שאלון

shoshishoosh

New member
שאלון../images/Emo13.gif

היי אני חדשה ובגלל שאני לא מכירה פה בנות ובנים (אם יש) אז רציתי שתענו על השאלות: איך קוראים לך? בת כמה את? מאיפה את? איפה את לומדת? מי מהדוגמניות את הכי אוהבת? את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית? את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית? מי הכי מעצבנת אותך? מה המאכל האהוב עלייך? מה את עושה בזמן הפנוי? את נמצאת הרבה בפורום? כיף לך פה? יש לך חבר? את מי את מעריצה? זהו...חח מקווה להשתלב פה...ביושש

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo26.gif

איך קוראים לך?טל בת כמה את?15.5 מאיפה את?חיפה איפה את לומדת? מי מהדוגמניות את הכי אוהבת?ניראל את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית?אם חייבת, אז מור..ולא שאני אוהבת אותה, היא פשוט מצחיקה
את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית?אהה, אליסיה מי הכי מעצבנת אותך?מור, וממי שעכשיו..לא יודעת מה המאכל האהוב עלייך?בורקס
מה את עושה בזמן הפנוי?כל מיני את נמצאת הרבה בפורום?בערך כיף לך פה?כן יש לך חבר?כן את מי את מעריצה?תכלס...?אף אחד..

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

איך קוראים לך?מאי בת כמה את?13 מאיפה את?יהוד איפה את לומדת?X מי מהדוגמניות את הכי אוהבת?ניראל ונטלי
את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית?פולי
את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית?מימי מי הכי מעצבנת אותך?מימי מה המאכל האהוב עלייך?פיצה
מה את עושה בזמן הפנוי?כל מיני את נמצאת הרבה בפורום?כע כיף לך פה?כע יש לך חבר?כע את מי את מעריצה?נינט טייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

שלי...

איך קוראים לך?הילה בת כמה את?11 מאיפה את?חיפה איפה את לומדת?בית ספר יסודי בחיפה מי מהדוגמניות את הכי אוהבת?שרון(עפה) וקרן את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית?שרון את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית?ניראל מי הכי מעצבנת אותך?מור מה המאכל האהוב עלייך?פיצה מה את עושה בזמן הפנוי?מחשב חברות משפחה את נמצאת הרבה בפורום?כה כיף לך פה?ברור יש לך חבר?לא את מי את מעריצה?שירי וקלי

עונה.!! ../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? מוריאל בת כמה את? 15 [עוד שבוע!! :] מאיפה את? ח-ס-ו-י חחח איפה את לומדת? בחטיבה.. מי מהדוגמניות את הכי אוהבת? מישל ונטלי את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית? א'פחת
את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית? את קרן מי הכי מעצבנת אותך? קרן ומימי מה המאכל האהוב עלייך? ממ יש הרבה.. ג'חנון למשל יאמי מה את עושה בזמן הפנוי? חברים, מחשב, טלוויזיה, גיטרה
... את נמצאת הרבה בפורום? אם יש זמן.. כיף לך פה? בטח
יש לך חבר? לא..
האביר על הסוס הלבן עדיין לא הגיע
את מי את מעריצה? אפחד... אני לא חושבת שצריך להעריץ איזשהו אדם.. הוא בעצם בנאדם כמוך הודגש באמצעות מדגישומטיק

prins2

New member
עונהה!!

בר בת 14 גן יבנה "אורט" רבין אני הכי אוהבת את מישל וקריסטין את שרון - פנים כאלה יפות שזה בזבוז... ניראל מעצבנננתת! - אני שונה! אני שונה! חולה על פנקיקיייםםם!!! אני מבלה עם חברות... נמצאת בפורום הרבה אבל לא תמיד מגיבה ברוררררר מה אני משועממת?? עדיין לא.. אממ...אני חולה על אורלנדו בלום.. השתלבות קלה!!!

...

איך קוראים לך? ליבי ברבי בת כמה את? 18 וקצת (אני בין הגדולות נראה לי) מאיפה את? מודיעין איפה את לומדת? סיימתי כבר תיכון מי מהדוגמניות את הכי אוהבת? מישל את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית? שרון את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית? קרן מי הכי מעצבנת אותך?מימי מה המאכל האהוב עלייך? שוקולד מה את עושה בזמן הפנוי? עובדת את נמצאת הרבה בפורום? כן כיף לך פה?כן יש לך חבר?כן את מי את מעריצה?אףחד

עונה

איך קוראים לך? נועה בת כמה את? 15 מאיפה את? רחובות איפה את לומדת? פלך מי מהדוגמניות את הכי אוהבת? נטלי! את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית? מור את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית? מימי מי הכי מעצבנת אותך? ניראל מה המאכל האהוב עלייך? פסטה, פיצה ובעיקר אוכל של אמא מה את עושה בזמן הפנוי? חברות, מחשב, טלויזיה, מוזיקה.. את נמצאת הרבה בפורום? לא כיף לך פה? נחמד:] (אני חדשה פה) יש לך חבר? לא את מי את מעריצה? שירלי לילו!!!!!

