שאלון

Koala Girl

New member
שאלון../images/Emo3.gif

*לקוח מפורום סקרים ושאלונים* ואני שמה אותו בשביל עצמי אז אל תרגישו צורך לענות-אלא אם משעמם לכם
1. שם: 2. גיל: 3. מזל: 4. סגנון מוסיקה מועדף: 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי? 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? 12. איך קוראים לסולן של משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? 14. מנגן? על מה? 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן? 24. משקיע בלבוש? 25. בגדים רחבים או צמודים? 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? 30. אהב לקנות בגדים? 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? 33. משקפיים\עדשות: 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? 45. שחור או לבן? 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? 51. סתיו או אביב? 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים? 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה?

Koala Girl

New member
עונה

1. שם: עדי 2. גיל: 20 3. מזל: דגים 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל-כמעט 5. זמר מועדף: יהודה פוליקר,אנריקה אגלסיאס 6. זמרת מועדפת: קרן פלס,מריה קארי,סלין דיון....מלא בקיצור 7. להקה מועדפת: היהודים (אין ממש להקות שאני אוהבת אז זאת היחידה
) 8. שיר מועדף: HERO 9. מתנגן כרגע ברקע: כלום 10. עברי או לועזי? גם וגם 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקמן שמזמן לא ראיתי,MP3 מעפן,ורדיו דיסק עוד יותר מעפן 12. איך קוראים לסולן של משינה? וואי שכחתי
אמא איזה בלאק 13. כוכב נולד-כן או לא? כן 14. מנגן? על מה? אורגן,טוב פעם ניגנתי...לא זוכרת כלום 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? בין נורמלי למזניח 16. איך הציונים? היו סבירים 17. והמורים?
18. עושה שעורי בית? לא,אף פעם... 19. כיתה: מסיימת צבא ברוך שפטרנו 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? הייתי-באוטובוסים 21. אוהב ללמוד? תלוי מה ועם מי 22. חוגים: לא 23. מבריזן? כן 24. משקיע בלבוש? תלוי לאן,לבי"ס וכאלה לא. 25. בגדים רחבים או צמודים? גם תלוי (מה הכל תלוי פה?! מה שתלוי מתייבש ונופל
) 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? חחחח 27. בעד נודיסטים? מה אכפת לי
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? רק לגבי ה-2 30. אהב לקנות בגדים? כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: ח-רא 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? אני במחזור נראה לכם שאני קמה עכשיו!? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? כלי כתיבה למיניהם.. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: סלון-הויוה שלי
37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? נווווווו! 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שכנה מעצבנת שצועקת כל היום 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? איפה יש קופסא בכלל? אין 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נכבה האור ונדלק?
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?
43. תן חיוך, הכל לטובה. : צודקים 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כלום 47. נעליים או כפכפים? תלוי 48. חתולים או כלבים? כלבים (למרות שגם חתולים,אבל מה יותר
) 49. משקפיים או עדשות? ניתוח לייזר 50. חורף או קיץ? אביב 51. סתיו או אביב? אביב^^ 52. משינה או שייגעצ? משינה כאילו דה! 52. vh1 או MTV? VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תלוייי 55. מחשב או טלויזיה? כנ"ל 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? לא 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אממ..ממש לא קבוע,בין 0 ל-6 62. מדבר עם אנשים?
63. פוגש אנשים מהאינטרנט?
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט
שלא עובדת, סורק
שלא עובד, מדפסת
שצריך לקנות לה דיו, מכונת צילום
אין לי הערות, מירקופון
, צורב
והוא עובד!!, מסך דק
, פקס
: 65. מוריד דברים? מה? שירים....אם הקאזה היה עובד
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כל מיני 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא שידוע לי,מקווה שלא 68. בכמה פורומים אתה? יותר מדי 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? כן 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אין כזה
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? לא 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: בע-פויה 75. שעורי ספורט זה..: ^^^ 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? מלא שמנים
77. איך שרירי הבטן שלך? יש כאלה? 78. ושרירי השכל? כנ"ל
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: יותר מדי זה מגעיל
80. אוהב ספורט? לאאאא כמה פעמים? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? האא? 82. קורא פאנפיקים? לא,מזה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מההה? 84. משתמש באייקונים? כן
84. איזה סרט זכה באוסקר? טיטניק
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:
(בשני אייקונים חח) 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן 87. מהי היבשת הכי גדולה? אבטיח 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? *חושבת על זה* 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? יופי טופי 91. מה השעה עכשיו? 6 וחצי 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אין לי חיים 93. מה הצבע האהוב עליך? אדום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": --- 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? כן 99. אתה במצב רוח טוב? לא רע,שזה כבר טוב. 100. איך היה? nice

