שאלון

Love Bem

New member
שאלון../images/Emo23.gif

חזרתי לפינה שלי ואני לא מוותרת אליה! לאבא שלי יש סולם? מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? מנגן על משהו?על מה? מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. איך אתה חוגג ימי הולדת? למה התחפשת בפורים האחרון? אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כמה משוגעים החברים שלך? ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? יש לך מצלמה דיגטלית? ספר על רגע מביך:? ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? מה האביזר האהוב עלייך? תוכנית אחרונה שראית? אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? איך אתה לועס סלעים? דו הוא דב לבן צפוני? יש לך אחים קטנים? אחיות? כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? אתה יצירתי? מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? היית פעם בפסטיבל? יצאת מגבולות אסיה? מה קורה אחרי המוות? איזה פלאפון יש לך? אוהב אותו? ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? שולחים אותך להתרמות מבית הספר? איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? מה הכי משעמם בעולם? מה השעה? איזה מידה את בחזיה? מעניין,אה? מתי יהיה שלום? מי יביא אותו? מה הסרט הכי מפחיד שראית? אתה פרנואיד? אוהב גמבה? מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? מהי התרבות האהובה עלייך? מה צבעו של חדרך? והרהיטים,תואמים? משחק במשחקי מחשב? ובמשחקי פלייסטיישן? אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? מה טיפשי? ומה מיוחד? מה יפה בעינייך? מה מושך אותך? אוהב צבע זהב? אלרגי תמידי? יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? פוחד ממקומות אפלים? יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? ובכלל? מה המילה הכי ארוכה? באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? תהית פעם איך נוצר העולם? הגעת למסקנה?ספר עליה:? השיר האהוב עלייך:? לומד עוד שפה? מצליח לך? המחנכת של כיתה ג':? מהו הכלי הכי מושך? הפשע הכי פשעי? המחזמר האחרון שראית:? פרח,אבק של בית קברות יפה לך? יודע מיהי קלי קלארקסון? מהי דעתך עליה? הידידים שלך לרוב חרמנים? אל תטוסי רחוק מדי? סדרה מטופשת:? פאדיחה ענקית שהייתה לך:? האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? אוהב קימונו? היית לובש אם היה באפשרותך? מוצא:? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? מי עף? הוא? היא? את\ה?

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

לאבא שלי יש סולם?כנראה מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים?הגיטרות החשמליות! מנגן על משהו?על מה?גיטרה קלאסית...בקושי... מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו.אין דעה... איך אתה חוגג ימי הולדת?לא חוגגת למה התחפשת בפורים האחרון?לא התחפשתי אתה נוטה לארח הרבה בביתך?לא כמה משוגעים החברים שלך?הם לא ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר?כן מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו?לצאת מהארון
מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך?אנכי ואינשטיין יש לך מצלמה דיגטלית?לא ספר על רגע מביך:?כשחזרתי מניו יורק..תחנת הביניים שלנו הייתה לונדון..אז הלכנו לאיבוד בין כל הטרמינלים..קיצר היו מדרגות נעות שהיינו צריכים לרדת בהם,ורציתי לעשות תחרות עם אימי,אז הלכתי למסלול אחר..אבל המדרגות הובילו בכלל למקום אחר..אז התחלתי לעלות לכיוון ההפוך ולא הצלחתי זה רק הוריד אותי יותר..וכולם הסתכלו עליי מוזר..היה מבין
ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים?לא מה האביזר האהוב עלייך?לא יודעת תוכנית אחרונה שראית?האחד אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים?לא...זה דני... איך אתה לועס סלעים?אה......? דו הוא דב לבן צפוני?דב לבן צפוני!!!!!! יש לך אחים קטנים?כן אחיות?לא כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש?אבודים אתה יצירתי?לא מה השם הכי מוזר שנתקלת בו?מתנה היית פעם בפסטיבל?כן יצאת מגבולות אסיה?אכן מה קורה אחרי המוות?יום הדין איזה פלאפון יש לך?מוטורלה אוהב אותו?בהחלט ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני?כנראה יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית?אולי שולחים אותך להתרמות מבית הספר?כן איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך?עטוף בחול
מה הכי משעמם בעולם?טיסות ארוכות מה השעה?16:07 איזה מידה את בחזיה?---------- מעניין,אה?-------------------------- מתי יהיה שלום?לא יהיה... מי יביא אותו?אף אחד מה הסרט הכי מפחיד שראית?ליל המתים החיים ו-28 יום אחריי
אתה פרנואיד?כן אוהב גמבה?כן
מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך?מרק! מהי התרבות האהובה עלייך?לא יודעת מה צבעו של חדרך?סגול והרהיטים,תואמים?חחח..לא משחק במשחקי מחשב?לעיתים רחוקות מאוד מאוד ובמשחקי פלייסטיישן?ממזמן לא... אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?המון דברים! אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?לפטר את כל המושחתים מה טיפשי?אנכי...?ואחי...? ומה מיוחד?אנכי! מה יפה בעינייך?השמיים מה מושך אותך?האור אוהב צבע זהב?לא ממש אלרגי תמידי?לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ?הלוואי... אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה?לא פוחד ממקומות אפלים?כן יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים?בהחלט!
מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת?שאלון שהמורה למוזיקה שלי הביאה..20 ומשהו שאלות!
ובכלל?נמנמנמנמ מה המילה הכי ארוכה?העיירה שנולדתי בה..... באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים?אהבה תהית פעם איך נוצר העולם?כן הגעת למסקנה?ספר עליה:?אלוהים ברא אותו השיר האהוב עלייך:?nature boy-סלין דיון ובוטילישס! לומד עוד שפה?לא מצליח לך?לא המחנכת של כיתה ג':?ליאורה!
מהו הכלי הכי מושך?צ'לו
הפשע הכי פשעי?לשחק את אלוהים...(פעם ילדהמ הכיתה שלי בטעות אמרה לשחק עם אלוהים
) המחזמר האחרון שראית:?רחוב 42 בברודווי!
פרח,אבק של בית קברות יפה לך?בהחלט! יודע מיהי קלי קלארקסון?אכן מהי דעתך עליה?הורסת לעצמה את הגרון... הידידים שלך לרוב חרמנים?לא אל תטוסי רחוק מדי?.............? סדרה מטופשת:?המורדים,קטנטנות,פלוריסיינטה וכו'... פאדיחה ענקית שהייתה לך:?ההומו מט'...
האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל?כן אוהב קימונו?לא היית לובש אם היה באפשרותך?לא מוצא:?ספרדית/אשכנזית/ברזילאית אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]?קוצים אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]?שיער ארוך מי עף?עפיפון הוא?מעופף היא?מעופפת את\ה?לא מעופפת תודה אמילי!

M c F l y

New member
הו, שאלון.

