שאלון

שאלון../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

סתם להעביר את הזמן
איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שם: מקום מגורים (לא חובה): גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב: לקוח מפורום סקרים ושאלונים

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

חיחי סיננתי כמה שאלות
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?
חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?
בסדר מה לא תעשה לעולם?
ארצח[חוץ מג'וקים
] האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?
כן, 9 בערך, עם המשפחה, כל מיני ארצות. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?
אממ שהמחמה תמשך.. שנסראללה ינצח... שוקו\\תה\\קפה?
תה או שוקו תלוי במצברוח מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?
אמממ איי תאילנד מה הדבר האחרון ששתית?
מיים הבנאדם הכי יפה שראית:
לאדעת איזה צילצול יש לך בפלאפון?
ביקוז אוף יו הקול הכי יפה ששמעת?
של רן
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
יפה כזה, שמתי מקודם בשרשור ושומר מסך?
אין לי
מתי פעם אחרונה התקלחת:
אתמול, אני תיכף אלך להתקלח מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
רוצה להמשיך לישון שם:
עדי מקום מגורים (לא חובה):
ראשון גיל:
14 תאריך לידה:
2.2.92 כינוי:
עדידוש? סגנון לבוש:
ג'ינס וגופייה צבע עיינים:
חום צבע שיער:
שטני מקצוע אהוב:
מקצוע שנוא:
היסטוריה משקה אהוב:
קולה
משקה שנוא:
אממ קפה? דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:
לא מתחשבים, מפליצים
, מתעללים בילדים קטנים רק כי הם גדולים יותר ועוד... אוכל אהוב:
אוכל של שבתא אוכל שנוא:
ירקות מבושלים מספר מזל:
אין מקום בילוי:
בבית עם חברות, או מסעדה מספר אחים:
2 דעתי על הפורום:
אחלה פורום באיזה עוד פורומים אתה:
רבלדה

עונהה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? של Must עם התוכי
את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא זוכרת.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ... אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? ... והוא, אוהב אתכם? ... איך הכרתם? ... מה אתם הכי אוהבים בו?... מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?... אתם רבים? ... האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?... האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי! מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא זוכרת.. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? המשפחה שלי
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? 11.7- מפגש מעריצים עם רן דנקר
מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי! איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? תחמן, שקרן... מה הכי מושך אותך אצל אנשים: לא יודעת... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ריקוד מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אמא שלי התכוונת לזה? מאוד מתי שיקרת? היום אבל שקר לבן מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכרת דבר כזה למה? ... מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זוכרת.. למי אתם הכי מתגעגעים? לחברה שלי מפעם... ניתקנו את הקשר
איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת איפה תועילו בטובכם להתגורר? ברחובות בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא יודעת האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? אממ תלוי באיזה גיל חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילנוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אממ טוב
מה הכי חשוב לך בחיים? בריאות מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודעת.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא יודעת.. מהו הפרי האהוב עליך? נקטרינה מה לא תעשה לעולם? בנג'י, רכבת הרים האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? טסתי פעם אחת לטורקיה ופעמיים אחת לארה"ב עם המשפחה שלי מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? אממ לא יודעת שוקו\\תה\\קפה? שוקו את מי בא לך לחבק עכשיו? את קארין.. חיבוק פרידה כי היא נוסעת לשבוע
למי בא לך להרביץ עכשיו? לאפחד ממה הכי נמאס לך בחיים? כרגע מהמלחמה! מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי וזה האמת כי אני לא כזאת יפה.. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? כל מיני מקומות בארה"ב מה הדבר האחרון ששתית? מים הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת.. יש הרבה.. איזה צילצול יש לך בפלאפון? יש לי אישה מטומטמת (מועדון לילה) הקול הכי יפה ששמעת? יש כל מיני.. אבל אין הרבה ממש שיש להם כל ממש ממש יפה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם כחול כזה... ושומר מסך? צבע שחור איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא הייתה עם מי?... מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול ואני תכף הולכת להתקלח שוב
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שאני רוצה לישון עוד שם: סיון מקום מגורים (לא חובה): רחובות גיל: 14 תאריך לידה: 30.4.1992 כינוי: אין סגנון לבוש: חולצת טישרש וכל פעם מחליפה סוג מכנסיים צבע עיינים: חום צבע שיער: חום מקצוע אהוב: ערבית מקצוע שנוא: מדעים משקה אהוב: מים משקה שנוא: מיץ עגבניות
דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: משקרים! אוכל אהוב: קניידלך אוכל שנוא: עגבניות וקישואים
מספר מזל: 7 המוטו שלי: אממ לא יודעת.. מקום בילוי: סרט מספר אחים: אח ואחות דעתי על הפורום: פורום אחלהה
אני מאוד אוהבת את האנשים פהה
באיזה עוד פורומים אתה: רן דנקר, האלופה, קטנטנות ופינת אור תאר את עצמך: מאיזה בחינה? פתגם אהוב: אין כזה..

