שאלון תחילת שבועP:

adida33

New member
שאלון תחילת שבועP:

שם: גיל: שיר השבוע: להקת השבוע: ספר/סדרה/סרט השבוע: מאכל השבוע: דבר טוב שאתה מצפה לו השבוע: דבר רע שאתה מצפה לו השבוע: ציטוט השבוע: בנאדם שעשה לך את היום? :)

4hilla4

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: הילה גיל: 12 שיר השבוע: bleeding love להקת השבוע: לא להקה, זמרת- סלין דיון השבוע שמעתי את השירים שלה כאילו אין שבוע הבא=]] ספר/סדרה/סרט השבוע: סרט- אוצר לאומי והעולם של דן
מאכל השבוע: צ'ונט |יאמיאמ| דבר טוב שאתה מצפה לו השבוע: מפגש משפחתי דבר רע שאתה מצפה לו השבוע: היום- יורים בדמות האהובה עליי
[אבל היא חוזרת- היא לא באמת מתה לא לדאוג] ציטוט השבוע: "הדרך היחידה לפתרון הבעיה היא דרכה"- רוברט פרוסט. בנאדם שעשה לך את היום? :) המחכנת שלי=]]

adida33

New member
XDDD

חבל שהיא חזרה לחיים... היא בת 60, יאללה שתוותר.

4hilla4

New member
שונאת אותך../images/Emo46.gif

היא גם "תמות" עוד פעם עוד איזה חצי שנה...
התחלתי לבכות ברמות היסטריות!

yuval 153

New member
תודה

שם:יובל גיל:13.5 שיר השבוע:אין להקת השבוע:לינקין פארק ספר/סדרה/סרט השבוע:הסרט אני האגדה מאכל השבוע:פיצה דבר טוב שאתה מצפה לו השבוע:יום שבת דבר רע שאתה מצפה לו השבוע:מחבחן בתנ"ך ציטוט השבוע:אין בנאדם שעשה לך את היום? :)הטיפשות של המורה לתנ"ך

LeRanch

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: אורָן גיל: אוטוטו 18 שיר השבוע: Take a bow להקת השבוע: מארון 5 ספר/סדרה/סרט השבוע: סקראבס שנגמרה אתמול
מאכל השבוע: שניצל תירס
דבר טוב שאתה מצפה לו השבוע: לעבור ת'מגן בספרות דבר רע שאתה מצפה לו השבוע: המגן בספרות
ציטוט השבוע: "הסרט חצוצרה בוואדי יכול לשמש כעינוי לטרוריסטים!!" - בחיי, אם המורה שלכם לספרות מראה לכם ת'סרט, פשוט תברחו!!!!! בנאדם שעשה לך את היום?: המורה שלי לתנ"ך
איזה מותק היא

../images/Emo9.gif

שם:בר
שיר השבוע:נערף להקת השבוע:משינה. (נו,הלהקה היחידה שעלתה לי בראש.)
ספר/סדרה/סרט השבוע:סקראבס,דקסטר,שתיהן נגמרו לי
מאכל השבוע:טורטית
דבר טוב שאתה מצפה לו השבוע:צילומים מחר עם הצלם החמוד שלנו,מסיבית ריק בשישי,נגמר לי המלווה עוד יומיים
דבר רע שאתה מצפה לו השבוע:מבחן בתקשורת בחמישי
ציטוט השבוע:"זה דביק מידי! אפילו בשבילי! ואני חברה של דני!!"
בנאדם שעשה לך את היום? :)האמ. לא יודעת. אבל בחמישי שעבר זה היה הצלם החמוד שצילם אותי 200000000 פעם ואמר שיצאתי טוב בכל אחת מהתמונות

LoveYourHate

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם:אופקיטה
גיל:15 שיר השבוע:פורקיופין טרי-סאונד אופ מיוזיק להקת השבוע:אפוקליפטיקה ספר/סדרה/סרט השבוע:אוז!! ואו כ"כ אוז מאכל השבוע:פיצה? דבר טוב שאתה מצפה לו השבוע:לקנות אייפוד דבר רע שאתה מצפה לו השבוע:מבחנים מבחנים ועוד מבחנים ציטוט השבוע:"נו האוטו הזה עם התחת הגדול שמסתובב!!" אני שכחתי איך אומרים מערבל בטון אז זה התאור שאמרתי לחברה שלי
בנאדם שעשה לך את היום? :) חברות שלי [מורן וענבלירון]

alon1421

New member
עונה

שם:אלון גיל:15 שיר השבוע:אין לי מקום של מטרופולין ודנה עדיני להקת השבוע :אין סדרת השבוע:חוק וצדק מאכל השבוע:אין דבר טוב:הייתה לי אחלה של מסיבת יום הולדת מאוחרת דבר רע :למזלי אין! ציטוט השבוע::"תגיד ההורים שלך אחים?"אחד מחברי לכיתה למורה שלי למולטימדיה בנאדם שעשה לי את השבוע: חברי הטוב שעזר לי במסיבה

בוקר טוב O: ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שם: מאי. גיל: 15.5. שיר השבוע: Placebo - Infra-Red להקת השבוע: פלסיבו, ווית'ין טמפטיישן, נייטוויש
. ספר/סדרה/סרט השבוע: דקסטר
. מאכל השבוע: קרמבו P: דבר טוב שאתה מצפה לו השבוע: אולי הפגנה בשישי :] דבר רע שאתה מצפה לו השבוע: בוחן בביולוגיה X: ציטוט השבוע: "אני שונא את את הסוס הזה!#@!
" XDD בנאדם שעשה לך את היום? :) אממ מריז [המורה לצרפתית. איזה חומד D: ], אוריאן [שנתנה לי ברוב טובה להעתיק ממנה בצרפתית
], תום וירדן :]

רעותוש02

New member
ברוך השם חזרתי סוף סוף!!!!

אחרי שבועיים שלא היה לי אינטרנט חזר!!![פשוט אמא שלי היתה צריכה לחבר למחשב השני שם:רעות גיל:עוד שבועיים וחצי מומולדת!!! שיר השבוע:הרבה להקת השבוע:מארון5 וברייקינג בנג'מין ספר/סדרה/סרט השבוע:"רחוב פחד:פחד חדש" מאכל השבוע:מרק דבר טוב שאתה מצפה לו השבוע: חחח אין מבחנים עד סוף החודש דבר רע שאתה מצפה לו השבוע:אה.......לא יודעת ציטוט השבוע: "אוי ואבוי"-המורה לתורה בנאדם שעשה לך את היום? :) אמא שחיברה את הראוטר!!!

למעלה