שאלון

Robin Sparkles

New member
שאלון../images/Emo3.gif

משעמם לי...
שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו? החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: יש לך פירסינג/ קעקועים? אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? עישנת? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חסה או כרוב? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר? שוקולד חלב או מריר? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? חוף או הרים? קרמבו- וניל או שוקו? אפרסק או שסק? לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת? חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? הבנאדם האחרון: שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

Robin Sparkles

New member
עונה

שם:כרמית גיל:17,3 חודשים ויום
תאריך לידה:7.6 כינוי:כרמיתי איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים:ירין,דניאל,בן שם אהוב לבנות:שרון,דניאל מה אתה לובש עכשיו?טרנינג שחור מהנס,וחולצה בצבע תכלת החג האהוב עליך:חנוכה החג השנוא עלייך:פורים (אפילו המזכירה בבצפר מסכימה איתי
) המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:מנגו,דגים,ובשר שהוא לא עוף/שניצל/המבורגר באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?הרבה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?איך פגשתי את אמא עונה 2 פרק 9.תראו זה מצחיק ממש!! מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים או בודקת דברים במחשב מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?רואה טלויזיה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:הייתי בחוץ מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אלך להתקלח באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 1 ומשו באיזה שעה קמת היום:7 וחצי יש לך פירסינג/ קעקועים?לא. אבל בא לי אחד קטן יפה...
אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור?היום! בשיעור ספואט
המורה עשתה הרפייה ואני וחברה שלי היינו באותו מזרון ושכבנו על הבטן ונרדמנו חחחחח אכלת משהו? קצת יותר משעתיים שרת?לא זוכרת אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?לא זוכרת עשית קניות?אתמול קניתי אוכל סיני בקניון לפני שיעור סוציולוגיה
עישנת?אף פעם היית חולה?לפני שבועיים. ועכשיו אני טיפה מצוננת נחתכת?מזמן ראית סרט?לפני שבועיים החזקת תינוק?לפני שנה בפעם הראשונה חח נסעת באוטובוס?היום התנשקת?מזמן שכבת עם מישהו?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?יום שישי. או חמישי בלילה... חיבקת מישהו?היום הכנת שיעורים?האמת שהיום נסעת ברכבת?מזמן היית במסעדה?לפני חודש לא ישנת כל הלילה?מתישהו בחופש האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?לא עונה בטלפון דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?לא אכלת במבה?לא שיקרת?נראה לי שלא התקלחת?לא שמעת מוזיקה?כן. ממש עכשיו שתית אלכוהול?לא שתית מים?נראה לי... עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?אני לא בעיר שאני יכולה להיות מחוצה (?) לה... חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?כן רבת עם מישהו?לא ממש. רק הבהרתי קצת לאמא שלא אכפת לי מהחור המגעיל הזה וגם ככה עוד 4 שנים אני כבר לא אהיה פה... זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח ירוק מלון או אבטיח?לא אוהבת חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף?לא אוהבת מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?יש אחד טעים כזה...אותו. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתוש לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?כוס שקיעה או זריחה?זריחה חוף או הרים?חוף קרמבו- וניל או שוקו?ונילללל אפרסק או שסק?לא אוהבת פירות בכלל לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?לא לאהוב בכלל כמה פעמים: ישנת עם מישהו?לא הרבה התנשקת?לא הרבה לקחת סמים?אף פעם היית בקרקס?פעמיים שכבת עם מישהו?אף פעם החזקת תינוק?פעם אחת החלפת לתינוק חיתול?אף פעם. איכס זה מגעיל אותי... אושפזת? פעם או פעמיים. נראה לי פעמיים חח היה לך יומולדת?17 חגגת יומולדת?17 ענית על שאלונים?הרבה רצית להתאבד?אף פעם ניסית להתאבד?אף פעם שתית תה?הרבה. במיוחד מהתה המגעיל שלי מאתמול שחצי ממנו עדין בכוס בחדר שלי חחחחח הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים?לא ממש ובחייזרים?לא במכשפות?קצת שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה?כי אני אוהבת המבורגר ושניצל מעשן?לא למה?כי זה מגעיל ואף פעם לא ניסיתי ואני לא רוצה לנסות מנגן על משהו?כן על חמת חלילים שר?לא מתחמק כרגע מלעשות משהו?כן בוכה הרבה?לא הבנאדם האחרון: שראית:אמא ואבא חיבקת: נישקת:הכלב שלי חח ישנת איתו במיטה:אנוכי כעסת עליו:הכלב שלי. אני חוזרת הביתה והוא מתחיל לדבר אלי!!!חוצפן.. שיקרת לו:אחת המורות מי זוכר... חיטטת לו בדברים:אף אחד היית אצלו בבית:סבא וסבתא היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: רק אמרתי לכלב שלי "לך ממני יא פיסח". לא צעקתי אבל הוא עיצבן אותי
שדיברת איתו:אמא שדיברת איתו בטלפון:אמא ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:חברות אהבה וזוגיות: יש לך חברה?לא