sweet shir

New member
עונהההה ../images/Emo13.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? הפרומו של האלופה.
את חושבת שאת מאושרת כרגע? אממ כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אממממ לא זוכרת. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: יצירתיות, נגינה, שירה. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לוידעת מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא, אבא, וגילי [חברה הכי טובה.] מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שהייתי אצל גילי אתמול. P: מה הדבר שהכי פוגע בך? שמעליבים אותי. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? הגינות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים ושיער. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אמממממממממממממממממ
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אמממ חברה שלי [לא מבחינה רומנטים כן? אפלטוני לגמרי.
] התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? אממ לוידעת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לוזכרת. למה?
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לוידעת למי אתם הכי מתגעגעים? עדן. [חברה שלי שבהונג קונג]. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אממממממממ לוידעת. איפה תועילו בטובכם להתגורר?
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? חחח 3 אני חושבת באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מאיפה לי? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא משנה חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אגור בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? טוב מה הכי חשוב לך בחיים? אמממ הרבה דברים מה הרגש שהכי חסר לך? לוידעת.. גאד השאלון הזה מתחיל לעצבןןןןןןןןןן מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?
מהו הפרי האהוב עליך? אמממ מנגו, תותים ואבטיח מה לא תעשה לעולם? צניחה חופשית האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? 4 פעמים, עם המשפחה שלי. לטורקיה ובחזרה, ולגרמניה ובחזרה. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? אמממ שיהיו קטיושות במרכז *טפו טפו טפו מלח מים מלח מים* שוקו\\תה\\קפה? שוקו את מי בא לך לחבק עכשיו? אממממממממממממממממממ לוידעת. מישו כוסון.
למי בא לך להרביץ עכשיו? אממממממ למי שחיבר את השאלון הזה.
ממה הכי נמאס לך בחיים? שאלונים מעצבנים כמו זה מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. אבל אני מניחה ששניהם מאוד חשובים. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אוסטריה מה הדבר האחרון ששתית? אייס טי הבנאדם הכי יפה שראית: אממממממ לוידעת איזה צילצול יש לך בפלאפון? סתם מעפן הקול הכי יפה ששמעת? נינט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של לוג[ן][ורונ]יקה
ושומר מסך? סתם מעפן של XP איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא היייתה באמממממממממת סתם במשחקי אמת או חובה. עם מי?
מתי פעם אחרונה התקלחת: אמממ אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לישון שם: שיר מקום מגורים (לא חובה): רעננה גיל: כמעט 14 תאריך לידה: 6.11.92 כינוי: תסכלו לבד י'עצלנים סגנון לבוש: יעפה.
צבע עיינים: חום צבע שיער: חום מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: טכנולוגיה משקה אהוב: שוקו/מוקה/אייס קפה/קולה משקה שנוא: אמממממ סודה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מתנהגים בצביעות אוכל אהוב: ג'אנק פוד אוכל שנוא: צרפתי מספר מזל: 6 המוטו שלי: "מה שיבוא, יבוא. וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה!" - ה"פ. מקום בילוי:
מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: חמוד באיזה עוד פורומים אתה: האלופה, האוס [בקושי], ורוניקה מארס, סקרים ושאלונים [עוד יותר בקושי]. תאר את עצמך: -_-" פתגם אהוב: ראה מוטו לחיים.

עונה :)

