שאלון

sweet stav

New member
שאלון../images/Emo210.gif

שאלון קטן קצת לפני שהעונה נגמרת.
... איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך): איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...): איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה
..): איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו? אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?: עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה? תרצה שתיהיה עונה 3? למה? תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה. 1. 2. 3. 4. 5. תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1. 2. 3. 4. 5. יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף
? עם כן מי? אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר?

talshoosh

New member
תיכף עונה....../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

החתימה שלך משקרת
"אני לא מטורפת זה רק נראה ככה"

sweet stav

New member
עונה../images/Emo210.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך):פלור
איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...):אוליביה ואני רושמת את זה בגאווה
איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה..):
איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו?יש הרבה!! אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?:מאוד!! עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה?כן..נראה לי
.. תרצה שתיהיה עונה 3? אולי למה? אין תגובה
תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה. 1.היה קטע אחד שמללה התעוררה ואז בוניז'ה אמר לה שהם נשואים
2.שפלור ומקס נתקעו באמבטיה 3.הנשיקה הראשונה של אוליביה ופרן 4.הלילה של פלור ומקס!! 5. שתומאס נאם את הנאום ביום האם תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1.שדלפינה התחזתה לרוסיטה ואמרה לפלור בטלפון שהתוצאה שלילית בקשר להריון 2.הקטעים של רוברטה ומרטין בכללי 3. ..... 4. ........ 5. ........... יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף?כןןןן עם כן מי?אוליביה רוברטה !!!!! ולנטינה פצ'ה !! אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר? לא!חח

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך):
פרנקו
איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...):
פלור ומריה איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה..):
אממ לאדעת איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו?
אממ... לא זוכרת פרקים אני זוכרת סצנות שאהבתי אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?:
כן עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה?
כשישעמם לי תרצה שתיהיה עונה 3?
לא למה?
כי אין עוד לאן למרוח ונמאס לי להיות מכורה תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה.
1.
הנשיקה הראשונה של פרן ואולי
2.
כשפרנקו ראה את הקלטת של פדה 3.
כשתומס שר ובכה 4.
כל פעם שמזכירים את פדה
5.
לא זוכרץת
תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1.
שפרנקו הציע למריה נישואים
2.
כשפלור מתבכיינת או עושה סצינות, או מאמינה ללורנסו ולא למקס, או מדברת ולא נותנת לאחרים לדבר.. בקיצור כמעט את כל הקטעים של פלור
3. 4. 5. יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף?
כן עם כן מי?
פלור ומריה אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר?
אני לא שורדת בלי אם זאת השאלה...

2rachli

New member
עונה! =)

פלורי! האמת?שנאתי את מריה.. אני לא חושבת שיש... מלא! היום הולדת של פלור הנשיקה הראשונה... שפרנקו גילה שהוא מאומץ שסיפרו לפלור שהיא בהריון..מלא! מה לא? אם אני יתגעגע? אני ישקע בדיכאון עמוק! אני חושבת שכן אבל לא את כל הפרקים... ברור...כי אני לא יכולה בלי פלוריסיינטה. את הקטעים רשמתי כבר ה"נל לא אהבתי שדלפינה עבדה על מקס בכל מיני דברים לא אהבתי שכולם הימרו על פלור במסיבה. לא אהבתי שרוסיטה בתור דלפינה נדחפה לכל דבר. לא אהבתי את הקטעים עם ברנדו. לא אהבתי את הקטעים של פרנקו ורוסיו (עם אתם זוכרים מתחילת העונה..) כן לרוסיטה ומריה. נראה לכם? שעה אני לא יכולה בלי! אלה התשובות שלי יום טוב!

פלורותם

New member
עונההההה[=

שאלון קטן קצת לפני שהעונה נגמרת.... איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך):פלור! איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...):ברנרדו! איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה..):אממ..אנה ולאוטרו איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו?אני לא זוכרת מספרים של פרקים.. אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?:ברורררר
עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה?כן..שייצא לי.. תרצה שתיהיה עונה 3?בטח! למה?כי אני אוהבת פלוריסיינטה! תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה. 1.הנשיקה הראשונה של פלור ומקס 2.שגילו שפלור בהריון 3.שסגונדו הלך
4.שאוליביה ופרנקו ברחו 5.שפלור העיפה את מירנדה תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1.שדלפינה הרעילה את כולם
2.שהעיפו את מקס מהבית
3.שאיזה אישה נתנה כאפה לפלור
4.שוולנטינה רדפה אחרי ניקולס למחנה
5.דפלור כמעט מתה מהבננה
יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף?כן עם כן מי?לורנסו וולנטינה אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר?שורדים שבוע אבל בקושי..חיחי מישו בכלל קורא את זה?!?...חעחעח

עונה. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך):פרנקו, בוניז'ה איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...):מרטין איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה..):אמממ אין איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו?יו היו הרבה. אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?:ברור עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה?כן נראה לי. תרצה שתיהיה עונה 3?
למה?מרוח תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה. 1.פרנקו וכל הסיפור עם האימוץ+מטאו וחוליה
2.הנשיקה הראשונה של אוליביה ופרנקו 3.כל הקטעים עם בוניז'ה:p 4.הלילה ה"קסום" של פלור ומקס(למרות שזה היה הזוי) 5.הפרקים הראשונים הם האגם הזה
תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1.מרטין שכועס על פרנקו בגלל מריה 2.לא זוכרת 3.לא זוכרת 4.^^ 5.^^ יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף? כן עם כן מי? מרטין אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר? לא חחח, זה קשה.

nastiush

New member
אני אני אני!!!!!!

איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך): פלוריס איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...): דלפינה!! אוףף, קרצייה! איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה..): נראה לי מטאו, פטו- הוא הורס לניקו! איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו? אני אהבתי כל מיני אני לא זוכרת אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?: בטח..!!
עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה? אז לא... תרצה שתיהיה עונה 3? הלוואי!! למה? כי הסדרה מוצלחת..!! (זה ברור, לא??) תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה: 1. לוקאס ורוברטיטה (מה אני אעשה, זה היה יפה!!) 2. פלור בהיריון
3. הנשיקה של פלור ומקס 4. דלפינה בכלא
5. אוליביה ופרנקו
תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה: 1. החתונה של דלפי ומקס 2. שפלור כמעט מתה מהבננה 3. דלפינה בורחת מהכלא!! 4. שהרדימו את פלור 5. שדלפינה וכל הנשים בכלא פגעו בפלור כשבאה אל דלפי.. מעצבנות! יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף? חח אני בטוחה שלכל אחד יש כמה שרצוי להחטיף להן כף אם כן מי? מללה, דלפינה, בוניז'ה!!
-- ולהם צריך להחטיף 2 לכל אחד! אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר? כן ולא.. תמיד אפשר לנסות..!!
אלך באמת?!, מי יקרא את זה?!?!?!

DiRtY BaTeLL

New member
עונההה ../images/Emo3.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך): פלוררררר
איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...): ברנייי אווי הוא כזה מעצבןן
איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה..): לא ניראה לי שיש כאלה איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו? אמממ לא זוכרת כל פרק הוא יפה ביפני עצמו אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?: בטחחחחחחח מעכשיו אני מיתגעגעת
עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה? כן מתי שיהיה לי זמן
תרצה שתיהיה עונה 3? כןןןןןןןןןןןןןןןןן למה? ככה! תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה. 1. אממ אני לא זוכרת אבל אני אוהבת את כל הקטעים של פלור הכל מהכל היא פשוט מצחיקה אותי
2. אמממ הנשיקה של אולי ופרנקו 3. שפלורי בהריון 4. ולא זוכרת בעיקר הקטעים של פלור 5. וגם קטעים של מללה בוניזה חחח השרוטים האלה תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1. הקטעים של רוברטה שהיא חושבת על מרטים זה היה מעצבן 2. שפלור כמעט מתה מהבננה
3. שהרדימו את פלור
4. מריה עד שהיא גילתה לפרנקו זה היה מעצבןןןן 5. וזהו לא זוכרת עוד..... יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף? כןןןןן עם כן מי? מריהה אממ ברני ווו זהו ניראה לי אההה וומרטין יש לו קטעים מעצבנים
אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר? אמממ לא ניראה ליי

עונהה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה? רוברטה איזה דמות הכי שנאת העונה? לוקאס איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות? אין כאלה.. איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו? אני לא זוכרת פרקים ספציפיים.. אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?: מאודד עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה? לא.. אני שונאת שידורים חוזרים תרצה שתיהיה עונה 3? כן למה? כי אני מאוד אוהבת את הסדרה הזאת.. תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה. 1. הנשיקה הראשונה של אוליביה ופרנקו
2. הנשיקה של מקס ופלור מתי שהוא עשה לה שיירה כזאת של פרחים צהובים ואני לא זוכרת יותר... תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1. שמריה ופרן שכבו
2. כל הקטעים של מריה בכלל 3. כל הקטעים של לוקאס ולא זוכרת יותר.. יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף? כן עם כן מי? מריה ולוקאס אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר? לא.. אני לא יכולה לפספס אפילו פרק אחד..

רונילי92

New member
עונההאא

שאלון קטן קצת לפני שהעונה נגמרת.... איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך): מממ.. פרנקו איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...): דלפינה בעיקר אבל פלור נהייתה מעצבנננננתת!! אבל דלפינה איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה..): אין איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו? את הפרק של ההתחלפות בין פלור לדלפינהה ואת זה עם הרמקול והכל.. נראה לי שזה פרק- 140.. את תתגעגעי שהסידרה תסתיים?: יהיו שידורים חוזרים אזזזז.. עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 את תראי? כשיצא לי.. תרצה שתיהיה עונה 3? לא.. למה? כי זה יהיה כבר מיור אחרי החתונה לא?? תרשמי 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה. 1.הקטע של בוניז'ין עם החטיפה של תומס ואיך שהוא שם בובה ובוניז'ה לקח אותה ואז פלור נכנסה ושאלה למה הוא מתעסק עם הצעצועים של הילדיםם חעעעעעעחחחחע זה קרעע אותי!! 2.הקטע שהשופט תופס את פלור ומקס..
3.פלור ומקס עוקבים אחרי דלפינה, מללה ולולו (לורנסו).. 4.אולי ופרן בממטרות
5.ההימורים של הילדים עם אנה!! תרשמי 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1.כל הקטעים שפלור חושבת שכולם נגדה! 2. 3. 4. 5. יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף? כןן!! עם כן מי? מירנדה.. למרות שהיא כבר הלכה!! היא עדיין מעצבנתותי!! אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר? כה אפשר לשרוד.. חח :):)