לאבא שלי יש סולם? כן, ואני אקח לו אותו והוא ישאר תקוע על הגג!
מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? הגיטרה? מנגן על משהו?על מה? על מיתרי הקול שלי
מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. שיגאל עמיר הוא בן זונה. והוא לא צריך מאסר עולם. צריך לרצוח אותו. איך אתה חוגג ימי הולדת? רודפת אחרי אנשים בעזריאלי עם קולה ושופכת עליהם. לא סתם לא חוגגת. למה התחפשת בפורים האחרון? לא התחפשתי. אתה נוטה לארח הרבה בביתך?כן. כמה משוגעים החברים שלך? משוגעים עד כדי כך שצריך לשים אותם בארבנאל
אבל הם מדהימים.
ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? מייבי. מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? סקס. לא, סתם מאיפה לי?
מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? את!, סתם. לאדעת. יש לך מצלמה דיגטלית? אופקורס. סקסית. ספר על רגע מביך:? לא לא. ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לא. מה האביזר האהוב עלייך? הויברטור
סתם, המחשב שלי. תוכנית אחרונה שראית? אממממ... פינוקיה. אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? לא. איך אתה לועס סלעים? עם הרבה רוק. דו הוא דב לבן צפוני? כן. נישאנו שבוע שעבר... יש לך אחים קטנים? הלוואי. אחיות?הלוואי. כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? מספר הפעמים שאני מזילה ריר על דאגי ביום. אתה יצירתי? ממש לא. מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? אכזבה. היית פעם בפסטיבל? נראלי. יצאת מגבולות אסיה? יאפ. מה קורה אחרי המוות? עפים בשמיים ^___^ איזה פלאפון יש לך? סוני אריקסון כוסי ביותר. אוהב אותו? איך לא? ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? כן, וקראו לו צביקה. יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? הגיוני.. שולחים אותך להתרמות מבית הספר? כן. לצערי הרב. איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? WTF? מה הכי משעמם בעולם? השאלונים שלך
מה השעה? 16:39. איזה מידה את בחזיה? כ"כ מעניין אותך אה???? יותר גדול משלך אה אה תקנאי
מעניין,אה? שקט. מתי יהיה שלום? לא יהיה. מי יביא אותו? אני. מה הסרט הכי מפחיד שראית? אין אחד כזה. אתה פרנואיד? לא. אוהב גמבה? יאפ. מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך?פאנקייייייייייקקקקקקק!! מהי התרבות האהובה עלייך? אה? מה צבעו של חדרך? אינדיגו. והרהיטים,תואמים?יאפ משחק במשחקי מחשב? סימס ובמשחקי פלייסטיישן?לע אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שהם זבל אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?כנ"ל מה טיפשי? הוא. ומה מיוחד?אני. מה יפה בעינייך? טל ]: והוא. מה מושך אותך? טל. לא סתם. מישהו. אוהב צבע זהב? יאפ. אלרגי תמידי?לא. יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? מעולה בפוטושופ *מתלהבת* אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? אוי גאד. פוחד ממקומות אפלים? זה מאגניב. יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? חח לא. מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? נראה לי שזה. ובכלל? מה המילה הכי ארוכה?קלסטורפוגמלליצביארנבימוביחמליכלביבעליחיימיפוביה. באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? אבארבאנאל. תהית פעם איך נוצר העולם? ממני. הגעת למסקנה?ספר עליה:? שוש. השיר האהוב עלייך:?Goo goo dools-iris simple plan-untitled good charlotte- riot girl green day- wake me up when september ends לומד עוד שפה?צרפית מצליח לך?לא המחנכת של כיתה ג':?טל מהו הכלי הכי מושך? מאיפה לי? הפשע הכי פשעי? המחזמר האחרון שראית:? פרח,אבק של בית קברות יפה לך? יודע מיהי קלי קלארקסון? יאפ מהי דעתך עליה?סתם דפוקה הידידים שלך לרוב חרמנים?יאפ אל תטוסי רחוק מדי?אה? סדרה מטופשת:?יוגיהו ודרגון בול פאדיחה ענקית שהייתה לך:?לאמספקרת האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? אוהב קימונו? היית לובש אם היה באפשרותך? מוצא:? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]?ארוך. וספייקים. אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? ארוך. מי עף? אה? הוא? היא? את\ה? אחלה שאלון.
ואת חולה [במובן הטוב=]]

vered131

New member
עונה עונה עונה עונה :)

לאבא שלי יש סולם? כן, ראיתי אותו אתמול שהוא החליף לי את הטלוויזיה! מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? לא יודעת. מנגן על משהו?על מה? גיטרה. מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. מזעזע. איך אתה חוגג ימי הולדת? עם החברות, הכי כייף! למה התחפשת בפורים האחרון? אמ.. כל מיני אביזרים. אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כן כמה משוגעים החברים שלך? הרבהההה ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? כן, איך ידעת?!
מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? אנערף.. מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? אני
יש לך מצלמה דיגטלית? כן ספר על רגע מביך:? עדיף לא.. ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לא, וטוב שכך! מה האביזר האהוב עלייך? ג'ינס תוכנית אחרונה שראית? ארץ נהדרת. כמעט כבר הפסקתי לראות טלוויזיה חוץ מMTV HITS וארץ נהדרת. אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? לא ממש =\ איך אתה לועס סלעים? בדרך כלל אני לועסת מסטיקים. דו הוא דב לבן צפוני? אהא.. ככה הולך השיר, לא?! יש לך אחים קטנים? כן, קרציות. 2! אחיות? לא.. חבל :( כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? מתמטיקה אתה יצירתי? לא מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? הרבה.. היית פעם בפסטיבל? ברור! יצאת מגבולות אסיה? לא :( מה קורה אחרי המוות? גן עדן איזה פלאפון יש לך? לא יודעת.. לא מתלוננת. אוהבת אותו? אהא.. קוראים לו מנשה
ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? לא אבל ע"י אוגר רגיל יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא שולחים אותך להתרמות מבית הספר? כן זה כייף איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? צבע רגליים?! מה הכי משעמם בעולם? לימודיםםם! מה השעה? 16:37 איזה מידה את בחזיה? אין לי מושג =\ מעניין,אה? מאוד מתי יהיה שלום? שהמשיח יגיע.. מי יביא אותו? המשיח.. מה הסרט הכי מפחיד שראית? הצלצול.. יאבלולו.. עד עכשיו יש לי סיוטים!
אתה פרנואיד? אמ.. לא ממש אוהב גמבה? מאוד מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? אמ.. פיצה סלט ועוד משו מהי התרבות האהובה עלייך? לא יודעת.. הרבה מה צבעו של חדרך? קרם, אבל עוד מעט צובעים לי לירוק בהיר או לתכלת.. בדילמהה.
והרהיטים,תואמים? כן משחק במשחקי מחשב? לא :\ ובמשחקי פלייסטיישן? גם אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? אייתי אומרת להם שיס יותר טובים. אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? הייתי אומרת להם שהוט יותר טובים. מה טיפשי? אני
ומה מיוחד? החיים. מה יפה בעינייך? דני
מה מושך אותך? דני
אוהב צבע זהב? לאא אלרגי תמידי?
יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? לא אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? לא. אבל אני בהחלט אוהבת גמבות. פוחד ממקומות אפלים? כןן יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? היה לי מהצילול אבל עבר לי. מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? זה! אבל אני אוהבת שאלונים
ובכלל? זה. מה המילה הכי ארוכה? אינציקלופדיה באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? אינציקלופדיה. י' 4 3 פעמים. תהית פעם איך נוצר העולם? לא הגעת למסקנה?ספר עליה:? שמשעמם לך בחיים. השיר האהוב עלייך:? אווי הרבה. לומד עוד שפה? ערבית ואנגלית מצליח לך? בערבית יותר. המחנכת של כיתה ג':? יעל צרפתי.. אין עליה. מהו הכלי הכי מושך? גיטרה. הפשע הכי פשעי? שלי?! ניפצתי נפץ יחד לי וכמעט תפסו אותנו.. לאן הם גוררים אותי?! המחזמר האחרון שראית:? מאיפה לי?! פרח,אבק של בית קברות יפה לך? לא ממש. יודע מיהי קלי קלארקסון? כן מהי דעתך עליה? מוכשרת בטירוף! הידידים שלך לרוב חרמנים? אמ.. כן. אל תטוסי רחוק מדי? למה?! סדרה מטופשת:? הרבה.. כל הדרגון בול והבולשיט הזה.. פאדיחה ענקית שהייתה לך:? עדיף שלא.. האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? אני אפעם לא הבנתי למה זה משמש.
אוהב קימונו? קימונו?! מה זה? היית לובש אם היה באפשרותך? מה?!
מוצא: ?: אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? כמו של דני אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? לא ארוך ארוך ולא קצר קצר. וחלק. רק לי יש תלתלים :( מי עף? הכאפה שבדרך אליך. הוא? מניאק היא? זונה את\ה? פרשתי :p תודה על השאלון :)

