שאלון.

שאלון. ../images/Emo11.gif

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? - :]- אוהבת -

ני! ני!

קצת בכללי - שם: אוראל. :] פירסינג: 5 באוזניים. קעקועים: אין. גובה: 1.65 מידת נעליים: 40. צבע שיער: ג'ינג'י-בלונד. אחים/אחיות: אין! ויאיי! בת כמה את נראית: נרא'לי שלגילי. משקפיים? יש. אבל שמה עדשות ראייה. גשר? אין. עבר פלילי: אין. שפות: אנגלית, עיברית וקצת ערבית. הדברים האחרונים שעשית - ספר שקראת: לא זוכרת. :/ סרט מושכר שראית: "שישי הפוך". וזה מפסח. סרט בקולנוע: "שר הטבעות - שני הצריחים". וזה מתחילת שנה שעברה. שיר ששמעת: עכשיו - thank u - אלאניס מוריסט. השיר שנתקע לך בראש: אותו שיר. הדיסק שקנית: get a grip - אירוסמית'. הדיסק ששמעת: hair. - הסרט! האיש שהתקשרת אליו: נרא'לי שסביון. האיש שהתקשר אליך: סביון. היום בבוקר. תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת. איש שחשבת עליו: ידיד. האם - את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי בקנדה, ארה"ב ורודוס. השנה אני טסה לאנגליה ולצרפת. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: נגד-בעד. תלוי מי. :] עישון אצל בני עשרה: נגד-בעד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: זה לא עניין של בעד או נגד. האם את\ה - אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים - היית מאוהבת: 3. נשבר לך הלב: 3. שברת לבבות: לא יודעת. השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון ביצפר? התחרטת על דברים שעשית: מיליון ואחד! דברים מועדפים - מילה בת 4 אותיות: דיסק. ממתק: מסטיק. סרט מצויר: "מלך האריות"! קורנפלקס: כריות. מסטיק: תפוח! צבע: שחור, לבן, אדום, אפור. יום בשבוע: שבת. :] היום הכי לא מועדף: ראשון. ג'לי: ? תכשיט: טבעת. שרשרת. חורף\קיץ: חורף! בחדר: מיטה. האיש האחרון ש - ישן במיטה שלך: אני. :] ראה אותך בוכה: הגר. הלכת איתו לסרט: מלפני הרבה זמן, לא זוכרת. צעק עליך: לא זוכרת.. שלח לך אימייל: ספירוש מארה"ב. האם אי פעם - אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כןן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. :/ נכשלת במקצוע?: לא. :] תיהיו גאים בי! הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. אני שמחה להיות אישה. דברים אהובים: שיר אהוב: יש מליין. אוכל אהוב: קוסקוס. :] תוכנית אהובה: "חברים". ספורט אהוב: אין. רק בקאהם. תחביב: מוזיקה. זמר/זמרת/להקה אהובים: "נירוונה" בטופ שבטופ. עיתון אהוב: סבנטין. וסתם: מה השעה עכשיו? 5 ורבע. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? סתיו. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות טלווזיה. איזה ארוחה אחרונה אכלת? מסטיק. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? עד מוות. רעש אחרון ששמעת? שיר. ריח האחרון שהרחת? ריח מסטיק תפוח. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש יל את הרגילים שבפלא. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? קורט קוביין?! נו, זה לא אפשרי. אוהבת -

