שאלון- 3 שירים

orianush

New member
שאלון- 3 שירים ../images/Emo168.gif

שאלון נחמד.. הכל על שירים של יוסי..
3 שירים של יוסי שאני הכי הכי אוהב: 1. 2. 3.
3 שירים של יוסי שתמיד מעלים לי חיוך: 1. 2. 3.
3 שירים של יוסי שתמיד גורמים לי להזיל דמעה: 1. 2. 3.
3 שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: 1. 2. 3.
{הרעיון לקוח מקומונת "חומר מקומי"}

saray 19

New member
אני..!

3 שירים של יוסי שאני הכי הכי אוהב: 1. בוכה בלילות 2.דש'וו 3.אף פעם לא אומר 3 שירים של יוסי שתמיד מעלים לי חיוך: 1.אל האור 2.פס ליום אחד 3.הכח באהבתך 3 שירים של יוסי שתמיד גורמים לי להזיל דמעה: 1.בוכה בלילות 2.כל המעלות 3.אמא 3 שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: 1.כל המעלות 2.אל האור 3.בוכה בלילות

saray 19

New member
תיקון טעות..

שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: 1.כל המעלות 2.אל האור 3.לעוף כמו ציפור (אם לאה שבת)*

Ariel135

New member
me too

3 שירים של יוסי שאני הכי הכי אוהב: 1. לבד 2. בוכה בלילות 3. Alguna Vez 3 שירים של יוסי שתמיד מעלים לי חיוך: 1. אקטוף לך את הירח 2. אל האור 3. כסף 3 שירים של יוסי שתמיד גורמים לי להזיל דמעה: 1. לאורך הים 2. בוכה בלילות 3. יום אחד איתך 3 שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: אין לי מושג..

mori17

New member
עונה ../images/Emo13.gif

3 שירים של יוסי שאני הכי הכי אוהב: 1.בוכה בלילות 2.כל המעלות 3.השיר בספרדית ברח לי השם... 3 שירים של יוסי שתמיד מעלים לי חיוך: 1.פס ליום 1 2.בוכה בלילות 3.don't worry baby 3 שירים של יוסי שתמיד גורמים לי להזיל דמעה: 1.כל המעלות 2.לאורך הים עם עופרה חזה ז"ל 3.בוכה בלילות 3 שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: 1.בוכה בלילות 2.כל המעלות 3.פס ליום 1 מורי

עוה

שירים של יוסי שאני הכי הכי אוהב: 1.עד אליה 2.יום אחד איתך 3.אני אקטוף לך את הירח 3 שירים של יוסי שתמיד מעלים לי חיוך: 1.אני אקטוף לך את הירח 2.dont worry baby 3.אל האור 3 שירים של יוסי שתמיד גורמים לי להזיל דמעה: 1.בוכה בלילות 2. 3. 3 שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: 1.אל האור 2.עד אליה 3.

שראלית

New member
עונהההההההההה

3 שירים של יוסי שאני הכי הכי אוהב: 1. אף פעם לא אומר 2. הכח באהבתך 3. יום אחד איתך 3 שירים של יוסי שתמיד מעלים לי חיוך: 1. פס ליום אחד 2. אל האור 3. בגלל האהבה 3 שירים של יוסי שתמיד גורמים לי להזיל דמעה: 1. יום אחד איתך 2. אף פעם לא אומר 3. פינה בלב 3 שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: 1. יום אחד איתך 2. אף פעם לא אומר 3. הכח באהבתך

lir2004

New member
...

3 שירים של יוסי שאני הכי הכי אוהב: 1. בוכה בלילות. 2. אל האור. 3. ציפור אבודה בלעדייך. 3 שירים של יוסי שתמיד מעלים לי חיוך: 1. אל האור. 2. יום אחד איתך. 3. פס ליום אחד. 3 שירים של יוסי שתמיד גורמים לי להזיל דמעה: 1. בוכה בלילות. 2. לבד. 3. אף פעם לא אומר. 3 שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: 1. לבד. 2. עד אליה. 3. פינה בלב.

orianush

New member
..-..עונה..-..

3 שירים של יוסי שאני הכי הכי אוהב: 1. "אף פעם לא אומר" 2. "יום אחד איתך" 3. "אמא" 3 שירים של יוסי שתמיד מעלים לי חיוך: 1. "אני אקטוף לך" 2. "פס ליום אחד" 3. "הלאה" 3 שירים של יוסי שתמיד גורמים לי להזיל דמעה: 1. "בוכה בלילות" 2. "פינה בלב" 3. "לבד" 3 שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: 1. "לעוף כמו ציפור" 2. 3.

1mayush

New member
עונה ../images/Emo26.gif

3. שירים של יוסי שאני הכי הכי אוהב: 1. "הכוח באהבתך" 2. "בוכה בלילות" 3. "לבד" 3 שירים של יוסי שתמיד מעלים לי חיוך: 1. "פס ליום אחד" 2. "אל האור" 3. "אני אקטוף לך את הירח" 3 שירים של יוסי שתמיד גורמים לי להזיל דמעה: 1. "בוכה בלילות" 2. "לבד" 3. "ציפור אבודה בידייך" 3 שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: 1. "לבד" 2. "ציפור אבודה בידייך" 3. "בוכה בלילות" זה יצא לי כמעט בכל השאלות אותו דבר....

שgal0

New member
עונה...../images/Emo26.gif

3 שירים של יוסי שאני הכי הכי אוהב: 1."אמא" 2."אף פעם לא אומר" 3."אני אקטוף לך " 3 שירים של יוסי שתמיד מעלים לי חיוך: 1."פס ליום אחד " 2."אני אקטוף לך" 3.י"ום אחד איתך" 3 שירים של יוסי שתמיד גורמים לי להזיל דמעה: 1."בוכה בלילות" 2."לבד" 3. 3 שירים של יוסי שאני הכי מזדהה איתם: 1."אני אקטוף לך" 2."אמא" 3.

למעלה