עונה

לאבא שלי יש סולם? מגיע כימעט עד שמיים.. כן יש לו מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? מאיפו לי.. מנגן על משהו?על מה? ניגנתי על גיטרה ועל פסנטר ואורגן ועל איך שלא קוראים לדבר הזה מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו.10 שנים כבר שזה נורא ואסון איך אתה חוגג ימי הולדת? אמ.... קודם שאני יחגוג יומולדת נורמאלי ואז נדבר למה התחפשת בפורים האחרון?לשפנפנת פלייבוי בלי אוזניים חחחחח אתה נוטה לארח הרבה בביתך?כן.. אבל לא באים.. כמה משוגעים החברים שלך? מאוד משוגעים!!!! ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? לא... יש כזה דבר?! מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? צופים? מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? דאגי... יש לך מצלמה דיגטלית?כן.. רוצה ליראות!? ספר על רגע מביך:? היו המון... ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים?שזה אומרת?! מה האביזר האהוב עלייך? אמ.... תוכנית אחרונה שראית?לא זוכרת אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים?מה? איך אתה לועס סלעים? סלעים!? דו הוא דב לבן צפוני? דו?! לא.. יש לך אחים קטנים? כן... שאני היחידה מביהם הקטנה כלומר לא אחיות?כן כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? דאגי?! מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? דאגי היית פעם בפסטיבל? אמ.... יצאת מגבולות אסיה? לא.. מה קורה אחרי המוות? הולכים לאן שהוא... איזה פלאפון יש לך? דפוקק אוהב אותו? כן אחרי שהוא יהיה בסדר! ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? אוקיי שיהיה יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לאא שולחים אותך להתרמות מבית הספר? שלחו איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? מה? מה הכי משעמם בעולם? הבית ספר מה השעה? שתיהיה בן אדם?! 5 ושתי דקות איזה מידה את בחזיה? מה זה צריך לעניין אותכם!? מעניין,אה? כן מאודדדד מתי יהיה שלום? שאתה תמות! סתאאם שאל את ראש הממשלה הדפוק שלנו מי יביא אותו? המשיח... מה הסרט הכי מפחיד שראית? הצלצול... אתה פרנואיד? ?! אוהב גמבה? עם עמבה?! מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? בורקס סלט וגבינה מהי התרבות האהובה עלייך??! מה צבעו של חדרך?צהוב והרהיטים,תואמים? לא ידוע.. משחק במשחקי מחשב? כןןן ובמשחקי פלייסטיישן?הייתי אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיעזבו אותי בשקט... אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שגם יעזבו אותי בשקט.. מה טיפשי? השאלון הזה ודאגי.. והפלאפון שלי... ומה מיוחד? השם של דאגי ועודג חושבים שהוא כלב כלומר החיה... לפי השם שלו מה יפה בעינייך? המחשב המקסים שלי! מה מושך אותך? דאגי מושך אותי!!!!!1 אוהב צבע זהב? אממ.. אלרגי תמידי??! יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? כן.. אבל אני לא מצליחה להוריד ועם אני מצליחה זה לא עולה אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? לא... מה זה!? פוחד ממקומות אפלים? כן ניראלי יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? לא ידועע מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? אמ..... לא שפרתי את השאלות ובכלל???? מה המילה הכי ארוכה? לחיעלעיכלחילכגיכגפדףגןי לימרות שזה לא מילה אבל זה ארוך.. באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים?וו תהית פעם איך נוצר העולם? לא הגעת למסקנה?ספר עליה:? הגעתי למסקנה שהיא שהשאלון הזה הכי יצורי השיר האהוב עלייך:? יש המוןןן לומד עוד שפה? כן.. מצליח לך? לא כל כך המחנכת של כיתה ג':? מה איתה?! היא מתה?! ישששששששש סתאאם מהו הכלי הכי מושך? סיר? הפשע הכי פשעי? ח המחזמר האחרון שראית:? פיטר פן?! פרח,אבק של בית קברות יפה לך? מה? יודע מיהי קלי קלארקסון? אמ... זמרת!? שחקנית!? מהי דעתך עליה? נחמדה ניראלי הידידים שלך לרוב חרמנים? יש כאלה שכן ויש כאלה שלא אל תטוסי רחוק מדי? למה לא?! סדרה מטופשת:? אמ... פאדיחה ענקית שהייתה לך:? הכי ענקית..?! אין לי מושג האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? לא אוהב קימונו? תזכירו לי מה זה היית לובש אם היה באפשרותך? אה.. מוצא:? את מה? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]?אממ אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]?אממ מי עף?מי ששותה רדבול הוא? היא? את\ה? מה אני... תסימו לב כמה פעמים הזכרתי את דאגי!!!

sap sapir

New member
אנייי

לאבא שלי יש סולם? מגיע כמעט עד השמיים מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? גיטרה מנגן על משהו?על מה? ניגנתי פעם על קרן יער מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. ואוו עבר הרבה זמן!! מעניין מה היה עם המדינה אם הוא לא היה נרצח? איך אתה חוגג ימי הולדת? בבית עם החברות והמשפחה למה התחפשת בפורים האחרון? פיה אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כן כמה משוגעים החברים שלך? לא ממש משוגעים אני הרבה יותר משוגעת ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? בטחחח מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? לא יודעת מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? ילדה מהכיתה שלי יש לך מצלמה דיגטלית? כן ספר על רגע מביך:? פעם אחת שהייתי בפריז אז אני ואחותי ראינו אנשים מכניסים את הרגליים שלהם למזרקה אז גם אנחנו רצינו והכנסנו את הרגליים ואז ראיתי אנשים באמצע המזרקה וגם אני רציתי להיות באמצע המזרקה והייתי מן ירידה כזאת וירדתי בירידה והחלקתי ועפתי על התחת וכולי נרטבתי וכולם צחקו עלייך וזה היה באמצע הרחוב וזה היה מזה פדיחות!!!! ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לא מה האביזר האהוב עלייך? המחשב תוכנית אחרונה שראית? ג'ואן מארקדיה אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? ברור איך אתה לועס סלעים? בעזרת השיניים דו הוא דב לבן צפוני? לא חושבת יש דובים לבנים בארץ? יש לך אחים קטנים? לא אחיות? אחות אחת אבל לא קטנה כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? איזה מספר גדול אתה יצירתי? קצת מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? קסם היית פעם בפסטיבל? כן יצאת מגבולות אסיה? כן מה קורה אחרי המוות? רק אלוהים יודע איזה פלאפון יש לך? נוקיה 3100 אוהב אותו? כן הוא נחמד ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? בטח מי לא? יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא נראלי שולחים אותך להתרמות מבית הספר? כבר לא איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? ורוד מה הכי משעמם בעולם? להיות בבית ולא לעשות כלום מה השעה? 18:22 איזה מידה את בחזיה? 75 בי מעניין,אה? מאוד מתי יהיה שלום? אחרי שכולם ימותו מי יביא אותו? המוות מה הסרט הכי מפחיד שראית? בית השעווה אתה פרנואיד? לא אוהב גמבה? כן מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? עוף בגריל מהי התרבות האהובה עלייך? לא יודעת מה צבעו של חדרך? סגול והרהיטים,תואמים? כן בערך משחק במשחקי מחשב? כן ובמשחקי פלייסטיישן? כן אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? סרטים יותר חדשים אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? אין לי יס מה טיפשי? להיות טיפש ומה מיוחד? להיות מיוחד מה יפה בעינייך? בעיינים שלי כלום לא יפה חחחח מה מושך אותך? עיניים כחולות אוהב צבע זהב? תלוי איפה אלרגי תמידי? כן יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? כן קצת אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? איכסס לא פוחד ממקומות אפלים? כן יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? לא מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? השאלון הזה ובכלל? השאלון הזה מה המילה הכי ארוכה? לחכגיןחגדכידגלחעידגלחעיכגדלעיגדךלעיל באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תהית פעם איך נוצר העולם? לפעמים הגעת למסקנה?ספר עליה:? זה שאלון ארוך השיר האהוב עלייך:? ואיי הרבהההה לומד עוד שפה? כן מצליח לך? לא ממש המחנכת של כיתה ג':? מה איתה? מהו הכלי הכי מושך? גיטרה הפשע הכי פשעי? גנבתי שוקולד מהמכולת המחזמר האחרון שראית:? מי רואה מחזמר? פרח,אבק של בית קברות יפה לך? לא יודע מיהי קלי קלארקסון?כן מהי דעתך עליה? חמודה ושרה יפה הידידים שלך לרוב חרמנים? לא אל תטוסי רחוק מדי? טוב סדרה מטופשת:? ד"ר פיל..כאילו אתם לא יכולים לפתור את הבעיות שלכם לבד?? פאדיחה ענקית שהייתה לך:? סיפרתי למעלה שנפלתי למזרקה בפריז האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? כן אוהב קימונו? מזה? היית לובש אם היה באפשרותך? מה? מוצא:? יהודי אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? שיער חלק קצת ארוך אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? שיער חלק וקצרצר מי עף? הראל סקעת (אני יכול לעוף בלי לדעת לעוף..) הוא? מי? היא? מי? את\ה? לא

