שאלון

just adiki

New member
שאלון../images/Emo66.gif

-נלקח מפורום סקרים ושאלונים- מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם פעילות ספורטיבית? מה היא הייתה? כמה זמן? אוהבים ספורט? איזה ספורט אתם הכי שונאים? ואיזה הכי אוהבים? אוהבים חרמון? כמה פעמים הייתם שם? או שבכלל לא הייתם? ושלג במקומות אחרים? ירד פעם שלג במקום שבו אתם גרים? וברד? וגשם? אוהבים חורף? שוקו - חם או קר? בכללי, אוהבים לשתות דברים חמים? למה? מתי יש לכם יומולדת? מחכים? אוהבים מתנות? ובלונים? שואפים את ההליום מהבלונים? מכירים אנשים שהקול הטבעי שלהם הוא כמו של מישהו ששואף בלון הליום? קר לכם עכשיו? מתי לאחרונה היה לכם חם? יש לכם בכיתה מנהג מיוחד? מביאים אצלכם עוגה? אוהבים לאכול? צמחונים? אוהבים חיות? איזו חיה אתם הכי פחות אוהבים? נגעלים מג'וקים? ואת האמת, הם מפחידים? מה שומעים ברקע? איזה עוד אנשים בבית חוץ מכם? מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם מהבית? מי האדם האחרון שראיתם חוץ מהאנשים שנמצאים כרגע בביתכם? אוהבים לשחק במחשב? או מעדיפים לשחק לא במחשב? אוהבים קלפים? איזה משחקי קלפים אתם מכירים? איזה משחק קלפים אתם הכי חורשים? מונופול,שווה או לא? ומה עם רמיקוב? מה יש לכם, מסנג'ר או אייסיקיו? ממתי? מתי התחלתם להתמכר למחשב? מה עיסוקייכם במחשב? מדברים עם מישהו אונליין עכשיו? עם מי? מתכתבים באימייל עם מישהו? ממי רוב האימיילים שלכם? מתכתבים גם בדואר רגיל? אפילו שזה עולה כסף? יש לכם עבודה? שומעים מוזיקה? איזה אלבום לאחרונה חרשתם? באיזה אלבום אתם חושקים ורוצים ללכת לקנות? באיזה חנות דיסקים אתם הכי אוהבים לקנות? מהו הקניון האהוב עליכם?

linoy7

New member
היי, עניתי על זה אתמול!../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם פעילות ספורטיבית? אתמול מה היא הייתה? הלכתי הרבה
כמה זמן? שעתיים אוהבים ספורט? כן איזה ספורט אתם הכי שונאים? מתיחות
ואיזה הכי אוהבים? טניס! אוהבים חרמון? כן כמה פעמים הייתם שם? 4-5 או שבכלל לא הייתם? -- ושלג במקומות אחרים? -- ירד פעם שלג במקום שבו אתם גרים? לפני 50 ומשו שנה
וברד? כן וגשם? דה אוהבים חורף? כן שוקו - חם או קר? קררר בכללי, אוהבים לשתות דברים חמים? בערך למה? ככה מתי יש לכם יומולדת? 17.9 מחכים? כן מה, גיל 18
אוהבים מתנות? כן
ובלונים? כן שואפים את ההליום מהבלונים? חחחחחחחחחחחחחחחח כן
מכירים אנשים שהקול הטבעי שלהם הוא כמו של מישהו ששואף בלון הליום? לא קר לכם עכשיו? לא, אני שותה תה[אתמול
] מתי לאחרונה היה לכם חם? עכשיו יש לכם בכיתה מנהג מיוחד? מממ.. כמו מה? מביאים אצלכם עוגה? לפעמים אוהבים לאכול? חעחע כן צמחונים? לא אוהבים חיות? לא ממש איזו חיה אתם הכי פחות אוהבים? חרקים נגעלים מג'וקים? כן ואת האמת, הם מפחידים? לא מה שומעים ברקע? גיא פינס איזה עוד אנשים בבית חוץ מכם? אמא, אבא, אחי הקטן מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם מהבית? הייתי בחוץ עד לפני שעה מי האדם האחרון שראיתם חוץ מהאנשים שנמצאים כרגע בביתכם? חברות אוהבים לשחק במחשב? כן או מעדיפים לשחק לא במחשב? גם אוהבים קלפים? כן איזה משחקי קלפים אתם מכירים? דאנקי, מלחמה, ספיד וטאקי
איזה משחק קלפים אתם הכי חורשים? טאקייייי מונופול,שווה או לא? האהא.. ומה עם רמיקוב?
מה יש לכם, מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם ממתי? 4 שנים מתי התחלתם להתמכר למחשב? ^^ מה עיסוקייכם במחשב? פורומים, קומונת, אייסי, מסנ מדברים עם מישהו אונליין עכשיו? עם מי? לא מתכתבים באימייל עם מישהו? לא ממי רוב האימיילים שלכם? מיבזקון מתכתבים גם בדואר רגיל? לא אפילו שזה עולה כסף? -- יש לכם עבודה? בחופש שומעים מוזיקה? לא איזה אלבום לאחרונה חרשתם? שירי
באיזה אלבום אתם חושקים ורוצים ללכת לקנות? הבינ"ל של שירי שבעז"ה ייצא בארץ!
באיזה חנות דיסקים אתם הכי אוהבים לקנות? לא קונה דיסקים, רק פעם ב.. ואם כבר אני קונה אז בטוואר רקורדס
מהו הקניון האהוב עליכם? אילון

