שאלון

Robin Sparkles

New member
שאלון../images/Emo3.gif

שמך: גיל: מיקום: עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחייזרים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מה הדבר האחרון שעשית היום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

Robin Sparkles

New member
יש לי לכתוב למחר פרק שלם של היחידה החמישית!!

המצב שלי לא טוב
אוווף למה בחרתי במגמה המטופשת הזאת????!! שמך:כרמית גיל: 17 מיקום: בחדר שלי עיסוק: תלמידה תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: איטלקי,סושי,מקסיקני ושניצל תירס חיה אהובה: סוסים,כלבים סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: אנריקה איגלסיאס,כריס בראון זמרת אהובה: אנדראה קור,ג'ורדין ספארק להקה אהובה: הקורס שחקנית אהובה: מי אם לא ג'ניפר מיי לאב
שחקן אהוב: ריאן ריינולדס כיתה\עבודה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: חנוכה יס או הוט: יס ספורט מועדף: ערוץ מועדף: יס סטארז 1 (שמחר הוא כבר לא יהיה קיים) אתה חושב שאתה יפה? ככה ככה אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? גם וגם איפה היית רוצה לגור בארץ? רחוק מפה..אולי אילת.זה מספיק רחוק בחו''ל? אנגליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת..אבל אני אוהבת את מיקי מאוס,גופי,והאו-מיאו וקנאטה (שניהם מסדרה יפנית שראיתי לפני 3 שנים חחחחח) למה? הם חמודים יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?לא יודעת איזה צילצול יש לך? Busindre Reelזה גם של בנדוד שלי ממש במקרה חח הקול הכי יפה ששמעת? אנדראה קור
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע קטן אולי בעורף.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לחו"ל אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? חח מה אכפת לי ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מה הדבר האחרון שעשית היום? אכלתי צהריים מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? הורדתי שירים אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?כן. פדיחות חחח...אני שומעת האקונה מטטה בגרסה ממש יפה..disney mania-hakuna matata מה אתה לובש? טרנינג וקפוצ'ון מה הסרט האחרון שראית? בית השפנפנות מה התוכנית האחרונה שראית? הישרדות 17 איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? עוד 2 שירים שהורדתי מה השיר האחרון ששמעת? האקונה מטטה חח איזה פדיחות מה החלום שלך?