lollipop1

New member
me

לאבא שלי יש סולם? איזה צבע? מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? אני?! :) מנגן על משהו?על מה? יאאפ, גיטרה.. מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. :\ איך אתה חוגג ימי הולדת? מסיבותתתת למה התחפשת בפורים האחרון? פרפר :( ייף אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כן כמה משוגעים החברים שלך? מאודדדדדדדדדדדדד ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? לא, אבל אני נשכתי :) מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? לאדעת... מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? הבאנדם שהמציא ת'שפה האנגלית יש לך מצלמה דיגטלית? 2 ספר על רגע מביך:? אהבתי מישהו, וחברה שלי אמרה אייייכ איך את אוהבת את המכוער והגנתי עליו, הסתובבתי והוא היה מאחוריי ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? ללכת לקאנטרי זה מספיק מוזר? מה האביזר האהוב עלייך? הגיטרה החשמלית שלי
תוכנית אחרונה שראית? דה או סי אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? נשמע מעניין איך אתה לועס סלעים?בעדינות שלא תשבר שן דו הוא דב לבן צפוני? רה הוא רהה (לא יודעת איך כותבים :\) של חבר יש לך אחים קטנים?לא, אני הכי קטנה אחיות? כן 2 כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? מעניין לאיזה פורום זה שייך אתה יצירתי? כן מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? זורית! מורה למתמטיקה היית פעם בפסטיבל? כן יצאת מגבולות אסיה? כן מה קורה אחרי המוות? גלגול נשמות.. איזה פלאפון יש לך? SK TV SLIDER אוהב אותו? מאווודדדד ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? כןן!!!!! חחח יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא שולחים אותך להתרמות מבית הספר? שלחו.. איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? נורמלי?! מה הכי משעמם בעולם?שיעור היסטוריה מה השעה? 20 לשבע איזה מידה את בחזיה? 85 בי! מעניין,אה? לאאא מתי יהיה שלום? לא יהיה מי יביא אותו? אפחד מה הסרט הכי מפחיד שראית? לא ראיתי אחד מפחיד עדיין.. באמת מפחיד אתה פרנואיד? כן אוהב גמבה? לא מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? סטייק פילה, תפוחי אדמה בתנור מהי התרבות האהובה עלייך? לא תרבותית חח לא סתם מה צבעו של חדרך? כתום מאוד בהיר והרהיטים,תואמים? לאאאאא משחק במשחקי מחשב? סימס!!!! התמכרות ובמשחקי פלייסטיישן? טקן!
אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לשים ערוצים נורמלים אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לשים ערוץ ביפ מה טיפשי? החיים! ומה מיוחד? אני :) מה יפה בעינייך? אני! מה מושך אותך? אנייי אוהב צבע זהב? כן אלרגי תמידי? כככןן :( יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? עוד לא אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? חחחחחחחחחחחחחח לא פוחד ממקומות אפלים? קצת יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? כן מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? אני חושבת שזה ובכלל?כנ"ל מה המילה הכי ארוכה? אנציקלופדיה? חחח באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים?גג תהית פעם איך נוצר העולם? לא הגעת למסקנה?ספר עליה:? שיעורי של"ח לא יעזרו לאפחד השיר האהוב עלייך:? איו לי אהוב לומד עוד שפה? אנגלית... מצליח לך? כן המחנכת של כיתה ג':? חנה ליברמן! שטןןן מהו הכלי הכי מושך? גיטרה הפשע הכי פשעי? רצח המחזמר האחרון שראית:? פסיטגל פרח,אבק של בית קברות יפה לך? לא הבנתי יודע מיהי קלי קלארקסון? כן מהי דעתך עליה? לא מתה עליה הידידים שלך לרוב חרמנים? חח כן אל תטוסי רחוק מדי? ברור שכן סדרה מטופשת:? כוכב נולד פאדיחה ענקית שהייתה לך:? כבר עניתי על זה האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? נקודותיים ופסיק לא?! אוהב קימונו? מה זה היית לובש אם היה באפשרותך? מוצא:? תימניה וטורקיה אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? שיער ארוך אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]?שיער ארוך מי עף? סופרמן הוא? כן היא? סופר וומן את\ה? רדבול נותן לך כנפיים

