנת ממנו? מה הדבר הזה?
רקדת במסיבה?
פגשת מפורסם? מי?
הלכת להופעה? איזו? שבת שלום

שאלון שישי... סוף סוף... ../images/Emo140.gif

כללי: שם- עדית ספר אהוב- בין דירות- יהלי סובול סרט אהוב- קוראים לי סם בילוי מועדף- מיטש'... זה או זה: חושך או אור- חושך פיג'מה או חולצה גזורה ובוקסר- חולצה גזורה ובוקסר אוכל או שינה- שינה דאודורנט או בושם- בושם נעלי בית או יחף- יחף בית ספר או אוניברסיטה- בית ספר.. עדיין לא הייתי באוניברסיטה טיול או רביצה בבית- טיול מאוורר או מזגן- מזגן עניבה או פפיון- עניבה כוכב או לב- לב בקיני או שלם- בקיני רכבת או אוטובוס- רכבת שקיעה או זריחה- שקיעה אמבטיה או מקלחת- אמבטיה גשר בשיניים או רווחים בשיניים- גשר אי פעם: עישנת? כן, עדיין השתכרת? כן התנשקת? כן.... עשית סנפלינג או בנג'י? לא, אבל בתכנון הצקת למישהו זר ברחוב? יש מצב... מצאת כסף ברחוב? כמה? 20 שקל... התחלת עם מישהו זה בגלל התערבות? כן מתי עם אחרונה: השתנת?מהההההה???? עלית על גג של מקלט? מזמן עשית משו שממש נהנת ממנו? מה הדבר הזה? נמנעת מלענות רקדת במסיבה? כן פגשת מפורסם? מי? יונתן פריג'.... חחחחח הלכת להופעה? איזו? של נובה..... היה אדיר... בר, תודה מקסימה ושוב סליחה על האי נעימות שגרמנו לך... אנחנו אוהבים אותך המון... סופשבוע נעים לכולכם

D i s o r d e r

New member
../images/Emo2.gif

כן אני כאן. (טוב, נו, זו לא ממש אני, זה אחד מהפיצולים של מיטל... שששש... אל תפריעי לה, היא ישנה.) שלומי טוב, ומה שלומך?

מצחיקולה

שלומי טוף..... רגיל את יודעת.... אני עפה לישון אני גמורה מעייפות... עוד 6 שעות אני הולכת לסדר ת'ציפורניים שלי שהן כבר חצי שבורות...:( אבל יהיה פסדר... נשיקות וחייייייבבבבבבבבבוווווווקקקקקקקיייייייםםםםםםםםםםםםםם

רגע רגע רגע

כתבתי לך מייל, יאללה זריז לענות לי עליו קוקי ורגע מה ז"א את עושה בייביסטר לפורום? כמה את לוקחת לשעה? צריכים לסכם איתי דברים כאלה מראש אני לא מוכנה... מה זה פה שוק?

D i s o r d e r

New member
עניתי לך עיניים שלי

יש לך מייל. תקשיבי, אני גם ככה מסתובבת פה הרבה, כרגע זה בחינם, תמורת החברות שלנו. (יעני- תמשיכי להיות חברה שלי בתמורה)