../images/Emo110.gif

1. שם: מיכל 2. גיל: 15 סוף החודש:] 3. מזל: שור
4. סגנון מוסיקה מועדף: לא מוגדר:p 5. זמר מועדף: אביב גפן ועברי לידר:] 6. זמרת מועדפת: נינט.. מירי מסיקה.. לאזוכרת:p 7. להקה מועדפת: סינרגיה ואוונסנס:] 8. שיר מועדף: אינלי 1:p 9. מתנגן כרגע ברקע: לא מתנגן:] 10. עברי או לועזי? נממ בכללי? עברי. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? נממממממ דיסקמן כע.. שנים לא נגעתי בו.. ועם הMP אני ברוגז:p 12. איך קוראים לסולן של משינה? נממ.. אופס?:p 13. כוכב נולד-כן או לא? כע למה לא..:]] 14. מנגן? על מה? לא לע מנגנת.. נממממ אחותי התחילה גיטרה וסיכמנו שהיא תלמד אותי גם.. אבל די פרשתי מהעניין הזה.. זה לא בשבילי:p 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? אע? 16. איך הציונים? נמממ פסדר:] 17. והמורים?
18. עושה שעורי בית? יאפ בדר"כ.. תלוי במה.. 19. כיתה: ט 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל 21. אוהב ללמוד? חח נוב טח מה אתם לא יודעים
22. חוגים: אינלי 23. מבריזן? לע 24. משקיע בלבוש? לםעמים 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? חחחחחחחחחחחחחחחחח כע 27. בעד נודיסטים? אינלי שומדבר נגד:p שכל אחד יעשה מה בא לו:p 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים.. חחחח לא מתעסקת בזה יותר מדיי 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? פעם הייתי מאלה שבשיא החום עם ז'קט.. אבל כבר לא:p 30. אהב לקנות בגדים? יאפ 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: שכל אחד ילבש מה שבאלו נו:p *דילגתי על השאלות המפגרות:p* 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? תלוי במה:p 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל?:p 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? מה שנוח:p 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביבבב
52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? לא אוהבת תערוצים האלה בכלל בכלל:p 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? כלום:p 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? לאדעת:p 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא:p 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה בארור:] 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא דעת
62. מדבר עם אנשים? יאפ 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כע 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמה.. מדפסת.. מיקרופון.. צורב.. מסך דק..:p [המצלמה והמיקרופון לא מותקנים עוד במחשב הזה
] 65. מוריד דברים? מה? בעיקרון לא מורידה הרבה:p לעיתים רחוקות 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לע נראלי 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לע טפו טפו טפו 68. בכמה פורומים אתה? זה וזייהו:] 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שחייה?P: 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? כלום:p 73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש לא
74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא מעניין:p אותי לפחות.. 75. שעורי ספורט זה..: תלוי מה עושים:] בדר"כ איכ 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לאדעת:p 77. איך שרירי הבטן שלך? חח לאדעת:p 78. ושרירי השכל? ^ 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: נחמד להםם:] 80. אוהב ספורט? לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אעעעעעע? 82. קורא פאנפיקים? כנראה שלא:p 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אה.<? 84. משתמש באייקונים? יאפ 84. איזה סרט זכה באוסקר? נממממממממ:p 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: סבבה:p 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? נאאאאאכון 87. מהי היבשת הכי גדולה? לאדעת:p 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא:p 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? סבבה 91. מה השעה עכשיו? 17:25 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? סתםP: 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול תכלת טורקיז:p משו בניהם 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אע?! 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? טחחחחח לאא
96. אוהב לשחק תופסת? לע:p 97. אתה גבוה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כה 2.90
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? לא כלכך 100. איך היה? סבבה:] שבתת שלוםם אנשים

