שאלון

green plan

New member
שאלון../images/Emo3.gif

כןכןכןכן הפורום מורכב רק משאלונים...(השאלות לא קשורות אחת לשנייה) איזה שיר אתם הכי אוהבים?: כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: אקסל עושה לכם את זה?: סלאש עושה לכם את זה?: לישון או לקום?: בצפר או עבודה?: ים או בריכה?: נמלה או ג'וק?: נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: עפרון או עט?: מה באלכם לאכול עכשיו?: מה באלכם לשתות עכשיו?: מה באלכם לעשות עכשיו?: מחשב או טלויזיה?: סלט ירקות או סלט פירות?: קקי או פיפי?: מלון או אבטיח?: יצא לכם לעשות סייבר?: כמה פעמים?: זה כיף
?: מי האישה הכי יפה שראיתם?: מי האיש הכי יפה שראיתם?: מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: זהו אינלי עוד מה לשאול

green plan

New member
עונה...

איזה שיר אתם הכי אוהבים?:I dont want miss a thing-Aerosmith כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?:אני לא שומעת כל יום... אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?:אממ כן
אתם אוהבים את ל"ג בעומר?:כן אקסל עושה לכם את זה?:מאודדדדדדדדדדדדדד
(הישן כן?) סלאש עושה לכם את זה?:לא לישון או לקום?:לישון בצפר או עבודה?:עבודה ים או בריכה?:ים
נמלה או ג'וק?:נמלה עדיף... נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?:
לא ידעת.. עפרון או עט?:עט מה באלכם לאכול עכשיו?:פיצה מה באלכם לשתות עכשיו?:קולה מה באלכם לעשות עכשיו?:ביד מחשב או טלויזיה?:שניהם סלט ירקות או סלט פירות?:פירות קקי או פיפי?:
מלון או אבטיח?:אבטיח יצא לכם לעשות סייבר?:כן כמה פעמים?:די הרבה זה כיף?:ממש לאאא מי האישה הכי יפה שראיתם?:אממ יש ה=מ=ו=ן!אחת מהן-אנג'לינה ג'ולי מי האיש הכי יפה שראיתם?:אקסל רוז הישן וג'ון בונג'ובי מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?:ג'חנון
מה התוספת הכי טעימה לפיצה?:שכחתי איך קוראים לדבר הזה..

l u d

New member
.....

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: נו באמת! יש המון כאלה!! אבל הרוב של גאנז
כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: כל היום. אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: כן!!
אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: כן. נחמ לנגן שם עם אנשים.. אקסל עושה לכם את זה?: לא.
סלאש עושה לכם את זה?: מאוד
לישון או לקום?: לישון בצפר או עבודה?: בצפר. זה פשוט יותר קל ים או בריכה?: ים נמלה או ג'וק?: חגב. נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: הממ.. זה די קשה.. אני אלך על האלוורה. עיפרון או עט?: עיפרון מה באלכם לאכול עכשיו?: פיצה מה באלכם לשתות עכשיו?: בירה מה באלכם לעשות עכשיו?: לנגן מחשב או טלויזיה?: גיטרה. סלט ירקות או סלט פירות?: פירות קקי או פיפי?: פיפי מלון או אבטיח?: ברור שאבטיח! מלון הוא אחד ממקורות הרשע בעולם! יצא לכם לעשות סייבר?: לא כמה פעמים?: זה כיף?: מי האישה הכי יפה שראיתם?: ארין אוורלי (אשתו לשעבר של אקסל) הרבה יאמרו שהיא לא משהו, אבל היא די חמודה. וברודי דול
מי האיש הכי יפה שראיתם?: דאף
מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: הממ.. ג'חנון מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: תירס זה השאלון הראשון בחיים שלי שלא שיגע לי ת'שכל! ממש נחמד מצדך לשים אחד כזה פה

1נחושה

New member
רק כי משעמם לי רצח..

