שאלון
האם אתה...

שאלון ../images/Emo58.gif האם אתה...

-האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח? 2.כאדם אופטימי? 3.כאדם נחמד? 4.כאדם שכיף להיות איתו? 5.כבעל חוש הומור? 6.בעל ביטחון עצמי? 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך? 8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית? א)שחקן ראשי ב)שחקן משני ג)דמות בתפקיד אורח קצר ומגניב ד)ניצב ה)צופה בקהל(לא משתתף בסרט אלא רק מסתכל) 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך?למה? 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך? 11.מה אתה חושב על עצמך באופן כללי?

moshit1

New member
../images/Emo26.gif אני

-האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח? נופ 2.כאדם אופטימי? לא כ''כ 3.כאדם נחמד? תלוי למי
4.כאדם שכיף להיות איתו? כן 5.כבעל חוש הומור? כן 6.בעל ביטחון עצמי? כן 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך? תלוי מי.. יש כאלה שמתים עלי
ויש כאלה ששונאים אותי |לבש| 8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית? א)שחקן ראשי או- ג)דמות בתפקיד אורח קצר ומגניב 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך?למה? אני. כי אף אחד לא כ''כ מבין אותי... אז לשחק אותי? 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך? אף אחד 11.מה אתה חושב על עצמך באופן כללי? לא יודעת...

Black Angel77

New member
../images/Emo26.gif

באמת הרבה זמן לא היה פה איזה שאלון P: -האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח? רב הזמן 2.כאדם אופטימי? לא 3.כאדם נחמד? למי שנחמד אליי 4.כאדם שכיף להיות איתו? כן 5.כבעל חוש הומור? כן חח 6.בעל ביטחון עצמי? כן 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך? שאני כלבה :) אבל זה גם ידוע. 8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית? דמות בתפקיד אורח קצר ומגניב 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך? לא חושבת על מישהו עכשיו .. 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך? אממ הילארי דאף וחברותיה :) 11.מה אתה חושב על עצמך באופן כללי? אני כלבה בגדול, אבל צריך ללמוד להסתדר איתי ואז אני נחמדה, מאוד.באמת. P:

Hezi The One

New member
דאמט רק קמתי ושאלון:( נו בשביל נמש

מה:) -האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח?-ברור 2.כאדם אופטימי?-כנ"ל 3.כאדם נחמד?-אני נחמד אה או! 4.כאדם שכיף להיות איתו?-לפעמים:p 5.כבעל חוש הומור?-כמובן...לרוב צוחקים איתי 6.בעל ביטחון עצמי?-אממ יותר מדי שטיצה אומרת:( 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך?-אממ שאני חמוד...יותר מדי אומרים לי את זה וזה כבר מתחיל לדכא:( 8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית? א)שחקן ראשי-ג'ק מטיטאניק:) ב)שחקן משני-מופאסה ממלך האריות!! (נו זה עדיין שחקן) ג)דמות בתפקיד אורח קצר ומגניב-לוידע ד)ניצב-דאמט מאיפה השאלה הזאת באה? ה)צופה בקהל(לא משתתף בסרט אלא רק מסתכל)-כנ"ל 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך?למה?-זה ששיחק את וואיט הגדול במכושפות פרק 6X10 כשהיה לי שיער ארוך אמרו לי שאני דומה לו:O 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך?-בן!!! כן כן זה מהפורום אני מתאבד אם זה קורה 11.מה אתה חושב על עצמך באופן כללי?-חמוד:(

No¥a

New member
...

-האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח? לפעמים 2.כאדם אופטימי? קצת 3.כאדם נחמד? תלוי למי 4.כאדם שכיף להיות איתו? תלוי באיזה מצב אני 5.כבעל חוש הומור? כן
6.בעל ביטחון עצמי? לא ממש 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך? תלוי מי.. אם אלו אנשים שאני לא ממש חברה שלהם אז.. שאני לא ממש נחמדה :/ 8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית? ג)דמות בתפקיד אורח קצר ומגניב 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך?למה? בכלל לא הייתי רוצה שיעשו עלי סרט:/ 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך? - 11.מה אתה חושב על עצמך באופן כללי? בכללי אני בנאדם נחמד, אבל יש מצבים שלא:/

Michali17

New member
אני אני !!!

-האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח? יאפ 2.כאדם אופטימי? יאפ 3.כאדם נחמד? יאפ 4.כאדם שכיף להיות איתו? יאפ 5.כבעל חוש הומור? יאפ 6.בעל ביטחון עצמי? יאפ 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך? שאני חמודה 8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית? א)שחקן ראשי 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך?למה? אמממ לא יודעת העיקר שתהיה קצת משוגעת כמוני 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך? מממ לא יודעת איזה פאקצה חחח 11.מה אתה חושב על עצמך באופן כללי? שאני חמודה

אני

-האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח? כה 2.כאדם אופטימי? כה 3.כאדם נחמד? כה 4.כאדם שכיף להיות איתו? כה 5.כבעל חוש הומור? כה 6.בעל ביטחון עצמי? אולי 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך? לא אכפת לי 8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית? ב ג)דמות בתפקיד אורח קצר ומגניב 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך?למה? לויודע 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך? כל בנאדם של מעריך אותי 11.מה אתה חושב על עצמך באופן כללי? שאני פסדר שאני הרבה יותר ממה שאנשים רואים אותי

שטיצה

New member
אני עונה>>

-האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח? לפעמים
2.כאדם אופטימי? לא. 3.כאדם נחמד? לא. 4.כאדם שכיף להיות איתו? לפעמים:O 5.כבעל חוש הומור? רק בודדים מבינים אותוXD 6.בעל ביטחון עצמי? מידי פעם. 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך? תלוי מי. P: 8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית? א)שחקן ראשי ב)שחקן משני ג)דמות בתפקיד אורח קצר ומגניב ד)ניצב ה)צופה בקהל(לא משתתף בסרט אלא רק מסתכל) 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך? למה? אף אחד. 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך? 11.מה אתה חושב על עצמך באופן כללי? המון דברים

../images/Emo29.gif ../images/Emo15.gif ../images/Emo187.gif

-האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח? לפעמים 2.כאדם אופטימי? לפעמים 3.כאדם נחמד? כן
4.כאדם שכיף להיות איתו? נראה לי
5.כבעל חוש הומור? כן
6.בעל ביטחון עצמי? כן 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך? תשאלו אותם
8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית? פו הדב סתם סתם.. בטח איזה פסיכולוגית
א)שחקן ראשי- החבר הכי טוב שלי, רועי. לאידעת בתור מה ב)שחקן משני- אחותי ג)דמות בתפקיד אורח קצר ומגניב- מישהו.. ד)ניצב- סבא שלי ז"ל ה)צופה בקהל(לא משתתף בסרט אלא רק מסתכל)- דייב 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך?למה? אחותי, כי היא כ"כ דומה לי. ואני כ"כ אוהבת אותה.. 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך? מישהי.. שאני שונאת.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif שלי!

האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח? בוודאי 2.כאדם אופטימי? לא תמיד אבל רוב הזמן 3.כאדם נחמד? אממ..כן 4.כאדם שכיף להיות איתו? נראה לי שכן 5.כבעל חוש הומור? לפעמיים... 6.בעל ביטחון עצמי? כן 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך? "איך זה יכול להיות שאין לך חבר? את עובדת עליי!" או "איזה כייף לך שאת כתבת" 8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית? שחקן משני 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך? למה? אממממ כרגע אין לי רעיון למישו... כשיעשו את הסרט אני אקדיש לזה יותר מחשבה ומבטיחה-אתם תהיו הראשונים שידעו! 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך? אגם רודברג-אני לא סובלת אותה... או רוני סופסטאר-פיכסהההה 11.מה אתה חושב על עצמך באופן כללי? שאני אחלה בן אדם אבל מתעצבנת\נפגעת מהר מידי ד"א
-מיום ראשון עד שני בערב אני לא אהיה פה! כי אני נוסעת לסמינר הכנה לפולין...אני אתגעגע אל כולכם!!!!

Dj SuNsHiNe

New member
אופס

התשובה לשאלה 7 מוציאה אותי ממש לא טוב,זאת בעתם בדיחה שלי ושל חזי...=)

../images/Emo95.gif

האם היית מגדיר את עצמך: 1.כאדם שמח?
כיום-לא 2.כאדם אופטימי?
לא 3.כאדם נחמד?
תלוי למי.לאנשים מסויימים-שטן ולמסויימים-מלאך 4 .כאדם שכיף להיות איתו?
כן 5.כבעל חוש הומור?
כן-אבל הוא ממש מוזר 6.בעל ביטחון עצמי?
כן. ביטחון עצמי גבוה עם הערכה עצמית נמוכה 7.מה לדעתך אנשים אחרים חושבים עליך?
שאני מוזרה 8.אם החיים היו סרט,איזו דמות היית?
שחקן ראשי 9.אם היו עושים סרט על החיים שלך,מי היית רוצה שיגלם את דמותך?למה? אמממ לא יודעת. 10.מי לא היית רוצה שיגלם את דמותך? רוני דואני או מאיה בוקסילה 11.מה אתה חושב על עצמך באופן כללי
שאני בנאדם מיוחד ואוהב

למעלה