שאלון
שאלון
שאלון

mor000

New member
שאלון../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gifשאלון

ומכיון שאנחנו בכל זאת בפורום מעריב לנוער שאלון "אם הייתי" נחמד שכולכם מוזמנים לענות עליו [= אם הייתי כתב במעריב לנוער הייתי כותב על: אם הייתי תום טרגר, הייתי הורס את: אם הייתי נעמה רק הייתי מתעצבן על: אם הייתי מיכל הייתי רוצה: אם הייתי עורך במעריב לנוער הייתי מעסיק את: אם הייתי מעצב את דפי העיתון של מעריב לנוער הייתי: אם הייתי צלם של מעריב לנוער הייתי מצלם לשם את: אם הייתי קובע מי יהיה בשער של מעריב לנוער הייתי בוחר ב: אם הייתי כותב מדור במעריב לנוער הייתי כותב מדור על: אם הייתי כותב את "הכי מעצבן בעולם" הייתי מתעצבן על: [ד"א כולכם מוזמנים לעשות את זה!!!] אם הייתי אורי פינק הייתי מצייר קומיקס בנושא: אם הייתי כותב את בחן את עצמך הייתי בוחר בשאלה: אם הייתי יכול לבחור את הפרסים לחלומות מתגשמים הייתי בוחר ב: אם הייתי כותב את מדור פלאשים הייתי שם ראש בראש את: אם הייתי כותב את מדור בסצינה הייתי ממליץ על הסרט: אם הייתי העורך הראשי של מעריב לנוער הייתי משנה את: אם בא לכם אתם גם מוזמנים להוסיף שאלות וקטגוריות.. שיהיה לכולם סוף שבוע נעים!!!

עדן חח

New member
היי שאלונ שאלונ חח

אם הייתי כתב במעריב לנוער הייתי כותב על : טוקיו הוטל אם הייתי תום טרגר :הייתי הורס את האנשיימ אם הייתי נעמה הייתי רק מתעצבן על : האנשים אם הייתי מיכל הייתי רוצה : להיות רקדנית אם הייתי עורך במעריב לנוער הייתי מעסיק את : הקוראים אם הייתי מעצב את דפי העיתון של מעריב לנוער הייתי מעצב : הצבעים אם הייתי צלמ של מעריב לנוער הייתי מצלם לשם את : ריאנה אם הייתי כותב מדור במעריב לנוער הייתי על : בובות אם הייתי את הכי בעולם הייתי מתעצבן על : המנהלים אם הייתי אורי פינק הייתי כותב מדור בנושא : נוער אם הייתי כותב

עדן חח

New member
רציתי לכתוב עוד אבל לא היה מקום

חח . . אני מתה על העיתון שלכם

יעל פלג

New member
תשובון../images/Emo41.gifתשובון../images/Emo41.gif

אם הייתי כתב במעריב לנוער הייתי כותב על:
לא הרבה מעבר למה שיש כבר. אם הייתי תום טרגר, הייתי הורס את:
הקניון! אם הייתי נעמה רק הייתי מתעצבן על:
הצלם שצילם את התמונה אם הייתי מיכל הייתי רוצה:
לקבור את עצמי אם הייתי עורך במעריב לנוער הייתי מעסיק את:
לא משנה מי, שיפוצניק כלשהו אם הייתי מעצב את דפי העיתון של מעריב לנוער הייתי:
מורידה את הפרסומות אם הייתי כותב מדור במעריב לנוער הייתי כותב מדור על:
חיי כמתנחלת אם הייתי כותב את "הכי מעצבן בעולם" הייתי מתעצבן על: [ד"א כולכם מוזמנים לעשות את זה!!!]
אנשים עם פלאפונים ומוזיקה באוטובוס אם הייתי העורך הראשי של מעריב לנוער הייתי משנה את:
המשרד הפצפון

התמונה שלי לא כ-ז-א-ת מכוערתO_O../images/Emo29.gif כאילו היא כן, אבל זה סתם כי אני לא פוטוגנית, לא בגלל הצלם

יעל פלג

New member
לא אמרתי שהיא מכוערת

אני הזכרתי משהו בקשר לזה? אני רק טוענת, שאם כבר להאשים את הצלם, אז למה לא עד הסוף?

אתה אמור לפרסם את זה בפומבי?Oם../images/Emo29.gif ואני לא מתכוונת לתת לזה לקרות, זה פשוט מכוער ומזעזעO_O שראיתי את זה התחלתי לדפוק את הראש בקיר.נראה לי שעודד השיג את מטרתו.

MIRI101

New member
זה הכל חלק מתוכנית גדולה ומפחידה של עודד

וזה מאוד מאוד מטריד. אני עם נעמה. נלך להרוג מישהו? (או משהו? *אהמקיראהמ*)

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifנמנמ

אם הייתי כתב במעריב לנוער הייתי כותב על: אין משו מיוחד..
אם הייתי תום טרגר, הייתי הורס את: כל העיר!@ מוהאהאאהאה
אם הייתי נעמה רק הייתי מתעצבן על: אממ.. הקור..><
אם הייתי מיכל הייתי רוצה: שוקולד
אם הייתי עורך במעריב לנוער הייתי מעסיק את: אנשים מוכשרים :)
אם הייתי מעצב את דפי העיתון של מעריב לנוער הייתי: שם רקע נורמלי לדף שער!@#$$#^
אם הייתי צלם של מעריב לנוער הייתי מצלם לשם את: מי שעושים עליו כתבות
אם הייתי קובע מי יהיה בשער של מעריב לנוער הייתי בוחר ב: בריטני, ולעשות עליה כתבת שער תומכת ומפגרנת
אם הייתי כותב מדור במעריב לנוער הייתי כותב מדור על: לאדעת
אם הייתי כותב את "הכי מעצבן בעולם" הייתי מתעצבן על: [ד"א כולכם מוזמנים לעשות את זה!!!] אנשים נודניקים, יכול להיות שאני יכתוב כזה בקרוב
אם הייתי אורי פינק הייתי מצייר קומיקס בנושא: זבנג^^
אם הייתי כותב את בחן את עצמך הייתי בוחר בשאלה: האם אתה נדבק?
אם הייתי יכול לבחור את הפרסים לחלומות מתגשמים הייתי בוחר ב: טי.וי פלזמה:}
אם הייתי כותב את מדור פלאשים הייתי שם ראש בראש את: כריסטינה אגילרה וניקול ריצ'י, כי שתיהן ילדו תינקות באותו יום^^
אם הייתי כותב את מדור בסצינה הייתי ממליץ על הסרט: לאיודעת
אם הייתי העורך הראשי של מעריב לנוער הייתי משנה את: הרקע של השער!@#$%#%^

למעלה