Galuush

New member
עונה

שם: גל גיל: 18 וחצי תאריך לידה: 5.3.90 כינוי: גלוש איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת. אני יודעת שרצו לקרוא לי רוני... שם אהוב לבנים: רון, אייל, עופר שם אהוב לבנות: שיר, אופק, מור מה אתה לובש עכשיו? חולצה ומכנסיים החג האהוב עליך: ראש השנה, פסח וחנוכה החג השנוא עלייך: פורים המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כבד מטוגן והרבה איברים פנימיים ושביעניי לא ראויים לאכילה באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? הרבה... סלין דיון, מריל סטריפ ועוד ועוד מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Galuush- הכינוי Galush היה תפוס אז הוספתי U מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? קמה מהמיטה מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? נכנסת למיטה
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? לא משנה... תלוי במצב רוח מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ראיתי טיוי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לשתות באיזה שעה הלכת לישון אתמול: לא זוכרת... סביבות 11 או 12 באיזה שעה קמת היום: לא שמתי לב. נראה לי 9 ו.. יש לך פירסינג/ קעקועים? יש לי חורים בתנוכים של האוזניים אם כן- איזה ואיפה: מה שהזכרתי למעלה אוהב אותם? כן מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? מזמן!! נראה לי בכיתה י' אכלת משהו? היום מתישהו... שרת? היום אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? בטח היום לאמא עשית קניות? הרבה זמן לא עשיתי... אבל בקרוב גם זה יהיה... צבא וכו' עישנת? אף פעם היית חולה? לא זוכרת... נחתכת? וואיי לפני איזה שבועיים מהסכין של הלחם
ראית סרט? אתמול!!! מאמא מיה
עם המשפוחה
החזקת תינוק? מזמן!! נסעת באוטובוס? לפני שבוע, אם אני זוכרת נכון התנשקת? לא התנשקתי
שכבת עם מישהו? כנ"ל שתית משקה אלכוהולי? במסיבת סיום שלנו באפטר- שתיתי רק שוט שנאפס
חיבקת מישהו? אתמול בטח הכנת שיעורים? מה זה שיעורים?! נסעת ברכבת? לפני שבועיים בערך... היית במסעדה? לפני שבועיים לא ישנת כל הלילה? לא זוכרת האם היום: שתית קפה? לא שותה קפה אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? מה זה?! רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז
