שאלון 20 השאלות...

ז י ק ו

New member
שאלון 20 השאלות...

יאלה לענות
1 המילה האהובה עלי? 2. באיזה תחום אני עובד? 3 מה מדליק אותי ? 4 מה דוחה אותי? 5 ריח שאני אוהב במיוחד? 6 החלום שלי? 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? 8 צבע שאני אוהב? 9 התחביבים שלי ? 10 מאכל אהוב שלי ? 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..) 12 אני מאד אוהב ? 13 הייתי מאד רוצה לגור ? 14 על מה אני מוכן להתפשר ? 15 איך אני נרגע ? 16 על מה אי אפשר לסלוח ? 17 מה עובר לי בראש ? 18 אני טיפוס של ? 19 מה שמאפיין אותי הוא ? 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ?

אני ראשון!! איזה פורום מת... זה פה מ-2!

1 המילה האהובה עלי? סל-מו-נלההההה! סתם אין..... 2. באיזה תחום אני עובד? חייל, לצערי הרב מאוד מאוד.... אבל לא לזמן רב!
3 מה מדליק אותי ? בייבי פיס, חמודים, שמנמנים בהירים 4 מה דוחה אותי? אנשים שכל מה שהם חושבים ליו זה סקס, אנשים בעלי רמת הגיינה נמוכה ואנשים מסריחים (פיזית). 5 ריח שאני אוהב במיוחד? רושס
6 החלום שלי? למצוא אהבה 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? לא יודע איפה אני אהיה בעוד 10 שנים, אני רק יודע שלא במדינה הזו..... 8 צבע שאני אוהב? כחול 9 התחביבים שלי ? ים - מוזיקה - חברים - השילוב ביניהם 10 מאכל אהוב שלי ? סושיייייייייי וכל מאכלי הים למיניהם 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..) דובים כמובן
12 אני מאד אוהב ? לא ללכת לצבא, מעדיף להתחפשן בבית מאשר להתחפשן בבסיס (סתם ת'אמת אני טוחן... הם פשוט לא יודעים את זה..) 13 הייתי מאד רוצה לגור ? ניו יורק
14 על מה אני מוכן להתפשר ? כל עניין לגופו. 15 איך אני נרגע ? שומע מוזיקה 16 על מה אי אפשר לסלוח ? בגידה (בגידה מכל סוג שהוא) 17 מה עובר לי בראש ? זה שלא ישנתי יומיים (שמרתי אתמול) ואני מנסה להחזיק את עצמי עוד קצת 18 אני טיפוס של ? שאלה טובה... אני לא ממש את עצמי ואני בטוח שאחרים בכלל לא מבינים אותי 19 מה שמאפיין אותי הוא ? נאמן 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ? הא? 11 (אני חייב להוסיף) מה דעתך על הפורום ועל השאלון? וול...! פורום -מ-ת-!!! אפילו המילה שמתארת אותו הכי טוב בעלה הברה אחת! והשאלון... ניסוין השקמה קצת.... מעורר רחמים (כלפי הפורום) הייתי מציע לעשות משהו כדי להחיות את הפורום, אבל בואו נהיה כנים, אין כבר מה לעשות.... ורבים פה יודעים שבאמת הייתי שמח אם הפורום הזה היה קצתתתתתת מתעורר. להית!

ז י ק ו

New member
קצת חיוביות לא תהרוג אפחד...

במקום לחפור כמה משעמם לך כאן ולהאשים את כולם סביבך תתחיל לפעול ולקדם את הפורום ולא רק לקטר

אני חושב שהבעיה היא אחרת

זיקו עושה מעל ומעבר כדי לגבש את הפורום אבל הבעיה היא זה שאנחנו לא ממש מתגבשים ביחד כי כול אחד תקוע בחיים שלו ובארון שלו ובעדפות שלו שהם בכלל לא קשורות לזה שאנחנו דובים בכלל.

יאלה לתשובות..