sweet shir

New member
עונה

איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך): אהמממממ לוידעת. איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...): מרטין
איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה..): אממ טיאגו. איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו? לא זוכרת אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?: אני משערת עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה? לא נראה לי. אבל מי יודע? תרצה שתיהיה עונה 3? כן, למה לא? למה? למה לא? תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה. 1. אממ 2. לא 3. יודעת 4. ברגע 5. זה תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1. תסכלו 2. על 3. מה 4. שכתבתי 5. מקודם יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף? כן עם כן מי? לאוו דווקא בפלור
אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר? אממ כן. אני חושבת.

uoston

New member
עונה!

איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך):---פלורי!!!! איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...):---מריה איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה..):---לאוטרו ואנה איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו?---כל מיני...... אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?:---כן!!מאוד! עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה?---כשיהיה לי משעמם תרצה שתיהיה עונה 3?---כן למה?---בשביל לראות את פלור בטלוויזיה תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה. 1.שדלפינה ניסתה לחנוק את פלור 2.שפלור כמעט מתה מהבננה 3.שדלפינה הרסה לפלור את המסיבת יומולדת עם העוגה שהיא הרדימה אותם 4.שמקס חשב שפלור מוכרת את עצמה בשביל כסף 5.גרינברג עושה לפלור "טססססס" תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1.הקטעים הדמיוניים 2.הקטע המפגר הזה שפתאום פלור מתחילה לשיר. 3.שפלור הייתה בתחפושת ליצן הזו פרק שלם! 4.שברנרדו חטף את אולי 5.שפלור הייתה חברה של לורנסו יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף?---כן עם כן מי?---ניקו ופלור אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר?--- לא שורדים שבוע שלם בלי הסידרה.

עונה../images/Emo27.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה?(הדמות שהכי ריגשה\שימחה אותך):פלור
איזה דמות הכי שנאת העונה?(הדמות שהכי עיצבנה אותך...):נאמ..מללה!למרות שהעונה דלפינה יותר רעה ממנה...אבל בסוף דלפי תהיה טובה בזכות מרגריטה(התינוקת של פלור). איזה דמויות בסדרה לדעתך מיותרות?(עם יש כאלה..):אממ..לוקס!למה הביאו אותו?כדי להעביר לדלפינה מכתבים מפלור?חוץ מזה בקושי הוא מופיע..ולדעתי רוברטה צריכה להיות עם מרטין ולא עם לוקס. איזה פרק(או פרקים) הכי אהבת בכול העונה עד עכשיו?אמ..כ=ו=ל=ם!!! אתה תתגעגע שהסידרה תסתיים?:כןן ברור!!ויהיו שידורים חוזרים של העונה הראשונה והשנייה..באסה שאין עונה שלישית עם יהיו שידורים חוזרים של העונות 2+1 אתה תראה?אולי.. תרצה שתיהיה עונה 3?כןן למה?כי אני ממש אוהבת ת'סידרה ורואה מהעונה הראשונה ואני יתגעגע כשהיא תסתיים.=[ תרשום 5 קטעים שהכי אהבת בכול העונה. 1.הפרק שפלור ראתה ת'תאומים באולטרסאונד..חח זה עשה לי צמרמורת!!! 2.חח הפוביות של מקס! 3.הקריזות של פלור והדיבורים ללא הפסקה שלה.איך הכתוביות עומדים בלחץ? 4.הפרק שמתאו גילה שפרנקו הוא הבן שלו 5.הפרק שמיה באה!! תרשום 5 קטעים שהכי לא אהבת בכול העונה. 1.כשמירנדה באה(מזל שהיא כבר עזבה) 2.כשדלפינה הצליחה להשתחרר מהכלא 3.כשדלפינה הרעילה ת'בננה ושפלור הורעלה 4.ולנטינה ופטו.נראה לי שהם כבר נפרדו והיא עכשיו עם נייקי 5.כשמונצ'ה ושני האנשים חטפו את אנה והילדים:( יש דמות או דמיות שכול פעם שראיתם אותה אתם רוצים להעיף לה כף?כן עם כן מי?פעם התעצבנתי על דלפינה כשהיא עבדה על מקס כל פעם מחדש אבל עכשיו היא בכלא והוא יודע שהיא רעה אז אין לי למי להעיף כף חח.. אתם מאלה ששורדים שבוע שלם בלי הסידרה או יותר?אני לא חולת פלוריסיינטה.לא יקרה כלום אם שבוע לא יהיה פלורי.אחרי שבוע ימשיך..למרות שאני מעדיפה שיהיה יומיום..כי אני ממש אוהבת ת'סידרה הזו ואת רבלדה.

למעלה