מלון או אבטיח? מלון
חסה או כרוב? כרוב
אפרסק או שזיף? שניהם
מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? לא זה ולא זה אייסיקיו או מסנג'ר? מסן! שוקולד חלב או מריר? חלב!! ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה
פיתה או לחם? לחם! תות או בננה? ביחד גלידה- בכוס או בוופל? בוופל!! שקיעה או זריחה? שניהם
חוף או הרים? הרים!! קרמבו- וניל או שוקו? לא זה ולא זה אפרסק או שסק? שניהם
לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהיפגע... כמה פעמים: ישנת עם מישהו? כשחברות ישנו אצלי
. הרבה... התנשקת? 1 אבל אני לא מחשיבה אותה... לקחת סמים? 0 היית בקרקס? פעם אחת שכבת עם מישהו? 0 החזקת תינוק? לא זוכרת החלפת לתינוק חיתול? אף פעם אושפזת? פעמיים כשהייתי תינוקת היה לך יומולדת? 18 פעמים חגגת יומולדת? כנ"ל ענית על שאלונים? הרבה! רצית להתאבד? היו פעמים...לא יותר מדי ניסית להתאבד? אף פעם שתית תה? הרבה הלכת מכות? חחח לא מעט
האם אתה: מאמין באלוהים? לא ממש ובחייזרים? לא יודעת במכשפות? לא יודעת שדונים? כן פיות? כן אתה צמחוני? לא למה? כי בשר יותר מדי טעים לי
מעשן? לא למה? פיכסה! מנגן על משהו? לא, אבל אני רוצה ללמוד פסנתר שר? כן מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא!! איזה כיף
בוכה הרבה? אם מעצבנים הרבה ויותר מדי, אז כן הבנאדם האחרון: שראית: אבא חיבקת: המשפוחה... נישקת: אמא ישנת איתו במיטה: איתי כעסת עליו: בטח אמא או אבא שיקרת לו: לא זוכרת חיטטת לו בדברים: לעצמי
חחח היית אצלו בבית: לא זוכרת... היה אצלך: חברה שבכית בגללו: לא זוכרת... שהתגעגעת אליו: המחנכת שלי וסלין
שצעקת עליו: בטח אמא או אבא שדיברת איתו: אבא שדיברת איתו בטלפון: חברה נשמה שלי!! ששלחת לו SMS: חברה שרצית: תלוי מאיזו בחינה
. אני רוצה לראות את סלין!!!!!
חחחח שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: לא זוכרת אהבה וזוגיות: יש לך חבר/ה? לא אם כן, כמה זמן יחד? -- אם לא, אתה רוצה? יכול להיות נחמד כמה זמן את/ה אוהב/ת אותו? -- פעם כמעט נפרדתם? -- בד"כ אתם מאושרים או רבים? -- אתה קנאי במערכת יחסים? -- והוא, קנאי? -- בסך הכל טוב לכם? כשיהיה לי מישהו- אני אגיד

