שאלון!!

RJlake

New member
שאלון!!../images/Emo41.gif

בדרך כלל ליה אחראית לשאלונים ואנחנו מודים לה על כך
אבל ראיתי את זה בפורום של בנות גילמור אז החלטתי לשים את זה פה....(קיצרתי את זה קצת כי זה ארוך מאוד!) ספר מעודף? סרט אחרון שראיתם בקולנוע? סרט אחרון שראיתם בבית? שחקן שנוא? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? ה"חתיך" השבועי? ה"כוסית" השבועית? כלה\ בעל לעתיד? מוזיקה מעודפת? להקה ישראלית? להקה לא ישראלית? מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? איזה תמונה הכי קרובה אליכם? פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? פעם אחרונה שהתפדחתם? הסרט הכי רומנטי שראיתם? הסרט הכי מפחיד שראיתם? הסרט הכי מותח שראיתם? תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים? מה פוסל מישהו בעינייך? מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת? מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל? מה המקום שהכי מרגיע אותכם? איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? איפה אתם הכי אוהבים לאכול? מתי הפעם האחרונה ששיקרתם? מה אתם חושבים על רפי גינת? מה אתם חושבים על מל גיבסון? מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? האם אתם מאמינים ב-ה'? האם אתם מאמינים בגורל? האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? האם אתה מאמינים בניסים? האם אתם מתחרטים בקלות? האם אתם מחליטים בקלות? מה תרצו להיות שתהיו גדולים? האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים? האם אתם אוהבים קטורת?

RJlake

New member
עונה...../images/Emo3.gif

ספר מעודף?פרחים בעלית הגג סרט אחרון שראיתם בקולנוע?טרויה סרט אחרון שראיתם בבית?תא הטלפון שחקן שנוא?אין משהו כזה... שחקן אהוב? שיין ווסט ברוס ויליס יש מלאאא שחקנית אהובה?ג'וליה רוברטס ה"חתיך" השבועי?לא יודעת מזה אומר.... אבל ג'סטין שהוא לא רק שבועי! ה"כוסית" השבועית? סלסטה סיד!! כלה\ בעל לעתיד? עדיין לא חושבת על זה... מוזיקה מעודפת?הכול להקה ישראלית? לא שומעת ישראלי להקה לא ישראלית? הובסטאנק ודה קולינג מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?שום דבר איזה תמונה הכי קרובה אליכם?שעון פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?היום פעם אחרונה שהתפדחתם?לא זוכרת... הסרט הכי רומנטי שראיתם?סיפור אהבה בלתי נשכח הסרט הכי מפחיד שראיתם?יום שישי ה-13 הסרט הכי מותח שראיתם?אממ רצח מושלם תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים?כנות ונאמנות! מה פוסל מישהו בעינייך?שהוא צבוע מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם?לפני כמה ימים מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת?היום מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?אמממ שחושבים על זה הרבה זמן שלא יצאתי מהבית... מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?יום שבת מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים?עם חברות מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל?שומעים מוזיקה מה המקום שהכי מרגיע אותכם?החדר בחושך איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים?במסעדה על חוף הים איפה אתם הכי אוהבים לאכול? בבית מתי הפעם האחרונה ששיקרתם?אמממ היום מה אתם חושבים על רפי גינת?שהוא מוזר מה אתם חושבים על מל גיבסון?אחלה שחקן מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?פשוט זוועה!!! מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?לא רואה... האם אתם מאמינים ב-ה'?כן האם אתם מאמינים בגורל?כן האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן האם אתה מאמינים בניסים?לא האם אתם מתחרטים בקלות?לא האם אתם מחליטים בקלות?לא מה תרצו להיות שתהיו גדולים?פסיכולוגית האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים?חושבים קדימה האם אתם אוהבים קטורת?לא...

