שאלון

שאלון../images/Emo187.gif

שם:
כינוים:
משקל(אם זה לא סוד):
גובה:
שיר אהוב:
שיר שנוא:
הדבר העצוב שקרה לאחרונה:
הדבר השמח שקרה לאחרונה:
איזה שיר מעלה את מצב הרוח שלך?:
איזה שיר מעציב אותך?
חבר:
מה רוצות ליהיות כשתיגדלו?:
עיפרון או עט?:
מחק או טיפקס:
כלב או חתול?:
3 מקצועות אהובים:
תחביבים:
אופניים או רולר?:
שיער חלק ארוך או מתולתל ארוך?:
שיער חלק קצר או קצר מתולתל?:
לק שקוף או שחור?:
DVD או וידאו:?
תיק זרוק או אורטופדי?:
חוסחת או מבזבזת?:
פיג'מה או גופיה ותחתונים?:
ספר או טלויזיה לפני שינה?:
ספר אהוב:
ספר שנוא: וזהו
היה לי משעמם נורא
תענו

moran14h

New member
טוב..

שם: מורן כינוים:אין.. גיל:14 כיתה:ט משקל(אם זה לא סוד):51 קילו.. גובה:מטר שיבעים משהו שיר אהוב:יש הרבה..אבל כל שיר של ג'סטין שיר שנוא: אין ממש.. הדבר העצוב שקרה לאחרונה:לא יודעת הדבר השמח שקרה לאחרונה:לא יודעת איזה שיר מעלה את מצב הרוח שלך?:perfect day של huko מהפס קול של ליגלי בלונד וכל שיר של ג'סטין איזה שיר מעציב אותך?אממ יש כמה.. חבר:מקווה שבקרוב.. מה רוצות ליהיות כשתיגדלו?:שחקנית אבל עזבו .. עיפרון או עט?:עיפרון מחק או טיפקס:מחק..הולך לי יפה עם העיפרון כלב או חתול?:חתול
3 מקצועות אהובים:גיאוגרפיה ,גיאוגרפיה וספורט תחביבים:אין לי כח.. אופניים או רולר?:אף אחד שיער חלק ארוך או מתולתל ארוך?:חלקקקק שיער חלק קצר או קצר מתולתל?: חלקקק לק שקוף או שחור?:שחור!!!! DVD או וידאו:?לא יודעת תיק זרוק או אורטופדי?:זרוק.. חוסחת או מבזבזת?:אמממ זה תלוי על מה.. פיג'מה או גופיה ותחתונים?:פיג'מה ..אחרת קרר ספר או טלויזיה לפני שינה?:כל כך טלוייזיה.. ספר אהוב:אממ ברות ספר שנוא: לא יודעתתת ותענו גם אתם...הפורום קצת נטוש

justinet

New member
ראשוןנה!!

שם:נועה כינוים:נוני,נועית,נושנוש,בובי גיל:14 כיתה:ט' משקל(אם זה לא סוד):סודי..חחחחחחח גובה:1.65 שיר אהוב:יש מלא!! שיר שנוא:יש כמה..... הדבר העצוב שקרה לאחרונה:אוייי אני לא יודעת.... הדבר השמח שקרה לאחרונה:קרו ..... איזה שיר מעלה את מצב הרוח שלך?:עם אני עצובה...אז אין שיר.. איזה שיר מעציב אותך?never again חבר:מה הכוונה? יש... מה רוצות ליהיות כשתיגדלו?:אמממ משהו קשור לתקשרות עיפרון או עט?:עט! מחק או טיפקס:מחק.. כלב או חתול?:כלב... 3 מקצועות אהובים:איןןןן תחביבים:מוזיקה,טלויוזיה,מסיבות,לשון.. אופניים או רולר?:אופניים.. שיער חלק ארוך או מתולתל ארוך?:חלק...(הייתי מתה שהיה לי.חחח) שיער חלק קצר או קצר מתולתל?:חלק......מה לעשות..אני רוצה מה שאין לי.. לק שקוף או שחור?:אממממממממממממ לא יודעת..שחור... DVD או וידאו:?די וי די.... תיק זרוק או אורטופדי?:זרוק... חוסחת או מבזבזת?:גם וגם.. פיג'מה או גופיה ותחתונים?:גופיה ותחתונים. ספר או טלויזיה לפני שינה?:טלויזיה ספר אהוב:הארי פוטר..חחחחחחחח ספר שנוא:הספר המשעמם שאני קוראת עכשיו..