michaliron

New member
יאללה, אני משועממת

כללי: שם- מיכל ספר אהוב- פרפר, מר ורטיגו, האריה המכשפה וארון הבגדים. ועוד מלא סרט אהוב- מפלצות בע"מ!!!! בילוי מועדף- ישיבה עם חברות טובות באיזה בר, קישקושים עד הבוקר... חושך או אור- אור!!!!!!!! פיג'מה או חולצה גזורה ובוקסר- עירום? אוכל או שינה- אממממממממ..... קשה, קשה. נראה לי שינה. אבל אני מנסה להיגמל משניהם דאודורנט או בושם-מקלחת נעלי בית או יחף- יחפה.... או גרבים בית ספר או אוניברסיטה- בית ספר. האוניברסיטה היתה תקופה די סיוטית עבורי.בררררררר טיול או רביצה בבית- טיול!!!! באויר הצח, הרים ממול, שמים מעל מאוורר או מזגן- בד"כ הייתי אומרת מאוורר אבל הקיץ הזה התמכרתי למזגן עניבה או פפיון- עניבה. עדיף בצבע כחול זוהר כוכב או לב- כוכב בקיני או שלם- ביקיני רכבת או אוטובוס-עדיף אופניים אבל המציאות אומרת אוטובוס שקיעה או זריחה- שקיעה אמבטיה או מקלחת- אווווווווו. שאלה מצוינת. תלוי מתי. כשאני עצובה - אמבטיה זה פיתרון מעולה. למדתי את זה מאמא שלי. רק חבל שבדירה שלי עכשיו אין אמבטיה. גשר בשיניים או רווחים בשיניים- לי אישית היה גשר אי פעם: עישנת? כן השתכרת? כן התנשקת? לא, זה לא עשית סנפלינג או בנג'י? סנפלינג הצקת למישהו זר ברחוב? אוי ואבוי, כן. כשהייתי צעירה, נראה לי בכיתה ח, אני וחברה (היא היתה מטורפת) הצקנו לאנשים ברחוב ואמרנו שאנחנו כתבות של מעריב לנוער ויש תחרות נושאת פרסים על "הנשיקה הכי מוזרה שהיתה לי". זה היה מצחיק מצאת כסף ברחוב? אולי? מי זוכר כמה? ??????? לא זוכרת. בטח עד גובה של חמישה שקלים התחלת עם מישהו זה בגלל התערבות? לא נראה לי. אבל גם אולי. נראה לי עשיתי delete על תקופות ההוללות האלה.... מתי פעם אחרונה: השתנת? היום מתישהו עלית על גג של מקלט? ???? רק ביסודי אני חושבת. זה היה המקום שאני וחברה היינו מבלות בו את ההפסקה עשית משו שממש נהנת ממנו? כל רגע ורגע... (לפחות מנסה...) מה הדבר הזה? לענות לשאלון שישי בפורום נובה (זה היה מתבקש) רקדת במסיבה? תשמעו, זה הולך להיות מביך אבל נראה לי שרק בפורים האחרון. לפני מלא זמן, אה? אני אסיק את מסקנותי. פגשת מפורסם? בבלוג האחרון רוני סופרסטאר היתה אצלי בבית. היא נחשבת?מי? רונננננננננני. גם עם עיברי נפגשתי שבוע שעבר. אה, רגע - ומירי מסיקה היתה אצלינו אתמול. היא כבר מפורסמת, לא? הלכת להופעה? יום רביעי... איזו? עמי אברהמי ושות'. אחלה הופעה, אגב. שבת שלום לכולם!!!!!!!! שבת שקטה ונעימה (אם מוטרפת אם רוצים, גם הולך...)

tali botnim

New member
שאלון שישי ברעל!

כללי: שם-טלי ספר אהוב-מישהו לרוץ איתו/מלך החומוס ומלכת האמבטיה סרט אהוב-לב אמיץ בילוי מועדף-מיטץ'- כמובן זה או זה: חושך או אור-תלוי בסיטואציה :) פיג'מה או חולצה גזורה ובוקסר-חולצה גזורה ובוקסר אוכל או שינה-קשה....לאכול תוך כדי שינה?! :) דאודורנט או בושם-בושם נעלי בית או יחף-יחף/פה בית ספר או אוניברסיטה-לכל אחד הפלוסים והמינוסים שלו אני מניחה טיול או רביצה בבית-טיול מאוורר או מזגן-מזגן עניבה או פפיון-עניבה יש לי שתיים כאלה:) כוכב או לב-איזה שאלות יאללה...לב בקיני או שלם-ביקיני רכבת או אוטובוס-רכבת שקיעה או זריחה-שקיעה אמבטיה או מקלחת-רק אמבטיה גשר בשיניים או רווחים בשיניים- טפו טפו טפו לא רוצה אף אחד מהם אי פעם: עישנת?כן השתכרת?יותר מדי התנשקת?יצא לי עשית סנפלינג או בנג'י?סנפלינג הצקת למישהו זר ברחוב?לעיתים קרובות מצאת כסף ברחוב? כמה?המממ 50 נראה לי התחלת עם מישהו זה בגלל התערבות?לא זוכרת...אבל יש מצב טוב מתי עם אחרונה: השתנת?לא זוכרת עלית על גג של מקלט?אף פעם עשית משו שממש נהנת ממנו? מה הדבר הזה?נו קומנט רקדת במסיבה?לפני כמה זמן פגשת מפורסם? מי?המממממ...לא זוכרת הלכת להופעה? איזו?נובה כמובן היה מעולה