just adiki

New member
ארוך מאוד ואין לי מה לעשות בבייביסיטר...

שם:עדי גיל:18 תאריך לידה:2.5 כינוי:עדיקי איך היית רוצה שיקראו לך?אני אוהבת את שמי כמו שהוא. שם אהוב לבנים:עומר, גיא, איתי שם אהוב לבנות:יובל
מה אתה לובש עכשיו?הו.. תזהרי עם השאלות האלה בפעם הבאה. צריך לדעת את מי לשאול
. ג'ינס עד הברך וגופייה ירוקה. החג האהוב עליך:שבועות
. החג השנוא עלייך:אין חג שהוא "שנואה". המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:מיונז. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?פה מןהסתם, שירי מימון והפועל ת"א שאני מנהלתובפורום אירוויזיון. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?הכינוי שלי הוא כמו שאתם יודעים-just adiki. בעבר כונתי:"שירי מימון היא דיווה" אך כשהגיע הזמן להבגר רציתי כינוי יותר פשוט וכולם קוראים לי עדיקי אז אני פשוט עדיקי בלי יותר מידי סיבוכים... מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?נמרחת על המיטה ומחליטה אם בא לי לקום או להמשיך לישון
. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלויזיה ומתהפכת לצד. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:ראיתי "מונית הכסף". מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אחזור הביתה מהבייביסיטר ואלך לישון
. אני צריכה לקום מחר מוקדם... באיזה שעה הלכת לישון אתמול:12 נרדמתי בסביבות 12 וחצי... באיזה שעה קמת היום:זהו שהיום בלילה היה לי קטע שקמתי כל חצי עה והייתי מאוד ערנית אבל אני ממש לא אקום ב8כדי לשעמם את עצמי וגם לא ב8וחצי וגם לא ב9 וכנ"ל אז חזרתי כל פעם לישון [כן, גם כשאני ערנית אני יכולה לחזור לישון זה מן קטע כזה מאוד מגניב] והתעוררתי ב10 וחצי. יותר נכון וארבעים. יש לך פירסינג/ קעקועים?לא אם כן- איזה ואיפה:- אוהב אותם?- מתי בפעם האחרונה: התקלחת?לפני שעתיים וחצי נרדמת בשיעור?הו, לא היה לי שיעור כבר הרבה זמן
. מתישהו בג"ג באמצע השנה שעברה. אכלת משהו?לפני שעתיים, ישר אחרי המקלחת
. שרת?ממ... בבוקר [?] אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?יו. לא אמרתי את זה הרבה זמן, איזה עצוב. אני חושבת ביום שישי חח...לא בעצם אתמול בערב
. עשית קניות?אני אמורה לעשות מחר חח... וקניתי לפני יומיים 4ספרים. עישנת?נוור. היית חולה?תודה לאל עבר זמן... בתחילת החופש הגדול של השנה אני חושבת הייתי מעט חולה. נחתכת?לפני שבוע בטעות מסכין יפני חח... ראית סרט?לפני שבוע החזקת תינוק?עבר זמן מאז. אלא אם כן ילד בן שנתיים נחשב תינוק ואז זה ביום שישי חח... נסעת באוטובוס?כמה חודשים. וזאת היתה אחת הניעות המפחידות!! התנשקת?
בפעם האחרונה שהיה לי מישהו וכמה עצוב שאני לא זוכרת מתי זה היה
. שכבת עם מישהו?נוט יט. שתית משקה אלכוהולי?אתמול חיבקת מישהו?אתמול. היום לא יצא לי להתקל באנשים
כל הזמן עבודה עבודה
. חבקתי את הכלבה שלי אבל היום בבוקר חח... הכנת שיעורים?מה??חחח. גם כשלמדתי לא הכנתי שיעורים
. אבל בעצם היום הכנתי, רק לא את שלי