Rowdy Girl

New member
אניייייי../images/Emo11.gif

לאבא שלי יש סולם? כע מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? אמממ לוידעת מנגן על משהו?על מה? גיטרה מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. אמממ... איך אתה חוגג ימי הולדת? באולינג, סרט או מסיבת פיג'מות הכי שאווהה למה התחפשת בפורים האחרון? ל...
?? אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כע כמה משוגעים החברים שלך? מאוד*&^%^$#@ ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? בטח מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? המחשב מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? לוידעת יש לך מצלמה דיגטלית? כע ספר על רגע מביך:? ממממ.. ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לא מה האביזר האהוב עלייך? אביזר?? שרשרת? תוכנית אחרונה שראית? ממממ... ניפ טאק אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? מהההההההההההה?! איך אתה לועס סלעים?
דו הוא דב לבן צפוני? דובה יש לך אחים קטנים? לא אחיות? לא כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? 5.8.03... החופש הגדול אחרי כיתה ה'.......... אתה יצירתי? כע מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? ענף עץ הזית
היית פעם בפסטיבל? פסטיגל יצאת מגבולות אסיה? כע מה קורה אחרי המוות? גן עדן איזה פלאפון יש לך? אורנג'... נוקיה 3100 אוהב אותו? כע! יש לי טפט של ג'יימס
ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? כע יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לע שולחים אותך להתרמות מבית הספר? כע איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? ??? מה הכי משעמם בעולם? מממממ מה השעה? 19:00 איזה מידה את בחזיה? וואט דה פאק את רוצה?!?!?! מעניין,אה? בטחחחחחחחחחחחחחחחח שיא המענייןןןןןן מתי יהיה שלום? כשתפסיקי עם השאלונים האלה! מי יביא אותו? אני
מה הסרט הכי מפחיד שראית? בית השעווה, הצלצול.. אחד מהם אתה פרנואיד? תזכירו לי מהזה פרנואיד? אוהב גמבה? כע מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? פופקורן בקולנוע מהי התרבות האהובה עלייך? מאיפה לי מה צבעו של חדרך? כחולבן והרהיטים,תואמים? כע משחק במשחקי מחשב? לא ובמשחקי פלייסטיישן? לא אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיישדרו או.סי כל יום!! אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לעבור להוט מה טיפשי? השאלון ומה מיוחד? ג'יימס מה יפה בעינייך? ג'יימס מה מושך אותך? ג'יימס אוהב צבע זהב? לא אלרגי תמידי? לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? כע אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? מה?! פוחד ממקומות אפלים? לא יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? לא מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? שאלון של 213 שאלות ובכלל?כנ''ל מה המילה הכי ארוכה? יגכעדגויכגדומהבוגדיכלדגחצדלכגךנתכלחצעלךיח באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? אמממממממממממ <- זו המילה למי שלא הבין תהית פעם איך נוצר העולם? לא הגעת למסקנה?ספר עליה:? P: השיר האהוב עלייך:? כרגע... פאלינג פור יו לומד עוד שפה? כע מצליח לך? כע המחנכת של כיתה ג':? אממממ... אילנה ז''ל מהו הכלי הכי מושך? תופים הפשע הכי פשעי? לרצוח המחזמר האחרון שראית:? אלאדין פרח,אבק של בית קברות יפה לך? ? יודע מיהי קלי קלארקסון? כע מהי דעתך עליה?
הידידים שלך לרוב חרמנים? לא אל תטוסי רחוק מדי? משתגידי סדרה מטופשת:? ? פאדיחה ענקית שהייתה לך:? ? האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? לא אוהב קימונו? מהזה? היית לובש אם היה באפשרותך? ? מוצא:? שלי? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? חלק אבל לא ארוך אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? ארוך מי עף? ? הוא? ? היא? ? את\ה? ? מי בעד לרצוח את מי שכתבה את זה?

Love Bem

New member
חח..

בכיף האמת אני לא כתבתי את זה(עם את מתכוונת לרצוח אותי) העתקתי את זה מהפורום של קלי קלארקסון! שחכתי לציין זאת!

Love Bem

New member
אני../images/Emo23.gif

לאבא שלי יש סולם?לא.לסולם שלי יש אבא! מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים?גיטרות! מנגן על משהו?על מה?חשמלית קלאסית אקוסטית ובס!בקרוב תופים! מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו.נחמד! איך אתה חוגג ימי הולדת?חוגג?
למה התחפשת בפורים האחרון?פריק!(השנה לאימו בוי!) אתה נוטה לארח הרבה בביתך?*אממ*לא*אממ* כמה משוגעים החברים שלך?עד אין סוף! ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר?לא.ננשכתי על ידי ערפד עם חצאית ג'ינס! מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו?גיטרה! מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך?אני!והחברים שלי! יש לך מצלמה דיגטלית?לא ספר על רגע מביך:?אממ...יש ילד שאהבתי לפני הרבה זמן אז עשיתי פוזות ונסעתי אל רולר אז הוא היה למטה אז בטעות דפקתי חלקה.
ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים?לא מה האביזר האהוב עלייך?נעליי הים שלי הגיטרה שלי והחוצת McR שלי! תוכנית אחרונה שראית?ויוה לה באם אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים?כןן גגגררר... איך אתה לועס סלעים?עם שניים! דו הוא דב לבן צפוני?מה? אולי! יש לך אחים קטנים?לא! אחיות?כן לצערי! כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש?מה השעה? אתה יצירתי?אולי=] מה השם הכי מוזר שנתקלת בו?שולולולולולולולולולולולו...מכירים? היית פעם בפסטיבל?לא בישראל! יצאת מגבולות אסיה?פחח...כןן! מה קורה אחרי המוות?מסיבה! איזה פלאפון יש לך?סלקום! אוהב אותו?יש בררה? ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני?כן! יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית?לא.יש לי תמונה של יונה עם וודקה! שולחים אותך להתרמות מבית הספר?לא! איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך?שחור! מה הכי משעמם בעולם?השאלון שהבתי לפה פחח.. מה השעה?20:26 איזה מידה את בחזיה?______________ מעניין,אה?לא! מתי יהיה שלום?שלום!!פחח..אף פעם! מי יביא אותו?רבין אבל הוא מת לא? מה הסרט הכי מפחיד שראית?אותי במראה!(לא סתם הכפר!) אתה פרנואיד?לא אוהב גמבה?לא מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך?קציצות תירס! מהי התרבות האהובה עלייך?תרבות?פחח.. מה צבעו של חדרך?אדום! והרהיטים,תואמים?לא הריהטים בשחור! משחק במשחקי מחשב?לא ובמשחקי פלייסטיישן?לא אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?שיחזירו את ג'קאסס אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?לא מכירה את הערוצים שלהם!שיעסו אמטיוי איטס! מה טיפשי?אני ומה מיוחד?המשפחה שלי! מה יפה בעינייך?ג'רארד וואי! מה מושך אותך?ג'רארד וואי! אוהב צבע זהב?לא! אלרגי תמידי?לא! יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ?כן! אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה?כן! פוחד ממקומות אפלים?לא! יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים?לא! מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת?היו הרבה! ובכלל?כנ"ל מה המילה הכי ארוכה?לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל? באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים?פחחחח...(בזאת
) תהית פעם איך נוצר העולם?לא הגעת למסקנה?ספר עליה:?לא השיר האהוב עלייך:?HIM - join me לומד עוד שפה?כן צרפתית! מצליח לך?לא המחנכת של כיתה ג':?מה? מהו הכלי הכי מושך?כפית גרר.. הפשע הכי פשעי?אונס.. המחזמר האחרון שראית:?לא בישראל!! פרח,אבק של בית קברות יפה לך?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן גרר.. יודע מיהי קלי קלארקסון?כן מהי דעתך עליה?שהיא בסדר! הידידים שלך לרוב חרמנים?לא אל תטוסי רחוק מדי!כן אלה השאלה מופנת אלייך! סדרה מטופשת:?כול הסדרות הספרדיות למניהם! פאדיחה ענקית שהייתה לך:?סיפרתי! האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל?כן! אוהב קימונו?כן היית לובש אם היה באפשרותך?מה? מוצא:?מה? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]?ספייקים! אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]?אחר! מי עף?הוא הוא?היא היא?הוא את\ה?הומו!