אני עונה../images/Emo9.gif

ספר מעודף?: סידרת הארי פוטר סרט אחרון שראיתם בקולנוע?: טרמינל סרט אחרון שראיתם בבית?: לא זוכרת שחקן שנוא?: לא יודעת שחקן אהוב?: ג'סטין,ג'ים קארי,בראד פיט ואורלנדו בלום שחקנית אהובה?:ניקול קידמן ואנג'לינה ג'ולי ה"חתיך" השבועי?: ג'סטין!!!!!!!!!!!! ה"כוסית" השבועית?: אני!! חחח סתם סתם לא יודעת יש הרבה כלה\ בעל לעתיד?: אחד זה סוד, ג'סטין מוזיקה מעודפת?: פופ, היפ הופ, קלאסית אין לי כוח לחשוב חחחח להקה ישראלית?: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שונאתתת להקה לא ישראלית?: אנסינק, BIP , לינקין פארק ושוב אין לי כוח לחשוב מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?: כרגע אני שומעת דממה איזה תמונה הכי קרובה אליכם?: מזתומרת?.<המוח לא פועל> פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?: לפני חצי שעה פעם אחרונה שהתפדחתם?: אתמול בערב!!! הכוסון של השיכבה ראה אותי עושה הליכה בטיילת עם שורט ממש קצר! והוא כזה כיחך אלי בפרצוף של "כל הכבוד את עושה הליכה" והוא היסתקל לי על הרגליים<
> הסרט הכי רומנטי שראיתם?: לא זוכרת הסרט הכי מפחיד שראיתם?: כל מיני אימה לא זוכרת חחחחחח הסרט הכי מותח שראיתם?כנ"ל תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים?: מתחשב,אוהב, לא בגדן, שיהיה כנה איתי,לא שקרן מה פוסל מישהו בעינייך?: שהוא שקרן מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם?: לפני כמה חודשים מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת?: אתמול חחחח ובאותו הזמן גם אכלתי יוגורט אז כל היוגורט היה על המסך מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?: לא נתקלתי חחח מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?: כנ"ל בזמן האחרון החיים טובים לי עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים?: מקס/צ'וצ'ו<זוכרים אותו?> (ד"א זה אותו אחד.) מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל?: הולכת לדבר עם מקס מה המקום שהכי מרגיע אותכם?: ליד מקס איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים?: לא משנה איפה העיקר שהבן אדם שאני יוהב יציע לי איפה אתם הכי אוהבים לאכול?:בכל מקום מחוץ לבית אהה אבל חוץ ממסעדות שיש שם משו שבא מהים מתי הפעם האחרונה ששיקרתם?: לא זוכרת ממש מזמן מה אתם חושבים על רפי גינת?: כלום חחחח מה אתם חושבים על מל גיבסון?: נייס מן מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?: לוב אית!!! מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?: חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם אתם מאמינים ב-ה'?: לא האם אתם מאמינים בגורל?: כן האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון?: כן האם אתה מאמינים בניסים?: לא האם אתם מתחרטים בקלות?: כן ממש כן כי אני תמיד קודם עושה משו ורק אז חושבת אם זה היה צודק האם אתם מחליטים בקלות?: חחחחח ^ כן מה תרצו להיות שתהיו גדולים?: רופאה למרות שיש לי פחד מדם האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים?: חושבת קדימה האם אתם אוהבים קטורת?: חחחח לא

ד"א מה זה ריאלטי טי וי?

זה תוכניות כמו אפקט הפחד וחשיפה מקסימלית וכל מיני כאלו?

RJlake

New member
אמממ כן כוכב נולד פרויקט ויי קחי

אותי שרון ועוד ועוד.... לפי דעתי הן סתם מטופשות חוץ מאפקט הפחד שזאת פשוט אחלה של תוכנית!!!

ועוד שאלון..../images/Emo6.gif

ממש משעמם לי!!!!!! שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? שפות: הדברים האחרונים שעשית... שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

אני עונה שוב../images/Emo9.gif חחח

שם: ליה פירסינג: עגיל בתבור(תראו תמונה וד"א זה העגיל החדש שלי
) קעקועים: אין גובה: 1.65 או משו כזה מידת נעליים: 40 41 צבע שיער:חום עם פסים אחים/אחיות: אח גדול בת כמה את נראית: 15 משקפיים? אין גשר?: ממש לאא יש לי שיניים יפות שפות: אנגלית,עיברית,רוסית וקצת ספרדית הדברים האחרונים שעשית... שיר ששמעת: האחרון של בריטני השיר שנתקע לך בראש: ^ הדיסק שקנית:חחחחחחחח ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מזמן! נראה לי לפני שנה<או יותר> של ג'סטין הדיסק ששמעת:של ג'סטין האיש שהתקשרת אליו:אמא האיש שהתקשר אליך:אמא תוכנית טלוויזיה שראיתאחיות או לא ליהיות איש שחשבת עליו:ג'סטין, מקס ,ועוד כמה חסויים<לא ממכן!! אין לי בעיה לספר פשוט יש אנשים שמסתובבים בפורומים ואני לא רוצה שהם ידעו.. עזבוו
> האם... את/ה דלוקה על מישהו:כןןןןןןןןן את/ה רוצה לגור במקום אחר: מאודדדד אבל שמקס יעבור ביחד איתי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג:כן מאודד בשפה אני אני ממש מפחדת את/ה אוהבת רכבות הרים:מאודדדדדדדדדד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן היתי בהולנד יוון ואוקריינה בעד\נגד... להרוג אנשים:תלוי איזה עישון אצל בני עשרה:שיעשו מה שבא להם כל עוד אלו לא החברים שלי נסיעה במכונית אחרי ששתית:כנ"ל תוכנית ההתנתקות של שרון:SO DON'T CARE האם את\ה... אי פעם בכית על בן:חחח המון פעמים אי פעם שיקרת:בטח אי פעם נעצרת:בטח חחח סתם לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 4 שברת לבבות:0 השם שלך הופיע בעיתון:0 התחרטת על דברים שעשית:די הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: לא אוהבת סרט מצויר: לא זוכרת קורנפלקס: כריות מסטיק:אורביט תכלת צבע:גווני ורוד וכחול יום בשבוע:ראשון ושישי(כי לומדים עד 1 וחצי ורבע ל1) היום הכי לא מועדף: שלישי מסיימים ב3 ורבע ג'לי:תות תכשיט:שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה:מקס הלכת איתו לסרט:מקס צעק עליך:אמא שלח לך אימייל: לא זוכרת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: ממש לא בכית בסרט?: כן היית על במה? : כן חשבת שאת\ה הולך למות?: לא נכשלת במקצוע?:כן ביסודי כשהיתי תמידה רעה הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני? : כן דברים אהובים: שיר אהוב:: כל השירים של ג'סטין ועוד הרבה אוכל אהוב: פרגית בפיתה וסלטים וזה וכל מיני שטויות של בחוץ תוכנית אהובה: אפקט הפחד ספורט אהוב:טניס תחביב:לשיר,מחשב, לעשות דברים עם מקס, טיולים .... לא זוכרת עוד זמר/זמרת/להקה אהובים:ג'סטין/כריסטינה אגילרה,הירלי דאף/לינקין פארק, אנסינק וBIP וסתם: מה השעה עכשיו?: 20:41 תפוח או בננה?: בננה כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?: איי סי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לדבר עם מקס איזה ארוחה אחרונה אכלת?: ארוחת צהוריים תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?: למה נראה לכם שאני עושה את זה? כי אני נהנת?!!? לאאאאאא רעש אחרון ששמעת?: הקול הזה של המסנג'ר באיי סי יש או או ובמסן.... ריח האחרון שהרחת?: סבון