RayoDeLuz

New member
להלהלה

מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם פעילות ספורטיבית? יסטרדיי (אתמול) מה היא הייתה? החלקה על קרח כמה זמן? שעה וחמש דקות
אוהבים ספורט? יאפ איזה ספורט אתם הכי שונאים? הוקי ואיזה הכי אוהבים? החלקה על קרח, ריקוד, טניס... אוהבים חרמון? נה כמה פעמים הייתם שם? מי סופר? או שבכלל לא הייתם? ושלג במקומות אחרים? כןןן חחח ירד פעם שלג במקום שבו אתם גרים? לט מי טינק... אוף קורס! וברד? יאפ וגשם? כל הזמן אוהבים חורף? נאופ שוקו - חם או קר? חם עם קצפת... בכללי, אוהבים לשתות דברים חמים? יאפ למה? ככה מתי יש לכם יומולדת? בעוד חודשיים ככה מחכים? כן ולא אוהבים מתנות? כע ובלונים? יאפ שואפים את ההליום מהבלונים? חס וחלילה! מכירים אנשים שהקול הטבעי שלהם הוא כמו של מישהו ששואף בלון הליום? לא! קר לכם עכשיו? לא מתי לאחרונה היה לכם חם? אתמול? יש לכם בכיתה מנהג מיוחד? כמו מה? מביאים אצלכם עוגה? לא אוהבים לאכול? מן הסתם צמחונים? אולי אוהבים חיות? סי איזו חיה אתם הכי פחות אוהבים? חיה מעצבנת
נגעלים מג'וקים? כן ולא ואת האמת, הם מפחידים? אולי בחלומות מה שומעים ברקע? את המחשב של אבא
איזה עוד אנשים בבית חוץ מכם? כל המשפוחה מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם מהבית? לפני שעה? מי האדם האחרון שראיתם חוץ מהאנשים שנמצאים כרגע בביתכם? את המורה לפנסתרXDXD אוהבים לשחק במחשב? לפעמים או מעדיפים לשחק לא במחשב? מה אתם רוצים לשגע אותי? אוהבים קלפים? אולי איזה משחקי קלפים אתם מכירים? כל המשחקים אתם מכירים ואפילו יותר איזה משחק קלפים אתם הכי חורשים? NONE OF UR BUSINESS
מונופול,שווה או לא? אולי ומה עם רמיקוב? אולי מה יש לכם, מסנג'ר או אייסיקיו? דה! ממתי? ממזמן מתי התחלתם להתמכר למחשב? מי מכור? מה עיסוקייכם במחשב? לשגע אנשים וללמוד ספרדית מדברים עם מישהו אונליין עכשיו? עם מי? כן.. עם עצמי.. מתכתבים באימייל עם מישהו? THAT'S MY BUSINESS ממי רוב האימיילים שלכם? מעצמי
מתכתבים גם בדואר רגיל? לפעמים אפילו שזה עולה כסף? יאס! יש לכם עבודה? יאפ שומעים מוזיקה? יאפ איזה אלבום לאחרונה חרשתם? יש הרבה! באיזה אלבום אתם חושקים ורוצים ללכת לקנות? האחרון של בריטני באיזה חנות דיסקים אתם הכי אוהבים לקנות? HMV מהו הקניון האהוב עליכם? יש רק קניון אחד מעניין

