שאלון
משעמםםםם

Robin Sparkles

New member
שאלון../images/Emo3.gif משעמםםםם

= קצת בכללי = שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל : = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת\ה הולך למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ? דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? נהנתם?!

Robin Sparkles

New member
עונה...

= קצת בכללי = שם : כרמית פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : לא יודעת מידת נעליים : 40-41 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : אח ואחות בת כמה את נראית : קטנה ממה שאני משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות :עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?כנות
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?יש כמה חח = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים :בהתחלה מפחיד אבל כשזה נגמר מבינים שזה היה כיף
את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :אין דעה = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : תירס ממתק : לינדט ו GuyLian סרט מצויר : מלך האריות ורטטוי קורנפלקס : שוגי מסטיק : אורביט ירוק צבע : לבן יום בשבוע : שלישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : שרשרת חורף\קיץ : חורף -היום היה טפטוף!!! :] בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : חברה צעק עליך : לא זוכרת שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?לא בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב :baby te quiero אוכל אהוב :שניצל תירסססס תוכנית אהובה :איך פגשתי את אמא ספורט אהוב :כדורגל בפלייסטיישן חחחחח תחביב :מחשב זמר / זמרת / להקה אהובים :the corrs עיתון אהוב :פנאי פלוס חח = וסתם = מה השעה עכשיו ? 13:21 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת ?במבה חח תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה אתה משועמם/ת ?עכשיו מאוד רעש אחרון ששמעת ? הצלצול המקסים של הפלאפון ריח האחרון שהרחת ?לא יודעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?רינגטון של baby te quiero מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? נהנתם?!

Galuush

New member
עונה על חלק../images/Emo3.gif

= קצת בכללי = שם : גל פירסינג : רק חורים באוזניים קעקועים : אין גובה : 1.55, אבל היי- אני יותר גבוהה מהסמלת שלי באיזה ס"מ מידת נעליים : 38-39 ובנעלי צבא 37
צבע שיער : חום אחים/אחיות : אח אח גדול בת כמה את נראית : 16 אולי משקפיים ? יש גשר ? פלטה עבר פלילי : לא שפות : עברית, אנגלית, ספרדית, קצת פורטוגזית ויודעת לשיר בצרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? תכונה: כנות. מראה חיצוני: עיניים ושיער
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? תכונה: מתעצבנת מהר. מראה חיצוני: הצלקות שלי
= דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : תודה ממתק : הרבה סרט מצויר : הרבה קורנפלקס : שוגי מסטיק : מסטיק מסט חריף צבע : כחול וסגול יום בשבוע : בשבוע הבא אני הולכת לאהוב מאוד את יום שני יותר מתמיד! יוצאים הביתה
היום הכי לא מועדף : בדר"כ שלישי... תכשיט : טבעות, עגילים ושרשראות. חורף\\קיץ : חורף
בחדר : הספרייה שלי דברים אהובים שיר אהוב : הרבה!! אוכל אהוב : כנ"ל
בעיקר אוכל של אמא!!! תוכנית אהובה : בטי, חברים, נישואים פלוס ספורט אהוב : שחייה, רכיבה על אופניםם. עכשיו יש הרבה תיזוזים של הסמלת והמפקדים ודי בא לי להרביץ להם
תחביב : שירה, ריקוד, קריאה זמר / זמרת / להקה אהובים : סלין דיון וגארו עיתון אהוב : ראש אחד
= וסתם = מה השעה עכשיו ? 22:30 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה ? לא יודעת. נראה לי בקצב הזה- לישון! איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ארוחת ערב טעימה
תיכון או אוניברסיטה ? תיכון!!! אתה משועמם/ת ? עייפה וכאובה
רעש אחרון ששמעת ? חחח המקלדת ריח האחרון שהרחת ? הבושם של אחי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? משהו מהתפריט של הפלאפון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? סלין
.

למעלה