שאלון!

red butterfly

New member
שאלון! ../images/Emo204.gif

כי צריך קצת להעיר את המקום הזה
אני אענה יותר מאוחר.. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

hodayoyo

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo60.gif

מי האדם האחרון ש...:
שפך עליך שתייה: בטח אחיין שלי
זרק עליך משהו: למה שיזרקו עלי דברים?
צייר עליך משהו: חברה שהחליטה לקשקש עלי
תרם לך תשובה במבחן: לא חסרים כאלה
איפה בפעם האחרונה...:
רבת עם מישהו: שבועיים לפני פסח
אכלת: לפני חצי שעה
הלכת מכות: בכיתה ב
הצטלמת: ביום חמישי
מה הדיסק האחרון ש...:
שמעת: אוהד חיטמן (ותודה לשיר וליבי)
קנית: כנ"ל
המלצת עליו: שי נובלמן-ביוטיפול לייף
צרבת: לא צורבת
שברת: לא שוברת
מה הבגד האחרון ש...:
לבשת: מה שאני לובשת עכשיו
פשטת: חצאית
קנית: חצאית אדומה
זרקת: כל מיני בגדים ישנים
מה המקצוע האחרון ש...:
למדת בבית ספר: אישות
שהיה לך בו מבחן: מתכונת בחיבור היום
שעשית בו שיעורים: בטח מתמטיקה
שהברזת ממנו: מחלק מהזמן באישות
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לא חסרים
מי קרוב המשפחה האחרון ש...:
נישק אותך: אחיין שלי
הרביץ לך: אחיין שלי
קנה לך מתנה: לא יודעת
הכין לך אוכל: אמא
ראה איתך סרט: לא רואה איתם סרטים
מהו הפורום האחרון ש...:
תהית למה הוא הוקם: פקאצות בין השאר
התעצבנת על החברים שלו: זה סוד
חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זוכרת סקרים
צחקת על הודעה שכתובה בו: לא יודעת
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: המ דניאל
מהו המאכל האחרון ש...:
אכלת: שניצל תירס
הקאת: לא מקיאה
הזמנת: סנדוויץ' בר
אכלת עם חבר: סנדוויץ' בא
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא יודעת
החבר הטלפוני האחרון ש...:
דיברת איתו: מישהו שרצה כרטיסים לרוקע"צ
ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכרת
התקשר אליך: ההוא עם הכרטיסים
התקשרת אליו: מישהי אחרת עם כרטיסים
ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אני פשוט הולכת לחדר
מהו הסרט האחרון ש...:
הצחיק אותך: שר הטבעות-שיבת המלך, גרסת הבמאי
ריגש אותך: עד קצה האמונה
הפחיד אותך: עד קצה האמונה
היית מוכן להרוג כדי לראות: למה להרוג?
מי החבר האחרון ש...:
הצחיק אותך: לא יודעת
עצבן אותך: לא חסרים
הבאת אותה בשיחת נפש: בטח רעות
חלמת עליו: לא זוכרת
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: לא יודעת
מהי ההופעה האחרונה ש...:
היית בה: הו, לפני שנים... לא זוכרת כבר
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: כסף זאת לא הבעיה
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: גם זאת לא הבעיה
רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: זאת הבעיה! תמיד!!
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא יודעת
מתי בפעם האחרונה:
ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אין ברעות ערסים ממש
העירו לך על איך שאתה לבוש: אמא, כל הזמן
הבטן שלך קרקרה: היום בבוקר
שמעת מוזיקה: לפני שעה בערך
חלמת חלום מוזר: לא מזמן
צחצחת שיניים: הבוקר
התקלחת: אתמול בערב
החלפת גרביים: הבוקר
רצית ללכת לישון:עכשיו

hodayoyo

New member
נחמד בהחלט../images/Emo60.gif

כבר מצאתי את עצמי מזמזמת שירים ממנו באמצע היום
אני לא מתחרטת שקניתן לי אותו

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני
זרק עליך משהו: בן דוד שלי צייר עליך משהו: לא זוכרת תרם לך תשובה במבחן: המורה למתמטיקה
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית של חבר שלי התנשקת: כנ"ל אכלת: בסלון הלכת מכות: לא זוכרת הצטלמת: אצל חברה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: יותר טוב כלום מכמעט קנית: איגי וקסמן-מסתובבים (קנו לי
) המלצת עליו: הדיוידי של עברי צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: סווטשר פשטת: סווטשר קנית: גופיה לווית מחבר: חולצה זרקת: מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: היסטוריה שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה שעשית בו שיעורים:
שהברזת ממנו: מתמטיקה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: תנ"ך והיסטוריה
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: דודה הרביץ לך: דוד קנה לך מתנה: דודה הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ימי חיינו
הקלטת: טאץ' עליז רצית לראות ושכחת: חברים נרדמת באמצע שלה: האלופה שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: משהו ב24 מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: שינקין התעצבנת על החברים שלו: מוניקה סקס חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין צחקת על הודעה שכתובה בו: איגי וקסמן נכנסת אליו לפני הפורום הזה: איגי וקסמן מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: מרק הקאת: מאיפה לי
הזמנת: בורקס תפו"א אכלת עם חבר: בורקס תפו"א זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חבר שלי ניתקת לו/ניתק לך: חברה שלא מדברת איתי התקשר אליך: חבר שלי התקשרת אליו: חבר שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא זוכרת מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של ילדה מהכיתה שלי המליצו לך עליו: של חברה של חברה שלי
חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: זה של ילדה מהכיתה שלי קראת והזדהית איתו עד דמעות: של חברה שלי מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: לדפוק חתונה ריגש אותך: הפחיד אותך: סרטי שואה
היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: שני עצבן אותך: מעיין הבאת אותה בשיחת נפש: שירן חלמת עליו: לא זוכרת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: עומר מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: קספר.. יותר מדי זמן רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: עברי רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: איגי רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הם לא מתנחלים, רק עוברים פה
העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול הבטן שלך קרקרה: אתמול שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: לפני שבוע בערך צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון: עכשיו

noooga

New member
רק שאלה

איך קוראים לחבר שלך? (אם זה אפשרי לשאול..)

למעלה