Galuush

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

דווקא אהבתי את המקצוע, למרות שלצערי לא יצא לי להתעמק בעבודה כמו שרציתי בגלל הלחץ

Galuush

New member
עונה

שמך: גל גיל: 18 וחצי מיקום: מרכז עיסוק: חיילת תכונות טובות: כנה, יודעת להקשיב תכונות רעות: מתעצבנת מהר מקצוע אהוב: היסטוריה, ספרות, תנ"ך, פסיכולוגיה מאכל אהוב: חחח יותר מדי חיה אהובה: כלב וחתול
סלנג אהוב: נממ לא יודעת מילה אהובה: תודה זמר אהוב: גארו זמרת אהובה: סלין דיון להקה אהובה: בון ג'ובי שחקנית אהובה: מריל סטריפ שחקן אהוב: קלינט איסטווד כיתה\עבודה: חיילת בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחח יש הרבה. אוו בדיחה צבאית: "למה יש חומות סביב בסיסי צה"ל?!" "כדי שההיגיון יישאר בחוץ"
איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: סלין! חג מעודף: חנוכה, פסח, ראש השנה יס או הוט: הוט! הם העלו סרטים של מריל לVOD ספורט מועדף: שחייה וריקוד. למרות שאני לא עושה אותם
ערוץ מועדף: ערוצי הסרטים בהוט אתה חושב שאתה יפה? לא יודעת
אתה חושב שאתה צבוע? לא יודעת אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא הייתי עדיין במערכת יחסים אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? כנ"ל אתה חושב שאתה עקשן? אם יש משהו שאני ממש ממש ממש רוצה, אז כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית
איפה היית רוצה לגור בארץ? בזכרון יעקב או ת"א בחו''ל? וואיי, יותר מדי מקומות איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אריזה משפחתית, צער גידול בנות... איזה דמות מצויירת אתה? פו הדוב למה? לא יודעת. אני אוהבת אותו יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' רולז! למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מתקשרת להורים. וחברה שלי מתקשרת אליי הכי הרבה איזה צילצול יש לך? משהו מהפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? סלין דיון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה של סלין מההופעה
ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. די לבאס אותי! לפני שנייה אמרתי שהוא הדמות המצויירת האהובה עליי אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא יודעת. הייתי אומרת לה שכל הכבוד לה, ושאני חושבת שהיא זמרת ממש מוכשרת. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן.. יש לך פירסינג? עגילים בתנוכים של האוזניים. איפה יש לך? באוזניים, בתנוכים איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מפקידה בבנק, ואז תורמת לארגונים לנזקקים, מוצאת חברת הקלטות בחו"ל, מארגנת פגישה עם סלין ומריל ואממ לא יודעת מה עוד אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אני צריכה קודם לדעת איך את נראית ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? אז לא הייתי עושה עם זה הרבה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? שו
?! אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? כן בחייזרים? לא יודעת באהבה ממבט ראשון? לא יודעת באיזה פורומים אתה כותב: ג'ניפר, ספרים וספרות, סרטים,, הארי פוטר... יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? כבר לא בוקר מה הדבר האחרון שעשית היום? התקלחתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מריל סטריפ וכמה שהיא מדהימה בבחירתה של סופי מי האדם האחרון שבכית בגללו? מריל סטריפ בבחירתה של סופי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא וחברה של ההורים מה עשית לפני שענית על הסקר? השתעממתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? אני שמה, שנייה... celine dion - there comes a time מה אתה לובש? פיג'מה וסווטצ'ר של הסיום טירונות מה הסרט האחרון שראית? בחירתה של סופי
מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? חחח לא יודעת מה השיר האחרון ששמעת? turn the beat around של גלוריה אסטפן מה החלום שלך? להיות זמרת בינלאומית ולפגוש את סלין דיון ומריל סטריפ ולנהל איתן שיחה, כמה שיתאפשר לי

linoy7

New member
חח אהבתי את הבדיחה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ניסו סימן טוב היה באודישנים של כוכב נולד 2 או 3.. מזרחי כזה.. קול בכייני
הוא שר את "לו יהי", השופטים שלחו אותו לעבוד על השיר עם המפיק המוזיקלי של התוכנית וחזר ועשה שוב אודישן.. ושוב לא התקבל אבל הוא די התפרסם ונעלם.. חח גאד, למה אני זוכרת את כל זה?

linoy7

New member
יאללה, משעמם לי..../images/Emo41.gif

שמך:לינוי גיל: 18 ו-3 חודשים
תכונות טובות: -- תכונות רעות: -- מקצוע אהוב: -- מאכל אהוב: אוכל של אמא
חיה אהובה: דב פנדה סלנג אהוב: אממ... מילה אהובה: זמר אהוב: -- זמרת אהובה:שירי להקה אהובה: -- שחקנית אהובה: ג'ניפר שחקן אהוב: -- כיתה\עבודה: תכף צבא
בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת עכשיו איך אתה מרגיש: פיזית- ברוך השם מצויין
נפשית- אני כבר לא יודעת.. הבנאדם הכי יפה שראית: -- חג מעודף: חנוכה, פורים יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ריצה, שחייה ערוץ מועדף: 3 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?לא יודעת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? ^^ אתה חושב שאתה עקשן? תלוי אתה אוהב את עצמך? -- בזבזן או חסכן? חסכן
איפה היית רוצה לגור בארץ?טוב לי בת"א בחו''ל? לא רוצה לגור בחו"ל
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הוו יש מלאא, כל הסדרות של פעם
קלימרו, מרקו, המומינים, המלך בבר
ועוד מלאאא איזה דמות מצויירת אתה?לפי פייסבוק- שאלתיאל קוואק
למה? לא יודעת
יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה?אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אמא, חברות איזה צילצול יש לך? בואי נעזוב להלהלה הקול הכי יפה ששמעת? יש מלא איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?סתם תמונה של נוף כזה ושומר מסך? שעה חח אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..-
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?כפרעלייך!!!!
סתם, אני לא פאקצה!
אממ.. לא יודעת.. מה שהיה יוצא חח
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח
תלוי איזו שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?חלק תורמת, חלק בקופת גמל
וחלק מבזבזת אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אממ..
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ז"ל
ואני לא יודעת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כנראה ממשיכה ללכת חחחח אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא יודעת בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון?לא באיזה פורומים אתה כותב: אייי יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?קורנפלקס מה הדבר האחרון שעשית היום? תליתי כביסה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? תליתי כביסה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?לא מה אתה לובש? מכנס וחולצה חח מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? סדרה- קרוב-רחוק איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? של קרוב-רחוק חח מה החלום שלך? לא יודעת כבר..