1 .אוכל וסקס כניראה סתם אהבה 2. החופשי מה אני ארשום שליח? 3. גפרור ןתאמת השהות הארוכה להיות חבוק בזרועתיו של אישי 4. אני חושב שאנשים רעים 5. הריח של הפופרס סתם ריח של עונות במיוחד את זו של הסתיו 6. להיזדכן עם אישי באושר ועושר 7. אין לי שמץ של מושג אני מניח שבראשון בבית החדש שלנו 8. כחול רויאל (זה הכחול של השמים בזמן השקיעה) 9. כניראה שלצערי זה לדבר בטלפון 10. בלי שתצחקו זה סלט תפו"א במיונז + זוג ביצי עין עליהם 11. יש לי המון 12. את אישי 13. בפינקס במגדלי אקירוב בקומות הגבהות 14. כימעט על הכל 15. ארוחה טובה חיבוק חזק נשיקה 16. אין דבר כזה שאי אפשר לסלוח 17. המון דברים 18. של בית 19. טוב לב אולי?? 20. המון פעמים למה???

אני אוהב שאלונים כאלה

1 המילה האהובה עלי? סקס 2. באיזה תחום אני עובד? תקשורת 3 מה מדליק אותי ? סקס 4 מה דוחה אותי? שקרנים 5 ריח שאני אוהב במיוחד? CK 6 החלום שלי? לההתחתן והלביא ילדים 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? נשוי עם שלוש ילדים ובעל 8 צבע שאני אוהב? סגול 9 התחביבים שלי ? לאונן 10 מאכל אהוב שלי ? הכל 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..) אוהב להציץ במקלחות על בנים מתלבשים 12 אני מאד אוהב ? חתולים 13 הייתי מאד רוצה לגור ? בניויורק 14 על מה אני מוכן להתפשר ? בן זוג עד גיל 55 ולא יותר 15 איך אני נרגע ? הולך לישון 16 על מה אי אפשר לסלוח ? על שקר 17 מה עובר לי בראש ? כמה אני חרמן 18 אני טיפוס של ? דובים 19 מה שמאפיין אותי הוא ? דובי 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ? הבוקר פעם ראשונה

angelboy22

New member
אני אשמח להיענות לאתגר ../images/Emo13.gif

1) המילה האהובה עלי? שמן דוב וכאלה (אבל רק כשמדובר בגבר). 2) באיזה תחום אני עובד? כרגע מחפש עבודה . 3) מה מדליק אותי ? שמנים. 4) מה דוחה אותי? רזים שהם חושבים את עצמם למלכי העולם. 5) ריח שאני אוהב במיוחד? DOLCE&GABANA 6) החלום שלי? יש מלא אבל בעיקר למצוא אהבה ולטפח אותה. 7) איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? האמת שיש עוד הרבה זמן עד שזה יקרה מי יודע ? 8) צבע שאני אוהב? כחול 9) התחביבים שלי ?חברים, פאבים, לפעמים ים. 10) מאכל אהוב שלי ? אוכל של אמא לא מוותר. 11) הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..) משיכה לשמנים
12) אני מאד אוהב ? היאבקות אירוטית זה הכי כיף . 13) הייתי מאד רוצה לגור ? בקליפורניה כל היום רק שמש ים ועושים חיים משוגעים. 14) על מה אני מוכן להתפשר ? בגידה 15) איך אני נרגע ? יוצא לסיבוב 16) על מה אי אפשר לסלוח ? על בגידות, נורא קשה לי לסלוח עליהן. 17) מה עובר לי בראש ? הרבה דברים אי אפשר לספר. 18) אני טיפוס של ? אהבה אם אני אוהב אז זה עד הסוף. 19) מה שמאפיין אותי הוא ? רוגע ושלווה קשה נורא להרגיז אותי. 20) כמה פעמים ספרתי עד 10 ? לא ספרתי למה הייתי צריך ???

itziki2

New member
תשובות

המילה האהובה עלי? כוס 2. באיזה תחום אני עובד? כוס 3 מה מדליק אותי ? כוס 4 מה דוחה אותי? לא-כוס 5 ריח שאני אוהב במיוחד? כוס 6 החלום שלי? כוס 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? בכוס 8 צבע שאני אוהב? כוס 9 התחביבים שלי ?כוס 10 מאכל אהוב שלי ? כוס-כוס 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..)כוס 12 אני מאד אוהב ? 13 הייתי מאד רוצה לגור ? ב-כוס של האימא שלך 14 על מה אני מוכן להתפשר ? כוס 15 איך אני נרגע ? כוס 16 על מה אי אפשר לסלוח ? על כוס עמק 17 מה עובר לי בראש ?כוס 18 אני טיפוס של ? כוס 19 מה שמאפיין אותי הוא ? כוס 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ? כוס אם אם אם אם אם עמק.

itziki2

New member
היו שאלות אז עניתי..לא יכולתי להיתאפק סורי.

