שאלון

שאלון../images/Emo210.gif../images/Emo90.gif

לקחתי מפורום סקרים ושאלונים אבל שיפצתי קצת:
שם:
מה אתה הכי אוהב בעולם?
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?
מה החלום הכי מפחיד שאי פעם היה לך?
מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?
זה התגשם?
האם אתה קמצן?
היית רוצה להיות ראש הממשלה?
איך ייקראו לילדים שלך?
אוהב סרטי אימה?
איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה?
אוהב את פורים?
ל-מה תתחפש?
איזה חג אתה הכי אוהב?
מאמין בגלגול נשמות?
יש לך משקפיים?
היית בחו"ל?
אם כן,איפה הכי כיף להיות?
איזה סרט טוב ראית לאחרונה?
מה אתה הכי אוהב בחורף?
מה אתה הכי אוהב בקיץ?
אוהב מוזיקה?
מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?
אם היית מכין שיקוי, איזה שיקוי זה היה?
האם גם אתה מכור לבובספוג?
גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?
have fun

שכטרון

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo210.gif../images/Emo59.gif

שם: עדן גיל: 16 מקום מגורים: נתניה מה אתה הכי אוהב בעולם? תלוי
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? לא זוכר מה החלום הכי מפחיד שאי פעם היה לך? היו לי כמה מפחידים
מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? אממ... נראה לי בריכה בבית או משהו כזה
זה התגשם? לא האם אתה קמצן? לא היית רוצה להיות ראש הממשלה? נראה לי שכן
איך ייקראו לילדים שלך? בנים לא סגור, בנות אפרת או שירה. אוהב סרטי אימה? כן, למרות שאני בקושי רואה
איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? אין מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? לא זוכר [אתם מבינים שאני לא מומחה בסרטים
] מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? פגשתי את האקזיטים
אוהב את פורים? כן ל-מה תתחפש? בינתיים לשלד איזה חג אתה הכי אוהב? תנו לי לחשוב על זה מאמין בגלגול נשמות? לא יש לך משקפיים? לא היית בחו"ל? לא אם כן,איפה הכי כיף להיות? --- איזה סרט טוב ראית לאחרונה? לא ראיתי מה אתה הכי אוהב בחורף? שיש גשם (אבל שאני בבית) מה אתה הכי אוהב בקיץ? בריכה+גלידות אוהב מוזיקה? לא יכול בלי מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? ישראלית אם היית מכין שיקוי, איזה שיקוי זה היה?
לא יודע האם גם אתה מכור לבובספוג? כןן גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? אבל אני לא

אני יכולה לכתוב בעברית!!!!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

קודם הייתי צריכה לכתוב בWORD ולהעתיק לאינטרנט כי לא יכולתי לכתוב בעברית באינטרנט...
שם: ישראלה
מקום מגורים: מושב קטן ותקוע...
מה אתה הכי אוהב בעולם? שוקולד
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?
לא יודעת
מה החלום הכי מפחיד שאי פעם היה לך? משהו עם גנבים ואוטו לבן בחצר אבל אני לא זוכרת.... זה היה כשהייתי קטנה...
מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? חדר לבד (אני עם אחותי) אני עדיין רוצה!!!
זה התגשם? לא
האם אתה קמצן?
לדעתי לא...
היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא
איך ייקראו לילדים שלך? כשנגיע לגשר נעבור אותו
אוהב סרטי אימה? לפעמים
איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? אין
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? אמממ...לא יודעת הכי טוב... היה סרט ממש מצחיק ודפוק שראיתי בפעולה אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? לא יודעת
אוהב את פורים? כן חוץ מהקטע שאף פעם אני לא מוצאת למה להתחפש
למה תתחפש? אין לי מושג...
איזה חג אתה הכי אוהב? סוכות/פסח
מאמין בגלגול נשמות? לא
יש לך משקפיים? לא
היית בחו"ל? כן
אם כן,איפה הכי כיף להיות? הייתי רק בהונגריה ובטורקיה... הונגריה היה יותר כיף
איזה סרט טוב ראית לאחרונה? הסרט הדפוק שראיתי בפעולה
מה אתה הכי אוהב בחורף? כשיש גשם ואני לא צריכה לצאת מהמיטה
מה אתה הכי אוהב בקיץ? את החופש הגדול
אוהב מוזיקה? בטח
מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? כאילו זמרים? שירי מימון קלי קלארקסון אבריל לאבין... כל מיני זמרות פופ...
אם היית מכין שיקוי, איזה שיקוי זה היה? מה???
האם גם אתה מכור לבובספוג? לא
גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?אני באמת לא ישנה עם
בלילה I had fun

