שאלון.

שאלון.../images/Emo156.gif../images/Emo124.gif ../images/Emo90.gif

שם: גיל:
מזל: יש לכם שם שני? אם כן, מהו?
אתם קרויים על שם מישהו? אם כן, מי? אוהבים את השם שלכם?
הייתם רוצים שם אחר? תארו את עצמכם בשלוש מלים:
אם הייתם מישהו אחר, האם הייתם מתחברים עם עצמכם? מנגנים על כלי נגינה? אם כן, איזה?
השיר שמתנגן עכשיו ברקע: סוג שוקולד מועדף:
באיזה צבע החדר שלכם? איזה צלצול יש לכם בפלאפון?
מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? עם מי? מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? נהניתם?
הספר האחרון שקראתם? אהבתם? הסרט האחרון שראיתם? אהבתם?
איזה שפות אתם דוברים? מה הדבר האחרון שגנבו לכם?
מה תמיד צריך להיות בכיס? כמה סוכר אתם שמים בתה?
כמה קומות יש לכם בבית? כמה ילדים אתם רוצים?
אם היה לכם היפופוטם בתור חיית מחמד, איך הייתם קוראים לו? אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" והתכוונתם?
אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונתם? מה השעה עכשיו? --- קצת פסח..
עשיתם ניקיון לפסח? אוכלים כשר?
הכי ממרח למצה? איזה שיר לפסח אתם הכי אוהבים?
משתתפים בחיפוש האפיקומן? קוראים את ההגדה עד הסוף או רק עד האוכל? ---
קומו, לכו שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכלו על הרצפה. מה יש שם? תמונה לבחירתכם:
ולסיום, חייכו!

ToXic BoY17

New member
../images/Emo41.gifחח טוב אז../images/Emo29.gif

שם: סהר גיל: 20 מזל: דלי יש לכם שם שני? אם כן, מהו? לא אתם קרויים על שם מישהו? אם כן, מי? על שם הירח אוהבים את השם שלכם? כן הייתם רוצים שם אחר? לפעמים תארו את עצמכם בשלוש מלים: בנאדם, יהודי, ישראלי אם הייתם מישהו אחר, האם הייתם מתחברים עם עצמכם? לא יודע מנגנים על כלי נגינה? אם כן, איזה? לא כרגע
השיר שמתנגן עכשיו ברקע: Here Without You- 3 Dors Down סוג שוקולד מועדף: לבן באיזה צבע החדר שלכם? לבן איזה צלצול יש לכם בפלאפון? RBD- Tras De Mi מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? עם מי? לפני 5 דקות. עם שיר (ידידה) מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? נהניתם? לא זוכר מתי הייתי בהופעה פעם אחרונה הספר האחרון שקראתם? אהבתם? חוברת לימוד נהיגה...ולא הסרט האחרון שראיתם? אהבתם? מספר 23 - אהבתי איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית, ספרדית מה הדבר האחרון שגנבו לכם? לא זוכר מה תמיד צריך להיות בכיס? הפלא כמה סוכר אתם שמים בתה? 2 כמה קומות יש לכם בבית? 1 כמה ילדים אתם רוצים? 2-3 וכלב. אם היה לכם היפופוטם בתור חיית מחמד, איך הייתם קוראים לו? פיפו אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" והתכוונתם? כן אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונתם? כן מה השעה עכשיו? 19:16 --- קצת פסח.. עשיתם ניקיון לפסח? ברור. מצאת החמה עד צאת הנשמה. אוכלים כשר? ברור. הכי ממרח למצה? סילאן ( דבש תמרים ) איזה שיר לפסח אתם הכי אוהבים? מה נשתנה משתתפים בחיפוש האפיקומן? לא קוראים את ההגדה עד הסוף או רק עד האוכל? אממ אה האוכל זה לא הסוף? --- קומו, לכו שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכלו על הרצפה. מה יש שם? מדים תמונה לבחירתכם: בקרוב ולסיום, חייכו!

