שאלון!

4הרמיוני

New member
שאלון!../images/Emo25.gif

אוקי, שאלון קצר כדי להפיג את השעמום הרגעי (או שלא) שנתקפתי בו כרגע...
שם:
דמות אהובה מריימונד (כן אני יודעת-טחנו את זה 100 פעמים..)
ספר מומלץ שקראתי
הסרט הכי טוב בעולם לפי דעתי
המאכל הכי דוחה שאכלתי הוא
הציון הכי נמוך שלי
חברת הפלאפון שלי (אם יש)
איזה עיתון? מעריב או ידיעות?
סוג האנשים השנוא עליי ביותר
השעה שאני קם בבוקר
פאדיחה שקרתה לי
טעם גלידה אהוב
תוכנית טלוויזיה
חנות בגדים מועדפת
משפט שאתה מאמין בו
ולסיום---------- מויאל או סקעת? וזהו לבינתיים, אני מקווה שתהנו, סורי שהשאלות לא קשורות, כתבתי את כל השאלות שעלו לי בראש...

4הרמיוני

New member
עונה!../images/Emo25.gif

נריה (מעדיפה את השם נרי!!!)
ריימונד ופרנק
הארי פוטר, בורות, כל הספרים של אסתר שרייט וורצל(כתבתי נכון?) ועוד מליין
טיטאניק!!!
כבד אווז טחון....בעעעע...פוייי, רק להיזכר...
אמממ....66 אבל אם מכלילים את הבחנים אז 0...
פלאפון, אסקייפ
מ-ע-ר-י-ב-! ידיעות הם נגד מויאל לפי מה ששמתי לב...
חנפנים, נדחפים, חטטנים וכאלה שמתחכמים!!!
אמממ...בסביבות 8
אוקי, זה באמת פאדיחה...בכיתה ב' ילדה מגעילה אחת הורידה לי את המכנסיים...ואז היה צלצול וכל התלמידים יצאו מהכיתות...חחח...פאדיחה...
משו חמוץ, שונאת את כל המתוקים הכבדים...
נולד!!!! אח"כ ריימונד ואח"כ יש הרבה
פוקסססס
יש כמה...! 1.אין דבר העומד בפני הרצון 2.דיה לצרה בשעתה 3.אל תדחה למחר מה שאתה יכול לדחות למחרותיים!!!
נחשו, מויאל!!!! אתה מושלם! אתה פצץ! הגיע לך לזכות!!!!

axnholic

New member
אני

למרות שזה נוגד כל אמונה שלי בשאלונים אני אענה (ראו סיבה אחר כך):
= - (אין לי כוח כל הזמן לעשות העתק הדבק! -שם: שלי? אם כן אז שחר. -דמות אהובה מריימונד (כן אני יודעת-טחנו את זה 100 פעמים..) אממ... אין אחת שאני יכול להצביע עליה ולהגיד "זאתי
...... לא סובל אותה" ואותה דבר לגבי "אוהב". יש לי מספיק אהבה בשביל כווולם. - ספר מומלץ שקראתי ספר?!?! מה זה ספר? סתם, האמת שאין לי ספר להמליץ עליו חזק. המשחק של אנדר זה, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, וגם הארי פוטר אם אתה רוצה ספר קליל מאוד לקריאה. - הסרט הכי טוב בעולם לפי דעתי אמממ... אני אוהב המון סרטים ואני יכול לתת לכם רשימה עצומה החל מבמבי ועד ספיידרמן 2, אלב לזה באמת אין לי כוח. - המאכל הכי דוחה שאכלתי הוא לא אומרים איכס על אוכל! את יודעת שיש ילדים באפריקה שהיו מתים לאכול.... (בלה בלה בלה). - הציון הכי נמוך שלי 69 :) כן כן, המנהל שלך/ם לא מושלם ובכיתה ט' קיבל את ציון זה באנגלית. - חברת הפלאפונים שלי (אם יש) האמת שאין לי חברה כרגע, אבל הייתי רוצה להקים אחת בעתיד. בנתיים אני מסתפק עם הפלאפון סלקום שלי. - איזה עיתון? מעריב או ידיעות? איזו אפליה... מה עם גלובוס? הארץ? טוב, האמת שאנו קוראים בבית מעריב, אבל אל תגלו לאף אחד. - סוג האנשים השנוא עללי ביותר שנאה זוהי מילה חזקה מאוד, ולכן אני אוהב להשתמש בה הרבה (סתם סתם, אל תפנו עדיין להנהלה). האמת שאין לי הגדרות למי שאני "פחות מחבב", זה מאוד תלוי. - השעה שאני קם בבוקר אני לא... אני קם אחר הצהריים. - פאדיחה שקרתה לי הייתם רוצים שאני אתן לכם אחת... חה! שום פאדיחות לא תקבלו ממני היום. - טעם גלידה אהוב לאן הגענו? פעם שאלו "האם אתה אוהב גלידה?". אני בעיקרון אוכל כל טעם של גלידה, אלב אם יכריחו לבחור ולקפח את הטעמים האחרים אז שוקולד/תות/לימון. - תוכנית טלוויזיה אני פשוט אוהב טלוויזיה. - חנות בגדפים מועדפת להזכירכם את זכר לכן חנות בגדים מועדפת אין. ואם אנחנו כבר שם גם כל חנות אחרת אני לא אוהב. - משפט שאתה מאמין בו אני מאמין בכל משפט שיוצא לי מהפה - ולסיום מויאל או סקעת? ברור שהראל! (אז כמה פעמים שמעתם את הבדיחה הכל כך לא מצחיקה הזאת?) עכשיו, אחרי שקראתם את כל תשובותי אתם בטח חושבים לעצמכם "אז למה הוא ענה?". האמת היא שאם יהיו פה תשובות אני אכניס את זה לטאגליינס כשירשור היכרות. אבל, כמה שאני מכבד את השאלון הקודם סקעת או מויאל זה לא מספיק, אז קבלו המשך לשאלון עם פרטים בסיסיים: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: (רק עיר, וגם זה לא באמת צריך) מנהל בתפוז? פרט: אם יש לכם עוד שאלות בסיסיות (זה אומר בלי שאלות כגון: ים או בריכה?) אז תוסיפו חופשי. תשובות שלי: גיל: 15 תאריך לידה: 25.08.1988 מקום מגורים: במרכז. מנהל בתפוז? פרט: אני אתן לכם לנחש לבד.