shircherry

New member
שלי ../images/Emo140.gif

לאבא שלי יש סולם? זה סולם שהגיע עם הבית... מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? הפופ פאנק מנגן על משהו?על מה? למדתי על אורגנית (אבל נטשתי בגלל המורה הזה!!!
) ורצה ללמוד לנגל על גיטרה ובאס מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. הרגע שממנו המדינה רק הדרדרה איך אתה חוגג ימי הולדת? לא חוגגת... למה התחפשת בפורים האחרון? ת'אמת אני כבר לא זוכרת מה הייתי במקור... אבל אז כולם חשבו שאני תינוקת אתה נוטה לארח הרבה בביתך? לא כמה משוגעים החברים שלך? טחונים קרועים עם שריטה עמוקה ביותר... מרוב כסף אין להם מה לעשות אז הם יוצאים על הסקייט... ותמיד יש את ליטל ומור ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? מה?! מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? אין לי שמץ.... זה לא מעניין אותי מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? גל... (מישהי מהשכבה שלי) יש לך מצלמה דיגטלית? לא ספר על רגע מביך:? חסוי... דווקא זה קרה היום בצו ראשון... אבל אני לא אראה ת'אנשים האלה יותר בחיים שלי אז מה אכפת לי ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לא... למה שיעשו דברים כאלו?
מה האביזר האהוב עלייך? אביזר? יעני אקססוריז? של ביגוד ואופנה כזה? אממממממממ כובע!!! כובע בייסבול... נו אתן יודעות למה אני מתכוונת
תוכנית אחרונה שראית? spongebob squrepants אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? אממממ לא...
איך אתה לועס סלעים? יש לי שיניים רגישות
דו הוא דב לבן צפוני? בהחלט! הוא גם בן דוד של פו מדרגה חמישית... יש לך אחים קטנים? לא... אבל אני רוצה... אבל שיהיו בני שנה או משהו... רק לא בני עשרה.... אחיות? לא כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? בדיקת ראיה... אתה יצירתי? לפעמים... כשצריך.... מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? ניני היית פעם בפסטיבל? לא יצאת מגבולות אסיה? לא מה קורה אחרי המוות? אין לדעת איזה פלאפון יש לך? גרוטאה שלא רוצה שיפרידו אותו מהסוללה... אוהב אותו? הוא בסדר... עד שנגמרות לי השיחות... ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? אמממממ לצערי לא יצא לי להפגש איתו
יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא... שולחים אותך להתרמות מבית הספר? כבר לא איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? אמממממ שיהיו בהירות אבל עם צבע.... שזה לא יראו כמו מישהו מת... מה הכי משעמם בעולם? אמממממממממ לא עולה לי שום דבר בראש מה השעה? 20:18 איזה מידה את בחזיה? באמת לומר?! מעניין,אה? אממממממממ כן? מתי יהיה שלום? כשיפסיקו עם כל ההתנצחויות מי יביא אותו? מה שבטוח לא שרון מה הסרט הכי מפחיד שראית? למה היית חייבת לשאול את זה!??!!?!?!? מפחדת מסרטים מפחידים...
אתה פרנואיד? לפעמים... אוהב גמבה? יאמייייייייייייי
מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? אין לי שמץ של מושג אם אכלתי בכלל
מהי התרבות האהובה עלייך? בריטית...
מה צבעו של חדרך? לבן והרהיטים,תואמים? לא משחק במשחקי מחשב? לא... לפעמים במשחקי לא אבל לא ממש... ובמשחקי פלייסטיישן? אין פלייסטיישן אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? ג'טיקס בחינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? מה אכפת לי מ'יס'!? יש לי הוט מה טיפשי? שג'טיקס לא בחינם!!! ומה מיוחד? ג'טיקס! מה יפה בעינייך? אהבה...
מה מושך אותך? עיניים... ואישיות... אוהב צבע זהב? לא ממש אלרגי תמידי? רק בחשיפה לאבק.... יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? לומדת... בינתיים לא.... מה לעשות שאין לי זמן!? אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? מה!??!?!!?!??!!?
פוחד ממקומות אפלים? כן יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? אין לי שמץ... ובכלל? ^^^ מה המילה הכי ארוכה? implementation.... נסו לכתוב את זה בכל פעם שעושים יוניט במחשבים! באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? מטומטם...
סליחה על המילה... פשוט הסבו את תשומת ליבי אל זה אתמול... תהית פעם איך נוצר העולם? בטח!!! |לא בציניות| הגעת למסקנה?ספר עליה:? לא הגעתי למסקנה.... אבל אני מנסה למצוא מסקנה לשאלה "למה בני האדם חיים אם הם נועדו בסופו של דבר למות?" השיר האהוב עלייך:? יש המון לומד עוד שפה? לומדת!? לא ממש... מצליח לך? ^ המחנכת של כיתה ג':? אל תזכירו לי! מהתקופה האפלה בחיי!!!!!!! מהו הכלי הכי מושך? הכלי? באס
הפשע הכי פשעי? אונס המחזמר האחרון שראית:? אמממממממממממממממממממממממ אלאדין
"אם יש לך חלום אל תתן לו ללכת.... לך אחריו כל הדרך" פרח,אבק של בית קברות יפה לך? מהההההההההההההההה?!
יודע מיהי קלי קלארקסון?בטח!!!!!! מהי דעתך עליה? יש לה קול מהמם! אבל היא לא מנצלת אותו עד הסוף... יש לו עוד מה להציע... מרגישה כמו ריקי גל.... בעעעעעעעעעעעעעעע
| הידידים שלך לרוב חרמנים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן! אל תטוסי רחוק מדי? הא?! סדרה מטופשת:? רן וסטימפי.... גדלתי עליהם ועכשיו אני רק חושבת שהם מפגרים.... פאדיחה ענקית שהייתה לך:? זה לא היה למעלה? האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? כן! בפסקל!!!! וגם כדי להריד דברים במשפט וכאלה אוהב קימונו? אם זה מחמם.... היית לובש אם היה באפשרותך? אם זה מחמם... מוצא:? אני כבר לא יודעת מה המוצא שלי.... אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? ארוך מי עף? ההוא שם... הוא? חתיך....
היא? שתוריד ממנו את הידיים!!!!
את\ה? הולכת לשים את הידיים שלי עליו... מיד אחרי שאוריד את שלה זהו!!?!?!??!!?!? אני
שאלונים!!!!!!!!

