שאלון שנכתב במו אצבעותיי

Down And Away

New member
שאלון שנכתב במו אצבעותיי

כי משעמם לי ואני חולה והדא עם סמור על הראש. הוי כן, |ג'ייד|
. מה שלומכם ? אני יובל המבול ...: מי הבנאדם האחרון שישן במיטה שלכם ? וחוץ ממכם ? מתי לאחרונה צפית בסרט פורנו ? ובשביל דודי שצופה ברגע זה אני אוותר על שאלה זו. האם אתם חושבים שסמורים זה סקסי ? : ועל הראש של הדר ? [HELL YEAH] האם תמונות שירותים זה סקסי ? שיואו, נכון צריך לפתוח שרשור "תמונות שירותים" ?: ידעתי. [למי שענה לא- תן לעצמך נבוט בראש]. נכון זה לא כיף להיות חולים ? מי בעד מפגש ? מתי ? נכון צריך לעשות מסיבת פיג'מות אצל גל בבית ? בלי גל. האהא, משעמם לי. משעמם לכם ? נכון שכן ? מה אתם שומעים עכשיו ? לא יודעת מה איתכם, אני שומעת כבר מעל לשעתיים את ATTACK של 30סטמ. יאללה, ס-ביי.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ועונה, כי עוד שנייה

אני הולכת לצלות מרשמלו על המצח של אחותי. [היא חולה, יש לה חום. D:] מה שלומכם ? אני חולה ומעצבן לי. אני יובל המבול ...: בל
מי הבנאדם האחרון שישן במיטה שלכם ? אני. וחוץ ממכם ? מייסון. חהחהחהחהחחהההחההחהחהחה מתי לאחרונה צפית בסרט פורנו ? היום בשיעור אנגלית מהפלאפון של מישהו מהכיתה שלי, הוא הראה לי סרטון כזה של מישהו מזיי*צונזר כי יש פה ילדים קטנים. לחילופין, גל.* מישהי וכזה הוא מתחיל לשיר "הלילה לא, הלילה לא אשכב לישון, עלית לי בזיכרון" בלנבלהללנל ובשביל דודי שצופה ברגע זה אני אוותר על שאלה זו. האם אתם חושבים שסמורים זה סקסי ? : כלכך. ועל הראש של הדר ? [HELL YEAH] בארור. האם תמונות שירותים זה סקסי ? בארור. שיואו, נכון צריך לפתוח שרשור "תמונות שירותים" ?: בארוררררר. ידעתי. [למי שענה לא- תן לעצמך נבוט בראש]. נכון זה לא כיף להיות חולים ? בארור. מי בעד מפגש ? אני. מתי ? כשאני אפסיק עם התקופת מבחנים הבתזונה הזו שלא נגמרת. ^@$^ נכון צריך לעשות מסיבת פיג'מות אצל גל בבית ? נכון D: בלי גל. נכון D: האהא, משעמם לי. משעמם לכם ? אכן. [אני זו שכתבה את השאלון, דה !] נכון שכן ? כן. מה אתם שומעים עכשיו ? להלהלהללההן שורה למטה. לא יודעת מה איתכם, אני שומעת כבר מעל לשעתיים את ATTACK של 30סטמ. יאללה, ס-ביי.

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחח סתמי !!!!!!!!! ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אין יותר וידאו
מה שלומכם ? טו-או-ב אני יובל המבול ...: מי הבנאדם האחרון שישן במיטה שלכם ? אני
וחוץ ממכם ? אני
מתי לאחרונה צפית בסרט פורנו ? אתמול
לא. ובשביל דודי שצופה ברגע זה אני אוותר על שאלה זו. חחחחחחחחחחחחחחחחח האם אתם חושבים שסמורים זה סקסי ? : סתמי !!!!!!! ועל הראש של הדר ? [HELL YEAH] חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגרת האם תמונות שירותים זה סקסי ? לא
שיואו, נכון צריך לפתוח שרשור "תמונות שירותים" ?: כן
ידעתי. [למי שענה לא- תן לעצמך נבוט בראש]. נכון זה לא כיף להיות חולים ? לא
אפשר להוציא גימלים. מי בעד מפגש ? אנייי אנייייי אניייייייי *מנטרת[מנתרת?
] בכל הבית* מתי ? חמישי ! נכון צריך לעשות מסיבת פיג'מות אצל גל בבית ? עד נהריה? איייף אם כבר אז לכל הסופשבוע בלי גל. האהא, משעמם לי. משעמם לכם ? את משעממת. נכון שכן ? אחם מה אתם שומעים עכשיו ? PARAMORE - CRUSHCRUSHCRUSH

g a l 9 4

New member
מנתרת כפרה.