kyle chandler

New member
אוקיי:../images/Emo168.gif

אמא שלי הוציאה אותי לאוויר העולם ב-7.11.90 וזה אומר שאני בנובמבר יהיה בן 14 וזה גם אומר שעוד מעט אני יהיה 5 וחצי שנים בשריד

4הרמיוני

New member
אוקי....../images/Emo25.gif

השאלות הן בכוונה תקועות...חח... גיל:13 וחצי כמעט תאריך: 4.2.91 מקום מגורים:י-ם מנהל בתפוז:אני לא מנהלת

kyle chandler

New member
לא העלה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo168.gif

שם:
גלעד עצמוני
דמות אהובה מריימונד (כן אני יודע-טחנו את זה 100 פעמים...):
ריי!
ספר מומלץ שקראתי:
הארי פוטר 4 (הספר האחרון שקראתי וקראתי אותו עוד כשהוא יצא)
הסרט הכי טוב בעולם לפי דעתי:
קיל ביל / היום שאחרי מחר / אני, רובוט
המאכל הכי דוחה שאכלתי הוא:
גמבה! (אכלתי בטיול בלית ברירה (הייתי רעב והאחורת ערב הייתה בעוד כ-4 שעות אז גנבתי פיתה וגמבה ואכלתי ביחד))
הציון הכי נמוך שלי:
0 (
)
חברת הפלאפון שלי (אם יש):
פלאפון
איזה עיתון? מעריב או ידיעות?
מעריב
סוג האנשים השנוא עליי ביותר:
ערבים דתיים והומואים (שום דבר אישי)
השעה שאני קם בבוקר:
בחופש 11:00 ובלימודים 6:40
פאדיחה שקרתה לי:
פגשתי בצ'אט איזה ילדה, דיברנו, ובסופו של דבר הוספתי אותה לאיי סי קיו. בלילה הבא קבעתי עם איזה חברה שלי בצ'אט וקראתי לזאתי מהלילה שעבר. איכשהו השיחה הגיעה לאיזה אדם אני הכי שונא ואמרתי "ערבים דתיים והומואים". זאתי מאתמול בלילה (אם יורשה לי להגיד, לא פגשתי אותה פנים אל פנים) פתאום אומרת לי "אבל אני דתייה"...
טעם גלידה אהוב:
טעם? שוקולד. גלידה? מגנום שוקו שוקו (מגנום!)
תכנית טלוויזיה:
ממממממכושפות, מממממלאך שחור, אלי מקביל
חנות בגדים מועדפת:
תמנון
משפט שאתה מאמין בו:
המילים שלנו הופכות אותנו למי שאנחנו (ע"ע "ציטוט נבחר" (ע"ע כרטיס אישי))
ולסיום---------- מויאל או סקעת?
לא ראיתי כוכב נולד...

למעלה