Koala Girl

New member
אני קראתי../images/Emo3.gif

*98*85 . דעתך על חמוסים בשתי מילים: סבבה:p מה סבבה?זה יצור מושלם

עונה.. ../images/Emo9.gif

1. שם: שרית 2. גיל: 18 3. מזל: גדי 4. סגנון מוסיקה מועדף: כל מיני 5. זמר מועדף: יוסי 6. זמרת מועדפת: שירי מימון 7. להקה מועדפת: מממ 8. שיר מועדף: מלאא 9. מתנגן כרגע ברקע: הבוקר יאיר 10. עברי או לועזי? עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? חח כמה.. 12. איך קוראים לסולן של משינה? חחח לא יודעת :p 13. כוכב נולד-כן או לא? במידה.. 14. מנגן? על מה? חחח כמה דברים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נומרלי 16. איך הציונים? פחות או יותר :] 17. והמורים? מממ יש ויש 18. עושה שעורי בית? מה זה? :p 19. כיתה: י"ב 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אבא
21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: אין 23. מבריזן? לפעמים.. 24. משקיע בלבוש? מממ... 25. בגדים רחבים או צמודים? רגילים.. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? אע? 27. בעד נודיסטים?
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כשמשעמם 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? ממש לא :] 30. אהב לקנות בגדים? כן.. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? רגיליםם 33. משקפיים\עדשות: אין 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? מיטה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דיסק של יוסי :p 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: סלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? קיר.. אווצ' :p 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? חתולה :p 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? ראש 1 וכאלה 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נדלק האור? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? חחחחחח 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? אמממ לפי מצב רוח 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל! זה נראלי משו משפחתי
47. נעליים או כפכפים? אמממ 48. חתולים או כלבים? לא זה ולא זה 49. משקפיים או עדשות? אין לי 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? חחח מזכיר לי משו :p 52. vh1 או MTV? לא רואה 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ' 54. תמונות או ציורים? מממ תמונות נראלי 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? אע? 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אממ לא יודעת.. אבל בזמן האחרון לא הרבה 62. מדבר עם אנשים? כן
63. פוגש אנשים מהאינטרנט? מפורומים וכאלה כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל חוץ מפקס 65. מוריד דברים? מה? כן 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אממ 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינטרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא נראלי 68. בכמה פורומים אתה? ב-4 בערך פעילה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חחח לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? לא יודעת 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? עושה ספורט ולפעמים רואה כדורגל.. אם אין ברירה
73. טיפוס ספורטיבי? אממ כן :] 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: בית"ר ירושלים?
75. שעורי ספורט זה..: חביב :] 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? עצלן 77. איך שרירי הבטן שלך? אע :| 78. ושרירי השכל? חחחח 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מממ 80. אוהב ספורט? אפשר להגיד :] 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה? 82. קורא פאנפיקים? פאנ.. מה???? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? חח לא יודעת 84. משתמש באייקונים? כן.. 84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אממ זה משו כמו עכברים לא? 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?
87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? כן :) 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? פסדר 91. מה השעה עכשיו? 22:00 בערך 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי מצ'עמם 93. מה הצבע האהוב עליך? יש כמה 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": ?!?!?! 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? חחח לא 96. אוהב לשחק תופסת? כן :] 97. אתה גבוה? אני פסדר.. נורמלית 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? חחחחחחחחחח לא 99. אתה במצב רוח טוב? כרגע? :p 100. איך היה? נחמד :] תודהה עדי :)