MrJTsGirl

New member
עונה על השאלון השני

שם: לינוי :] פירסינג: 2 אוזן ימין 1 אוזן שמאל. היה באף אבל הורדתי :( רוצה בגבה מאוווד קעקועים: אין גובה: 1.63 מידת נעליים: 39-40 תלוי בנעל צבע שיער: כרגע כתום כי האדום שצבעתי דהה ויש שורשים שחורים חחח אחים/אחיות: 2 אחים תואמים בנים בני 14 וחצי בת כמה את נראית: 18 אפילו יותר... משקפיים? 3 וחצי עין ימין 4 עין שמאל עם צילינדר. שמה עדשות. עוד משו? אולי סוג דם ובדיקת שתן?!? :p גשר? היה. אחד הדברים הכיייי חכמים שעשיתי בחיייים!!!! שפות: אנגלית עברית טיפונת טיפונת ספרדית ערבית אני יודעת לכתוב בערבית הדברים האחרונים שעשית... שיר ששמעת: זוז מצד לצד השיר שנתקע לך בראש: נייי ניי ניי ניי נה נייי... לא משנה חחח הדיסק שקנית: או ווה חחחחחח... כריסטינה בריטני וסטייסי אוריקו... הדיסק ששמעת: משו שצרבתי לעצמי... האיש שהתקשרת אליו: אח שלי האיש שהתקשר אליך: אימא :] תוכנית טלוויזיה שראית: ואוו אמממ... נראה לי ספונג' בוב איש שחשבת עליו: שמעון כפרע עליו מתגעגעת האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן מאוווד את/ה רוצה לגור במקום אחר: כרגע לא ממש טוב לי איפה שאני את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אמממ כן.... ג'ייסוןןןןן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן בגבה. ולהחזיר את הזה באף את/ה אוהבת רכבות הרים: מאווווודדדדד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן. טורקיה לפני שנתיים וגרמניה במשלחת נוער חופש האחרון היה שליטהההההה בעד\נגד... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: ואי אל תשאלו אותי לא רוצה להכנס לזה האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן... אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן חחחחחחח כמה פעמים... היית מאוהבת: על אמת? נראה לי פעמיים נשבר לך הלב: הרבההה שברת לבבות: בערך 5 אם לא יותר חח השם שלך הופיע בעיתון: הרבההההההה.... אולי 10 לפחות התחרטת על דברים שעשית: בד"כ לא כי לומדים מהכל גם מטעויות דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חחחח :p אין לי מושג... מנגו ממתק: פיייזזזזזזזזזזזז סרט מצויר: אמיץ הכלב הפחדן דהההההההההה קורנפלקס: כריות מסטיק: ירוק של אורביט צבע: תכלת כתום ורוד סגול בהיר.... תלוי יום בשבוע: רביעי כ יאני מתחילה ב10 חחח סתם נראה לי שישי ושבת היום הכי לא מועדף: שלישי בעאעא יום ארוך (4) ומיותר חח ג'לי: לא אוהבת אבל אם כבר אז פעם הכנתי קומות של אדום וצהוב ויצא באמצע גם כתום זה היה מגניב חחח תכשיט: ג'יייייייממממממממסססססססססס יש לי עגיל של לטאה שקוראים לה ג'יימס ויש לי פרפר ועכביש (עגילים) היה לי נחש ותנין אבל הם הלכו לאיבוד (עם השיער שלי זה ממש ג'ונגל חחחח) ושרשרת פרפר ענקית שלי וטבעות הכל קיצר חורף\קיץ: חורףףףףףףףףףף בחדר: הייתי אומרת הפוסטר העצום שלי של ג'סטין אבל הורדתי אותו כי צבעתי... אמממ את הטי וי והקיר הכתום חחחח האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: ואוו... אין לי מושגגגגגגג הלכת איתו לסרט: 3 חברות טובות שלי... צעק עליך: אורן חחח שלח לך אימייל: חברה שלי מטקסס האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה. הופעת בציבור בפיג'מה? חחח כן חחחחחחחח בכית בסרט? כןןן היית על במה? כן המווווווון חשבת שאת\ה הולך למות? חחח כן כל פעם שאני לא מכינה ש.ב בחשבון חחחחחחחחחחח נכשלת במקצוע?: כן תושב"ע חחחחחחחחחחחחח הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כמעט בסוף לא רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: i thought she knew אוכל אהוב: סיני תוכנית אהובה: אמיץ הכלב הפחדן, תשוקות ושנות השבעים ספורט אהוב: אין. חחח סתם הליכה ושחיה תחביב: יותר מידי לשיר לשמוע מוזיקה טי וי מחשב טלפון וכו זמר/זמרת/להקה אהובים: ג'סטין אן סינק כריסטינה בריטני סטייסי אוריקו אלישיה קייז וסתם: מה השעה עכשיו? 00:39 לפי השעון של המחשב תפוח או בננה? תפוח רצוי ירוק... או בננה אהמ חחחחחחחחח כחול או אדום? תכלת :) סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? שתיהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחפש אוכל אני פרה איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה מסכנה של המקפיא מעין ארוחת ערב חח תיכון או אוניברסיטה? אוניבסיטה. מתה לסיים כבר תיכון אתה משועמם/ת? מן הסתם. אם לא לא הייתי עונה על זה רעש אחרון ששמעת? מכוניות בחוץ. עדיין שומעת חחח ריח האחרון שהרחת? הבושם של אחי שנשאר הריח שלו בחדר שלהם כי המחשב בחדר שלהם חח זהו :]