איזה פרסומת את הכי אוהבת? אמממ... את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ..אממ.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אממ אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן :) האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: סבלנות, פחות בלגניסטית...וביטחון עצמי יותר גדול... מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אממ מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא אבא אחותי הגדולה (והקטנה) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא עולה לי כלום מה הדבר שהכי פוגע בך? שאנשים משקרים לי בפנים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אנוכיות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: האופי והיופי על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? חוכמה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אממ התכוונת לזה? אממ מתי שיקרת? לא זוכרת... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול למי אתם הכי מתגעגעים? כרגע, לחברה שלי בארה"ב... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת איפה תועילו בטובכם להתגורר? כאן, באשדוד בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? חחח...6 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא אכפת לי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אני יגור בארץ... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מסורתי איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אממ מה הכי חשוב לך בחיים? המשפחה מה הרגש שהכי חסר לך?אממ מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגשנות... מהו הפרי האהוב עליך? תות ... מה לא תעשה לעולם? אתאבד האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? לצערי לא מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שסוף העולם יגיע שוקו\\תה\\קפה? שוקו! את מי בא לך לחבק עכשיו? את הדובי שלי... למי בא לך להרביץ עכשיו? לשק אגרוף ממה הכי נמאס לך בחיים? הרבה דברים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי (גם היופי, אבל האופי יותר) מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? הצפון.. מה הדבר האחרון ששתית? מים הבנאדם הכי יפה שראית: אממ איזה צילצול יש לך בפלאפון? TRAS DE MI (שיר) של RBD הקול הכי יפה ששמעת? של הילארי דאף.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של יאכטה באילת ושומר מסך? של כל התמונות איך הייתה הנשיקה הראשונה? ? עם מי? ? מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב.. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני עייפה שם: בת-אל מקום מגורים (לא חובה): אשדוד גיל: 14 תאריך לידה: 5-4-92 כינוי: אלי סגנון לבוש: אממ.. צבע עיינים: חום צבע שיער: שחור מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: ערבית!!! משקה אהוב: תפוחים משקה שנוא: קפה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: שמשקרים לי אוכל אהוב: קוסקוס של אמא :) אוכל שנוא: דג!!!! איכס!! וכמובן משהו לא כשר... מספר מזל: 6 המוטו שלי: חייכו החיים יפים מקום בילוי: קניון, קולנוע...אאממ.. מספר אחים: אחים?-אין אחיות -2 דעתי על הפורום: סבבה באיזה עוד פורומים אתה: יש הרבה תאר את עצמך: אממ פתגם אהוב: אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו

sweet stav

New member
עונה!

איזה פרסומת את הכי אוהבת?את הפרסומת של הוט שהילד עוצם את העיניים זאת פירסומת מזה חמודה
את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא
לא אחרי שחזרתי מסרט גרוע.... את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לאא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא זוברת.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אתכם?
איך הכרתם?
מה אתם הכי אוהבים בו?
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?
אתם רבים?
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:אומץ(לא יודעת איזה עוד
) מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?היו כמה אכזבות... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אממ אמא אבא ונואר(הכלבה שלי
) מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?שאני צריכה להחזיר לאחותי משהו מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי או בפוגעים בי... איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים ופה
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?נסיעה על רולר... מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?אמא שלי התכוונת לזה? לאאאא ... סתםם
ברור שכןן מתי שיקרת?היום
מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? ....... למה?..... מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?היום שהלכתי לסרט סופרמן חוזר למי אתם הכי מתגעגעים? לכמה אנשים.... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת איפה תועילו בטובכם להתגורר?חולון (או שלא
) בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 או 2
באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?לא יודעת האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא יודעת חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? את האמת...אני לא יודעת כי אולי אני ירצה לגור בארץ אחרת ואולי אני ירצה להשאר בארץ
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? טוב
מה הכי חשוב לך בחיים? להצליח מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודעת מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?לא יודעתתתתת מהו הפרי האהוב עליך? מישמש ומנגו מה לא תעשה לעולם?יעלה על רכבות הרים,יעשה בנג'י וכ'ו
האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? 1.תורכיה-עם המשפחה 2.יוון-עם המשפחה 3.הולנד-עם המשפחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שהשאלון ימשיך להיות כזה ארוך
שוקו\\תה\\קפה?שוקו את מי בא לך לחבק עכשיו?לא יודעת למי בא לך להרביץ עכשיו?אחותי ממה הכי נמאס לך בחיים?לא יודעת מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?הולנדדדד מה הדבר האחרון ששתית?מים הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת איזה צילצול יש לך בפלאפון? לא יגלה לכם הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה אגילרה עם הכוונה לשירה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נמלטים ושומר מסך? נמלטים כריסטינה אגילרה וג'וני דפ איך הייתה הנשיקה הראשונה? ולחשוב שאני יגלה לכם עם מי?
מתי פעם אחרונה התקלחת:היום בבוקר
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?צריך לצאת עם הכלבות
שם:סתיו מקום מגורים (לא חובה):חולון גיל:12 וחצי עוד חודשיים 13 תאריך לידה:2.9.93 כינוי:
סגנון לבוש:ג'ינסים או מכנס שלושטרבע וגופייה
צבע עיינים:שחור צבע שיער:שחור מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:מטמתיקה ומדעיםם בעעע משקה אהוב:קולה משקה שנוא:ענבים דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:משקרים אוכל אהוב:פוטטו אוכל שנוא:דגים מספר מזל:3 המוטו שלי: מקום בילוי:קניון מספר אחים:2 דעתי על הפורום:פורום נחמד עם אנשים נחמדים
באיזה עוד פורומים אתה:
תאר את עצמך:איך? פתגם אהוב-