../images/Emo39.gifעונה../images/Emo9.gif

1. שם: נופר
2. גיל: 16 3. מזל: דלי
4. סגנון מוסיקה מועדף: אממ כמעט הכל תלוי בשיר.. 5. זמר מועדף: סקעת 6. זמרת מועדפת: נינט ושירי 7. להקה מועדפת: גיים בויז 8. שיר מועדף:יש הרבה הרוב של סקעת 9. מתנגן כרגע ברקע:"אולי אני מצחיק מדי אבל יש כאן משו רציני וזה לגמרי גמרי גמרי גמרי לאני.."חח 10. עברי או לועזי?עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?שלושתם 12. איך קוראים לסולן של משינה?אנערף 13. כוכב נולד-כן או לא?יאפ:] 14. מנגן? על מה?אורגנית אבל מזמן לא 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?חרשן
55 16. איך הציונים?נחמדים 17. והמורים?רובם סבבה 18. עושה שעורי בית?יש ברירה? 19. כיתה:י' 20. איך אתה מגיע לי בצפר וחוזר ממנו?ברגל 5 דק' מהבית למרות שבבבוקר לפעמים אמא שלי לוקחת אותי חח 21. אוהב ללמוד?מי אוהב?בעע 22. חוגים: הלואי והיה לי זמן 23. מבריזן?בד"כ לא..בזמן האחרון כן
24. משקיע בלבוש?כהה 25. בגדים רחבים או צמודים?צמודים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?חחחחחחחחחחחחחחחחחח קונה 27. בעד נודיסטים?רק תגידו לי מזה..?! 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?חחחחחחחחח לא 30. אהב לקנות בגדים?כהה 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:אפשר מילה אחת?! --סבבה
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות:שתיהם 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?למה נראה לכם?! 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?דיסקים[של המחשב]חחח 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:למטה על השולחן 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?אע?! 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אחותי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?דשא,שמיים,ירח..להמשיך?! 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?סלטים?!
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?חחחחחחחחח 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? רגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים
49. משקפיים או עדשות?עדשות 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? אע? 52. vh1 או MTV?מטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה ברורר 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? אע? 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? המוןן 62. מדבר עם אנשים? חחח מן הסתם 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן אותכם
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמה מדפסת מיקרופון צורב ופקס שנשבר לפני כמה זמן חבל...הוא היה אדם כ"כ טוב 65. מוריד דברים? מה? שירים למרוות שמזמן לא 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אע? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? חחחחחחחחח לא 68. בכמה פורומים אתה? 1 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לעע 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לפעמים 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אממ שחייה?קפיצה לגובה חח 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? וווווואט?! 73. טיפוס ספורטיבי? כהה 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: זבל לאללה 75. שעורי ספורט זה..: הכי פאנן
76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן?!
77. איך שרירי הבטן שלך? אחלה:] 78. ושרירי השכל? חחחחחחחחחחחחח את זה אתם תגידו 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מגעיל 80. אוהב ספורט? כהה 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? דיי איזה פחד... 82. קורא פאנפיקים? אע? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אע? 84. משתמש באייקונים? אהאה
84. איזה סרט זכה באוסקר? של איזה אחד כושי לא?!
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים לאללה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? ברורר! 87. מהי היבשת הכי גדולה? אוסטרליה?חחחח 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לע 89. נכון אני משעממת? חחח ל א 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? סבבה מאיתך?! 91. מה השעה עכשיו? 01:52 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי ככה:] 93. מה הצבע האהוב עליך?תכלת 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אולי 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא חח 96. אוהב לשחק תופסת?וואי כמה שנים לא שיחקתי ו--כן חח 97. אתה גבוה?הלואי 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?הלואי?! חחחח לוידעת 99. אתה במצב רוח טוב?ב"ה
100. איך היה?ס--בבה
טנקס עדידוש