moran14h

New member
עונה..../images/Emo42.gif

ספר מעודף?-אני הלך על הארי פוטר..
סרט אחרון שראיתם בקולנוע?-אני חושבת ש"אני,רובוט"
סרט אחרון שראיתם בבית?-המסיכה עם ג'ים קרי
שחקן שנוא?-אממ בן אפלק
שחקן אהוב?-ג'וני דפ,ליאונרדו דיקפריו,כריסטופר ווקן,ג'ים קרי..יש מלא..
שחקנית אהובה?-ריס ווית'רפסון וג'סיקה אלבה.
ה"חתיך" השבועי?-טוב..השבוע זה ג'ים קרי..
ה"כוסית" השבועית?-ג'סיקה אלבה..
כלה\ בעל לעתיד?- טים ברטון..
מוזיקה מעודפת?-רוק.
להקה ישראלית?-לא
להקה לא ישראלית?-סאם41, אוונסנס,אש,ניקלבק..
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?-ash-starcrossed.
איזה תמונה הכי קרובה אליכם?---???
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?-לפני איזה 3 שעות.
פעם אחרונה שהתפדחתם?-אמממ לא יודעת..
הסרט הכי רומנטי שראיתם?-אני חושבת ש"המספריים של אדוארד".
הסרט הכי מפחיד שראיתם?הסרט היחיד שצעקתי בו זה "מת לצעוק3".
הסרט הכי מותח שראיתם?-"השער התשיעי".
תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים?-אין לי כוח.
מה פוסל מישהו בעינייך?-כשאנשים מזויפים..
מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם?-אממ לא מזמן את האמת..
מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת?די מזמן...
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?-כל הזמן אני נתקלת בערסים..
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?-מתי לא?
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?-היום..
עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים?-חברות.
מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל?-בוכה ושומעת מוזיקה הכי חזק שאפשר כדי לא לשמוע שום דבר חוץ מזה..אפילו לא אותי.
מה המקום שהכי מרגיע אותכם?-החדר שלי.
איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים?-בחוף ים השקיעה..
איפה אתם הכי אוהבים לאכול?-בבית.
מתי הפעם האחרונה ששיקרתם?-לא זוכרת..
מה אתם חושבים על רפי גינת?-מהכ יש לחשוב עליו.
מה אתם חושבים על מל גיבסון?-פיכסה..
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?-כנ"ל.
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?-כנ"ל..אני ממש לא אוהבת.
האם אתם מאמינים ב-ה'?-לא.
האם אתם מאמינים בגורל?-כן.
האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון?-לא.
האם אתה מאמינים בניסים?-לא.
האם אתם מתחרטים בקלות?-כן..
האם אתם מחליטים בקלות?-לא.
מה תרצו להיות שתהיו גדולים?-בלע..
האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים?-אני מניחה שקצת מכל דבר..
האם אתם אוהבים קטורת?-לא ממש..