just adiki

New member
לא רוצה ללמוד למבחן בג"ג מחר../images/Emo7.gif

מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם פעילות ספורטיבית?יום חמישי מה היא הייתה?הייתי בחד"כ. חצי שעה אירובי, 20 דק' כפיפות בטן ואח"כ מכשירים. כמה זמן?הייתי שם שעה וחצי בערך... אוהבים ספורט?פעם אהבתי יותר... איזה ספורט אתם הכי שונאים?אני חושבת שריצה... ואיזה הכי אוהבים?כדורגל
[נחשב?
] אוהבים חרמון?ברור
כמה פעמים הייתם שם?לא זוכרת... או שבכלל לא הייתם?הייתי
[פעם אחרונה לפעמים שבועיים בערך] ושלג במקומות אחרים?בירושלים
ירד פעם שלג במקום שבו אתם גרים?היה קצת בכפ"ס לפני כמה שנים... וברד?כן.. וגשם?כמובן
חסר למדינה שלנו אם לא
אוהבים חורף?קית יותר
שוקו - חם או קר?חם
בכללי, אוהבים לשתות דברים חמים? כן... למה?כי זה טעים לי... מתי יש לכם יומולדת?2.5 מחכים?ממ... לא בהיסטריה. עכשיו בכתה יב' אני לא ממש רוצה שהזמן יעבור... אוהבים מתנות?כן ובלונים?מודה שואפים את ההליום מהבלונים?אני לא חושבת שיצא לי... מכירים אנשים שהקול הטבעי שלהם הוא כמו של מישהו ששואף בלון הליום?
כן... קר לכם עכשיו?לא מתי לאחרונה היה לכם חם?לא זוכרת... במקלחת לפני רבע שעה אולי
יש לכם בכיתה מנהג מיוחד?לא
מביאים אצלכם עוגה?כן
אוהבים לאכול?הכתה שלי חזירים. וכן, גם אני אוהבת לאכול
צמחונים?לא אוהבים חיות?כן
איזו חיה אתם הכי פחות אוהבים?תנין נגעלים מג'וקים?קצת... ואת האמת, הם מפחידים?לא מה שומעים ברקע?כדורגל איזה עוד אנשים בבית חוץ מכם?אמא ואחותי מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם מהבית?לפני שעה מי האדם האחרון שראיתם חוץ מהאנשים שנמצאים כרגע בביתכם?ראיתי את חברה שלי ברחוב
אוהבים לשחק במחשב?ככה בכללי אני לא משחקת אבל לפעמים ברגעי שטות אני אוהבת או מעדיפים לשחק לא במחשב?לשחק במה?
אוהבים קלפים?שיש חשק איזה משחקי קלפים אתם מכירים?אויש יש הרבה איזה משחק קלפים אתם הכי חורשים?לא חורשת מונופול,שווה או לא?שווה ומה עם רמיקוב?בסדר מה יש לכם, מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר ממתי?הרבה זמן מתי התחלתם להתמכר למחשב?מהרגע שיש לי אותו אני חושבת
מה עיסוקייכם במחשב?פורומים, מסנג'ר, פייסבוק, חדשות בכל מיני תחומים... מדברים עם מישהו אונליין עכשיו? עם מי?לא מתכתבים באימייל עם מישהו?כן ממי רוב האימיילים שלכם?אממ.. מידיד שלי אני חושבת ואמא מתכתבים גם בדואר רגיל?אח שלי גר בהולנד אז לפעמים שולחים חבילות אבל לא מכתבים ממש אפילו שזה עולה כסף? אז? יש לכם עבודה? בייביסיטר שומעים מוזיקה? עכשיו לא, בכללי כן
איזה אלבום לאחרונה חרשתם?"רגע לפני ש..." באיזה אלבום אתם חושקים ורוצים ללכת לקנות?של בון ג'ובי ואני שוקלת גם הילה זיתון באיזה חנות דיסקים אתם הכי אוהבים לקנות?אני קונה בדר"כ בצליל מהו הקניון האהוב עליכם?ממ.. אין משהו מועדף.

linoy7

New member
לכי ללמוד!../images/Emo88.gif בהצלחה!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
מכייון שלא לקחתי לצומת ליבי../images/Emo23.gif

את שתי המילים "לכי ללמוד" ואת הפטיש ששלחת בי. אשמח לקבל את ה"בהצלחה" מה שנקרא...