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo110.gif

כללי: שם- הדרי ספר אהוב- מישו לרוץ איתו ,כפרה. סרט אהוב- יש המוןןן בילוי מועדף- פאב עם אנשים קרובים זה או זה: חושך או אור- תלוי למה...:) פיג'מה או חולצה גזורה ובוקסר- חולצה גזורה ותחתונים אוכל או שינה- אוכל! דאודורנט או בושם- דאודורנט.. נעלי בית או יחף- יחפה... בית ספר או אוניברסיטה- שלבים בחיים ... טיול או רביצה בבית- מה שבא הכי בטוב באותו הרגע.. מאוורר או מזגן- מזגן...אבל אני תקועה עם מאוורר עניבה או פפיון- עניבה..! כוכב או לב- כוכב.. בקיני או שלם- ביקיני רכבת או אוטובוס- רכבת ! שקיעה או זריחה- שקיעה.. אמבטיה או מקלחת- אמבטיה ...אבל למי יש זמן ... גשר בשיניים או רווחים בשיניים- מה!?~ אי פעם: עישנת?כן השתכרת?כן התנשקת?כן עשית סנפלינג או בנג'י? לא הצקת למישהו זר ברחוב? יותר מידי פעמים ..חעחעחעחחעע מצאת כסף ברחוב? כמה? כן פעם שטר של 20 ופעם ארנק עם 2000 ... התחלת עם מישהו זה בגלל התערבות?כן מתי עם אחרונה: השתנת? לפני דקה עלית על גג של מקלט? לפני חודשיים .. עשית משו שממש נהנת ממנו? מה הדבר הזה? לסיים 12 שנות לימוד בתיכון המעפן ...וזה היה אתמול ...:) רקדת במסיבה? אתמול פגשת מפורסם? מי? כן, עדן הראל , מאור כהן , ההוא ממרצדס בנד, עמי סמולרציק ונובה נחשבים ? הלכת להופעה? איזו? יום רביעי של נובה...

dsol

New member
אכן כן נובה נחשבים

ואת צריכה ללמוד לשרשר

bbaarraa

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

כללי: שם- הגר ספר אהוב- יש הרבה.. סרט אהוב- רקוויאם לחלום, שמש ניצחית ועוד כמה... בילוי מועדף- לישון
. זה או זה: חושך או אור- חושך. פיג'מה או חולצה גזורה ובוקסר- פיג'מה. אוכל או שינה- שינה
. דאודורנט או בושם- בושם
. נעלי בית או יחף- יחף. בית ספר או אוניברסיטה- אוניברסיטה
. טיול או רביצה בבית- תלוי לאיפה הטיול... מאוורר או מזגן- מזגן. עניבה או פפיון- עניבה. כוכב או לב-
. בקיני או שלם- ביקיני. רכבת או אוטובוס- רכבת. שקיעה או זריחה- שקיעה, מי ער לראות את הזריחה?! אמבטיה או מקלחת- אמבטיה. גשר בשיניים או רווחים בשיניים- אף אחד מהם
. אי פעם: עישנת? פעם אחת
. |מלאך| השתכרת? הרבה פעמים.. התנשקת? כן. עשית סנפלינג או בנג'י? לא, אהל אני רוצה... הצקת למישהו זר ברחוב? חחח, נראה לי שכן. מצאת כסף ברחוב? כמה? נופ. התחלת עם מישהו זה בגלל התערבות? לא. מתי עם אחרונה: השתנת?
אין לי מושג... עלית על גג של מקלט? בכיתה ב', אח"כ לא הצלחתי לרדת. עשית משו שממש נהנת ממנו? מה הדבר הזה? אכלתי
, לפני שעה. רקדת במסיבה? לפני שבועיים. פגשת מפורסם? מי? דני רופ נחשב? הלכת להופעה? איזו? הייתי בפסטיבל יותר. שורה ראשונה. החלטתי להיות פקאצה ולצעוק "יונתן". הוא לא הסתכל עלי
. שבת שלום גם לך

dsol

New member
-.-"