Justin RuLeZ

New member
שאלון מספר 1 (חח למספר שאלונים)

ספר מעודף?לא ממש קוראת ספרים סרט אחרון שראיתם בקולנוע?וואי ממש ממזמן לא זוכרת סרט אחרון שראיתם בבית?אמממ מכונת הזמן סרט טובב.. שחקן שנוא?קיאנו ריבס שחקן אהוב?ג'סטין שחקנית אהובה?לוסי לו נראה לי קוראים לה.. ה"חתיך" השבועי?ג'סטין ה"כוסית" השבועית?אני חחח סתם אממ בר רפאלי?! כלה\ בעל לעתיד?ג'סטין דהה..או בתקווה אחרונה שחר..המבין יבין מוזיקה מעודפת?פופ קלאב דאנס הכל להקה ישראלית?לא יודעתת להקה לא ישראלית?מרון 5 מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?פינוקיו של מסיקה-מכורהה.. איזה תמונה הכי קרובה אליכם?על הקירות אמא שלי ציירה פו הדוב ואיה וכל מני פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?לפני 5 דקות חח פעם אחרונה שהתפדחתם?אני לא מתפדחת בקלות אז לפני המון זמן הסרט הכי רומנטי שראיתם?מכתב בבקבוק ועוד מלאאא... הסרט הכי מפחיד שראיתם?הצלצול הסרט הכי מותח שראיתם?מלאאא.. תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים?אדיב מתוק מראה שאכפת לו ממך אוהב אכפתיות לא שקרן ולא צבוע וגם יופי מרכיב חשוב.. מה פוסל מישהו בעינייך?צביעות ומראה..סורי אבל משיכה ראשונית תמיד חשובה.. מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם?נפגעתי אממ כששחר נפרד ממני לפני יותר מחודש מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת?חחח המון זמןן.. מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?אממ כל יום בבצפר וברחוב מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?שלשום מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?אממ יום חמישי לא ידעתי אם ללכת למסיבה בסוף או שלא שווה...(אני יודעת שלא נשמע הגיוני אבל חלק אמרו שלא שווה ללכת לשם) עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים?חברות שלי מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל?מסתגרת בחדר שלי שומעת מוסיקה ונרדמת.. מה המקום שהכי מרגיע אותכם?הים..ולהיות עם הבנאדם שאני אוהבת איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים?חחחחאממ את האמת??מול מגדל אייפל בגשם איפה אתם הכי אוהבים לאכול?במסעדות.. מתי הפעם האחרונה ששיקרתם?וואיי בזמן האחרון כל הזמן אמממ היום.. מה אתם חושבים על רפי גינת?דובון חמוד חחח מה אתם חושבים על מל גיבסון?שחקן ענקק מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?מסקרן חבל על הזמן.. מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?משעמם האם אתם מאמינים ב-ה'?בטח האם אתם מאמינים בגורל?כן האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא האם אתה מאמינים בניסים?כן חח האם אתם מתחרטים בקלות?לא האם אתם מחליטים בקלות?יש מצבים שכן ויש שלא מה תרצו להיות שתהיו גדולים?עורכת דין לענייני משפחה או רקדנית מקצועית.. האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים?ספונטנית.. האם אתם אוהבים קטורת?כן..

Justin RuLeZ

New member
שאלון 2

שם: ספיר פירסינג: בטבור קעקועים: מתה לעשות אבל אין גובה: 1.60 מידת נעליים: 38 צבע שיער:עכשיו בדיוק צבעתי לאדום דובדבן אחים/אחיות: עוד 3 קטנים בת כמה את נראית: 16 או 15 חחח משקפיים?לא גשר? לא שפות: אנגלית ועברית.. הדברים האחרונים שעשית...מחשבת ורואה טלויזיה שיר ששמעת: פינוקיו חחח השיר שנתקע לך בראש:פינוקיו הדיסק שקנית: הרבה זמן לא קניתי הדיסק ששמעת: שצרבתי עם כל מני האיש שהתקשרת אליו: אמממ אין שיחות.. האיש שהתקשר אליך: יולה חברה ששלי תוכנית טלוויזיה שראית: מופע שנות ה 70 איש שחשבת עליו: לב ידיד שלי שיש לו יום הולדת ומסיבת גיוס יום שישי האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא כרגע.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: הטח כל מקום חוץ ממעלות זה חור את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ לא את/ה רוצה עוד פירסינג:לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן בטורקיה בעד\נגד... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן הרבה אי פעם שיקרת: כן הרבה אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן מן הסתם שברת לבבות: כן לא גאה בזה השם שלך הופיע בעיתון: כן אבל בלי קשר אליי חח התחרטת על דברים שעשית:בטח דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: גמבה חחח ממתק: שוקולד סרט מצויר: לא אוהבת קורנפלקס: קראנצ' מסטיק: קוקטייל צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שבת ג'לי: תות תכשיט: לא אוהבת תכשיטים חורף\קיץ: קיץץץץ בחדר: ישנה האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אמממ אחותי הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך:ההורים שלי שלח לך אימייל: ניצן ידיד שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:כל מני לא יכולה להגיד אחד אוכל אהוב:שניצל והמבורגר תוכנית אהובה:המירוץ לאתמול חברים ומכושפות קיצר כל מה שבערוץ 3-מכורה! ספורט אהוב:כדורסל תחביב:לרקודדדד...!!! זמר/זמרת/להקה אהובים:ג'סטין כריסטינה ומרון 5 וסתם: מה השעה עכשיו?22:11 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות טלויזיה או להפגש עם חברים איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? של ההודה של האיסיקיו ריח האחרון שהרחת?חמוץ