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: משתנה לפי מצב הרוח, אך כרגע זה "מתדפק על דלתי גן עדן" של גאנס כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: אין מספר קבוע אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: לא אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: לא ממש
אקסל עושה לכם את זה?: בגרסה הצעירה שלו כןןן
סלאש עושה לכם את זה?: לא ממש לישון או לקום?: לישון בצפר או עבודה?: בצפר (כי נגמר) ים או בריכה?:ים נמלה או ג'וק?: נמלה נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: אממ.. אלוורה, זה מרגיע לי ת'תחת עפרון או עט?: עט מה באלכם לאכול עכשיו?: כלום, אני שבעה כרגע מה באלכם לשתות עכשיו?: מים מה באלכם לעשות עכשיו?: מסג' (שיעשו לי) מחשב או טלויזיה?: מחשב סלט ירקות או סלט פירות?:פירות קקי או פיפי?: קקי (יותר כיף לחרבן מלהשתין
) מלון או אבטיח?: אבטיח יצא לכם לעשות סייבר?: כן כמה פעמים?: לא ספרתי זה כיף?: לא ממש מי האישה הכי יפה שראיתם?: קתרין זיטה ג'ונס בזורו מי האיש הכי יפה שראיתם?: אקסל בצעירותו מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: נראה לי מלאווח מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: אקסטרה צ'יז עם פיטריות

עונה

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: יש המון כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: לא זה מגעיל. אבל הריח טוב. אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: מאוד אקסל עושה לכם את זה?: לא סלאש עושה לכם את זה?: לא לישון או לקום?: שאלה קשה... בצפר או עבודה?: בית ספר ים או בריכה?: לא זה ולא זה נמלה או ג'וק?: נמלה נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: פורום גאים זה לא כאן עפרון או עט?: עט מה באלכם לאכול עכשיו?: המבורגר טוב מה באלכם לשתות עכשיו?: בירה מהחבית מה באלכם לעשות עכשיו?: משהו מועיל מחשב או טלויזיה?: מחשב סלט ירקות או סלט פירות?: ירקות קקי או פיפי?: קקע מלון או אבטיח?: אבטיח יצא לכם לעשות סייבר?: כו כמה פעמים?: לא יודע זה כיף?: לא משהו מי האישה הכי יפה שראיתם?: ממ.. לא יודע :ם מי האיש הכי יפה שראיתם?: אני כמובן מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: מלוואח מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: אשך ורקטומים

Sexy Girl 16

New member
../images/Emo168.gif

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: נובמבר ריין וגו'נגל כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: פעמיים אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: כןןןןן אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: כןןן *מומולדת* אקסל עושה לכם את זה?: כן
סלאש עושה לכם את זה?: רק המוזיקה. חוץ מזה כלום :$ לישון או לקום?: לישון בצפר או עבודה?: עבודה ים או בריכה?: ים נמלה או ג'וק?: נמלה נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: אלוורה עפרון או עט?: עט מה באלכם לאכול עכשיו?: פיצה מה באלכם לשתות עכשיו?: ספרייט מה באלכם לעשות עכשיו?: לנגן בגיטרה שלי מחשב או טלויזיה?: מחשבבבבב סלט ירקות או סלט פירות?: ירקות קקי או פיפי?: פיפי מלון או אבטיח?: אבטיח יצא לכם לעשות סייבר?: כן כמה פעמים?: 1 זה כיף?: אחרי שתבינו מה אני עשיתי תבינו שזה כיף בשבילי ומאוד רע לשני..
מי האישה הכי יפה שראיתם?: לאדעת מי האיש הכי יפה שראיתם?: אקסל
מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: איכ מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: בצללל

להלהלהלה

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: יש המון כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: .. אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: כן אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: כן אקסל עושה לכם את זה?:
סלאש עושה לכם את זה?: לא לישון או לקום?: לישון בצפר או עבודה?: עבודה, כסף ים או בריכה?: נמנמנמ שניהם נמלה או ג'וק?: נמלה.. לא מפריעה נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: התות עפרון או עט?: עט מה באלכם לאכול עכשיו?: כלום מה באלכם לשתות עכשיו?: מים מה באלכם לעשות עכשיו?: כלום מחשב או טלויזיה?: מחשב סלט ירקות או סלט פירות?: ירקות קקי או פיפי?: פיפי מלון או אבטיח?: אבטיח יצא לכם לעשות סייבר?: לא כמה פעמים?: . זה כיף?: . מי האישה הכי יפה שראיתם?: .. מי האיש הכי יפה שראיתם?: .. מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: מגעיל מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: טונה

So like a rose

New member
יא.