. עזרתי לילדה שאני שומרת עליה בחשבון ואנגלית. נסעת ברכבת?במאי. היית במסעדה?אתמול. בר מסעדה כזה... לא ישנת כל הלילה?הלילה הלבן האחרון שלי היה לפני שנה כמעט בול בים. האם היום: שתית קפה?לא, חם לי מידי בקיץ. אכלת עוגה?לא. דיברת בטלפון?כן. דיברת בפלאפון?כן. שלחת SMS?הרבה מאוד. אכלת במבה?לא. שיקרת?לא. התקלחת?כן. שמעת מוזיקה?כן. שתית אלכוהול?לא. שתית מים?כן. עישנת?לא. אבל כן פסיבי חח. צרחת?לא. מפתיע... בעצם כן
. לא צרחות, הרמת קול. נסעת מחוץ לעיר?לא. חשבת להתאבד?לאאא. חשבת מחשבות פילוסופיות?חח כן. עשית שיעורי בית?אין יותר. רבת עם מישהו?לא. זה או זה: תפוז או תפוח?תפו.. לא יודעת. כרגע בא לי יותר תפוז. מלון או אבטיח?אבטיח או מלון. וואי זה קשה.כרגע בא לי יותר מלון. חסה או כרוב?כרוב אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה. היום אכלתי
. לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?וופל ,ככה יש יותר מה לאכול
. שקיעה או זריחה?זריחה. חוף או הרים?חוף קרמבו- וניל או שוקו?וניל אפרסק או שסק?אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?לאהוב ולהפגע. היי!! השאלון הזה מוכר לי פתאום. כמה פעמים: ישנת עם מישהו?לא זוכרת. התנשקת?אלה לא דברים שסופרים... לקחת סמים?אף פעם.
יוצאים מנקודת הנחה שכבר אנשים שעונים על זה לקחו חח.. היית בקרקס?פעם אחת אני חוחשבת. שכבת עם מישהו?עוד לא... החזקת תינוק?לא ספרתי... החלפת לתינוק חיתול?לא החלפתי... אושפזת?ממ.. לא. היה לך יומולדת?יום הולדת יש רק פעם אחת בחיים
. חגגת יומולדת?16 פעם, נראה לי. ענית על שאלונים?וואו אין לי מושג אבל זה השני שלי היום. רצית להתאבד?לא ניסית להתאבד?לא שתית תה?נוו באמתתת הלכת מכות?לא יודעת
פעם אחת ביסודי בטח
. האם אתה: מאמין באלוהים?לא הגעתי למסקנה עדיין. ובחייזרים?גם בנגע לזה במכשפות?לא שדונים?לא פיות?ממ.. חחח לא. אתה צמחוני?לא למה?אני לא אוכלת מה שממש מציק לי. עופיון למשל שזה כל הצורה אני לא מסוגלת. היתה תקופה בכלל היתהלי בחילה אחרי שאכלתי בשר עכשיו כבר לא. למדתי שזה משהו שאני צריכה ועושים סוויטצ' ואוכלים. מעשן?לא למה?לא בריא ולא מעניין מנגן על משהו?לצערי לא שר?כשאין אף אחד בסביבה חח [לא כמו ב|"אח הגדול" עכשיו
] מתחמק כרגע מלעשות משהו?לא. אבל כשלמדתי זה היה ככה
. בוכה הרבה?ממ.. לא מעבר לממוצע. הבנאדם האחרון: שראית:הילד שאני עושה עליו בייביסיטר עכשיו. חיבקת:חברה נישקת:גם חברה. מה? ידידותי. ישנת איתו במיטה:אמא. [אח שלי היה בארץ וישן אצלי בחדר] כעסת עליו:אמא שיקרת לו:לא זוכרת, לשגר זה לא חלק מהשגרה שלי. בטח לאיזה מורה בנוגע לעבודה או משהו. חיטטת לו בדברים:אני לא מחטטת אף פעם... לפני שבועיים רציתי לקנות מתנה לאחותי וידעתי שהיא עושה לה רשימותשל ספרים שהיא רוצה אז הצצתי בין הספרים אבל זה למטרה טובה ולא הסתכלתי על שום דבר. בכלל לא קניתי לה ספר בסוף חח.. היית אצלו בבית:בייביסיטר
. היה אצלך:חברה אתמול. שבכית בגללו:לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שבכיתי. שהתגעגעת אליו:אבא שצעקת עליו:אמא שדיברת איתו:חברה בטלפון. שדיברת איתו בטלפון:חח חברה ששלחת לו SMS:ידיד שרצית:מנסה לשכוח. שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:לילה טוב חח לפקידה המתוקה מהחד"כ. [לפני מןהסתם הילד שאני שומרת עליו עכשיו... פשוט נמאס לי לענות את זה חח..] סיימתי
.