AnastasYa 14

New member
עונההה..

איך קוראים לך? אנסטסיה.. בת כמה את? 14 מאיפה את? אשדוד.. איפה את לומדת? next.. מי מהדוגמניות את הכי אוהבת? קריסטין ואליסיה.. את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית? אף אחת מאלה שנופו... אולי שרון בגלל הפנים היפותת.. את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית? קרן וניראל מי הכי מעצבנת אותך? קרן וניראל מה המאכל האהוב עלייך? תפוחי אדמה (אפויים, פירה, צ'יפס..) מה את עושה בזמן הפנוי? ממ.. במחשבב..!! את נמצאת הרבה בפורום? כהה.. בערךך.. כיף לך פה? כהה :) יש לך חבר? לאא.. :( את מי את מעריצה? רונה לי שמעון.. <ולא.. אני לא מושפעת>

Mori 4 Ever

New member
עונה../images/Emo26.gif

איך קוראים לך? מור בת כמה את? 17 מאיפה את? דרום איפה את לומדת? --- מי מהדוגמניות את הכי אוהבת? נטלי וקרן את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית? שרוןןןן
את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית? ניראל מי הכי מעצבנת אותך? ניראל מה המאכל האהוב עלייך? פיצה..ומה קשור?! מה את עושה בזמן הפנוי? במחשב את נמצאת הרבה בפורום? לא כ"כ כיף לך פה? כן יש לך חבר? לא את מי את מעריצה? אף אחד

תפוזייי

New member
ברוכה הבאה! גמאני חדשהה

עידן אני בת 14 אני מהצפון - מישלו'שש שרון ברור!! מימי וכריסטין קרןןןןן שוקולד מריר ושניצל תירס מחשב, חברות, ישנה, אוכלתת אני חדשה..אז בערך.. עדיין לא הגיע האביר שליי כיף לי פהה אמ את אבריל וקלי...:))) השתלבות נעימה לי ולמי ששאלה את השאלון...חיחי

ברוכה הבאה מאמי../images/Emo70.gifלב|

אני עונה
והשתלבות מהירה
איך קוראים לך?רותם בת כמה את?15 מאיפה את?חור לא מוכר.. :\ איפה את לומדת?אורט כרמים מי מהדוגמניות את הכי אוהבת?נטלי וקריסטין ושרון(שעזבה
) מי היית רוצה להחזיר לתוכנית? שרון! ופולי את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית?קרן וניראללל מי הכי מעצבנת אותך?ניראלל!!!! מה המאכל האהוב עלייך?שניצל תירס וניוקי מה את עושה בזמן הפנוי?במחשב טלויזיה מסתובבת כשלא קר מדי ובחורף בחוץ מבלה את נמצאת הרבה בפורום? אממ כן.. מאז שאני םה חח לא הרבה זמן כיף לך פה? כןן ! האנשים מקסימים יש לך חבר?לא את מי את מעריצה?פעם הערצתי פולל! כרגע לא
היה נחמד
מקוה שתהני פה

../images/Emo68.gif

איך קוראים לך? רביד בת כמה את? לא אומרת ולא אומרת מאיפה את? סביבות באר שבע איפה את לומדת? אני מזמן אחרי תיכון לה לה לה איזה כייף לי מי מהדוגמניות את הכי אוהבת? נטלי, למרות שיש יפות ממנה, היא מתוקה את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית? אף אחת לא עשתה לי את זה את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית? מימי, לא סובלת אותה, למרות שהיא מיוחדת מי הכי מעצבנת אותך? מימי. מה המאכל האהוב עלייך? גבינות לבנות, פירות ולחם. מה את עושה בזמן הפנוי? אינטרנט, בישול, קריאה, רדיו. את נמצאת הרבה בפורום? לא. כיף לך פה? נחמד, מעבירה את הזמן שמשעמם. יש לך חבר? אני נשואה. את מי את מעריצה? לא מעריצה ממש, אבל מתה על מוסיקה וכמה אמנים מחול.

ברודי

New member
../images/Emo8.gif נענה...

איך קוראים לך? ברודי בת כמה את? 19 וחצי מאיפה את? נתניה איפה את לומדת? מכללת אריאל מי מהדוגמניות את הכי אוהבת? כרגע? כריסטין. את מי היית רוצה להחזיר לתוכנית? שרון את מי היית רוצה להעיף מהתוכנית? מימי או קרן. או שתיהן. מי הכי מעצבנת אותך? אף אחת. אני משועשעת בעיקר... מה המאכל האהוב עלייך? אין העדפה מסוימת מה את עושה בזמן הפנוי? מנסה לחשוב על איך להעביר את הזמן הפנוי את נמצאת הרבה בפורום? משתדלת כמה שיותר כיף לך פה? אם לא היה לא הייתי פה. יש לך חבר? לא את מי את מעריצה? אני לא מעריצה אף אחד אבל אני מאוד מעריכה אמנים מסוימים. במיוחד אם הם שווים

למעלה