I LOVE JT

New member
אני עונה!!

ספר מעודף? אהה אני לא ממש קוראת ספרים אבל נגיד הארי פוטר.. סרט אחרון שראיתם בקולנוע? וואלה לא זוכרת ממזמן לא הייתי בקולנוע סרט אחרון שראיתם בבית? דקה ניורקית שחקן שנוא? אין.. שחקן אהוב? אורלנדו בלוםםם שמתם לב שהוא נורא דומה לג'ס הכוסוןןן? שחקנית אהובה? אנג'לינה ג'ולי קמרון דיאז..ועוד ה"חתיך" השבועי? ג'סטין אבל לא רק שבועי אלא לכל החיים..! ה"כוסית" השבועית? בריטני ספירס כלה\ בעל לעתיד? ג'סטין כאילווו (איזה הזיות..חח) מוזיקה מעודפת? ג'סטין בריטני בלאק אייד פיס להקה ישראלית? הישראלים להקה לא ישראלית?בלאק אייד פיס חולה עליהםם מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? את ג'סטין כמובן איזה תמונה הכי קרובה אליכם? של אחותי הקטנה פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני כמה דקות.. פעם אחרונה שהתפדחתם? לפני כמה ימים הסרט הכי רומנטי שראיתם? יש הרבה לא עולה לי כרגע שם של סרט הסרט הכי מפחיד שראיתם? גיפריס קיפריס או איך שלא רושמים את זה... הסרט הכי מותח שראיתם? היום שאחרי מחר תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים? פנים גוף ואופי מה פוסל מישהו בעינייך? שהוא שקרן ולא אמיתי מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? לפני שבוע וחצי בערך מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת?וואי ממזמן לפני איזה חודש.. מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? ביום שישי האחרון מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? כל יום חחח מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? אתמול לא ידעתי אם לשוח הודעה לבן אחד..שהכרתי עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? עם חברה שילי לאושש אבל לרוב אני נרגעת כשאני שומעת מוסיקה מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל? שומעת ג'סטין או בכלל איזשהי מוסיקה מה המקום שהכי מרגיע אותכם? השירותים חחח סתםם החדר שילי איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? במסעדה או בים איפה אתם הכי אוהבים לאכול? בבית או אצל חברותת חחח האוכל תמיד טעים שם.. מתי הפעם האחרונה ששיקרתם? ביום שישי האחרון מה אתם חושבים על רפי גינת? סתם איש מוזר מה אתם חושבים על מל גיבסון? סתם חנפן מניאק מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? משהו בן **** אוהבת בטירוףף מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? אישית אני לא אוהבת סרטים ישראליים ואני גם לא רואה אותם אבל מדי פעם אני אוהבת לראות סרטים ישנים..כי הם מצחיקים טירוף האם אתם מאמינים ב-ה'? ברור האם אתם מאמינים בגורל? כן האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן וזה קרה לי פעם האם אתה מאמינים בניסים? כן האם אתם מתחרטים בקלות? כן האם אתם מחליטים בקלות? לא תמיד מה תרצו להיות שתהיו גדולים?זמרת סטייל בריטני ספירס רק בלי הסקנדלים האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים? חושבים הרבה קדימה האם אתם אוהבים קטורת? לאאאאא

RJlake

New member
עונה...

שם:נועם פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.62 מידת נעליים:39 צבע שיער:שחור אחים/אחיות:2 אחים בת כמה את נראית:16 משקפיים?יש רק לטלויזיה גשר?אין שפות:עברית ערבית צרפתית ואנגלית וקצת ספרדית הדברים האחרונים שעשית...אכלתי שיר ששמעת: good foot של ג'סטין השיר שנתקע לך בראש: שום שיר הדיסק שקנית:מזמן לא קניתי... הדיסק ששמעת: delta goodrem האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי ענוה האיש שהתקשר אליך: ידיד שלי תוכנית טלוויזיה שראית:חברים איש שחשבת עליו: אמממ לא זוכרת... האם... את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:איטליה קפריסין וטורקיה בעד\נגד... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגדדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדד תוכנית ההתנתקות של שרון:אמממ אין לי דעה.. האם את\ה... אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון:אף פעם התחרטת על דברים שעשית:הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חברה ממתק:שוקולד סרט מצויר:שרק קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט צבע:כחול יום בשבוע:שישי ורביעי היום הכי לא מועדף:חמישי ג'לי: אדום תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר:מחשב ומערכת האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה:אממ מזמן לא בכיתי הלכת איתו לסרט: אח שלי צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: חברה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים: שיר אהוב:יש הרבה אוכל אהוב:פסטה תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:טניס תחביב:לגלוש באינטרנט זמר/זמרת/להקה אהובים:ג'סטין וסתם: מה השעה עכשיו? 11 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?ממשיכה לגלוש איזה ארוחה אחרונה אכלת?בוקר תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?קצת רעש אחרון ששמעת? אממ הרבה ריח האחרון שהרחת?של הביסקויט שאכלתי