כללי: שם- דודי ספר אהוב- \= סרט אהוב- שלוש-עשרה בילוי מועדף- הופעות זה או זה: חושך או אור- חושך פיג'מה או חולצה גזורה ובוקסר- פיג'מה אוכל או שינה- אוכל דאודורנט או בושם- בושם נעלי בית או יחף- נעלי בית בית ספר או אוניברסיטה- אוניברסיטה טיול או רביצה בבית- רביצה בבית מאוורר או מזגן- מזגן עניבה או פפיון- -.- כוכב או לב- לב בקיני או שלם- ביקיני רכבת או אוטובוס- רכבת שקיעה או זריחה- שקיעה אמבטיה או מקלחת- מקלחת גשר בשיניים או רווחים בשיניים- גשר אי פעם: עישנת? לא השתכרת? לא התנשקת? כן עשית סנפלינג או בנג'י? כן הצקת למישהו זר ברחוב? הרבה פעמים מצאת כסף ברחוב? כמה? כן, נראה לי 200 שהייתי קטן התחלת עם מישהו זה בגלל התערבות? לא הבנתי מה שאלה ? מתי עם אחרונה: השתנת? אמממ לא זוכר עלית על גג של מקלט? -.- עשית משו שממש נהנת ממנו? מה הדבר הזה? אמממממ ואי לא יודע נראה לי ההופעה בשבוע שעבר ~_~ אני פטתי רקדת במסיבה? שבוע שעבר ? (נראה לי) פגשת מפורסם? מי? עדית את נחשבת כמפורסמת ? אממ ופגשתי את שייגעצ (טוב איןו מה להתלהב מהם) וכל מיני זמרים שאני מעדיף לשכוח (יותר מיזי מזרחית ופופ וראפ חרא) הלכת להופעה? איזו? שבוע שעבר של עברי לידר שבת נעימה לכם ^

ברררר

New member
אניייי

כללי: שם-בר ספר אהוב-כרגע: אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות. סרט אהוב-פורסט גאמפ ועבודת נמלים. בילוי מועדף-מסיבה, הופעה זה או זה: חושך או אור-חושך פיג'מה או חולצה גזורה ובוקסר-פיג'מה כי זה מושי
אוכל או שינה-שניהםםםםםםםם אי אפשר להחליט דאודורנט או בושם-בושם נעלי בית או יחף-נעלי בית בית ספר או אוניברסיטה-יודעת רק בית ספר טיול או רביצה בבית-רביצה דהההההה מאוורר או מזגן-אמממ מזגן למרות שאין לי.... אבל עדיף אוויר צח עניבה או פפיון-עניבה כוכב או לב-
בקיני או שלם-בקיני רכבת או אוטובוס-רכבת שקיעה או זריחה-שקיעה אמבטיה או מקלחת-אמבטיה! גשר בשיניים או רווחים בשיניים-רווח בשינייםםםם זה חמוד חבל שכבר אין לי אי פעם: עישנת?כן השתכרת?לא התנשקת?כן עשית סנפלינג או בנג'י?סנפלינג כן בנג'י לא ואין מצב הצקת למישהו זר ברחוב?
מצאת כסף ברחוב? כמה?כןןןן 100 ש"ח התחלת עם מישהו זה בגלל התערבות?כןכןכןכן מתי עם אחרונה: השתנת?לפני כמה שעות טובות, לא יודעת מה קורה לי.... עלית על גג של מקלט?לפני כמה ימים מתה על המקלט ליד הבית שלי, מרגיע לשבת שמה.... עשית משו שממש נהנת ממנו? מה הדבר הזה?ממממממממ רקדת במסיבה?ב28.6 מסיבת יער משו BEST פגשת מפורסם? מי?את עברי! אני מתגעגעת.... הלכת להופעה? איזו?אמממ ביום הסטודנט הייתי במלא הופעות!

ברררר

New member
טולייצ תרגישי טוב והקור יגמור אותי

איזה שם 100מם!!! ברוכ/ה הבא/ה.....!

למעלה