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

צהצהצהצה
אז אשלח בך
על חוסר ההקשבה!
והצלחה כפולה

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אין על מה
אחחח, ערוץ 10 האלה!
למה? למה הם כ"כ מעפנים?!

just adiki

New member
נעמה../images/Emo99.gif

אני מפחדת שהיא תהיה זאת שתעוף. מבקשת בכל לשון של בקשה, בלי ספויילרים!!
אני אגיד לך מה אני חושבת ואני רוצה שזה ירשם אצלך שתראי שאמרתי את זה-נועם חוזר למועצת השבט
! ככה נראה לי... בכל מקרה עניין הנקמה. נקמה של נעמה בדן על השיחת טלפון נקמה של דן בנעמה שהיא מתיידדת עם ליה נקמה של ג'יבארו בליה על זה שהיא כביכול הורסת להם את הברית אני הכי רוצה שדן יעוף. אם נעמה תעוף
אני אהיה כ"כ בבאסה-נעמה
. שמעת שאבא שלה נפטר?
מסכנה.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif פששש דמיון מפותח..../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

את יודעת מה הדבר הכי פרוע[ומצחיק
] שקראתי בפורום הישרדות? "בטח יעיפו את דן ובגלל שיש לו את הכוח הכפול יתנו לו לבחור בעוד מישו שיודח והוא יבחר בליה" וואי, זה יכול להיות כ"כ מצחיק
אחח נעם
"ביחדדדד שובי דובי דובי"
וכן, שמעתי
אוי, זה כ"כ נורא

CarmitF

New member
כי לא בא לי לישון

מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם פעילות ספורטיבית? השבוע מה היא הייתה? דברים בטיול כמה זמן? הרבה אוהבים ספורט? לא ממש איזה ספורט אתם הכי שונאים? ריצה ואיזה הכי אוהבים? אוהבים חרמון? כן כמה פעמים הייתם שם?לא יודעת או שבכלל לא הייתם?לא ושלג במקומות אחרים? זה טוב ירד פעם שלג במקום שבו אתם גרים? בערך שנה לפני שנולדתי וברד?כמובן וגשם?גם אוהבים חורף?כן שוקו - חם או קר? גם וגם בכללי, אוהבים לשתות דברים חמים? כן למה? כי זה נחמד מתי יש לכם יומולדת? עוד 98 ימים (7.6) מחכים? נראה לי שכן. כי עוד שנה ו-98 ימים אני חוקית חח אוהבים מתנות?אהא ובלונים?לא שואפים את ההליום מהבלונים?לא אבל זה מצחיק מכירים אנשים שהקול הטבעי שלהם הוא כמו של מישהו ששואף בלון הליום?לא קר לכם עכשיו?לא מתי לאחרונה היה לכם חם? יום שלישי יש לכם בכיתה מנהג מיוחד? לעשות שטויות מביאים אצלכם עוגה?לא אוהבים לאכול?כן צמחונים?לא אוהבים חיות?כן איזו חיה אתם הכי פחות אוהבים? כלב פקינז נגעלים מג'וקים?כן ואת האמת, הם מפחידים? כן מה שומעים ברקע? שירים חדשים איזה עוד אנשים בבית חוץ מכם? כולם חוץ מאחותי שחוזרת מחר מאילת אחרי כמה חודשים!! (הייתי רוצה שהיא תישאר שם עד הקיץ לבקר את האנשים במלון שוב..) מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם מהבית? היום חזרתי מהבית אחרי 6 ימים. לא מספיק?! מי האדם האחרון שראיתם חוץ מהאנשים שנמצאים כרגע בביתכם? כל השכבה בערך.. אוהבים לשחק במחשב? כן. בגלל זה אני לא הולכת לישון עכשיו או מעדיפים לשחק לא במחשב? לא אוהבים קלפים?כן איזה משחקי קלפים אתם מכירים?טאקי,פוקר ושיטד הכי שווים חח איזה משחק קלפים אתם הכי חורשים? טאקי ופוקר בפלאפון.חיחיח מונופול,שווה או לא?שווה שווה ומה עם רמיקוב? נחמד מה יש לכם, מסנג'ר או אייסיקיו?גם וגם אבל אני לא נכנסת לאייסיקיו ממתי? ממזמן מתי התחלתם להתמכר למחשב? בגיל 11 בערך. לפני זה הייתי משחקת 10 דקות בערך (בושה...) מה עיסוקייכם במחשב? הכל כולל הכל מדברים עם מישהו אונליין עכשיו? עם מי? לא מתכתבים באימייל עם מישהו?לא ממי רוב האימיילים שלכם? אוי אני מריכה לבדוק באמת.. מתכתבים גם בדואר רגיל?לא אפילו שזה עולה כסף?למי אכפת יש לכם עבודה?לא,אבל יש לי אחלה הכנסה שומעים מוזיקה?כן איזה אלבום לאחרונה חרשתם? לוזוכרת באיזה אלבום אתם חושקים ורוצים ללכת לקנות? באיזה חנות דיסקים אתם הכי אוהבים לקנות? מהו הקניון האהוב עליכם?