adi dion

New member
טוב אז אני אענה גם ../images/Emo13.gif

שמך: עדי גיל: 20 מיקום: מול המחשב :p עיסוק: חיילת (ולא לעוד הרבה זמן
) תכונות טובות: יודעת להקשיב, כנות, אמינות ויושר. תכונות רעות: אני די קנאית.. מקצוע אהוב: בבצפר? אנגלית וערבית מאכל אהוב: לא מוגדר, זה יכול להשתנות חחח חיה אהובה: כלב וחתול סלנג אהוב: - מילה אהובה: - זמר אהוב: בריאן אדמס ומארק דופרה זמרת אהובה: סלין דיון, שירי מימון להקה אהובה: - שחקנית אהובה: הלנה בונהם קרטר
ג'ניפר, מריל סטריפ, ברברה סטרייסנד שחקן אהוב: ג'וני דפ, רוברט רדפורד כיתה\עבודה: צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת איך אתה מרגיש: כל מיני רגשות מעורבים XD הבנאדם הכי יפה שראית: הו.. יש הרבה חחח חג מעודף: חנוכה. לאדעת למה יס או הוט: הוט כי אין לי יס ספורט מועדף: טניס
ערוץ מועדף: 3 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? אני יודעת שלפעמים כן.. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? בזוגיות עוד לא הייתי אבל קנאית כן
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? - אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? חסכנית אבל אני יכולה לבזבז בשניות איפה היית רוצה לגור בארץ? אזור הרצליה- רמת השרון בחו''ל? קנדה או לונדון איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים (למרות שאני רואה את זה היום זה נראה לי מה זה מפגר חח) איזה דמות מצויירת אתה? סנורקה! סתם לאדעת חחח למה? - יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אני יותר הטיפוס שמסמס
איזה צילצול יש לך? my love של סלין הקול הכי יפה ששמעת? סלין איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סלין XD ושומר מסך? אין שומר מסך אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..- מה אתם אומרים, באמת??
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אממ... מזל טוב, את זמרת מדהימה, אפשר חתימה?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אני מאוד רוצה אבל אני ביישנית מדי בשביל זה
שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מי את?
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה?
אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: פה מדי פעם, ג'וני דפ מדי פעם, שירי מימון מדי פעם הארי פוטר מדי פעם וכו' וכו'...
יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? בבוקר? שניצל ואורז
יצאנו לבאולינג היום ואז הלכנו לאכול במסעדה
מה הדבר האחרון שעשית היום? התקלחתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ז'סטין הנין
מי האדם האחרון שבכית בגללו? סתם בגלל משהו בצבא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה עשית לפני שענית על הסקר? התקלחתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? פיג'מה
מה הסרט האחרון שראית? מאמה מיה מה התוכנית האחרונה שראית? אופרה ווינפרי איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? - מה השיר האחרון ששמעת? חלק ממך של שירי חחח שמו את זה איך שיצאנו מהבאולינג
מה החלום שלך? יש יותר מדי.. ולצערי הם די לא מציאותיים...

just adiki

New member
יש לי זמן... עונה:

