אני ראשון!! איזה פורום מת... זה פה מ-2!
1 המילה האהובה עלי? סל-מו-נלההההה! סתם אין..... 2. באיזה תחום אני עובד? חייל, לצערי הרב מאוד מאוד.... אבל לא לזמן רב!
3 מה מדליק אותי ? בייבי פיס, חמודים, שמנמנים בהירים 4 מה דוחה אותי? אנשים שכל מה שהם חושבים ליו זה סקס, אנשים בעלי רמת הגיינה נמוכה ואנשים מסריחים (פיזית). 5 ריח שאני אוהב במיוחד? רושס
6 החלום שלי? למצוא אהבה 7 איפה לדעתי אנחנו בעוד 10 שנים ? לא יודע איפה אני אהיה בעוד 10 שנים, אני רק יודע שלא במדינה הזו..... 8 צבע שאני אוהב? כחול 9 התחביבים שלי ? ים - מוזיקה - חברים - השילוב ביניהם 10 מאכל אהוב שלי ? סושיייייייייי וכל מאכלי הים למיניהם 11 הסטייה שלי ? (הכל בעיניי המתבונן..) דובים כמובן
12 אני מאד אוהב ? לא ללכת לצבא, מעדיף להתחפשן בבית מאשר להתחפשן בבסיס (סתם ת'אמת אני טוחן... הם פשוט לא יודעים את זה..) 13 הייתי מאד רוצה לגור ? ניו יורק
14 על מה אני מוכן להתפשר ? כל עניין לגופו. 15 איך אני נרגע ? שומע מוזיקה 16 על מה אי אפשר לסלוח ? בגידה (בגידה מכל סוג שהוא) 17 מה עובר לי בראש ? זה שלא ישנתי יומיים (שמרתי אתמול) ואני מנסה להחזיק את עצמי עוד קצת 18 אני טיפוס של ? שאלה טובה... אני לא ממש את עצמי ואני בטוח שאחרים בכלל לא מבינים אותי 19 מה שמאפיין אותי הוא ? נאמן 20 כמה פעמים ספרתי עד 10 ? הא? 11 (אני חייב להוסיף) מה דעתך על הפורום ועל השאלון? וול...! פורום -מ-ת-!!! אפילו המילה שמתארת אותו הכי טוב בעלה הברה אחת! והשאלון... ניסוין השקמה קצת.... מעורר רחמים (כלפי הפורום) הייתי מציע לעשות משהו כדי להחיות את הפורום, אבל בואו נהיה כנים, אין כבר מה לעשות.... ורבים פה יודעים שבאמת הייתי שמח אם הפורום הזה היה קצתתתתתת מתעורר. להית!