שאלון

שאלון../images/Emo26.gif../images/Emo113.gif../images/Emo36.gif

משעמם פה מוות
אז הינה שאלון קצר.. כל מי שעונה צריך להוסיף שאלה משלו... יאללה תתחילו
איפה היתם רוצים ליהיות עכשיו?
עם מי?
עושים מה?
הסטירה האחרונה שלכם?
למי?
למה?
קר לכם?

תשובות../images/Emo26.gif../images/Emo113.gif../images/Emo36.gif

איפה היתם רוצים ליהיות עכשיו?:איפה שהוא בהרים המושלגים
עם מי?:שבוע עם ג'סטין ושבוע עם ידיד שלי
חחח
עושים מה?:מתנשקים דההה
הסטירה האחרונה שלכם?:ביום שישי
למי?:לילדה שאני ממש שונאת
למה?:שיחקנו לימבו במסיבה אז עברתי ושמו לי רגל נפלתי על הילדה הזו ניצלתי את הרגע ונתתי לי סטירה מתלבשת וטובה
כאילו שזה היה בטעות חחחח
קר לכם?:מאוד!! אני מתה מקור!!!

moran14h

New member
טוב,התשובות שלי

איפה היתם רוצים ליהיות עכשיו?-מקום חמים ונעים..טרופי כזה,נגיד הקאריביים.. עם מי?-אמממ ג'סטין וג'וני עושים מה? -משתזפים..?..נו באמת..מה אתם חושבים? הסטירה האחרונה שלכם?-לפני יומיים למי?-לאחותי למה? -היא עיצבנה אותי. קר לכם-מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שאלה משלי-מה בא לכם לאכול/לשתות ברגע זה? -שוקו!(יאמי!)

גם הדרוש רוצה!!

איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?לא בדיוק,הייתי רוצה שמישהו יהיה אצלי... עם מי?עם תומי שלי!!! עושים מה?עושים שיעורים...נו באמת,מה נראה לכם אנחנו עושים? הסטירה האחרונה שלכם?לא זוכרת אבל בטח לאחים שלי. למי?לאחים שלי אני חושבת. למה?כי הם מעצבנים בטירוף!!! קר לכם?לא.אני אפילו עם חולצה קצרה... ושאלה משלי-מי מודל החיקוי שלי? אבריל לווין הפצצה!!! וזהו!!! שאלון פצצה!!!אהבתי!!!

את אמורה לענות...../images/Emo113.gif

על השאלה של מורן ומי שיענה אחריך צריך לענות על השאלה שלך.. לא כל אחד עונה על השאלה של עצמו

התשובות שלייייייייייייייי

איפה הייתם רוצים להיות עכשיו- בחוף הים עם מי- עם ג'סטין כמובןןןןןן עושים מה- נו באמת... נחשו לבד.. הסטירה האחרונה שלכם- ב-29.12 בלילה למי- לאחותי למה- הלכתי איתה מכות קר לכם- מאודדדדדדדדד אני מרגישה כמו אישלג

שכחתי להוסיף שאלה אז הנה היא......

ממתי התחילה הערצה שלכם כלפי ג'סטין ואיזה סוג של הערצה..??? זאת אומרת : אוהב את סוג המוזיקה שלו, אוהב את האישיות שלו, אוהב את כולו, מעריץ שרוףףףףףף

justin love

New member
מעריצה שרופה....

אין מעריצה יותר שרופה ממני ... אתם צריכים לראות אותי כשאני רואה אותו נשבעת לכם כשראיתי את הדי וי די שלו אני התחלתי לבכות חברות שלי השתגעו חחחחח... אני מעריצה שלו האמת מאז girlfriend אני חולה עליו מאותו הרגע נדלקתי ואני שרופה עליו מוותת!!

justinet

New member
שרופה!!!!!!!!!

חברות שלי כבר קוראות לי ג'סטין!! כל החדר שלי פוסטרים! שומעת ת'מוזיקה כל הזמן! וחולה עליוווווו

justin love

New member
חחחחח אתם תמותו...תשמעו..

נכון השם שלי הוא ספיר טלומק ובאנגלית הקיצור הוא s.t. אז חברות שלי קוראות לי סנייש טימברלייק כינוי כזה חח זה מזה קורע...חחח.. אין לי שאלה...

למעלה