MrJTsGirl

New member
ווט ווט לינויה עונה! :]

ספר מעודף? שאלה טובה לא יצא לי לקרוא המווון זמן... סרט אחרון שראיתם בקולנוע? שחר המתים סרט אחרון שראיתם בבית? שבעה חטאים. הכי מומלץ בעולם!!! שחקן שנוא? לא יכולה לחשוב על אחד כזה עכשיו... שחקן אהוב? אשטוווווון שחקנית אהובה? זאתי שמשחקת את ג'קי בשנות השבעים! חחח ה"חתיך" השבועי? ג'י סי! ה"כוסית" השבועית? כריסטינה אגילרה כוסית עולמית שליטהה חחח כלה\ בעל לעתיד? יש כמה: שימי (כפרע חזר בתשובה) ישי (אבל הוא תפוס) או דניאל (אבל הוא לא ירצה אותי :( חחח) כל מי שה' ירצה מוזיקה מעודפת? סול היפ הופ אר אנד בי פופ... להקה ישראלית? נאדה בעאעא להקה לא ישראלית? אן סינק דהההההה מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? מקודם שכנים שלי שמעו זוז מצד לצד אם זה נחשב... כרגע כלום איזה תמונה הכי קרובה אליכם? כמו ציפור כזאתי רקומה על רקע אדום משו מוזר פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? המממ לפני 10 דקות עם אחי פעם אחרונה שהתפדחתם? לפני הרבה זמן.... כבר לא שמה לב לשטויות כאלו הסרט הכי רומנטי שראיתם? סיפור סינדרלה זה היחידי שאני יכולה לחשוב עליו עכשיו חח הסרט הכי מפחיד שראיתם? הצלצול דהההההההה הסרט הכי מותח שראיתם? אההה לוידעת חחח תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים? אכפתיים מטורפים חוש הומור נראים טוב עם ראש פתוח רומנטיים וכאלו שהולכים איתי טוב חחחחחחחח מה פוסל מישהו בעינייך? אממ כאלו שמגעילים לאנשים אחרים ולא מתחשבים מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? אתמול בלילה לא זוכרת ממש על מה אבל מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת? אתמול בלילה או היום לא זוכרת... גם לא זוכרת את הבדיחה אבל היא הייתה מורחת! חחחח מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? היום. דורה זה שכונה עולמית ומלאה ערסאוותים חחח מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אתמול מתישהו נראה לי או שלשום מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? מקודם אם ללכת הביתה או לחברה או למסיבה על החוף או למסיבת הפתעה של חברה. חזרתי הביתה חחחחח עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? עם עצמי. מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל? שומעים מוזיקה או הולכים למחשב או טי וי מה המקום שהכי מרגיע אותכם? החוף והחדר שלי. איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? משו קיצ'י ורומנטי אבל לא על החוף בשקיעה כי זה נדוש... איפה אתם הכי אוהבים לאכול? בבית. חחחח בטיים עוף בבת האיכר ובפיקנסין מתי הפעם האחרונה ששיקרתם? אמממ מקודם שאמרתי למישהי שאין לי שיחות יוצאות שהיא ביקשה שיחות מה אתם חושבים על רפי גינת? מאיים אבל עם אחלה תוכניות מה אתם חושבים על מל גיבסון? לא חושבת.. המממ חחח מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? נזקקות! מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? לא ניסיתי. יכול להיות שטוב. האם אתם מאמינים ב-ה'? כן אני דתיה האם אתם מאמינים בגורל? יכול להיות אבל גורל תמיד אפשר לשנות האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? בהדלקות כן. כדי לאהוב מישהו צריך הרבההה יותר ממבט... מנסיון.. האם אתה מאמינים בניסים? כןןןןןןן :] האם אתם מתחרטים בקלות? כה חחח במיוחד על משו שאני קונה א לא קונה חחח האם אתם מחליטים בקלות? לא מה תרצו להיות שתהיו גדולים? מדען ופרופסור לגנטיקה ומעצבת אופנה וגם משו באסטרונומיה חחח האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים? תלוי על מה תלוי במצב רוח האם אתם אוהבים קטורת? בעאעא שונאאאאאאאאת זה מחניק אותיייייי חחחחח