Robin Sparkles

New member
את לא אוהבת מיונז??

אני גרמתי לכמה אנשים מהמשפחה שלי לאהוב מיונז חח....

just adiki

New member
יותר מזה...

אני לא מסוגלת להוציא את זה מהמקרר ולפתוח את זה כי אני מפחדת שזה יגע לי ביד וזה מגעיל אותי חח... הריח של זה עושה לי בחילה.

Robin Sparkles

New member
אני מבינה אותך

ככה זה איתי ועם קטשופ..ועם עוד דברים שרק הריח עושה לי בחילה

RayoDeLuz

New member
רק הדיבורים הללו על קטשופ ומיונז..

עשו לי חשק ללכת לאכול שניצל תירס... ><

linoy7

New member
עונהנהנה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שם: לינוי גיל: עוד שבוע 18 תאריך לידה: 17.9 כינוי: לין, ליני, פיבי, לילי, לילוש.. לא חסר
איך היית רוצה שיקראו לך? אני מרוצה ממה שיש
שם אהוב לבנים: לא יודעת, נו שם אהוב לבנות: ^ מה אתה לובש עכשיו? טייץ קצר וחולצה של ההדרכה מהקייטנה
החג האהוב עליך: פורים, חנוכה החג השנוא עלייך: אין המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אממ.. כל מה שאני שונאת כבר טעמתי
[חציל/אבוקדו/כבד
] באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? לא זוכרת
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הווו זה סיפור מאוווווד מאווווווווד לא ברור
linoy7 מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת לשירותים
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את הTV מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:התקלחתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: כנראה אקפל כביסה
באיזה שעה הלכת לישון אתמול:11 ומשו.. הייתי עייפה
באיזה שעה קמת היום: 8 וחצי, התעוררתי מהודעה של חברה יש לך פירסינג/ קעקועים? לא אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני שעה נרדמת בשיעור? לא זוכרת חח.. גם לא נראה לי שבאמת נרדמתי.. בטח סתם נמנמתי או משו:D אכלת משהו? לפני שעתיים שרת? עכשיו
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות?שבוע שעבר עישנת?
היית חולה?שלשום גיליתי שהצטננתי
אחי הדביק אותי
נחתכת? מהגילוח
לפני יומיים נראה לי ראית סרט? לפני שבוע, אם אני זוכרת נכון חח החזקת תינוק? לפני שבועיים נסעת באוטובוס? אתמול התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים?
נסעת ברכבת?לפני כמה חודשים.. חח היית במסעדה?לא זוכרת לא ישנת כל הלילה?^^ האם היום: שתית קפה? איכ
אכלת עוגה?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?כן אכלת במבה?זה עוד יבוא בהמשך
שיקרת?לא התקלחת?כן שמעת מוזיקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?איכ צרחת?כן:D נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?יש מצב עשית שיעורי בית?
מה זה?!?! רבת עם מישהו?כן, עם אחי הקטן
זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם אותו חרא
שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?ופל שקיעה או זריחה?שניהם
אבל בעיקר שקיעה חוף או הרים?חוף קרמבו- וניל או שוקו?אין דבר כזה שוקו[לפחות לא שאני מכירה
]! זה מוקה!
אפרסק או שסק?אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא יודעת
התנשקת?-- לקחת סמים?-- היית בקרקס?-- שכבת עם מישהו?-- החזקת תינוק?הרבה החלפת לתינוק חיתול?איכככ
אושפזת?פעם אחת, כשהייתי תינוקת היה לך יומולדת?17
חגגת יומולדת?^^ ענית על שאלונים? הרבה רצית להתאבד? ניסית להתאבד?-- שתית תה?הרבה הלכת מכות?
הרבה! האם אתה: מאמין באלוהים?
ובחייזרים?מממ..
במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה?כי בשר זה טעים
מעשן?לא למה?כי זה דוחה ומגעיל מנגן על משהו? על המקלדת שר? לא מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא בוכה הרבה?מה זה הרבה? הבנאדם האחרון: שראית:אחי חיבקת:^^ נישקת:^^ ישנת איתו במיטה: לא יודעת כעסת עליו:אחי
שיקרת לו:לא יודעת, אני לא נוהגת לשקר
חיטטת לו בדברים:-- היית אצלו בבית:חברה היה אצלך:חברה שבכית בגללו:-- שהתגעגעת אליו:-- שצעקת עליו:אחי
שדיברת איתו:^^ שדיברת איתו בטלפון:אמא ששלחת לו SMS:חברה שרצית:-- שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:אמא אהבה וזוגיות: יש לך חבר?לא
אם כן, כמה זמן יחד?-- אם לא, אתה רוצה? לא סגורה על זה

Robin Sparkles

New member
למה את לא אוהבת אבוקדו?

