שאלון... שיר אהוב של יפתי: שיר אהוב לא של יפתי: תמונה שבועית: משהו טוב שהיה שבוע: ציפיה לשבוע הבא:
ר רזושיתתת New member 2/7/07 #1 שאלון...../images/Emo13.gif שיר אהוב של יפתי: שיר אהוב לא של יפתי: תמונה שבועית: משהו טוב שהיה שבוע: ציפיה לשבוע הבא:
שאלון...../images/Emo13.gif שיר אהוב של יפתי: שיר אהוב לא של יפתי: תמונה שבועית: משהו טוב שהיה שבוע: ציפיה לשבוע הבא:
ר רזושיתתת New member 2/7/07 #2 ../images/Emo26.gif עונה..../images/Emo13.gif שיר אהוב של יפתי: הלילה יעבור שיר אהוב לא של יפתי: the loneliness-babyface תמונה שבועית: משהו טוב שהיה שבוע: היום תודה לאל סיימתי עם כל הבגרויות ציפיה לשבוע הבא: לראות את סיימון שליי
../images/Emo26.gif עונה..../images/Emo13.gif שיר אהוב של יפתי: הלילה יעבור שיר אהוב לא של יפתי: the loneliness-babyface תמונה שבועית: משהו טוב שהיה שבוע: היום תודה לאל סיימתי עם כל הבגרויות ציפיה לשבוע הבא: לראות את סיימון שליי
ה הוריקן HURRICAN New member 2/7/07 #3 עונה שיר של יפתי הלילה יעבור . שיר כללי : שי 360 מה אתה אומר (חדש) . משהו טוב שהיה השבוע : לא היה . ציפיה לשבוע הבא : להתאבד...חח סתאם , אולי למצוא חברה . תמונת השבוע . . .אחיייין שלי המתוק הזה ואי לאכול אותו . . .
עונה שיר של יפתי הלילה יעבור . שיר כללי : שי 360 מה אתה אומר (חדש) . משהו טוב שהיה השבוע : לא היה . ציפיה לשבוע הבא : להתאבד...חח סתאם , אולי למצוא חברה . תמונת השבוע . . .אחיייין שלי המתוק הזה ואי לאכול אותו . . .
ה הוריקן HURRICAN New member 3/7/07 #5 בן שנה משו כזה. . . כל פעם שאני רואה אותו אני נמס , ורק פעם בחודש בערך אני רואה אותו . . .