שאלון 24 שעות

SHANIELICIOUS

New member
שאלון 24 שעות../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

סקרים ושאלונים
ראיתי שאתם אוהבים שאלונים אז קבלוXDD האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? שתית? עשית שיעורים? דיברת בטלפון? שמעת מוזיקה? היית בחוץ? היית בבצפר? ליטפת חיה כלשהי? ראית טלויזיה? ראית סרט? קראת עיתון/ספר? היית במסנג'ר/אייסיקיו? שבתת? [מהמילה שביתה] צילמת/הצטלמת? ליקקת גלידה? כססת ציפורנים מהידיים? ומהרגליים? >< בלעת כדור? [תרופה] שיחקת כדורגל? וכדורסל? וכדוריד? וכדורשת? הטענת את הפלאפון שלך? הסתכלת על השעון? נישקת? והתנשקת צרפתית? XD התחבקת?! לעסת מסטיק? פגשת פרה? וכבשה? השתנת? חירבנת? D: הפלצת? הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'?

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo9.gifעונה../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת?כה שתית?כה עשית שיעורים?לא דיברת בטלפון?כה שמעת מוזיקה?כה היית בחוץ?לא היית בבצפר?לא ליטפת חיה כלשהי?כה ראית טלויזיה?כה ראית סרט?לא קראת עיתון/ספר?כה היית במסנג'ר/אייסיקיו?כה שבתת? [מהמילה שביתה]כה צילמת/הצטלמת?כה ליקקת גלידה?כה כססת ציפורנים מהידיים?כה
ומהרגליים? ><
XDD בלעת כדור? [תרופה]לא שיחקת כדורגל?לא וכדורסל?לא וכדוריד?לא וכדורשת?לא הטענת את הפלאפון שלך?לא הסתכלת על השעון?כה נישקת?כה והתנשקת צרפתית? כהXD התחבקת?!כה לעסת מסטיק?כה פגשת פרה?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וכבשה?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD השתנת?כה חירבנת? כהD: הפלצת?כה
הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'?כהXDD

עונה../images/Emo3.gif

האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? כע שתית? כע עשית שיעורים? לע
דיברת בטלפון? אממממממממממממ לע שמעת מוזיקה? כעעע היית בחוץ? לע היית בבצפר? לע
ליטפת חיה כלשהי? לע ראית טלויזיה? כע ראית סרט? אממ לע עוד מעט
קראת עיתון/ספר? לע .. סיימתי עם זה תודה לאל
*אינגליש* היית במסנג'ר/אייסיקיו? כע שבתת? [מהמילה שביתה] כעעע
צילמת/הצטלמת? לע ליקקת גלידה? לע כססת ציפורנים מהידיים? לע
ומהרגליים? >< XBBBBBBBBBBBBBBBBBBB לע
בלעת כדור? [תרופה] לע שיחקת כדורגל? לע וכדורסל? לע וכדוריד? לעעעעע וכדורשת? דייייי לעעע לעעע לעעע
הטענת את הפלאפון שלך? הוא תמיד בטעינה
הסתכלת על השעון? כע נישקת? כע
והתנשקת צרפתית? XD לע
התחבקת?! כע לעסת מסטיק? לע פגשת פרה? XBBBB ברור <שלא
> וכבשה? לעע מה זה גן חיות פהה? השתנת? הרגע
חירבנת? D: כע XBBB הפלצת? לע XBBBB הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? לע XBBBBBB

idanias

New member
הפורום הוא לא "פורום שאלונים"../images/Emo11.gif

לא,נו רציני
אממ..העירו לי מלא פעמים שאין בפורום הזה בכלל כלום על מיה דגן.. ושזה בכלל לא פורום עלייה רק על דיבורים ושאלונים שלנו...

Koala Girl

New member
עונה

אכלת? כע שתית? כע עשית שיעורים? לא
יותר נכון במהלך ה-24 חודשים האחרונים.... דיברת בטלפון? כע שמעת מוזיקה? כע היית בחוץ? כע היית בבצפר? לא ליטפת חיה כלשהי? כע,הארנבי שלי
חמווווווד ראית טלויזיה? כע ראית סרט? לא קראת עיתון/ספר? כע היית במסנג'ר/אייסיקיו? לא,הוא מת כבר די הרבה זמן
שבתת? [מהמילה שביתה] לא צילמת/הצטלמת? כן ליקקת גלידה? כן כססת ציפורנים מהידיים? לא ומהרגליים? ><
בעעע בלעת כדור? [תרופה] לא שיחקת כדורגל? לא וכדורסל? לא וכדוריד? לא וכדורשת? לא הטענת את הפלאפון שלך? לא הסתכלת על השעון? כן נישקת? כן והתנשקת צרפתית? XD לא התחבקת?! לא לעסת מסטיק? לא פגשת פרה? כןןןןן איכס אתמול לקחו אותנו לאיזה מושב והיה שם פרות מסריחות
וכבשה? לא השתנת? כן חירבנת? D: לא הפלצת? עד לאיזה רמה אפשר לרדת
הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? מה אני פקאצה?!? לא

Roger man

New member
עונה

אכלת?כן שתית?כן עשית שיעורים?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן היית בחוץ?כן היית בבצפר?כן ליטפת חיה כלשהי?כן ראית טלויזיה?כן ראית סרט?כן קראת עיתון/ספר?כן היית במסנג'ר/אייסיקיו?כן שבתת? [מהמילה שביתה]כן צילמת/הצטלמת?כן ליקקת גלידה?לא כססת ציפורנים מהידיים?כן ומהרגליים? ><לא בלעת כדור? [תרופה]לא שיחקת כדורגל?כן וכדורסל?לא וכדוריד?לא וכדורשת?לא הטענת את הפלאפון שלך?כן הסתכלת על השעון?כן נישקת?כן והתנשקת צרפתית? לאXD התחבקת?!כן לעסת מסטיקלא פגשת פרה?לא וכבשה?לא השתנת?כן חירבנת? D: הפלצת?לא הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'?לא עושה את זה אף פעם אני מכוער

למעלה