זה הפרי היחיד שאני אוהבת. אבוקדו ותפוח ירוק.

linoy7

New member
כי זה מגעיל../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

תפוח ירוק זה טוב

RayoDeLuz

New member
כי שניצל תירס זה טעים!

שם: קרן גיל: 18 תאריך לידה: אפריליסטית כינוי: קרני איך היית רוצה שיקראו לך? בשם שלי שם אהוב לבנים: לא יודעת שם אהוב לבנות:עדי מה אתה לובש עכשיו? בגדים
החג האהוב עליך: הלוואין >< החג השנוא עלייך: פסח המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה, אחת שיודעת, נטליה אוריירו, אב"ה, נוער בחו"ל וכוליי... מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?RayoDeLuz שפירושו בעברית קרן של אור... פשוט אני אוהבת ספרדית וחשבתי על איך לתרגם את השם שלי שהיה אז קרן אור לספרדית..
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? אוכלת מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? בודקת מה יש מתחת לשמיכה..
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהרים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי שניצל תירס מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לא יודעת באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 3 לפנות בוקר
באיזה שעה קמת היום:7 יש לך פירסינג/ קעקועים? לא אם כן- איזה ואיפה: - אוהב אותם?- מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? אף פעם אכלת משהו? 5 דקות שרת?אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? חברה זה נחשב? עשית קניות? היום עישנת? אף פעם היית חולה?ממזמן נחתכת?ממזמן ראית סרט?לפני שבוע החזקת תינוק?ממזמן נסעת באוטובוס?יום שבת התנשקת?4 שנים וחצי שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי?לא אוהבת חיבקת מישהו?שני הכנת שיעורים?3 חודשים? נסעת ברכבת?ממזמן היית במסעדה?שבת לא ישנת כל הלילה? ממזמן האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן, ידיד שלי מנג'ס עכשיו חח אכלת במבה? כן שיקרת?לא התקלחת?לא שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?כן חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? מלון חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? קשה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? בננה גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? שקיעה חוף או הרים? הרים קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? שסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב כמה פעמים: ישנת עם מישהו? מי סופר? התנשקת? מי סופר? לקחת סמים?אף פעם היית בקרקס? לא זוכרת שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? לא זוכרת החלפת לתינוק חיתול? מי סופר? אושפזת? לא זוכרת היה לך יומולדת? פעם אחת נולדים רק פעם אחת חגגת יומולדת? 18 ענית על שאלונים? מי סופר? רצית להתאבד? מי סופר? ניסית להתאבד? אף פעם שתית תה? מי סופר? הלכת מכות? מי סופר? האם אתה: מאמין באלוהים? כע ובחייזרים?לא במכשפות?נאופ שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני? בערך למה?פשוט ככה... מעשן? נאופ למה? מנגן על משהו? כע שר? נאופ מתחמק כרגע מלעשות משהו? נאופ בוכה הרבה? לפעמים הבנאדם האחרון: שראית: סבא שלי חיבקת: אמא ואבא נישקת: --- ישנת איתו במיטה:---- כעסת עליו:אחי? שיקרת לו:---- חיטטת לו בדברים: אחי היית אצלו בבית: סבא היה אצלך:חברות שלי שבכית בגללו: ההורים שהתגעגעת אליו:ההורים ואחים שצעקת עליו:הורים שדיברת איתו: סבא שדיברת איתו בטלפון: מישהו מהצבא
ששלחת לו SMS: ידיד שרצית: אין שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: סבא אהבה וזוגיות: יש לך חברה? נאופ אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? נאופ כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

Robin Sparkles

New member
אכלתי מקודם 2../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אבל אני אוכלת את זה כשמחממים בתנור

למעלה