תשובות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

שם:מיכל (ליה
)
כינוים:לי,לילוש,לילי,ליק,ליקה ולולי
כיתה:ח'
משקל(אם זה לא סוד):אני שמנה!!!!!!
50
גובה:1.65
שיר אהוב:like i love you
שיר שנוא:holiwood חחח אין לי מושג איך כותבים "הוליווד" של מדונה
הדבר העצוב שקרה לאחרונה:אני וידיד שלי רבנו ונפתחה לי היד
הדבר השמח שקרה לאחרונה:גיליתי שהארי פוטר יוצא ב10.12 אז אני יספיק לקנות לפני הניתוח!!!
איזה שיר מעלה את מצב הרוח שלך?:if you come to me
איזה שיר מעציב אותך?:gone ו i'll never stop
חבר:
מה רוצות ליהיות כשתיגדלו?:זמרת
אבל זה רק בחלומות ככה אני רוצה ליהיות פסיכולוגית... (יש מילה דומה לזה יש סיכוי שהיתבלבלתי
)
עיפרון או עט?:עיפרון שולט!!!!
מחק או טיפקס:מחק רולזז
כלב או חתול?:
3 מקצועות אהובים:חשבון, אנגלית ומדעים! שולטים!!!!
תחביבים:לשירר
,מחשב,שופינג,לתת עצות ולהציק לאנשים בטלפון חחח
אופניים או רולר?: אופניים!!!!
שיער חלק ארוך או מתולתל ארוך?:שיער ארוך מתולתל
שיער חלק קצר או קצר מתולתל?:שיער קצר חלק
לק שקוף או שחור?:שחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רולזזזזזזזזז
DVD או וידאו:?: DVD
תיק זרוק או אורטופדי?:זרוק!! אורטופדי חנני
חוסחת או מבזבזת?:בדרך כלל מבזבזת אבל עכשיו חוסחת!
לשיעורים של פיתוח קול!
פיג'מה או גופיה ותחתונים?:גופיה ותחתונים יותר נוח
ספר או טלויזיה לפני שינה?:ספר!!!
ספר אהוב:הארי פוטר!!!!!!!! שולטט רולזז מתה על הספררר
ספר שנוא:שר התבעות!
סתם העתקה מהארי פוטר השולטט

moran14h

New member
מיכל

קודם כל שר הטבעות כותבים עם ט ודבר שני טולקין את אותו בערך 100 שנה לפני שרולינג נולדה אז אני חושבת שאם יש מישהו שמעתיק משהו כאן ..זאת רולינג..

jenngirl

New member
My Answers ../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif

שם: ג'ן טימברלייק כינוים:ג'ן,ג'ני,ג'ניפר,קופסא[רק לתותית מותר לקרוא לי כך!!!], הודק,הודה גיל: 15 כיתה: י' משקל(אם זה לא סוד): גובה: 1.73 שיר אהוב: Christina Aguilera- The Voice Within' שיר שנוא: Nickelback- Hero הדבר העצוב שקרה לאחרונה: שכתבו הסכם שנקרא הסכם ז'נבה[הסכם חרא
-של בוגדים
] הדבר השמח שקרה לאחרונה: שקיבלתי במבחן בערבית 87 ושהשלמתי עם חברה שלי איזה שיר מעלה את מצב הרוח שלך?: כמעט כולם איזה שיר מעציב אותך? Robbie Williams- Angels חבר: אין לי
מה רוצות ליהיות כשתיגדלו?: ז מ ר ת
עיפרון או עט?: עט מחק או טיפקס: מחק כלב או חתול?: חתול |מיאו| 3 מקצועות אהובים:ספורט, ג"ג, מזרחנות תחביבים: לשיר, לשמוע מוזיקה, להיות עם חברות, להיות במחשב אופניים או רולר?: אופניים שיער חלק ארוך או מתולתל ארוך?: חלק ארוך שיער חלק קצר או קצר מתולתל?: חלק קצר לק שקוף או שחור?: שקוף DVD או וידאו:? וידיאו תיק זרוק או אורטופדי?: לאדעת
***חוסכת או מבזבזת?: לא זה ולא זה
פיג'מה או גופיה ותחתונים?: פיג'מה
ספר או טלויזיה לפני שינה?: טלוויזיה
ספר אהוב: ג'יין אייר ספר שנוא: אנטיגונה

justinet

New member
סליחה אני חייבת להגיב לעניין של...