אני../images/Emo97.gif../images/Emo90.gif

שם: פז.
מקום מגורים: רמת גן.
מה אתה הכי אוהב בעולם? את הכלב שהיה לי..
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? כל החלומות שלי מוזרים..
מה החלום הכי מפחיד שאי פעם היה לך? שאני מתאבדת ולאף אחד לא אכפת!!
(*שלא יתגשם לעולם!*)
מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? כלב.
זה התגשם? כן.
האם אתה קמצן? יש שאומרים..
היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא. אבל הייתי שמחה להציע כמה דברים למדינה המעפנה שלנו.
איך ייקראו לילדים שלך? אם ילד/ה בכור/ה אז לירון, אם תאומים (בנים)/תאומים (בן ובת) אז לי ורון ואם תאומות אז לי ורוני.
אוהב סרטי אימה? כן.
איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? 'משחקים נסתרים'
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? 'ג'יי ובוב השקט מכים שנית'
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? קניתי את הD.V.D של כריסטינה אגילרה
אוהב את פורים? כן.
ל-מה תתחפש? פיראטית (קפטן ג'ק ספארו מ'שודדי הקארייבים' הוא ההשראה שלי
).
איזה חג אתה הכי אוהב? פסח.
מאמין בגלגול נשמות? כן.
יש לך משקפיים? לא.
היית בחו"ל? כן.
אם כן,איפה הכי כיף להיות? הייתי רק בהולנד והיה ממש כייף אז הולנד.
איזה סרט טוב ראית לאחרונה? 'חתונת הרפאים'
מה אתה הכי אוהב בחורף? את הגשם.
מה אתה הכי אוהב בקיץ? את השמש.
אוהב מוזיקה? ברור!!
מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? הכל חוץ מדיכאון.
אם היית מכין שיקוי, איזה שיקוי זה היה? שיקוי נגד שמירת טינה.
האם גם אתה מכור לבובספוג? לא.
גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? אני לא ישנה עם דובי בלילה.

אני...אני אוהבת שאלונים..חח../images/Emo9.gif

שם: לירון גיל:13 וחצי מקום מגורים:מרכז מה אתה הכי אוהב בעולם ? את המשפחה שלי מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?כל מיני..חחח מה החלום הכי מפחיד שאי פעם היה לך?היו המון... מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?מכונית קטנה ממונעת...חח זה התגשם?לא.. האם אתה קמצן ?ממש לא היית רוצה להיות ראש הממשלה?יכול להיות.. איך ייקראו לילדים שלך?דייויד ואמה..(או ג'ניפר..לא יודעת..) אוהב סרטי אימה?מאוד איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?מגרש הרוחות מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?סיפור סינדרלה מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה ? נולד לי עוד אחיין... אוהב את פורים?מאוד ל-מה תתחפש?עולה חדשה איזה חג אתה הכי אוהב? פסח מאמין בגלגול נשמות?תלוי יש לך משקפיים?לפעמים.. היית בחו"ל?כן אם כן,איפה הכי כיף להיות?ניו יורק-ניו ג'רזי איזה סרט טוב ראית לאחרונה?סיפור סינדרלה מה אתה הכי אוהב בחורף?את הקור..ואת הגשם.. מה אתה הכי אוהב בקיץ?את החורף..חח אוהב מוזיקה?מאוד מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?פופ.. אם היית מכין שיקוי, איזה שיקוי זה היה?חיי נצח..אהבה.. האם גם אתה מכור לבובספוג?מודה...לפעמים.. גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?לא ישנתי עם דובי בזמן האחרון..חח אבל אין לי בעיה...

יאיי אני אוהבת שאלוניםם../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שם:לירון.
מקום מגורים:מודיעין.
מה אתה הכי אוהב בעולם?לאיודעת.
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?אממ אחרי הגמר של נולד לרקוד חלמתי על ציפורים ועידו תדמור
ולא זוכרת מה עוד.
מה החלום הכי מפחיד שאי פעם היה לך?שמנסים להרוג אותי.
מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?את הקלטת של זרעים של מסטיק, ועד שאמא נזכרה לקנות לי הייתי בת 12 בערך ואז אמרתי לה שכבר לא צריך..
זה התגשם?לא
.
האם אתה קמצן?תלוי במה.
היית רוצה להיות ראש הממשלה?לא.
איך ייקראו לילדים שלך?לאיודעת.
אוהב סרטי אימה?עכשיו פחות מפעם.
איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?לאיודעת.
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?וואי מלאא..לא זוכרתת..
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה?הצופים וכל מה שקשור אליהםם זאת הייתה השנה הכי טובה שהייתה לי בחיים. הכרתי אנשים חדשים שאנלא יודעת מה הייתי עושה בלעדיהםם
.
אוהב את פורים?בארורר.
ל-מה תתחפש?לאיודעת עדיין.
איזה חג אתה הכי אוהב? את כל החגים עם החופש
.
מאמין בגלגול נשמות? בזמן האחרון קצת כן..
יש לך משקפיים?רק בבית.
היית בחו"ל?הייתי בנילי
..
אם כן,איפה הכי כיף להיות?בנילי!
איזה סרט טוב ראית לאחרונה?אממ האמת שלא ראיתי סרט מלא זמןן..
מה אתה הכי אוהב בחורף?שוקו חם וצעיפים.
מה אתה הכי אוהב בקיץ?הכללל.
אוהב מוזיקה?בארורר!
מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?רוק ישראלי.
אם היית מכין שיקוי, איזה שיקוי זה היה?נגד אנשים צבועים.
האם גם אתה מכור לבובספוג?איכ לא.
גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?למה שאני אתבייש? רק חבל שאני לא ישנה עם אחד כזה בלילה..