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: יש יותר מדיי. כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: הרבה. אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: לא. אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: כן. אקסל עושה לכם את זה?: הו יה. סלאש עושה לכם את זה?:הו יההה. לישון או לקום?: לישון. בצפר או עבודה?: בצפר. ים או בריכה?: בריכה. נמלה או ג'וק?: נמלה.. נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: קולה|; עפרון או עט?: עט. מה באלכם לאכול עכשיו?: שוקולד עם אגוזים.(; מה באלכם לשתות עכשיו?: קפה. מה באלכם לעשות עכשיו?: ביד. מחשב או טלויזיה?: מחשב. סלט ירקות או סלט פירות?: ירקות. קקי או פיפי?: קיא^^ מלון או אבטיח?: אבטיח. יצא לכם לעשות סייבר?: כן. כמה פעמים?: מה אני סופרץ?^^ זה כיף?: לא ממש. מי האישה הכי יפה שראיתם?: סקרלט ג'והנסון מי האיש הכי יפה שראיתם?: בראד פיט מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: מלאווח. מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: בצצצצצצצצל.[אלון אוהב;] אללה עוד חמש ימים יומולדת.D:

Cloudy Now

New member
בע.

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: יש מלא. כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: - אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: לא אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: בערך אקסל עושה לכם את זה?: קצת סלאש עושה לכם את זה?: אומייפאקינגאד, כן. לישון או לקום?: (למה קראתי לשון?) לישון בצפר או עבודה?: עבודה ים או בריכה?: ים נמלה או ג'וק?: נמלה נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: חחחחחחחחחחח עפרון או עט?: מה שיותר עבה מה באלכם לאכול עכשיו?: אוכל מה באלכם לשתות עכשיו?: קולה מה באלכם לעשות עכשיו?: ביד מחשב או טלויזיה?: תלוי מתי סלט ירקות או סלט פירות?: תלוי מתי קקי או פיפי?: ביחד מלון או אבטיח?: אבטיח יצא לכם לעשות סייבר?: כן כמה פעמים?: כמה זה כיף?: נחמד מי האישה הכי יפה שראיתם?: אנג'לינה ג'ולי מי האיש הכי יפה שראיתם?: אתם לא מכירים מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: מלאווח מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: תירס אוככככ.

eran377

New member
מממ

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: אין כזה... יש יותר מידי כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: - אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: לא אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: בטח אקסל עושה לכם את זה?: לא סלאש עושה לכם את זה?: לא לישון או לקום?: לישון בצפר או עבודה?: עבודה ים או בריכה?: ים נמלה או ג'וק?: אלון נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: נגיד שלילי ירוק עם אלוורה
עפרון או עט?: עט מה באלכם לאכול עכשיו?: אני מפוצץ, הרגע אכלתי. תודה. מה באלכם לשתות עכשיו?: קפה מה באלכם לעשות עכשיו?: לישון מחשב או טלויזיה?: מחשב סלט ירקות או סלט פירות?: קקי או פיפי?: גם וגם, בכיף מלון או אבטיח?: אבטיח יצא לכם לעשות סייבר?: לא כמה פעמים?: זה כיף?: מי האישה הכי יפה שראיתם?: איזו אחת שראיתי באיטליה... פאק מי האיש הכי יפה שראיתם?: אני אלא מה? מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: מלאווח מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: פלפל

יאללה

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: אין אחד ספציפי כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: כן. אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: כן. אקסל עושה לכם את זה?: בהחלט בהחלט בהחלט כ-ן
סלאש עושה לכם את זה?: גם, אבל פחות. לישון או לקום?: לישוווווווון
בצפר או עבודה?: עבודה. ים או בריכה?: ים ים ים נמלה או ג'וק?: נמלה נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: ירוק עפרון או עט?: עט. מה באלכם לאכול עכשיו?: שניצל תירס מה באלכם לשתות עכשיו?: נסטי אפרסק מה באלכם לעשות עכשיו?: ... מחשב או טלויזיה?: קשה, קשה.... אבל מחשב כי אפשר לראות בו טלויזיה. סלט ירקות או סלט פירות?: ירקות קקי או פיפי?: איכ. מלון או אבטיח?: אבטיח יצא לכם לעשות סייבר?: לא כמה פעמים?: זה כיף?: מי האישה הכי יפה שראיתם?: קשה. ג'ניפר אניסטון, סקלט ג'והנסון מי האיש הכי יפה שראיתם?: 1. ג'וני דפ 2. אקסל רוז 3. עפר שכטר מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: מלאווח מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: תירס!