חופייי

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

1. שם: חופית 2. גיל: 18 3. מזל: מאזניים 4. סגנון מוסיקה מועדף: אממ אין משהו מוגדר: אוהבת הכל 5. זמר מועדף: אממ יש כמה...הראל סקעת 6. זמרת מועדפת: אממ יש הרבה..נינט 7. להקה מועדפת: אמממ סינרגיה 8. שיר מועדף: ואוו פוללללל 9. מתנגן כרגע ברקע: "משהו ממני" 10. עברי או לועזי?עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? הכל.... 12. איך קוראים לסולן של משינה? אממ יובל בנאי נראה לי 13. כוכב נולד-כן או לא? כן 14. מנגן? על מה? אני נראית לכן אחת שמנגנת?? חחחח 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? אממממ נורמלי 16. איך הציונים? אמממ פסדר... 17. והמורים? יש ויש 18. עושה שעורי בית? משתדלת.... 19. כיתה: י"ב 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל 21. אוהב ללמוד? שאלה רטורית חחחח 22. חוגים: בלט חחח סתאםםם 23. מבריזן? לפעמים 24. משקיע בלבוש? אממ האמת שכן...קוראים לי בכיתה הסטיליסטית... 25. בגדים רחבים או צמודים? אמממ גם וגם 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה 27. בעד נודיסטים? כל אחד מה בראש שלו,... 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? חח לא...אח לי כזה 30. אהב לקנות בגדים? ככה ככה 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: רק שתי מילים...אין לי 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים... 33. משקפיים\עדשות: אין ברוך ה' 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? עכביש...חח סתם..כלום 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דפים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: אין לידי עיתון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? ספה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא ואח שלי כפעליהם 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיח 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? תכשיטים 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? אמממממ אני עוד כותבת ככה שלא קרה לי כלום 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? חחחחח לא 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? גם וגם 45. שחור או לבן? גם וגם 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? גם וגם 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV? mtv 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? אה? 55. מחשב או טלויזיה? גם וגם 56. יסודי או חטיבה? גם וגם 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? לא זה ולא זה 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר... 60. סרטי אימה או קומדיה? גם וגם 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אממ לא יודעת...משתנה 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? אמממ רק אם הם חמודים חחח 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: חח הכל 65. מוריד דברים? מה? אמממ סרטונים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כלום חח 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 2 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? פעם.... 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ספורט? מזה ספורט? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? כלום 73. טיפוס ספורטיבי? אממממ תלוי באיזה מובן 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: הכח ירושלים 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? צפוף חחח 77. איך שרירי הבטן שלך? מייקל לואיס 78. ושרירי השכל? עובדים ברוך ה' 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אהה? 82. קורא פאנפיקים? אה?? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אהה?? 84. משתמש באייקונים? יאפ 84. איזה סרט זכה באוסקר? אממ השתולים לא? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: סתם חיה... 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? אני יותר בכיוון של המיולין... 87. מהי היבשת הכי גדולה? אמממ אמריקה?? וואי אני במגמת גיאגרפיה חחח 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? כן... 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל רגיל.... 91. מה השעה עכשיו? 8.27 בבוקר 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? חחחחחחחחח וואלה 96. אוהב לשחק תופסת? פעם....גדלתי קצת אתן יודעות חח 97. אתה גבוה? ממש לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? חח לא 99. אתה במצב רוח טוב? אממ כן 100. איך היה? מעייף ומייגע

גזניוס

New member
oh well

. שם: ספיר 2. גיל: 14 3. מזל: עקרב 4. סגנון מוסיקה מועדף: אממ 5. זמר מועדף: אממ 6. זמרת מועדפת: קלי קלארקסון/אבריל לאבין 7. להקה מועדפת: FOB 8. שיר מועדף:יש הרבה 9. מתנגן כרגע ברקע:ironic-alanis morissette 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?כולם
12. איך קוראים לסולן של משינה?יובל 13. כוכב נולד-כן או לא?כבר לא 14. מנגן? על מה?גיטרה
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?מזניח/נורמלי 16. איך הציונים?נחמדים 17. והמורים?אמ 18. עושה שעורי בית?בערך 19. כיתה:ט 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?כל מיני דרכים חהחה 21. אוהב ללמוד?לא 22. חוגים: ריקוד 23. מבריזן?לא 24. משקיע בלבוש?לפעמיים 25. בגדים רחבים או צמודים?באמצע 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?כן... 27. בעד נודיסטים?שיעשו מה שבאלהם 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?לפעמיים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?חההחה כןן 30. אהב לקנות בגדים?כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:הם נחמדים 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים אבךל לא ממש 33. משקפיים\עדשות:הא? 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?שטיח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?סתם שטויות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:על השולחן 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?|מעמידהפניםשקפצתי|אממ ארון 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אח שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?מסתומרת? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?אממ 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?חהחה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אין לי כוח 43. תן חיוך, הכל לטובה. :אמ 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?עדשות 50. חורף או קיץ? שניהם 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? שניהם 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלוע 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? שניהם 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? שעתיים ככה 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטרנט,מדפסת,מיקרופון,צורב,מסך דק ופקס 65. מוריד דברים? מה? אמ שירים וסרטים לפעמיים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? אמ 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? פעם במלא זמן 70. עובד על אנשים בצ'אטים? פעם זה היה תחביב עכשיו כבר לא. 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם 73. טיפוס ספורטיבי? ככה 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: מכבי תלאביב 75. שעורי ספורט זה..: נחמד 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? אמ 77. איך שרירי הבטן שלך? נחמדים 78. ושרירי השכל? אמ 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: יאק 80. אוהב ספורט? ככה 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? הא? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? הא? 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? אמ השתולים? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אמ 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? ברור 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא:) 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל אממ איך נגיד-חרא. 91. מה השעה עכשיו? 21:11 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? משעמם 93. מה הצבע האהוב עליך?אמ 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": הא? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא 96. אוהב לשחק תופסת?אמ 97. אתה גבוה?בערך 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא 99. אתה במצב רוח טוב?ככה 100. איך היה?נחמד ביותר תודה