הסכם ג'נבה בוגדים........אני ממש אבל ממש לא חושבת שהם בוגדים...מה לעשות שאין דרך אחרת!!!!!!!!!! וכל הטיפשים מעדיפים שהחיילים ימותו!!!!!! ושהפועים ימשיכו!!!!!!!! ובעני העולם נהיה הרעים!!!!!!!!

justin love

New member
שלי וחסר לכם שאתם לא נכנסים חחח...

שם:ספיר כינוים:סנף(אל תשאלו למה),ספירוש,ספי,סנפיר,סנפיסיישן,סנייש.. גיל:15 וחצי עוד מעט כיתה:י' משקל(אם זה לא סוד):יאלה מה אכפת לי..כרגיל אני הכי שמנה 47 גובה:הכי נמוכה בשכבה שלי כמעט..1.58 שיר אהוב:המון שירים לא יכולה להצביע רק על אחד שיר שנוא:מלאאאאאאא... הדבר העצוב שקרה לאחרונה:אמ...לא יודעת הדבר השמח שקרה לאחרונה:מצאתי את אושרי אהובי... איזה שיר מעלה את מצב הרוח שלך?:המון!!!!!! איזה שיר מעציב אותך?שיר 13 (האחרון)בדיסק של ג'סטין חבר:אין למזלי הרע!!! מה רוצות ליהיות כשתיגדלו?:אני רוצה להיות עורכת דין או רקדנית... עיפרון או עט?:עט עיפרון! מחק או טיפקס:מחק~ כלב או חתול?:שניהם.. 3 מקצועות אהובים:שונאת ביהס אז...אין!! תחביבים:לרקוד לשיר לבלות עם החברות לצאת למסיבות ועוד מלא.. אופניים או רולר?:לא זה ולא זה ....אני עולה עליהם רק פעם אחת בשנה וגם זה רק ל 5 דקות חחחח... שיער חלק ארוך או מתולתל ארוך?:לי אין לא את זה ולא את זה אבל מתה שיהיה לי שיער חלק וארוך! שיער חלק קצר או קצר מתולתל?:לא יודעעתתת... לק שקוף או שחור?:שקוף....(פשוט יותר מתאים לי) DVD או וידאו:?dvd הרבה הרבה יותר טוב!!!! תיק זרוק או אורטופדי?:זרוק יותר נוח!! חוסחת או מבזבזת?:חחחחח דבר ראשון זה חוסכת* ו..לפעמים זה ולפעמים זה תלוי למה חוסכים! פיג'מה או גופיה ותחתונים?:פיג'מה פשוט חולה על זה חחח.. ספר או טלויזיה לפני שינה?:טלויזיה תעשו טובה כאילו זה כבר ברור! ספר אהוב:ג'ני!או סידרת הספרים של חלומות מקומיים! ספר שנוא:המון לא יכולה להצביע רק על אחד!

°AmandA°

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

שם: קרן כינויים: אמממ... קרנוש, קרני, קרנית... זהו נראה לי... גיל: 14 וחצי כיתה: ט' משקל: אני ממש לא יודעת
גובה: 1.62 שיר אהוב: יש המון
שיר שנוא: אמממ.. שירים מזרחיים בעיקר...
דבר עצוב שקרה לאחרונה: אמממ לא יודעת...
דבר שמח שקרה לאחרונה: לא עולה לי לראש... איזה שיר מעלה את מצב הרוח שלך? christina aguilera - soar איזה שיר מעציב אותך? christina aguilera - i'm OK חבר:
מה רוצות להיות כשתגדלו: זמרת!/תסרטיאית/מעצבת פנים עיפרון או עט? אמממ עט עיפרון מחק או טיפקס? מחק כלב או חתול? כלב
3 מקצועות אהובים: אנגלית, ספרות ומחשבים תחביבים: לשיר, לירקוד, לשמוע מוזיקה, סרטים, אינטרנט וזהו... אופניים או רולר? אף אחד מהם שיער חלק ארוך או מתולתל ארוך? חלק ארוך שיער חלק קצר או קצר מתולתל? חלק קצר לק שקוף או שחור? שקוף DVD או וידאו? DVD תיק זרוק או אורטופדי? זרוק חוסכת או מבזבזת? מבזבזת פיג'מה או גופיה ותחתונים? פיג'מה
ספר או טלויזיה לפני שינה? בדרך כלל טלוויזיה ספר אהוב: מנגינה שאין לה סוף, סיפור אהבה בלתי נשכח ספר שנוא: אין...