Koala Girl

New member
אני חולה,'שעמם לי../images/Emo4.gif

מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם פעילות ספורטיבית? היום מה היא הייתה? הלכתי לקופת חולים
כמה זמן? 20 דקות בערך? אוהבים ספורט? לא במיוחד איזה ספורט אתם הכי שונאים? דברים עם כדור ואיזה הכי אוהבים? הליכות/ריצות אוהבים חרמון? לא הייתי
כמה פעמים הייתם שם? ^^^ או שבכלל לא הייתם? נווו ושלג במקומות אחרים? לא ראיתי שלג בחיים!!! (רק את זה שמביאים לקניון חחח) ירד פעם שלג במקום שבו אתם גרים? לא וברד? בואו נחשוב....דה וגשם? ^^^ אוהבים חורף? אוהבת קור בלי גשם שוקו - חם או קר? קר בכללי, אוהבים לשתות דברים חמים? לא למה? כי זה לא טעים
מתי יש לכם יומולדת? ב-18.3 מחכים? לא אוהבים מתנות? תלוי איזה
ובלונים? כן שואפים את ההליום מהבלונים? לא מכירים אנשים שהקול הטבעי שלהם הוא כמו של מישהו ששואף בלון הליום? כן,משהו כזה... קר לכם עכשיו? לא מתי לאחרונה היה לכם חם? היום,והולך להיות חם כל השבוע... יש לכם בכיתה מנהג מיוחד? שו כיתה? מביאים אצלכם עוגה? לא זוכרת אוהבים לאכול? תלוי מה צמחונים? כן אוהבים חיות? כן איזו חיה אתם הכי פחות אוהבים? אוהבת את כל הבע"ח (ג'וק זה לא חיה) נגעלים מג'וקים? חחח ^^^ ואת האמת, הם מפחידים? לא,הם מגעילים מה שומעים ברקע? את השכנה צורחת איזה עוד אנשים בבית חוץ מכם? הורים מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם מהבית? היום מי האדם האחרון שראיתם חוץ מהאנשים שנמצאים כרגע בביתכם? חברה אוהבים לשחק במחשב? לא או מעדיפים לשחק לא במחשב? מעדיפה לעשות משהו מעניין
אוהבים קלפים? אמ,כנראה שכן.. איזה משחקי קלפים אתם מכירים? פאדיחות
איזה משחק קלפים אתם הכי חורשים? לא שיחקתי קלפים כבר שנים מונופול,שווה או לא? כן ומה עם רמיקוב? רק ביום כיפור.. מה יש לכם, מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ - וגם הוא לא עובד כרגע ממתי? שנים... מתי התחלתם להתמכר למחשב? כיתה ט' בערך מה עיסוקייכם במחשב? פורומים ולבדוק אימיילים בעיקר מדברים עם מישהו אונליין עכשיו? עם מי? לא מתכתבים באימייל עם מישהו? עכשיו לא
ממי רוב האימיילים שלכם? יש הרבה דברים.. מתכתבים גם בדואר רגיל? כבר מזמן לא,דור האינטרנט וכאלה
אפילו שזה עולה כסף?
יש לכם עבודה? כן שומעים מוזיקה? כן איזה אלבום לאחרונה חרשתם? ד'ר קספר - בהופעה חיה, וסלין דיון - Taking Chances באיזה אלבום אתם חושקים ורוצים ללכת לקנות? אמ מחכה לחדש של קרן פלס שיצא באיזה חנות דיסקים אתם הכי אוהבים לקנות? דיסק סנטר מהו הקניון האהוב עליכם? הסנטר