dilan angel

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

שם: שיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 153,לא לצחוק בבקשה
מידת נעליים: 36 כ"נל צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח תיאום,ואח בכיתה ז' בת כמה את נראית: אממממ לאדעת משקפיים? עדשות גשר? מורידה עוד שבוע
עבר פלילי: לא שפות: אנגלית,עברית,ערבית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אני לא קוראת הרבה סרט מושכר שראית: המלאכיות של צ'ארלי
סרט בקולנוע: הארי פוטר שיר ששמעת: אלאניס מוריסט-אבריטינג(שומעת עכשיו) השיר שנתקע לך בראש: של המומינים
הדיסק שקנית: אההמממ אני לא קונה דיסקים(צורבת) הדיסק ששמעת: אלאניס מוריסט-החדש האיש שהתקשרת אליו: אתמול לחברה האיש שהתקשר אליך: אתמול,אחי תוכנית טלוויזיה שראית: טרה נוסטרה ב4 בבוקר איש שחשבת עליו: חברה שלי שעברה לניו יורק האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין ליייייייייייייייייי את/ה אוהבת רכבות הרים: מי לא
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה: ניו יוררררררררררררררקקק
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: כשהייתי בכיתה א' במעריב דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: טריי(מיי דוג
) ממתק: שוגי גו סרט מצויר: ספר הג'ונגל קורנפלקס: שוגי מסטיק: מאסט יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף:שלישי תכשיט:איככס האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני
אה אותך בוכה: אמא שלי,חח עזבו הלכת איתו לסרט: שושע וצ'איינה(מיי פריינדס) צעק עליך: אמממ
שלח לך אימייל: jחברה שלי מניו יורק כפרעליה אם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא ופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה:כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא ורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? כן,כשמקבלים מחזור מי לא רוצה להיות בן
דברים אהובים שיר אהוב: יששש הרבהההה אוכל אהוב: יששש הרבההה תוכנית אהובה: יש הרבבההה ספורט אהוב: אין הרבה..בעצם אין בכלל תחביב: יש הרבהההה זמר/זמרת/להקה אהובים:נחששששששששששששוווו יתון אהוב: ראש 1

NoWords

New member
אני לא../images/Emo70.gif

לא סובלת רכבות הרים, עושה בחילות בעעע

°AmandA°

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

זה הולך להיות ארוך... שם: קרן פירסינג: באוזניים
קעקועים: אין גובה: 1.60 וקצת מידת נעליים: 38-9 צבע שיער: חום אחים/אחיות: non בת כמה את נראית: לגילי
משקפיים? איןגשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וספרדית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "עוד חיבוק אחד"
סרט מושכר שראית: לא זוכרת... סרט בקולנוע: ג'רזי גירל שיר ששמעת: i don't wanna miss a thing של אירוסמית'
השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: החדש של אבריל הדיסק ששמעת: החדש של דה קולינג האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: אותה חברה תוכנית טלוויזיה שראית: אמממ... נראה לי אתמול פיספוסים...
איש שחשבת עליו: ****
האם את/ה דלוקה על מישהו: אפשר להגיד...
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא יודעת... בחיים לא עליתי
... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן
ארה"ב וטורקיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא יודעת.. נראה לי שנגד... להרוג אנשים: בעיקרון נגד אבל יש מקרים יוצאי דופן..חח
עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא אכפת לי... האם את\ה אי פעם בכית על בת: אמממ לא חושבת... אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: המון פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שם של מישהו...
ממתק: מסטיק סרט מצויר: בת הים הקטנה קורנפלקס: רגיל מסטיק: מנטה צבע: שחור, כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לא אוהבת
תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף בחדר: הלוח שלי
האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: אף אחד הלכת איתו לסרט: אמא שלי צעק עליך: לא זוכרת שלח לך אימייל: לא כל כך שולחים לי אימיילים
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: דונט ספיק
אוכל אהוב: בורקס וגלידה
תוכנית אהובה: אמממ כרגע ג'ואן מארקדיה
ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לשיר
זמר/זמרת/להקה אהובים: נו דאוט, מארון 5, אבריל, ועוד הרבה... עיתון אהוב: ראש 1 וסתם: מה השעה עכשיו? עשרה לשבע תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? קודם תיכון אח"כ אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא כל כך.. רעש אחרון ששמעת? אנשים צועקים בחוץ ריח האחרון שהרחת? אממ הריח של הבושם שלי.. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? גנבו לי את הפלאפון לפני שבוע
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ****

°AmandA°

New member
../images/Emo7.gif

בחזרות באמפי בחי כיף... היה לנו שם את המסיבת סיום...

למעלה