עונה.../images/Emo163.gif ../images/Emo90.gif

שם: פז.
מזל: מאזניים.
יש לכם שם שני? אם כן, מהו?
אתם קרויים על שם מישהו? אם כן, מי?
אוהבים את השם שלכם? אכן.
הייתם רוצים שם אחר? פעם רציתי. כבר לא.
תארו את עצמכם בשלוש מלים: ילדה טובה ירושלים. XD
אם הייתם מישהו אחר, האם הייתם מתחברים עם עצמכם? אני חוששת שלא.
בעצם, לא יודעת, יש מצב.
מנגנים על כלי נגינה? אם כן, איזה? פעם, על גיטרה. כבר לא.
השיר שמתנגן עכשיו ברקע: Chicago - Renee Zellweger - Roxie.
סוג שוקולד מועדף: מריר.
באיזה צבע החדר שלכם? שני קירות סמוכים בכתום אפרסק, שני קירות סמוכים בקרם. (זה נשמע מוזר. צריך לראות.
)
איזה צלצול יש לכם בפלאפון? הדרדרסים.
מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? עם מי? בבוקר, עם ידיד.
מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? נהניתם? מוניקה.. זה היה מזמן.
ומאד נהניתי.
הספר האחרון שקראתם? אהבתם? 'הדוד פטרוס והשערת גולדבך'. אהבתי.
הסרט האחרון שראיתם? אהבתם? 'עלובי החיים'. אהבתי.
איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית ולצערי ערבית.
מה הדבר האחרון שגנבו לכם? עט.
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון.
כמה סוכר אתם שמים בתה? שתי כפיות.
כמה קומות יש לכם בבית? אחת.
כמה ילדים אתם רוצים? 2-3 וכלב.
אם היה לכם היפופוטם בתור חיית מחמד, איך הייתם קוראים לו? היפו.
אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" והתכוונתם? כן.
אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונתם? כן.
מה השעה עכשיו? 15:59. --- קצת פסח..
עשיתם ניקיון לפסח? כן.
אוכלים כשר? כן.
הכי ממרח למצה? שוקולד.
איזה שיר לפסח אתם הכי אוהבים? אחד מי יודע.
משתתפים בחיפוש האפיקומן? כבר לא.
קוראים את ההגדה עד הסוף או רק עד האוכל? אני עד האוכל, יש שממשיכים. ---
קומו, לכו שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכלו על הרצפה. מה יש שם? הילקוט שלי.
תמונה לבחירתכם:
ולסיום, חייכו!

Cheeeky Girl

New member
עונה../images/Emo157.gif

שם: נוי גיל: 13 וחצי מזל: אריה יש לכם שם שני? אם כן, מהו? יאנה אתם קרויים על שם מישהו? אם כן, מי? לא, והתשובה של השאלה הקודמת שיקרית
אוהבים את השם שלכם? מאוד!
הייתם רוצים שם אחר? לא תארו את עצמכם בשלוש מלים: אפשר יותר משלוש?
אם הייתם מישהו אחר, האם הייתם מתחברים עם עצמכם? תלוי באיזה מצב רוח הייתי חח
מנגנים על כלי נגינה? אם כן, איזה? חלילית בכיתה ג'
חחח לא טיפוס מוזיקלי במיוחד השיר שמתנגן עכשיו ברקע:
סוג שוקולד מועדף: לבן עם עוגיות$#@#@ גרר באיזה צבע החדר שלכם? סגלגל
איזה צלצול יש לכם בפלאפון? Who knew- pink
מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? עם מי? הדר נראה לי מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? נהניתם? של MAYA מהפרוייקט של עופר ניסים והיה נחמד הספר האחרון שקראתם? אהבתם? לא זוכרת כבר >< הסרט האחרון שראיתם? אהבתם? ים של פחד- לא אהבתי איזה שפות אתם דוברים? אנגלית עברית וספרדית עילגת מה הדבר האחרון שגנבו לכם? כרטיסייה יימח שמם מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף כמה סוכר אתם שמים בתה? 2 כפיות כמה קומות יש לכם בבית? 4 קומות כמה ילדים אתם רוצים? 3 אם היה לכם היפופוטם בתור חיית מחמד, איך הייתם קוראים לו? מיקי אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" והתכוונתם? כן אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונתם? כן אתמול חחחח מה השעה עכשיו? 18:11 --- קצת פסח.. עשיתם ניקיון לפסח? בארור אוכלים כשר? לפסח
הכי ממרח למצה? השחר
איזה שיר לפסח אתם הכי אוהבים? אחד מי יודע
(הכי מכירים
) משתתפים בחיפוש האפיקומן? לא השנה
קוראים את ההגדה עד הסוף או רק עד האוכל? עד האוכל
--- קומו, לכו שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכלו על הרצפה. מה יש שם? לא הלכתי אבל יש שם שקית של המשקפי שמש שקניתי אתמול תמונה לבחירתכם: אחלה