bar jones

New member
איזה מותתתתקקק את

לאבא שלי יש סולם? לאמא שלי יש מסור? מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? הביטלס? מנגן על משהו? בטח! על מה? על העצבים של אחותי הגדולה :) חחח סתם.. מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. שאני לא באמת חושבת שלמדנו את הלקח. איך אתה חוגג ימי הולדת? מסיבת חברות :) למה התחפשת בפורים האחרון? מים או משהו בסגנון.. אתה נוטה לארח הרבה בביתך? יאפ! אני מתה על זה! כמה משוגעים החברים שלך? אמממ וואי מאד... ענטי למשל... ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? ברור, הרי השם השני שלי זה באפי בחג הפורים מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? הופעות אני מניחה.. מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? ענטי חברה שלי יש לך מצלמה דיגטלית? אמממ בערך.. ספר על רגע מביך:? אני וחברה שלי איכשהו דיברנו על יחסי מין והמורה שלנו הקשיב לכל השיחה ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? אמממ.. לא נראי לי מה האביזר האהוב עלייך? פלאפון! תוכנית אחרונה שראית? המומינים אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? חחח זה מצחיק :) איך אתה לועס סלעים? אמממ אני לרוב ישר בולעת, מוותרת על הלעיסה, בזבוז זמן דו הוא דב לבן צפוני? רה הוא רה המאוהב.. יש לך אחים קטנים?יאפ! והוא הכי בובון בעולם!! אחיות? גדולה! כשאומרים לך את המספר 5803מה עולה לך בראש? שהיה נחמד אם היה לי סכום כזה משלי בלבד כרגע.. אתה יצירתי? אני חושבת שכן מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? גנית היית פעם בפסטיבל? יאפ! יצאת מגבולות אסיה? יאפ! מה קורה אחרי המוות? גלגול נשמות אני מניחה.. איזה פלאפון יש לך? נוקיה 3310 אוהב אותו? ברור! זה לולי.. ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? אמממ לא, חייתי עוד לפניהם.. יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? איפשהו בטח לאמא יש שולחים אותך להתרמות מבית הספר? אני מתנדבת! איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? מוקה מה הכי משעמם בעולם? בלי טלוויזיה, בלי מיטה נוחה, בלי מחשב... שיעור פיזיקה קיצר מה השעה? 20:44 איזה מידה את בחזיה? חחח נכון... אני באמת אענה מעניין,אה? זה חמודייי מתי יהיה שלום? if only i knew מי יביא אותו? אנשים שאיכפת להם מה הסרט הכי מפחיד שראית? מגרש השדים אתה פרנואיד? לא אוהב גמבה? קצת מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? וואי המון... הייתי בבית מלון.. מהי התרבות האהובה עלייך? ישראלי זה אחלה!! מה צבעו של חדרך? צהוב בהיר והרהיטים,תואמים? יאפ! משחק במשחקי מחשב? חחח לא ממש, רק סוליטר ובמשחקי פלייסטיישן? קצת אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לרכוש עוד ערוצים בריטיים אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? אני לא הכי יודעת איך זה עובד ביס, אבל ממה שראיתי לא התרשמתי מדי.. מה טיפשי? להשתנות כי מישהו רוצה שתשתנה ומה מיוחד? להשתנות בשביל מישהו שאתה אוהב מה יפה בעינייך? אהבה, תמימות, חברות אמיתית.. מה מושך אותך? דני.. שומרי נגיעה.. אוהב צבע זהב? לא ממש אלרגי תמידי? נופ! יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? אכן אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? מה זה? פוחד ממקומות אפלים? אם א י לבד... די.. יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? לא מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? אני מניחה שזה ובכלל? אחד שאלה שלחה לי מה המילה הכי ארוכה? חחחח, לא עולה לי בראש משהו מיוחד... רק .. אממ.. מאוזוליאום (מקדש קבורה) באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? וו תהית פעם איך נוצר העולם? חחח אני די בעניין בראשית.. הגעת למסקנה?ספר עליה:? השיר האהוב עלייך:? i give my all לומד עוד שפה? אנגלית ערבית קצת רוצה ללמוד צרפתית מצליח לך? תלוי באיזה המחנכת של כיתה ג':? איטה אופיר מהו הכלי הכי מושך? אממ... מה הכוונה? הפשע הכי פשעי? לינץ' המחזמר האחרון שראית:? מי שחלם פרח,אבק של בית קברות יפה לך? מה?! יודע מיהי קלי קלארקסון? חח מניחה שכולנו עכשיו כן.. מהי דעתך עליה? חמודה מאד אבל צריכה ללמוד להשתמש במיתרי הקול שלה הידידים שלך לרוב חרמנים? אין לי בדיקו ידידים, אבל אלה שיש, אז לויודעת.. אל תטוסי רחוק מדי? בטח שכן סדרה מטופשת:? משו בערוץ 6.. פאדיחה ענקית שהייתה לך:? נפתחה לי החזייה בשיעור האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? כן, אני לומדת הבעה אוהב קימונו? לא. היית לובש אם היה באפשרותך? שמלה מהמאה ה-19 מוצא:? חצי תימניה חצי תוניזאית אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? אני אוהבת כמו של דני, או טיפה קצוץ או סתם קוצים או מה שבא לו... אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? אמממ ארוך... למרות שלהרבה יפה יורת קצר מי עף? מי ששותה רדבול הוא? הוא שתה כן היא? גם היא שתתה את\ה? אני בצום

W3ndy

New member
../images/Emo20.gif

לאבא שלי יש סולם? כן מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? גיטרה חשמלית מנגן על משהו?על מה? גיטרה
מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. נורא איך אתה חוגג ימי הולדת? עם החבר'ה למה התחפשת בפורים האחרון? אממ זה היה מזמן כשהתחפשתי למשו מוגדר אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כן כמה משוגעים החברים שלך? חחחח תלוי מי
ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? נראה לי שאני אחת מהיחידים שלא מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? לא יודעת מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? מי שכתב את השאלות האלה... יש לך מצלמה דיגטלית? כן ספר על רגע מביך:? לא רוצה ולא רוצה ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לא מה האביזר האהוב עלייך? יש הרבה דברים תוכנית אחרונה שראית? לא זוכרת אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? לא.. איך אתה לועס סלעים? ס ל ע י ם ? ?
דו הוא דב לבן צפוני? למה לא,בעצם? יש לך אחים קטנים? כן אחיות? כן כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? בתפוז זה חייב להיות מס' פורום אתה יצירתי? מאד מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? דליק (חח עד שגיליתי שזה גדליה)
היית פעם בפסטיבל? כן יצאת מגבולות אסיה? לא מה קורה אחרי המוות? *השאלה לא מתאימה לשאלון לכן היא מצונזרת*
איזה פלאפון יש לך? telit x-60 של esc יש לאן אוהב אותו? כן הוא נורא חתיכי ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? אווצ' כן אל תזכירי לי את זה יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא שולחים אותך להתרמות מבית הספר? שלחו פעם איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? אמממ מה?? מה הכי משעמם בעולם? שיעורי חיבור מה השעה? 21:50 איזה מידה את בחזיה? לא שזה אמור לעניין פה מישי מעניין,אה? כן אפילו מותח.. מתי יהיה שלום? שאלה טובה מי יביא אותו? מה הסרט הכי מפחיד שראית? אני לא רואה סרטים מפחידים
אתה פרנואיד? לא אוהב גמבה? כן,עם קוטג' מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? עוף עם תפו"א מהי התרבות האהובה עלייך? התרבות האנגלית מה צבעו של חדרך? סגול והרהיטים,תואמים? כן משחק במשחקי מחשב? לפעמים ובמשחקי פלייסטיישן? כנ"ל אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? כלום אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? כלום מה טיפשי? פחים לנייר שאנשים זורקים לשם עטיפות של ארטיקים ומה מיוחד? חרוזים מה יפה בעינייך? יש הרבה מה מושך אותך? עיניים וחיוך
אוהב צבע זהב? לא אלרגי תמידי? לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? כן אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? לא,כבר אמרתי שאני אוהבת עם קוטג'...(רגע,רגע,מה זה ציפורן החסידה?) פוחד ממקומות אפלים? כן יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? כשהייתי קטנה ושכחתי לצאת מהחדר או לפחות לעצום עיניים כשהתחיל "מי מפחד מהחושך"...
מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? לא יודעת ובכלל? בכלל מה המילה הכי ארוכה? מצאנו פעם איזה מילה אנגלית עם 17 אותיות ואני לא זוכרת אותה עכשיו (ע"ע שיעור חיבור) באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? סקסופוניסט? תהית פעם איך נוצר העולם? תהיתי? הגעת למסקנה?ספר עליה:? אלוקים ברא אותו השיר האהוב עלייך:? יש המון,אבל ממש המון לומד עוד שפה? כרגע לא מצליח לך? ^^^ המחנכת של כיתה ג':? אסתר משו מהו הכלי הכי מושך? גיטרה חשמלית
הפשע הכי פשעי? רצח המחזמר האחרון שראית:? צלילי המוסיקה
פרח,אבק של בית קברות יפה לך? אה? יודע מיהי קלי קלארקסון? ברור מהי דעתך עליה? בסדר,אני דוקא אוהבת ת'שירים שלה הידידים שלך לרוב חרמנים? לא אל תטוסי רחוק מדי? ואם כן? סדרה מטופשת:? טלטאביז...
פאדיחה ענקית שהייתה לך:? ששששש האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? כן אוהב קימונו? לא במיוחד היית לובש אם היה באפשרותך? לא מוצא:? תנחשו אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? קוצים אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? שיער ארוך מי עף? פיטר פן הוא? he היא? she את\ה? you\you