יעל 13

New member
עונה...

1. שם: יעל 2. גיל: עוד חודש ושבועיים 16
3. מזל: תאומים 4. סגנון מוסיקה מועדף: ישראלי 5. זמר מועדף: רמי קליינשטיין, שלמה ארצי, שי גבסו, אביב גפן ועוד כמה... 6. זמרת מועדפת: ריטה, נינט, מירי מסיקה, קרן פלס ועוד.. 7. להקה מועדפת: לא יודעת 8. שיר מועדף: יש המון 9. מתנגן כרגע ברקע: לא מתנגן 10. עברי או לועזי? עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? יש לי את שלושתם 12. איך קוראים לסולן של משינה? משהו עם בנאי לא? 13. כוכב נולד-כן או לא? כן 14. מנגן? על מה? קצת על גיטרה 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? עד לפני כמה חודשים זה היה מזניח בטירוף... עכשיו אני סוג של נורמלית ומשקיעה 16. איך הציונים? אחלה 17. והמורים? גם אחלה 18. עושה שעורי בית? כשבא לי 19. כיתה: י' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? הסעות 21. אוהב ללמוד? תלוי מה 22. חוגים: אין 23. מבריזן? חחחחח כשהמורים מעצבנים אותי.. ויש הרבה כאלה 24. משקיע בלבוש? הכי לא 25. בגדים רחבים או צמודים? לא רחב מדי ולא צמוד מדי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? מהזבל. נו מאיפה יהיה לי?! ברור שקונה 27. בעד נודיסטים? לא בעד ולא נגד 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לפעמים 30. אהב לקנות בגדים? רק אם אמא באה איתי 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: לא יודעת 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? לא יודעת 33. משקפיים\עדשות: כל אחד מה שנוח לו 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דיסקים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בשולחן שלידי 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? את המרפסת 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? עוד דלת של בית אחר? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?מאיפה לי?! 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? לא יודעת אין לי כוח לקום 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אה?! 43. תן חיוך, הכל לטובה. : נכון 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? תלוי לפי המצב רוח 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? תלוי מה בא לי באותו רגע 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? השאלה הזאת הייתה כבר לא? 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? לא יודעת 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? ציורים של תמונות
55. מחשב או טלויזיה? לא יודעת 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? לא יודעת 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? כמה שיוצא 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? הפסקתי עם זה, לפחות משתדלת להפסיק. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל. 65. מוריד דברים? מה? סרטים ושירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא יודעת 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא פגשתי אבל יצא לי לדבר איתו 68. בכמה פורומים אתה? לא הרבה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? גלישה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? אה? 73. טיפוס ספורטיבי? תלוי במצב רוח 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא יודעת 75. שעורי ספורט זה..: דבילי! 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לא היה נראה טוב 77. איך שרירי הבטן שלך? אחלה 78. ושרירי השכל? אני עובדת על זה
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לדעתי יותר מדי שרירים זה לא יפה... הכי יפה זה כמו גיא אריאלי, יהודה לוי... ועוד כמה. 80. אוהב ספורט? תלוי 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה? 82. קורא פאנפיקים? מה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אנאעראף 84. משתמש באייקונים? לפעמים 84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: שעדי תענה
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן 87. מהי היבשת הכי גדולה? אוי אני לא חזקה בג"ג 88. רואה אנימות\קורא מנגות? מה? 89. נכון אני משעממת? לא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? קורה... 91. מה השעה עכשיו? 15:24 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי בא לי 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": ברור. 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? תלוי מזה גבוה... אני 1.74 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? לא 100. איך היה? אחלה

למעלה