Y036

New member
שאלון נורמלי וקצר -_-

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: הרבה כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: כן אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: אהא אקסל עושה לכם את זה?: לא סלאש עושה לכם את זה?: לא לישון או לקום?: לישון בצפר או עבודה?: עבודה -שניהם משעממים אבל לפחות מרוויחים כסף ים או בריכה?:ים נמלה או ג'וק?: לא יודע נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: נייר זכוכית רולז עפרון או עט?: עט מה באלכם לאכול עכשיו?: לא יודע, סטייק, בשר מה באלכם לשתות עכשיו?: קולה, או בירה לסגור טוב את היום מה באלכם לעשות עכשיו?: לנגן מחשב או טלויזיה?: מחשב סלט ירקות או סלט פירות?: פירות קקי או פיפי?: לא יודע מלון או אבטיח?: אבטיח יצא לכם לעשות סייבר?:לא כמה פעמים?: זה כיף?: מי האישה הכי יפה שראיתם?: הממ..לא יודע. יד ימין? X: מי האיש הכי יפה שראיתם?: לא יודע מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: ג'חנון מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: בצל רולז

SomebodyElse

New member
יאללה לפני שאני זזה לצבא

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: Estranged כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: לאדעת, לא תמיד שומעת אותו אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: כן אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: ממ כן למה לא אקסל עושה לכם את זה?: אכן
סלאש עושה לכם את זה?: כן, גם
לישון או לקום?: ברור שלישון בצפר או עבודה?: עבודה ים או בריכה?: ים ים ים נמלה או ג'וק?: איכ, אבל ברור שעדיף נמלה ולא את החארות החומים עם המחושים באורך של החיים נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: אדום עפרון או עט?: עט, אלא אם כן זה לציור ואז עיפרון מה באלכם לאכול עכשיו?: סושי!! מה באלכם לשתות עכשיו?: קפה, אבל אני שותה אחד אז זה לא נחשב מה באלכם לעשות עכשיו?: להיות אצלו מחשב או טלויזיה?: טלוויזיה, בהנחה שיש מה לראות סלט ירקות או סלט פירות?: ירקות קקי או פיפי?: מלון או אבטיח?: אבטיח יצא לכם לעשות סייבר?: לא כמה פעמים?: זה כיף?: מי האישה הכי יפה שראיתם?: אליסה מילאנו מי האיש הכי יפה שראיתם?: אקסל רוז מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: לא אוהבת מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: פטריות/עגבניות/בולגרית

Queen for a day

New member
הממ

איזה שיר אתם הכי אוהבים?: חח אתם לא מצפים שאני אתחיל להגיד את כל המלאנתאלאפים שירים שאני אוהבת >___< כמה פעמים אתם שומעים אותו ביום?: הרבה. אתם אוהבים לאכול מרשמלו על האש?: אהבתי, עכשיו אני צמחונית. אז.. לא. אתם אוהבים את ל"ג בעומר?: כן, האמת שכן. אבל החופש קצר מדיי. אקסל עושה לכם את זה?: לא. סלאש עושה לכם את זה?: לא. לישון או לקום?: לישון. בצפר או עבודה?: חופש. ים או בריכה?: פיפי או לכלוך.. הממ, אחליט אח"כ. נמלה או ג'וק?: נמלה!!!!!!!!!11 [איפה מתן שצריך אותוXD] נייר טואלט-לילי אדום בריח תות או לילי ירוק עם אלוורה?: מה? O: עפרון או עט?: עט[?] מה באלכם לאכול עכשיו?: כלום. מה באלכם לשתות עכשיו?: כלום. מה באלכם לעשות עכשיו?: לנסוע לת"א. מחשב או טלויזיה?: מחשב, יותר משוכלל. למרות שהיום כמעט אי אפשר להבדיל בין מכשירי החשמל. סלט ירקות או סלט פירות?: ירקות :O קקי או פיפי?: שלשול. מלון או אבטיח?: איכסע ואיכסע. יצא לכם לעשות סייבר?: XD כמה פעמים?: XDD זה כיף?: XDDD מי האישה הכי יפה שראיתם?: היו כמה. מי האיש הכי יפה שראיתם?: היו כמה. [נכון שמלא בנות יענו פה אקסל?] מה יותר טעים-ג'חנון או מלאווח?: לא מתה על שניהם. מה התוספת הכי טעימה לפיצה?: תירס או פטריות.

למעלה