שמך:עדי גיל: 18 וחצי[!!] אפילו לא שמתי לב שהוחצי הגיע.. וואי. אני זקנה
. מיקום: כפ"ס עיסוק: חיילת
תכונות טובות: אמינה תכונות רעות: פטפטנית חח.. מקצוע אהוב: אנגלית מאכל אהוב: ספגטי חיה אהובה: כחב סלנג אהוב: תכלס מילה אהובה: פיקלס חח זמר אהוב: בון ג'ובי זמרת אהובה: שירי מימון להקה אהובה: אנטיק שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב: לא עולה לי כרגע כיתה\עבודה: חיילת בקורס חינוך בדיחה שגרמה לך לצחוק: השבוע בדיוק מישהי ספרה בחמישיות לחדר אוכל סדיחת קרש שממש הצחיקה אותי חח... כל מספרי הטלפון עשו מסיבה הגיע מס' 1 מס' 6 ופתאום נשמע צלצול בדלת. סולמית פתחה את הדלת והיא ראתה את נקודה אז היא אומרת לה:"נקודה, מה את עושה פה? זה מסיבה למספרי טלפון בלבד!" אז נקודה אומרת לה:"מה סולמית את לא מזהה אותי? זאת אני כוכבית שמתי ג'ל"
איך אתה מרגיש: מצויין. בדיוק כמו שצריך אחרי חמשוש הפתעה
. הבנאדם הכי יפה שראית: ראיתי הרבה אנשים יפים, קשה לי להחליט
חג מעודף: שבועות יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורגל ערוץ מועדף: 3 אתה חושב שאתה יפה? אומרים לי שאני יפה חח אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן, מאוד. אתה אוהב את עצמך? אני בסדר בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? כזאת שכבר לא משודרת.. ממ.. המחסן של כאילו! איזה דמות מצויירת אתה? זאת אומנם לא דמות מצויירת אבל אתמול מישהי אמרה לי שיש את העוגיות האלה עם הפרצופים אז אני דומה לעוגייה ששמה את היד על הפה וצוחקת
. ובנוגע לדמות מצויירת אני צריכה לחשוב על זה עוד קצת... למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? כרגע בגלל הצבא אני מתקשרת הכי הרבה לאמא כדי לספר לה כל יום מה קורה ולשאול מה נשמע וחברה שלי מתקשרת אליי הכי הרבה איזה צילצול יש לך? "חלק ממך" של שירי מימון הקול הכי יפה ששמעת? שירי מימון
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם.. רגיל של העננים והדשא. ושומר מסך? סתם מסך שחור אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..:בטח שהוא קיים! אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? שירי מימון בפורום ג'ניפר אניסטון, מה קשור? חח... הייתי אומרת לה כל הכבוד ושהיא היתה מצויינת ושיהיה לה בהצלחה בהמשך... יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם הייתי מוצאת מליון שקל בעיקר הייתי חושדת וכנראה שלא עושה איתו כלום ומעבירה למשטרה
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? סביר להניח שלא הייתי מזהה
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? היא נפטרה. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? כן בחייזרים? לא שוללת את האפשרות באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: ג'ניפר אניסטון, הפועל ת"א, שירי מימון ואירוויזיון. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? שוקולד מה הדבר האחרון שעשית היום? שתיתי קולה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? בת דודה שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? המפקדת שלי הרגיזה אותי לפני איזה חודש! ואז המפקדת הכפרה שאני אוהבת גרמה לי להפסיק
. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה עשית לפני שענית על הסקר? דברתי עם אחותי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן, genom krig och karlek של helena paparizou מה אתה לובש? ג'ניס קרוע וסווטשרט אדום עם פסים דקים שחורים מה הסרט האחרון שראית? וואי... זה היה ממזמן. אני זוכרת את הפעם האחרונה שראיתי סרט ואני לא זוכרת מה הוא היה! אהה כן.. שיט1 זה סרט מעולה אני חייבת להזכר בשמו ולהמליץ לכם אח"כ. מה התוכנית האחרונה שראית? תשיר את זה. תוכנית מזעזעת. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? של קייטי פריי לא זוכרת את שמו כרגע.. השיר הראשון שלה. מה השיר האחרון ששמעת? a new day has come -celine dion מה החלום שלך?להיות מאושרת
!

linoy7

New member
בדיחה טובה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

מה לעשות, אני אוהבת בדיחות קרש
...

adi dion

New member
../images/Emo45.gif הבדיחה מעולה!!! ../images/Emo6.gif

וסחטיין על השיר האחרון ששמעת
(חחחח ואיפה גל שתצטרף אליי עכשיו עם המחמאות...
)

Galuush

New member
גל בשעה הזו הייתה במשרד!!

להבדיל ממך שמשתחררת כל יום בשלוש וחצי!!! וכמו שאביגל אמרה: יא מתחפששת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|חומה|

למעלה