may90

New member
וואי שאלון מעצבן...¬_¬

לאבא שלי יש סולם? מגיע כמעט לשמיים מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? איי דונט קנו מנגן על משהו?על מה? בקרוב באס מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. :X איך אתה חוגג ימי הולדת? חברים בלאגאנים ווהווווו למה התחפשת בפורים האחרון? הממ ילדה תמהונית ^^ [ג'קט ג'ינס עם שרוולים גזורים שאליהם תפור שרוולי טול "מנופחים" ויש על הג'קט עוד טול וחצאית סגולה ומתחתיה חצאית טול שחורה מבצבצת, איפור מרוח, 2 קוקיות בתחילת הראש וצבעתי את השיער לחצי כחול ^^] אתה נוטה לארח הרבה בביתך? מי שבא ברוך הבא כמה משוגעים החברים שלך? הוהו הרבה ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? לא
מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? מה:| מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? יעל [דילוגית2000] יש לך מצלמה דיגטלית? של המשפוחה ספר על רגע מביך:? דונט קנו ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לא מה האביזר האהוב עלייך? הא? תוכנית אחרונה שראית? לא זוכרת... אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? זברות רולז איך אתה לועס סלעים? עם מלח דו הוא דב לבן צפוני? לא... אולי דובהההה יש לך אחים קטנים? אחד אחיות? לא כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש? 5804 אתה יצירתי? יאפ מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? שרגא? היית פעם בפסטיבל?1997 יצאת מגבולות אסיה? יאפ מה קורה אחרי המוות? תיאוריה שלי: לכל בנאדם יש 2 גילגולים אחד מבוגר יותר ואחת צעיר יותר. כשהמבוגר יותר מת הוא משגיח על הצעיר יותר ואז נוצר עוד גילגול שלו והגלגול הצעיר נהיה המבוגר. איזה פלאפון יש לך? סוני אריקסון אוהב אותו? יאפ ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? ייתכן ¬_¬ יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא שולחים אותך להתרמות מבית הספר? לא איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? מיידלע מה הכי משעמם בעולם?השאלון הזה מה השעה? 10:03 איזה מידה את בחזיה? אין שמץ מעניין,אה?לא מתי יהיה שלום? מחר מי יביא אותו? סבא מה הסרט הכי מפחיד שראית? אין כזה אתה פרנואיד? לא אוהב גמבה? כן מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? אין אצלינו ארוחות שישי מהי התרבות האהובה עלייך? WTF?? מה צבעו של חדרך? תכלת והרהיטים,תואמים? לא משחק במשחקי מחשב? לא ובמשחקי פלייסטיישן? לפעמים¬_¬ אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? אין לי הוט אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? כלום מה טיפשי? השאלון הזה ומה מיוחד? מי שכתב אותו מה יפה בעינייך? אעע מה מושך אותך? אעע אוהב צבע זהב? לא אלרגי תמידי? לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? כן אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? לא פוחד ממקומות אפלים? לא יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? לא מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? לא יודעת ובכלל? כנ"ל מה המילה הכי ארוכה? סופרקליפבלהבלהבלהבלהבלהבלהדושיס באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? מֶמָמֶש תהית פעם איך נוצר העולם? מאלוהים הגעת למסקנה?ספר עליה:? -_- השיר האהוב עלייך:? אין לומד עוד שפה? אנגלית DUH מצליח לך? יאפ המחנכת של כיתה ג':? מה איתה? מהו הכלי הכי מושך? -_- הפשע הכי פשעי? -_- המחזמר האחרון שראית:? שיקאגו פרח,אבק של בית קברות יפה לך? UH? יודע מיהי קלי קלארקסון? כע מהי דעתך עליה? פסדר הידידים שלך לרוב חרמנים? ¬_¬ אל תטוסי רחוק מדי? WTF?!?! סדרה מטופשת:? שקט פאדיחה ענקית שהייתה לך:? ששש האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? כן אוהב קימונו? UH? היית לובש אם היה באפשרותך? מה?... מוצא:? מה איתו? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? ארוך "אימו" כנקרא אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? איך שבא להן מי עף? הוא הוא? כן היא? הואאאאאאאא את\ה? שקט

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif ארווווווווווווך

לאבא שלי יש סולם? מגיע כמעט עד שמיים מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים?הורדות
מנגן על משהו?על מה? הלוואי מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו.זה היה לחינם, הרי גם ככה אנחנו עכשיו ממשיכים את דרכו, אז בשביל מה זה היה?! איך אתה חוגג ימי הולדת? חברים וחברות
למה התחפשת בפורים האחרון?דגל הגאווה (אני הייתי הירוק) אתה נוטה לארח הרבה בביתך?זה לא שיש לי ברירה, הם מתנחלים לבד כמה משוגעים החברים שלך?יותר מדי ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר?לא היה לו כתר ושתי מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו?מחשב מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? יש יותר מדי יש לך מצלמה דיגטלית?כן ספר על רגע מביך:?לא זכור כרגע (אני בהדחקה) ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לא מה האביזר האהוב עלייך? הארנק ג'ק המדהים שלי
תוכנית אחרונה שראית? ניפ/טאק - הקלטה מאתמול אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? לא רק אם הם תוקעים אותם באף איך אתה לועס סלעים?עם השיניים דו הוא דב לבן צפוני?דב?! יש לך אחים קטנים? יותר מדי אחיות?גם כשאומרים לך את המספר 5803 מה עולה לך בראש?רחוק אתה יצירתי?כשמתחשק מה השם הכי מוזר שנתקלת בו?זנדיר היית פעם בפסטיבל?נראה לי יצאת מגבולות אסיה?אירופה?! מה קורה אחרי המוות? יש גן עדן איזה פלאפון יש לך? סלקום - סימנס חמוד בעל מצבי רוח מאפנים אוהב אותו?מאוד מאוד ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? לא אבל ע"י אוגר סיבירי מיליון פעמים יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? מעל הדגל שולחים אותך להתרמות מבית הספר? שלחו איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך?בורדו מה הכי משעמם בעולם?הרבה מה השעה?23:36 איזה מידה את בחזיה?דאבלD... מה נראה לכם?! מעניין,אה? משו מתי יהיה שלום? מחר? מי יביא אותו? אני מה הסרט הכי מפחיד שראית? בית קברות לחיות אתה פרנואיד? לא אוהב גמבה? אדומה מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? כבד קצוץ מהי התרבות האהובה עלייך? הבריטית מה צבעו של חדרך? כרגע כתום והרהיטים,תואמים? בצבע עץ משחק במשחקי מחשב?לא ובמשחקי פלייסטיישן?לפעמים אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לקנות את כל הסרים והסדרות שיס קונים אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?למכור להוט הכל מה טיפשי? שאני לא יודע מה לעשות עם עצמי ומה מיוחד? אני מה יפה בעינייך? הארי מה מושך אותך? לסת אוהב צבע זהב? לא אלרגי תמידי? לא, רק לחתול של דפנה יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? קצת אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה?אה? פוחד ממקומות אפלים?קצת יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים?לא אבל אני משתדלת שלאחרים יהיו מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת?זה
ובכלל?עדין זה
מה המילה הכי ארוכה?ספקטרופוטומטר באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? לא יועת תהית פעם איך נוצר העולם?לא הגעת למסקנה?ספר עליה:?לא השיר האהוב עלייך:?כרגע AGAIN של לני קרביץ לומד עוד שפה? אנגלית?! מצליח לך? אני מניחה המחנכת של כיתה ג':?ענת שיין מהו הכלי הכי מושך? כרגע - תופים
הפשע הכי פשעי? רצח?! המחזמר האחרון שראית:?פי.. לפני הרבה זמן פרח,אבק של בית קברות יפה לך?אה? יודע מיהי קלי קלארקסון?ברור מהי דעתך עליה? מלכה
הידידים שלך לרוב חרמנים?נו חלאס אל תטוסי רחוק מדי?אה? סדרה מטופשת:?סיינפלד.. פשוט לא מצחיק פאדיחה ענקית שהייתה לך:? סנילית מדי האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? סוג של הפרדה אוהב קימונו? לפעמים היית לובש אם היה באפשרותך? כרגע לא מוצא:? פולניה (גאה) אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]?חלק אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]?חלק מי עף?סופרמן הוא?קלארק קנט היא?לא קשורה? את\ה?מת לראות כבר את הסרט החדש שלו
הזוי לגמרי

למעלה