TheIs258

New member
וול../images/Emo3.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שם: ישראלה... גיל: 15 וחצי מזל: מאזניים יש לכם שם שני? אם כן, מהו? לא אתם קרויים על שם מישהו? אם כן, מי? סבא [^השם האמיתי|מגלגלעיינים|^] אוהבים את השם שלכם? לא הייתם רוצים שם אחר? כן תארו את עצמכם בשלוש מלים: מוזרה ו.. מאוד מוזר[?!] אם הייתם מישהו אחר, האם הייתם מתחברים עם עצמכם? ...I don't think so מנגנים על כלי נגינה? אם כן, איזה? ניגנתי 6 שנים על פסנתר והפסקתי.. השיר שמתנגן עכשיו ברקע: כלום [ההורים שלי פה, כולל אבא שנרדם] סוג שוקולד מועדף: הכל!!! באמת שאני אוכלת כל שוקולד שהוא בכל זמן שהוא.. באיזה צבע החדר שלכם? לבן איזה צלצול יש לכם בפלאפון? משהו מעצבן כזה XD אני לא יכולה להוריד צילצולים מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? עם מי? לא זוכרת>< מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? נהניתם? 18.11.06- קרן [לא כל כך הולכת להופעות בדרך כלל] מאוד!! הספר האחרון שקראתם? אהבתם? דיו חיוור- הרלן קובן הסרט האחרון שראיתם? אהבתם? בעיקרון לא ממש רואה סרטים אבל במקרה ראיתי לפני כמה ימים את שיקאגו בטלויזיה [לא פעם ראשונה כמובן] איזה שפות אתם דוברים? אנגלית ועברית.. מה הדבר האחרון שגנבו לכם? לא זוכרת>< נראה לי שכלום... מה תמיד צריך להיות בכיס? פלפון כמה סוכר אתם שמים בתה? כמה שמתחשק באותו רגע כמה קומות יש לכם בבית? 1|מושבניקית| כמה ילדים אתם רוצים? לא יודעת LOL אם היה לכם היפופוטם בתור חיית מחמד, איך הייתם קוראים לו? משה[?!] אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" והתכוונתם? לא אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונתם? לא מה השעה עכשיו? 1:52 --- קצת פסח.. עשיתם ניקיון לפסח? לא אוכלים כשר? כן הכי ממרח למצה? אממ... אולי חומוס איזה שיר לפסח אתם הכי אוהבים? ת'אמת שכלום משתתפים בחיפוש האפיקומן? כן.. מצאתי את שניהם!! [כן, היו שניים, סיפור ארוך..] קוראים את ההגדה עד הסוף או רק עד האוכל? עד הסוף [למרות שהשנה לא היה לי כוח להקשיב והלכתי לשתוף כלים בזמן שהם קראו חלק XDD] --- קומו, לכו שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכלו על הרצפה. מה יש שם? אי אפשר.. יש מאחורי כורסא תמונה לבחירתכם: אי בהוספת תגובה מהירה ולסיום, חייכו! לא רוצה><

