עונה...
שם: ענבר שם משפחה: עזבו אותכם חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חבר בהתהוות? אולי? נחיה ונראה...
גיל: 14 מין: נקבה! מספר זהות: הממ... לא. סוג דם: אין לי שמץ אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי שמץ, ולרוע המזל גם לא סרגל. אז תאלצו להסתדר בלי המידע החיוני הזה. גובה: סביבות ה1.58 משקל: 60. וזה אחרי שהורדתי 4 קילו (וממשיכה לרדת!) תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא ממש... למה? כי זה לא מפריע בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת! טריקו פשוטה ואפורה, אבל אני מתה עליה... את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא ממש... לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא. אני לא חושבת שאני נראית רע, אבל פשוט לא חושבת שאני נראית עד כדי כך טוב... מה השעה עכשיו? 6:33 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? why do you love me של garbage וצלצול בלתי מזוהה של הפלאפון עצמו בשביל אבא. מתי הורדת אותו? לפני טונה זמן... לא זוכרת אפילו את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אני גם אוהבת אותו וגם הוא נורא רועש, ואני בחורה שלא שומעת כלום...
(והצלצול לאבא שלי סתם כדי שאני אזהה אם הוא מתקשר) את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כי ישנתי טוב הלילה, ולא עשיתי כלום היום מתי הלכת אתמול לישון? 11, אבל שמעתי מוזיקה המון זמן ולכך בטח 12 מה עשית עד אז? שמעתי מוזיקה? גם לפני 11.... יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? כן, למה לא היית רוצה להחליף? לא נראה לי, למי יש כוח מה הערוץ המועדף עליך? אממ.. אין לי ממש למה? כי אני בקושי רואה טלויזיה לאחרונה. אין לי זמן איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? טוב, הבנתם את הרעיון... כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? ... כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה. שאני יכולה, לפחות זה הרבה לדעתך? כן. מה את/ה עושה במחשב? אינרנט, מסמג'ר, ומזיקה-מוזיקה-מוזיקה. אני מוזיקהוליסטית... את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא. אני בת 14! למען השם! *מבט צדקני* את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא. בחיי שלא את/ה משקר? כן, כולם משקרים לפעמים את/ה נוהג לשקר הרבה? לא, לפחות אני משתדלת למי את/ה משקר הכי הרבה? אני משתדלת לא לשקר, לפחות לא באופן קבוע... למה דווקא לו/ לה? ... היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? זה האידיאל, לא? האמת שרוב השקרים שלי הם "שקרים לבנים" מה שנקרא, אז אולי עדיף שלא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? חלקית. אני לא חושבת שעושים את זה בכוונה, אני חושבת שהם פשוט מתכוונים שהם לא משקרים הרבה או מכוונה רעה, ואני מבינה אותם לגמרי גנבת פעם? אמממממ... כן. אבל הייתי ממש קטנה, וזה היה דבר ממש ממש ממש קטן! רצחת? לא! נאפת? לא! בגדת? לא! התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא התמזמזתי עם אף אחד. תעזבו אותי בשקט... הרבצת? כן, קצת... למי? לאח ואחות שלי... למה? כי הם ממש עצבנו אותי! לא, זה פשוט בגלל שהם הרביצו לי קודם. נשבעת! יש לך זיכרון טוב? די, תלוי... מה הטעם שלך במוסיקה? אממ... בערך... בכיווני מטאל
אני עדיין עובדת על זה. יעל, אם תצליחי להגדיר לי מה זה נייטוויש בדיוק, אני מאוד אעריך את זה... מהי הלהקה האהובה עליך? נייטוויש? נכון לעכשיו, לפחות. אבל אני חולה עליהם. הזמר האהוב? אני מקשיבה בעיקר ללהקות... הזמרת האהובה? כנ"ל השחקן האהוב? ג'וני דפ! השחקנית האהובה? אין לי ממש, אבל יש כמה שאני יותר ופחות אוהבת. הסרט האהוב? גם אין לי... הסדרה האהובה? גם אין לי... אני לא בנאדם עם הרבה דברים מועדפים, בהגדרה. חוץ אולי ממוזיקה. למה דווקא הסדרה הזאת? ... ממליץ/ה עליה? אם היתה לי סדרה שהייתי אוהבת יותר מכל סדרה אחרת, אז בטח שכן! ז'אנר אהוב בטלויזיה: אין ממש. אני מוכנה לראות הכל אם זה טוב... אבל אני מעדיפה דברים עם כיוון לפחות קצת קומדי. אני רואה טלויזיה כדי לנקות את הראש. ז'אנר אהוב בספרות: אין ממש... מאכל אהוב? אין ממש... וואו, כמה שאני משעממת
למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? ה-כ-ל.... כמעט. האמת שדווקא יש יחסית הרבה דברים שאני לא אוהבת, אבל למי יש כוח לכתוב אותם עכשיו? כמה כסף יש לך בקופה? אממ... 200? בערך? אני בת 14, מה אתם רוצים? זה הרבה לדעתך? לא... כמה את/ה מבזבז/ת ביום? ביום? כמעט כלום. אולי איזה 5 שקלים בקפיטריה אם שכחתי סנדויץ'.. על מה בעיקר? ... אוכל? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? דיסקים. בלי תחרות בכלל. עם מי? חברות, חברים, כאלה... החברה הכי טובה שלי בעיקר למה דווקא איתו/איתה? כי היא החברה הכי טובה שלי... וכי יש לנו טעם שלא מאוד-מאוד רחוק. למרות שאחנו כן אוהבות דברים שונים לגמרי מה האייקון האהוב עלייך?
פשוט בגלל שיוצא לי להשתמש בו הרבה... למה דווקא הוא? ראה תשובה למעלה
כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הראש, קצת למה? לא יודעת... מה הספקת לעשות היום? אממ... לא הרבה. אבל הייתי בחזרה למן משהו בתיאטרון בביה,ס שאני משתתפת בו השנה, והיה מדהים! כמה זמן את/ה מול המחשב היום? לא הרבה. יחסית אלי. לא, סתם... בערך 2-3 שעות, בכולל. משעמם לך עכשיו? לא ממש מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? שומעת מוזיקה. ומשחקת במחשב או מדברת עם חברים בטלפון וואו, כמה שזה ארוך....