"ואם אתה רואה מצאתי אהבה, גם אם זה לא אתהההה"
1.אוהבים שופניג?זה תלוי במצב רוח שלי בותו רגע, בדר"כ כן. [שהייית קטנה שנאתי
]. 2.האם בילדותכם שנאתם לעשות קניות או תמיד אהבתם?שנאתי, תעבתי. 3.כמה זוגות נעליים יש לכם?ממ.. אני חושבת. 6 אני חושבת [לא כולל כפכפים ונעלי בית
]. 4.כל כמה זמן בערך אתם עושים שופינג?שבועיים... 5.קרה לכם שבאתם במטרה לעשות שופינג מטורף ולא מצאתם כלום?אני חושבת שזה קרה לכולם
, לצערי. [למרות שזה לא קרה לי הרבה
.] 6.קרה לכם שבאתם בלי מטרה ויצאתם עם מלא רכוש?כמובן
אני לא אשכח שנסעתי עם חברות לעזריאלי ולא היה לנו הרבה זמן נסענו לאיזה שעתיים ולא בשביל לעשות שופינג אלא סתם להסתובב, לשבת איפשהו... ואז ראיתי חנות של בלובירד [עכשיו היתה תקופה שהייתי פריקית של החנות הזאת] ובעזריאלי היא ממש גדולה!!
. ואז התחלתי למדוד מלא מלא מלא ומסתבר שמדדתי בגדים במשך שעה וחצי בערך
אז לא ממש הספקנו לעשות הרבה
. 7.אוהבים לבזבז?כן
זה מה שהכי כיף בקניות
. 8.מתי הזמן הכי טוב ללכת לקניון?בוקר
. אין אף אחד. [אבל לא שווה לקום מוקדם בשביל זה
]. 9.מה הדבר האחרון שקניתם?נעלי ספורט, 3 מכנסי ספורט ו-2 זוגות גרביים [מה?
נרשמתי לחדר-כושר והיה מבצע בפוקס
] 10.מתי הפעם האחרונה שעשיתם שופינג הסטרי?אני חושבת שמה שהזכרתי למעלה זה הכי קרוב להיסטרי שהיה לי לאחרונה
וזה היה לפני שבועיים בערך מה שאם נחזור לשאלה מס' 4 אני צריכה ללכת בזמן הקרוב
. [עוד לא נצלתי את ה-50% בקניון, בסוף אני אבוא וזה ייגמר
] 11.אוהבים הנחות?מי לא?
[נוו באמתץ עדי
איזו שאלה טפשית
] 13.אתם מבזבזים על חשבון ההורים או שעובדים בשביל זה?אני שונאת לקחת מאמא כסף
. 14.מה הקנייה הכי מוצלחת שלכם?פויי... אממ.. קשה לי להחליט. נראה לי חולצת ביה"ס
15.איזה ביגוד אתם הכי אוהבים לקנות?חולצות, הכי פשוט
16.אוהבים למדוד בגדים?לא
17.הלכתם לשופינג לפעמים לבד?לא.. 18.אוהבים לעשות קניות לבד?לא מה אתם מעדיפים? 19.לעשות קניות עם אמא או עם חברות?חברות. [לפני שהייתי בתיכון הלכתי רק עם אמא כי היא אובייקטיבית החברות בדר"כ אומרת "כן כן זה יפה"
עכשיו אני כבר יודעת לבד מה אני אוהבת
או לא
.] 20.לקנות חולצות או מכנסיים?חולצות
[וזאת הסיבה שאין לי מכנסיים!!
] 21.לקנות נעליים או חולצות?חולצות. אגב, אני כ"כ שונאת לקנות נעליים שזה פשוט מטורף. אני גם לא חושבת שיש לי נעליים שקניתי בעצמי, חוץ מהנעל ספורט לפני שבועיים
. או שקנו לי ליומודלת או שאמא קנתה לי בחו"ל.. חח אני מזעזעת. 22.ג'ינס או מכנס ספורט?ג'ינס 23.נעלי ספורט או סנדלים?נעלי ספורט 24.לשלם או למדוד?לשלם