Koala Girl

New member
תודה../images/Emo3.gif

יש לי חופשת מחלה ארוכה...נראה לי שאני אתחרפן בבית עד אז

adi dion

New member
אני :]

מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם פעילות ספורטיבית? יום שישי מה היא הייתה? טניס
כמה זמן? כמעט שעה. וזה לא מספיק לי
אוהבים ספורט? אפשר לומר איזה ספורט אתם הכי שונאים? אממ היאבקות, ריצה וכל המשעממים האלה :] ואיזה הכי אוהבים? טניס כמובן
אוהבים חרמון? כן אבל לא הייתי שם כמה פעמים הייתם שם? 0 או שבכלל לא הייתם? ושלג במקומות אחרים? למה לא?
ירד פעם שלג במקום שבו אתם גרים? בתל אביב? נהה. אבל ממש מזמןןן היתה פה שכבה קטנה של שלג וברד? כן וגשם? כן אוהבים חורף? לאאא!! שוקו - חם או קר? חם כי קר עושה לי כאב בטן.. בכללי, אוהבים לשתות דברים חמים? כן אבל זה לא אומר שאני שותה חחח למה? כי זה כיף בגרון ובבטן
מתי יש לכם יומולדת? 27.11 מחכים? השנה כן רציתי וחיכיתי אבל בד"כ אני לא אוהבת... אוהבים מתנות? כן ובלונים? כן שואפים את ההליום מהבלונים? חחחח לא.. מכירים אנשים שהקול הטבעי שלהם הוא כמו של מישהו ששואף בלון הליום? אני מניחה שיצא לי להיתקל במישהי כזאת :p קר לכם עכשיו? לא מתי לאחרונה היה לכם חם? היום בצהריים יש לכם בכיתה מנהג מיוחד? אין לי כיתה :p מביאים אצלכם עוגה? כנ"ל אוהבים לאכול? נו כמו כולם
צמחונים? לא אוהבים חיות? כן איזו חיה אתם הכי פחות אוהבים? חרקים נגעלים מג'וקים? כן ואת האמת, הם מפחידים? מאוד!
מה שומעים ברקע? טלויזיה איזה עוד אנשים בבית חוץ מכם? אמא אבא והכלבה הפשושית :] מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם מהבית? אחרי הצהריים מי האדם האחרון שראיתם חוץ מהאנשים שנמצאים כרגע בביתכם? שני חברים מהצבא אוהבים לשחק במחשב? כן או מעדיפים לשחק לא במחשב? לא אוהבים קלפים? כן איזה משחקי קלפים אתם מכירים? סוליטר, רמי, ספיד ו... לא זוכרת חח איזה משחק קלפים אתם הכי חורשים? כרגע כלום מונופול,שווה או לא? כן ומה עם רמיקוב? כן מה יש לכם, מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם אבל אני שונאת אייסיקיו ולא משתמשת בו כבר ממתי? מכיתה ח'-ט' בערך יש את האייסי וכמה שנים אחרי זה גם מסנג'ר מתי התחלתם להתמכר למחשב? מגיל מאוד קטן, איך שקיבלתי מחשב
מה עיסוקייכם במחשב? כמעט הכל.. אני חורשת עליו מדברים עם מישהו אונליין עכשיו? עם מי? לא מתכתבים באימייל עם מישהו? לא ממי רוב האימיילים שלכם? סתם ג'אנק בעיקר :p מתכתבים גם בדואר רגיל? לא אפילו שזה עולה כסף? - יש לכם עבודה? צבא שומעים מוזיקה? כרגע לא איזה אלבום לאחרונה חרשתם? החדש של שירי
באיזה אלבום אתם חושקים ורוצים ללכת לקנות? פס קול של סוויני טוד
באיזה חנות דיסקים אתם הכי אוהבים לקנות? טאוור רקורדס מהו הקניון האהוב עליכם? אממ... קניון ר"ג (לא זוכרת את השם :p)

למעלה