ארוך../images/Emo178.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אל תחשבו שנעלמתי אני עדין קוראת
שם:הדר
מזל:מאוזניים
יש לכם שם שני? אם כן, מהו?אין
אתם קרויים על שם מישהו? אם כן, מי?לא
אוהבים את השם שלכם?כן..אין לי בעיה איתו
הייתם רוצים שם אחר?לא..זה השם שנתנו לי אין לי שום סיבה להחליף
תארו את עצמכם בשלוש מלים:נמוכה,כמובן נעל אין מה לעשות ו..אממ אין לי אחרון ניראה לי ביישנית.
אם הייתם מישהו אחר, האם הייתם מתחברים עם עצמכם?אממ ניראה לי שכן
מנגנים על כלי נגינה? אם כן, איזה?גיטרה ופעם למדתי אורגן
השיר שמתנגן עכשיו ברקע:שחכתי את השם אממ השיר הזה מהפרסומת של פלאפון עם החייל
סוג שוקולד מועדף:שוקולד פרה
באיזה צבע החדר שלכם?שמנת צבע כזה לא לבן כן שמנת זאת ההגדרה
איזה צלצול יש לכם בפלאפון?דונט קריי מייייייייייי איף יו לאב מיייייייייייייייייי נו באנגלית אני לא טובה אין לי מושג איך קוראים לשיר
מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? עם מי?לפני עשר דקות אח שלי התקשר.
מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? נהניתם?אממ ההופעה האחרונה..אממ..ואוי אני לא זוכרת
הספר האחרון שקראתם? אהבתם?חחחחחחחח ספר!?!?!?אני לא קוראת ספרים|עצלן|
הסרט האחרון שראיתם? אהבתם?"הבית באגם" סרט טוב..קשה להבנה צריך לעקוב כל הזמן
איזה שפות אתם דוברים?עיברית ו..עיברית
מה הדבר האחרון שגנבו לכם?400שקלללללללללללללללללללללללללללללללללל עד היום אין לי מושג מי עשה את זה הם היו בארנק בביתתתתת
מה תמיד צריך להיות בכיס?בעיקרון תעודת זהות
אממ אבל בכיס שלי תמיד יש..אממ פלאפון
כמה סוכר אתם שמים בתה?שני כפיות
כמה קומות יש לכם בבית?|מסמיק|ארבע
כמה ילדים אתם רוצים?ארבע אבל ההריון נורא מלחיץ זה ניראה לי כואב אז נחליט אחרי הראשון לא ניראה לי שאני אגיע לארבע
אם היה לכם היפופוטם בתור חיית מחמד, איך הייתם קוראים לו?היפו חחחחחחחחחחחחחח
אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" והתכוונתם?כן,ברור
אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונתם?כן חחחחחחחח לא בדיוק ידעתי רק אחר כך הבנתי שאני לא באמת אוהבת.
מה השעה עכשיו?17:11 --- קצת פסח..
עשיתם ניקיון לפסח?כן
אוכלים כשר?עוף
הכי ממרח למצה?שוקולד השחר
איזה שיר לפסח אתם הכי אוהבים?אביב הגיע פסח בא חחח אההה אחד מי יודע
משתתפים בחיפוש האפיקומן?חחח כןן הייתי הכי קטנה השנה
קוראים את ההגדה עד הסוף או רק עד האוכל?עד הסוף ---
קומו, לכו שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכלו על הרצפה. מה יש שם?מיטה
תמונה לבחירתכם:אני עצלנית צריך להודיע מראש שצריך תמונה ואז הייתי לוחצת על הוספת תגובה לא מהירה
חחח
ולסיום, חייכו!

400 ש"ח? איזה באסה!..../images/Emo122.gif ../images/Emo90.gif

ובקשר לשירים.. לשיר מהפרסומת של פלאפון קוראים Bad Day ולשיר שבפלאפון שלך קוראים Call Me When You're Sober.

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

שם: חן גיל: 14 וקצת מזל: דגים יש לכם שם שני? אם כן, מהו? אין אתם קרויים על שם מישהו? אם כן, מי? - אוהבים את השם שלכם? כן
הייתם רוצים שם אחר? לא תארו את עצמכם בשלוש מלים: שלוש לא יספיקו
אם הייתם מישהו אחר, האם הייתם מתחברים עם עצמכם? אני חושבת שכן מנגנים על כלי נגינה? אם כן, איזה? גיטרה
השיר שמתנגן עכשיו ברקע: כרגע אף שיר..אמצע הלילה
סוג שוקולד מועדף: לבן עם עוגיות באיזה צבע החדר שלכם? שמנת כזה.. איזה צלצול יש לכם בפלאפון? mcr-welcome to the black parade מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? עם מי? לפני שעה בערך עם חברה. מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? נהניתם? לא זוכרת הספר האחרון שקראתם? אהבתם? לא זוכרת את השם אבל אהבתי
הסרט האחרון שראיתם? אהבתם? נורביט,אהבתי. איזה שפות אתם דוברים? עברית,אנגלית,קצת ערבית וקצת ספרדית. מה הדבר האחרון שגנבו לכם? לא זוכרת מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון
כמה סוכר אתם שמים בתה? 2 כמה קומות יש לכם בבית? 1 כמה ילדים אתם רוצים? 2-3 אם היה לכם היפופוטם בתור חיית מחמד, איך הייתם קוראים לו? היפו
אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" והתכוונתם? כן אמרתם פעם "אני אוהב/ת אותך" ולא התכוונתם? לא מה השעה עכשיו? 00:27 --- קצת פסח.. עשיתם ניקיון לפסח? כן אוכלים כשר? כן הכי ממרח למצה? נוטלה
איזה שיר לפסח אתם הכי אוהבים? אחד מי יודע
משתתפים בחיפוש האפיקומן? כבר לא.. קוראים את ההגדה עד הסוף או רק עד האוכל? עד האוכל
--- קומו, לכו שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכלו על הרצפה. מה יש שם? התיק של הבית ספר
תמונה לבחירתכם: ולסיום, חייכו!

למעלה