תשובות...

שם:טל כינויים:טלטול,טולה חתולה,טולטול,טלי,טלו'ש...... גיל:12 כיתה:ז' משקל:סודדדדדדד גובה:1.60 בערך.. שיר אהוב: get busy ככה רושמים, לא?? שיר שנוא: כל שיר שהוא של ג'ניפר לופז הדבר השמח שקרה לאחרונה: הבאנו כלב לבית... הדבר בעצוב שקרה לאחרונה: אמא שלי העיפה אותו..
איזה שיר מעלה את מצב הרוח שלך: seniorita rulzzzzzzz איזה שיר מעציב אותך:כמו מקיץ אל חלום (למרות שאני חולה עליו!!!) חבר:אין :( מה רוצות להיות כשתגדלו:אממממממממ.. שחקנית מפורסמת ואם אפשר גם זמרת.. עיפרון או עט:עיפרון מחק או טיפקס: מחק כלב או חתול: כלבבבבבבבבבבב 3 מקצועות אהובים:מתמטיקה, תקשורת, אנגלית תחביבים:לדבר בטלפון, להיות כאן, לשמוע מוזיקה, לקנות בגדים ונעליים, לשחק עם כלבים..... אופניים או רולר: אף פעם לא ניסיתי לא זה ולא זה... שיער חלק ארוך או מתולתל ארוך: חלק ארוך!!! שיער קצר חלק או קצר מתולתל: חלק קצר!!!!!! לק שקוף או שחור:שקוף DVD או וידאו:DVD תיק זרוק או אורטופדי: זרוק חוסכת או מבזבזת: מבזבזת למרות שהייתי רוצה לחסוך... פיג'מה או גופיה ותחתונים: גופיה ותחתונים זה הכי נוח אני מרגישה מאווררת... ספר או טלויזיה לפני השינה: הייתי רוצה לראות טלויזיה אבל איך שאני שמה את הראש על הכרית אני נרדמת... ספר אהוב: טולטול סתום העיין ספר שנוא:הארי פוטר!!!!! (בעעעעעעע)

Raph Rulz

New member
ok my answers....

Raphal Jeremy Lorens Raph Jerm, Raph, Raphi etc. 16 10 yr 1.88 are u happy now of michelle branch the ketchop song... livin israel.. my mother came to visit Rock your body hatishma koli Stacey Martin the best person on earth an eyes doctor pen tipex a white dog phisics, English and sport surfin and watchin TV roller.... short donno who uses it? DVD frick both of them but mainly wastin pij TV but if i will read a book it will be the lord of the rings the lord of the rings... all the fantasies books thats it bye all

Emily ©

New member
אני פה, אני פה.../images/Emo182.gif../images/Emo95.gif

|חיבוקעעעעי| שם:
ראה ניק ניים.
כינוים:
כנ"ל. גיל:
15 ו-8 חודשים.[?!] כיתה:
רוצים גם כתובת?! גובה:
1.67 שיר אהוב:
מלחמה שקטה.
ושמישהו יגיד שזה לא שיר טוב.
איזה שיר מעלה את מצב הרוח שלך?:
אלה? איזה שיר מעציב אותך?
מלחמה שקטה? חבר:
יש לי המון
מה רוצות ליהיות כשתיגדלו?:
$$$$ עיפרון או עט?:
עט. לק שקוף או שחור?:
שחור.

justin love

New member
איזה גבוההה...הלוואי עליי..חחח אני

אפילו לא 1.60 חחח לא נורא..(ואני בכיתה י ' תבינו חחח)

למעלה