שאלון ^_^

nowhere kid

New member
שאלון ^_^

אני חושבת שכבר עשיתי אחד כזה פה פעם, אבל נו, עוד אחד לא יזיק. זה מצחיק ^_^ אז מה שצריך לעשות, זה להפעיל את המדיה פלייר/ווינאמפ/כל דבר אחר שיש לכם שינגן את השירים באופן אקראי, ובכל שאלה התשבוה היא בעצם השיר שיצא לכם^^ אז: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? איזה שיר ינגנו בחתונה שלכם? מה אתם חושבים על עצמכם? מה אחרים חושבים שאתם חושבים על עצמכם? עם איזה גבר/אישה תתחתנו?

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

איך העולם רואה אותי? foo fighters - monkey wrench האם יהיו לי חיים מאושרים? buddy holly - it's so easy מה אנשים באמת חושבים עליי? 3 doors down - duck and run האם אנשים חושקים בי בסתר? the beatles - step inside love איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? mxpx - think twice מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? funeral for a friend - novella האם יהיו לי ילדים? a thorn for every heart - rain on your parade עצה טובה בשבילי: armor for sleep - phantoms now מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? rascal flatts - break away מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ash - candy איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? foo fighters - wind up איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? jimmy eat world - 12.23.95 איך יהיה לי היום? foo fighters - monkey wrench [שוב?
] למה אני כאן? the beatles - paperback writer בתור מה אנשים יזכרו אותי? foo fighters - for all the cows איזה שיר יתקע לי בראש מחר? the mojo men - sit down i think i love you האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? westlife - more than words איך תהיה השנה הזו? goldfinger - i want איזה שיר ינגנו בחתונה שלכם? the beatles - why מה אתם חושבים על עצמכם? the all american rejects - dance inside מה אחרים חושבים שאתם חושבים על עצמכם? scorpions - send me an angel עם איזה גבר/אישה תתחתנו? ash - renegade cavalcade לא יצא לי מעניין

me 2!

איך העולם רואה אותי? הראל מויאל - ואז תבואי האם יהיו לי חיים מאושרים? שרית חדד-בין כל הבלאגן מה אנשים באמת חושבים עליי? Bom Funk Mc - Something Goin' On האם אנשים חושקים בי בסתר? Samantha Fox - I Only Wanna Be With You איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? הראל מויאל - את (א... אולי ? ) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Beatles - Oh! Darling האם יהיו לי ילדים? דין דין אביב - סודותיי(כן, אבל אף אחד לא ידע! ) עצה טובה בשבילי: Bon Jovi - Stay (ואני רציתי ללכת לאנשהו.. ) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Dirty Dancing - Love Is Strange מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? סינרגיה - לחבק אותך איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?The Cranberries - Animal Instinct ( מה זה אמור להביע??? ) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? M2M - Don't Say You Love Me (אהבה נכזבת ממש) איך יהיה לי היום? TV Theme Songs - That 70's Show למה אני כאן? מופע הארנבות של דוקטור קספר - בשמלה אדומה (להסתובב בשמלות אדומות ?? ) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Vanessa Paradis - Be My Baby איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Mattafix - Big city life (שוב?! ) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Oasis - Stop Crying Your Heart Out (כנראה שכן
) איך תהיה השנה הזו? בית הבובות - למעני איזה שיר ינגנו בחתונה שלכם? Sean Paul - Temperature מה אתם חושבים על עצמכם? אבטיפוס - תשאירי לי מקום לחבק אותך מה אחרים חושבים שאתם חושבים על עצמכם? Mariah Carey - Always Be My Baby עם איזה גבר/אישה תתחתנו? Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies

חחחח זה כיף../images/Emo29.gif

איך העולם רואה אותי? Anuk - Nobody's wife-חחח די עצוב האם יהיו לי חיים מאושרים? Michel של אנוק גם מה אנשים באמת חושבים עליי? קרן אור של אחינועם ניני .יפה לי
האם אנשים חושקים בי בסתר? 04 - Alanis Morissette - Crazy חחחח איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?את לא לבד-בוטן מתוק בקרקס.המממ.. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?למה לי לקחת ללב?-מעניין. האם יהיו לי ילדים?יה של מוש בן ארי.זה כן לא?
עצה טובה בשבילי:עוד חוזר הניגון-ברי סחרוף.לא נשמע טוב
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?שיר בעפרון-בית הבובות.אפשר להתסדר עם זה
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?שירים עד כאן-נעמי שמר.חחח אבוי לי
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?I'll Take The Rain של REM.חחח נחמד.אהבתי.יזכרו אותי כל חיי בניק של תפוז. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?היום.אהוד בנאי.וזה אומר? איך יהיה לי היום?האיש ההוא-יהודית רביץ ואהובה עוזרי.עונה על השאלה.חחח למה אני כאן?הוא.שוטי הנבואה ואיזבו.יש פה מישהו שבגללו אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?שבחי ירושלים.אוקייייייייייייייי איזה שיר יתקע לי בראש מחר?HIPS DONT LIE של שקירה.אני מסכימה
בהוא כבר שבועות תקוע לי בראש.וזה שזה הצלצול בפלאפון שלי לא עוזר הרבה.חחח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?DID I TELL U?שיר עצוב..ויפה.. איך תהיה השנה הזו?טבריה-מיכה שטרית.סבבה .למה לא?
איזה שיר ינגנו בחתונה שלכם?ריטה-עד שתעזוב..זה יהיה עצוב מאד אם זה יהיה השיר בחתונה שלי. מה אתם חושבים על עצמכם?יום טוב-עברי לידר.סבבה . מה אחרים חושבים שאתם חושבים על עצמכם?שיר למעלות.פששש אנשים אוהבים אותי
עם איזה גבר/אישה תתחתנו?דרך המלך-כלא 6.זה אומר שאני אתחתן עם מלך?

למעלה