weakness

New member
ועכשיו אני../images/Emo9.gif

ספר מעודף? העץ הנדיב סרט אחרון שראיתם בקולנוע? גארפילד סרט אחרון שראיתם בבית? לפני שהלילה ירד שחקן שנוא? לא יודע אך קוראים לו... שחקן אהוב? בן אפלק שחקנית אהובה? הולי מרי קומבס ה"חתיך" השבועי? בן סטילר ה"כוסית" השבועית? אנגלינה גולי כלה\ בעל לעתיד? בן אפלק מוזיקה מעודפת? פופ להקה ישראלית? שוטי הנבואה להקה לא ישראלית? טרוויס מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? Take My Breath Away איזה תמונה הכי קרובה אליכם? בריטני פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? ידיד לפני שעה פעם אחרונה שהתפדחתם? בטלפון עם ידיד לפני שעה הסרט הכי רומנטי שראיתם? המספרים של אדוארד הסרט הכי מפחיד שראיתם? משחק ילדים -הבובה צ'אקי הסרט הכי מותח שראיתם? בית האימה תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים? הומור וכנות מה פוסל מישהו בעינייך? אנוכיות מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? חבר טוב ודתי ניתק קשר בגלל שאני גיי מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת? מזמן מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? לא מזמן מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? עכשיו אבל הכל בצחוק... מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? עכשיו בשאלה איזה סרט הכי מותח עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? אמא מה אתם עושים כשאתם רוצים לברוח מהכל? שומעים בריטני everytime מה המקום שהכי מרגיע אותכם? החדר שלי איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? איפה לא... איפה אתם הכי אוהבים לאכול? אוכל של אמא מתי הפעם האחרונה ששיקרתם? עכשיו מה אתם חושבים על רפי גינת? איש טוב מה אתם חושבים על מל גיבסון? איש מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? טי וי ריאלטי מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? גייז 4 דה רסקייו האם אתם מאמינים ב-ה'? לא החלטתי עדיין האם אתם מאמינים בגורל? כן האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא האם אתה מאמינים בניסים? לא האם אתם מתחרטים בקלות? כן האם אתם מחליטים בקלות? כן מה תרצו להיות שתהיו גדולים? מאושרים האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים? קדימה האם אתם אוהבים קטורת? מה זה?

BravE NeW BoY

New member
|נדחף|

ספר מעודף? הארי פוטר וגביע האש סרט אחרון שראיתם בקולנוע? הנוסע סרט אחרון שראיתם בבית? פרא שחקן שנוא? ג'ון טרבטולטה שחקן אהוב? בן אפלק וליאו דיקפריו שחקנית אהובה? מישל פייפר ה"חתיך" השבועי? ניק לאשי ה"כוסית" השבועית? סופי אליס בקסטור כלה\ בעל לעתיד? אופטימים
מוזיקה מעודפת? הכל..אבל בעקרון פופ להקה ישראלית? אתניקס להקה לא ישראלית? אוונסנס מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? נורטרן סטאר של מלני סי איזה תמונה הכי קרובה אליכם? ליאן ריימס פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? ידידה פעם אחרונה שהתפדחתם? היום בקניון
הסרט הכי רומנטי שראיתם? טיטניק הסרט הכי מפחיד שראיתם? בית קברות לחיות הסרט הכי מותח שראיתם? אפקט הפרפר תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים? אין תוכונות מושלמות, יש אנשים מושלמים
מה פוסל מישהו בעינייך? שאנחנו דומים מידי
מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? לפני שבועיים ככה... מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת? אני במצב כפית כל הזמן..אז קשה להגיד... אבל נראה לי שזה היה: טוק טוק, מי שם? גוסטפו. בדיחה ענקית
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? אני גר בחולון. חסר ערסים? מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אתמול מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? איזה ג'אנק פוד לאכול
היום עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? ידידות שלי מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל? מוסיקה. אוזניות, ראש מתחת לכרית, ובוכים
מה המקום שהכי מרגיע אותכם? לונה פארק
איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? במקום רומנטי, לא משנה איזה. איפה אתם הכי אוהבים לאכול? לא יודע. אני אוכל הכל.. מתי הפעם האחרונה ששיקרתם? הרבה זמן לא שיקרתי..
4 ימים מה אתם חושבים על רפי גינת? שמישהו ינסה לעצור אותו מה אתם חושבים על מל גיבסון? קקי של שחקן מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? מת על זהההההההההההההה מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? יש ויש.. האם אתם מאמינים ב-ה'? כן האם אתם מאמינים בגורל? לפעמים האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מאמינים בניסים? לא האם אתם מתחרטים בקלות? מאוד האם אתם מחליטים בקלות? חחח לא
מה תרצו להיות שתהיו גדולים? קופירייטר ומראיין מפורסמים האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים? בעיקר קדימה. אבל גם ספונטני כשצריך האם אתם אוהבים קטורת? גורם לי להקיא

למעלה