מהשורש נ.ת.ר. ובהטיה: אני ניתרתי, הן ניתרו, הוא ניתר, היא תנתרנה, הוא ינתנרנה, הם ינתרו. ובשימוש במשפט: "ש*או המגפ**ם הXלו 100ממות!!1 בוX* ננתרנה לקנ*ון לקנותם!"

../images/Emo2.gif

&‏N‏ה נ7‏X‏ה &ך ג*&* ‏w‏ה!‏X‏ *כת!2 &2ד כ"כ ה72ה, ה7* זה כ"כ ק!&** &ת7גם 2‏N‏*&!ן פ‏X‏ק3!ת, *‏X‏ ‏N‏‏X‏ןן

ממ

מה שלומכם ? גוטה אני יובל המבול ...:גן מי הבנאדם האחרון שישן במיטה שלכם ? סודות מקצועיים לא מגלים. וחוץ ממכם ?
מתי לאחרונה צפית בסרט פורנו ? כן, אתמול למען האמת, לא היה לי היום זמן, מחר מבחן באנגלית. היה דווקא מאוד מרתק. ובשביל דודי שצופה ברגע זה אני אוותר על שאלה זו, אה אוקיי, לא שמתי לב, פעם הבאה אקרא את כל ההוראות. האם אתם חושבים שסמורים זה סקסי ? :מה זה? ועל הראש של הדר ? [HELL YEAH] על הדר הכל סקסי|ריר| [חוץ מאוהדי בית"ר, ותושבי פ"ת] האם תמונות שירותים זה סקסי ?למה לא שיואו, נכון צריך לפתוח שרשור "תמונות שירותים" ?:תמיד טוב. ידעתי. ידע זה תמיד טוב. [למי שענה לא- תן לעצמך נבוט בראש]. נכון זה לא כיף להיות חולים ? תשובה מלאה: נכון, זה לא כיף להיות חולים. מי בעד מפגש ? אני! מתי ?אין לי זמן בגרוש, אין איזה חופש קרוב? נכון צריך לעשות מסיבת פיג'מות אצל גל בבית ? מי זה גל? בלי גל.-בנות, כאילו אם זה בלי גל, זה רק אני, איתכן, לבד. האהא, משעמם לי.-מבחן באנגלית-מאוד מרתק. משעמם לכם ?לע. נכון שכן ?לע. מה אתם שומעים עכשיו ? יריות...עוד תושב פ"ת שרוצה צומי. לא יודעת מה איתכם, אני שומעת כבר מעל לשעתיים את ATTACK של 30סטמ-אושר ושמחה. יאללה, ס-ביי.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אומגד רגע היסטוריייייייייייייי

דודי ענה על שאלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

HaDaRoSh

New member
אויי דודי אני אוהבת אותך ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

Cuttie Cat

New member
טוב נענה

מה שלומכם ?עייפה רצח אני יובל המבול ...:בבבבבבבבללללללללללללללללללללללללללללללללל חחח מי הבנאדם האחרון שישן במיטה שלכם ?חברה וחוץ ממכם ?הא? מתי לאחרונה צפית בסרט פורנו ?האמת אתמול שלחו לי משו חחחחח ובשביל דודי שצופה ברגע זה אני אוותר על שאלה זו. האם אתם חושבים שסמורים זה סקסי ? :כנראה ועל הראש של הדר ? [HELL YEAH] אוווו שקסייי :) האם תמונות שירותים זה סקסי ?סקסי סקסי!!!! חיחי שיואו, נכון צריך לפתוח שרשור "תמונות שירותים" ?:בואנה מה את מעתיקה ממניייייייייייי מה נראלךךךךךךךך ידעתי. [למי שענה לא- תן לעצמך נבוט בראש]. נכון זה לא כיף להיות חולים ?לא כיף בכלל מי בעד מפגש ?אנוכי מתי ?בחופש הבא דה נכון צריך לעשות מסיבת פיג'מות אצל גל בבית ?גם כן אתם חבורת סבתאות כבדות לא תזיזו תתחת מילימטר בלי גל. האהא, משעמם לי. משעמם לכם ?קלות נכון שכן ?קלות מה אתם שומעים עכשיו ?אבודים...חח לא יודעת מה איתכם, אני שומעת כבר מעל לשעתיים את ATTACK של 30סטמ. יאללה, ס-ביי. - ממממממ ביי :)

שכחת אותי דודי?

למה לא ענית לי התקשרתי אלייך לפני שבוע נראה לי בכל מקרה אני לא יכולה להיות על המחשב

למעלה