nastiush

New member
עונה!!../images/Emo3.gif

איזה פרסומת את הכי אוהבת? שמפו חחח את חושבת שאת מאושרת כרגע? ממ נראה לי.. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא..
בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אין לי עכשיו אהבה! אבל פעם אהבתי מישהו שלא החזיר לי אהבה. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא שזכור לי שהיה משהו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? בכלל שאני עוברת בית ספר חח.. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא!! אם כן, אתם אוהבים אותו? אם היה קשר, לכאורה
כן והוא, אוהב אתכם? נראה לי.. <הלוואי> איך הכרתם? בכיתה.. מה אתם הכי אוהבים בו? את הכל.. אני לא טיפוס ר=ק של יופי חח.. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? לא עשיתי שום דבר אתם רבים? אין לי חבר, אבל לא, לא רבנו האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? בטח.. מלא!! האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא.. אם בחרתי להיפרד ממנו אז אני לא חוזרת אחורה!!
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ולא חחח.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: סבלנות, קלות (אני לא רוצה להיות בן אדם קשה) ופחות דיבורים (אני מדברת הרבה הרבה יותר מדי)!
מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אני לא יכולה להגיד מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא שלי, החברה הכי טובה שלי, ואבא שלי. <אין לי אחים> מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? את מי אני בעצם אוהבת?? <דבילי חח> מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים, ובגידות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מגעילות (שהבן אדם לא מתנהג אליי יפה) מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אופי- שהוא נחמד אליי, שהוא סומך עליי, ושהוא מספר לי דברים סודיים (זה נותן לי הרגשה שהוא בקשר טוב איתי ושרק לי הוא מוכן לספר את הדברים האלה
) על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? משחק וריקוד מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? וואי, איזה דברים אתם שואלים אותי פה!!! חח.. התכוונת לזה? ברור מתי שיקרת? ... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? כן למה? כי אני פשוט לא סומכת על זה שהוא יישמור את זה בסוד מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני כמה שבועות למי אתם הכי מתגעגעים? לכל מי שלא נמצא לידי ברגע הזה איזה מקצוע לעתיד תרכשו? שחקנית =] איפה תועילו בטובכם להתגורר? בית פרטי חחחח בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? מאיפה לי?? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא יודעת האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? תלוי מתי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? כן ולא איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? .... איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אני לא גלשתי בו מלא מלא זמןם אז אין לי מושג מה הכי חשוב לך בחיים? הרבה דברים מה הרגש שהכי חסר לך? טוב לב... חח סתם נראה לכם? שנאה נראה לי.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עקשנות מהו הפרי האהוב עליך? תות
מה לא תעשה לעולם? רצח האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? עם המשפחה לתורכיה ויוון, וגם לאוזבקיסטאן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מלחמה או רעידת אדמה :( אוף שתיגמר כבר המלחמה! שוקו\\תה\\קפה? שוקו ותה את מי בא לך לחבק עכשיו? את הכלב שליייייייייייייי למי בא לך להרביץ עכשיו? לאף אחד ממה הכי נמאס לך בחיים? משקרים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי נדמה לי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? השכונה שפעם גרתי בה.. יוו איך אני מתגעגעת
מה הדבר האחרון ששתית? פטל חחחח הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת איזה צילצול יש לך בפלאפון? "מאוהבת" של מלי לוי הקול הכי יפה ששמעת? של רן דנקר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע של פרחים ואת השם שלי כתוב בגדול חח... אבל זה מאלף ושומר מסך? אין לי ומר מסך איך הייתה הנשיקה הראשונה? ..... שם: אנה מקום מגורים (לא חובה): לא חובה אז לא חובה גיל: 12 וחצי תאריך לידה: 22.12.93 כינוי: מאמיאנה חח.. ככה כל החברות שלי קוראים לי.. סגנון לבוש: יפה צבע עיניים: כחולות צבע שיער: חום בהיר מקצוע אהוב: אומנות מקצוע שנוא: אלגברה והיסטוריה משקה אהוב: קולה משקה שנוא: לא נראה לי שיש דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: משקרים בוגדים ולא עונים לשאלות שלי חעחעחע אוכל אהוב: פסטה ופיצה אוכל שנוא: כל מיני מספר מזל: 22 או 3 המוטו שלי: "חייכו לעולם--> ה=כ=ל לטובה!!" מקום בילוי: ים מספר אחים: 0 דעתי על הפורום: נחמד באיזה עוד פורומים אתה: אין בינתיים אבל אני אשתייך כי הרגע חזרתי לשרת בתפוז
תאר את עצמך: אולי פשוט תדברו איתי במסרים, באייסי או במסן?? פתגם אהוב: "אם כבר לעשות משהו, אז עד הסוף!!" מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מן הסתם מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לישון!!!! אנהה.... =]

למעלה