חחחח../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שתיכן כתבתן בכותרת שאתן אוהבת שאלונים ובתוכן שקוראים לכן לירון

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

שם:חן גיל:13..עוד שנייה
מקום מגורים:חיפה מה אתה הכי אוהב בעולם?את המשפחה שלי מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?אממ לא זוכרת מה החלום הכי מפחיד שאי פעם היה לך?גם לא זוכרת מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?כלב זה התגשם?כן..אבל עכשיו כבר אין לי
האם אתה קמצן?לא היית רוצה להיות ראש הממשלה?לא איך ייקראו לילדים שלך?אין לי מושג..עוד לא חשבתי על זה. אוהב סרטי אימה?כן איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?יש כל מיני מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?גם פה יש המון אבל "פגוש את הפוקרס"
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה?קרו לי כל מיני דברים טובים.. אוהב את פורים?כן ל-מה תתחפש?עדיין לא יודעת איזה חג אתה הכי אוהב?יש כמה:פורים,חנוכה,סוכות,פסח. מאמין בגלגול נשמות?קצת.. יש לך משקפיים?לט היית בחו"ל?כן אם כן,איפה הכי כיף להיות?אממ הייתי בדי הרבה מקומות ובכולם נהנתי אבל כרגע הכי נהניתי כשהייתי בטורקיה עם בני דודים שלי..היה ממש כייף איזה סרט טוב ראית לאחרונה?זוג משמים מה אתה הכי אוהב בחורף?שונאת חורף..אבל את השלג אני הכי אוהבת מה אתה הכי אוהב בקיץ?בריכה,תותים. אוהב מוזיקה?מאוד
מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?יש הרבה סוגים..כמעט כולם. אם היית מכין שיקוי, איזה שיקוי זה היה?לא יודעת האם גם אתה מכור לבובספוג?לא גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?לא אני לא ישנה עם דובי

עונה..

שם:נועם גיל:12.5 מקום מגורים:רמת הגולן מה אתה הכי אוהב בעולם?את שירי מימון!! מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?לא יודעת.. מה החלום הכי מפחיד שאי פעם היה לך?היו הרבה לא זוכרת.. מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?זמרת זה התגשם?לא. האם אתה קמצן?לא.. היית רוצה להיות ראש הממשלה?לא..!! איך ייקראו לילדים שלך?לבנים לא יודעת..אם בת יקראו לה שירי!! אוהב סרטי אימה?לא ממש.. איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?- מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?לא יודעת מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה?לא יודעת..הרבה.. אוהב את פורים?כן!! ל-מה תתחפש?לא נראה לי שאני יתחפש איזה חג אתה הכי אוהב?פסח.. חופש ארוך!! מאמין בגלגול נשמות?לא יש לך משקפיים?לא.. היית בחו"ל?לא.. אם כן,איפה הכי כיף להיות? איזה סרט טוב ראית לאחרונה?הארי פוטר 4 מה אתה הכי אוהב בחורף?שלג וגשם.. מה אתה הכי אוהב בקיץ?בריכה לונה גל אין בית ספר!! אוהב מוזיקה?מאוד!! מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?אוהבת מוזיקה שחורה ישראלית פחות אבל מאוד אוהבת את השירים של שירי מימון!! אם היית מכין שיקוי, איזה שיקוי זה היה?לא חשבתי על זה.. האם גם אתה מכור לבובספוג?לא.. גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?אני לא ישנה עם דובי..

LeeOfeR

New member
עונה

שם: לי גיל: 16.5 מקום מגורים: ת"א מה אתה הכי אוהב בעולם?
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? לא זוכרת מה החלום הכי מפחיד שאי פעם היה לך? שאני נופלת מאיזשהו מקום גבוה מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? לא שיהיה לי, אבל רציתי לעשות צניחה חופשית
זה התגשם? כן
האם אתה קמצן? לא היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא איך ייקראו לילדים שלך? בנות- עמית, מיה ותום.בנים לא יודעת עדיין.. אוהב סרטי אימה? מממ..כן
איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? לא זוכרת
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? יש מלא, לא זוכרת ספציפי מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? מממ...לא יודעת אוהב את פורים? מאודד
ל-מה תתחפש? מעודדת
איזה חג אתה הכי אוהב? פורים
מאמין בגלגול נשמות? לא יש לך משקפיים? לא
היית בחו"ל? כן
אם כן,איפה הכי כיף להיות? הייתי קטנה.היה לי כייף בארה"ב בדיסנילנד..חח
איזה סרט טוב ראית לאחרונה? מממ..לא זוכרת..נראה לי זה עם ג'ניפר אניסטון שיצא לא מזמן..
מה אתה הכי אוהב בחורף? גשם ושוקו חם
מה אתה הכי אוהב בקיץ? ים
אוהב מוזיקה? כן
מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? הכל!
אם היית מכין שיקוי, איזה שיקוי זה היה? להיות בני אלמוות+להיות יפים..חח
האם גם אתה מכור לבובספוג? כן גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? אני לא ישנה

למעלה