זה לא יקרה שוב. זאת אומרת אם אני אצליח להיתאפק. זאת אומרת זה ניראה לי יקרה שוב..

stefan10

New member
חבל מאד

שאדם שכמו שהכרתיו בשיחות כאדם משעשע נבון ובעל תובנה רבה עם רצון (ואני מאמין לו) להכיר אדם טוב לב ,אוהב ונעים ולא לצערי כלא מעט בקהילתינו ... מגיע לכתיבה מרירה ועוקצנית כזאת.. יש עוד הרבה דובים לאהוב יש לדעתי לא מעט אוצרות כאן . צריך לאזור אומץ ולחפש ,בלי לפחד או ישר לקטלג לשלילה עדיף להאמין ולהיות בתקווה מאשר בכעס על העולם ובמרות נפש... חג שמח ואוהב. ט.

itziki2

New member
זכותי להיות זקנה פאטטית ומרירה !!

גם ככה אין משמעות למה שנאמר פה ..

stefan10

New member
בכל מקרה

אם תרצה להשתעשע בין המרירות אתה מוזמן להתקשר .. אני מצחיק מאד.... כך בכל זאת אמר אדם שהוא ליצן לפחות עשור בחייו המקצועיים ולימד אותי מספר דברים על הומור ומשחק. חג שמח

mountain0goat

New member
אני לא מהמגיבים המסורים בפורום

אבל שאלון זה תמיד נחמד (חוץ משאלון 300 - מי שלא יודע עדיף שלא ידע) טוב בואו נראה: 1. מילה אהובה: LAMB 2. תחום עיסוק: מובטל (בנתיים) 3. מדליק אותי: התלהבות ראשונית של אנשים במשהו או מישהו 4. דוחה אותי: אנשים אטומים - תכל'ס זה יותר גרוע משקרנים... 5. ריח אהוב: ריח גוף או זיעה של גבר שאני אוהב. 6. החלום שלי: אין לי חלומות, זה לא שאין לי שאיפות, פשוט אני מרוצה ממה שיש לי 7. עוד 10 שנים אנחנו כנראה כובשים את אירן יחד עם נאטו וארה"ב 8. צבעים אהובים: לבן וכחול (לא אני לא ציוני...) 9. תחביבים: כמו רוב האנשים גם אני אוהב מוזיקה, סרטים וספרים (יש עוד אבל זה יותר מידי לפרט) 10. מאכל אהוב: עוף ביין 11. סטייה: זקן צרפתי 12. אני אוהב: כל מיני דברים שבוחנים את מידת הפחד (באנג'י למשל, אבל לא סרטי אימה) 13.רוצה לגור במדריד 14. אני מוכן להתפשר על כל דבר אבל זה תלוי עם מי. אני הכי פשרן עם מישהו ממש אהוב (טוב זה מובן מאילו). 15.איך אני נרגע: אני לא. לפעמים אני עושה משהו מונוטוני כמו לשחק משחק מאוד פשוט וזה כן בסדר. 16.אי אפשר לסלוח: טוב אני אצטרף לשאר העדר: בוגדנות כי סכין שתקועה בגב קצת קשה להוציא לבד. 17.עובר לי בראש: מה שאני צריך לעשות, מה אני רוצה לעשות ונהנה בלהנות מהחיים. 18.אני טיפוס של: עוד לא גיבשתי דעה ממש בנושא. מבחינת דובים אז את רוב הדובים זה תלוי בדוב עצמו. 19. אני מאופיין ב: גודל הזין שאני שם על האנשים סביבי ושלא איכפת לי מכלום, עושה מה שטוב לי 20. ספרתי עד 10: 1,128,267,237 פעמים אבל מי סופר... (מה אתם רוצים? כל אחד מנסה להיות מצחיק באלה הזאת). טוב עכשיו שמיצינו אפשר לחזור לחדל קשקשת ברשת.

למעלה