שאלון

TaKe Me DuDi

New member
שאלון../images/Emo70.gif

הכנתי אותי בעצמי חברה שלי קצת עזרה לי והכל באחד השיעורים אז תענו השקעתי
שם: אזור: צבע: מה היית רוצה לשנות בעצמך? מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה חבר
חבר/ה הכי טובה: חורף/קיץ: אביב/סתיו: סדרות אהובות: מת"מ או גיאומטריה? תיק קטן או תיק בצפר? חברת בגדים אהובה: ספורט אהוב: בריכה או ים? מקדימה או מאחורה....? אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור שתיה מועדפת: לדבר עם ידיד או חברה? מחשב או טלויזיה? לצאת עם חברה או לבד עם מישו? שחקנ/ית אהוב/ה: דוגמנ/ית אהוב/ה: להקה אהובה: זמר/ת אהוב/ה: סלב אהוב/ה: תוכנית אהובה: נשיקה-בפה או בלחי? נשיקה-עם לשון או בלי? מאוהב/ת
פלאפון אהוב: רינגטון אהוב: הציון הכי נמוך: הציון הכי גבוה: כדורסל או כדורגל: שוקו או תה: ממתק אהוב: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: השמש זורחת על התחת או על הקרחת? המוטו שלך: פדיחה הכי גדולה: כאב: אשליה: סיוט: חלום רטוב: ספר אהוב: סרט אהוב:

SofyTofy

New member
תשובות../images/Emo103.gif

שם: ירדן אזור: חיפה צבע: כחול/תכלת/סגול (אבל רק בהיר) מה היית רוצה לשנות בעצמך? כלום, אני מרגישה נוח עם עצמי מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? לא יודעת לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה? רק בלילה
חבר
לא כרגע
חבר/ה הכי טובה: נוקי (נעה) חורף/קיץ: קיץ
אביב/סתיו: אביב
סדרות אהובות: ח
ב
ר
י
ם (מצטערת, אבל זו הסדרה הכי שולטת בעולם ואני פריקית לא נורמלית שלה), אקזיט, לחיי האהבה מת"מ או גיאומטריה? אה
תיק קטן או תיק בצפר? תלוי למה.. חברת בגדים אהובה: TNT ספורט אהוב: כדורגל
בריכה או ים? בריכה מקדימה או מאחורה? למה אתם שואלים
אם היית שותה קפה איה היית מעדיפה? איכס, בחיים לא
שתיה מועדפת: דיאט קוקה קולה לימון לדבר עם ידיד או חברה? חברה מחשב או טלויזיה? טלוויזיה לצאת עם חברה או לבד עם מישו? חחח זה מאוד תלוי עם מי שחקנ/ית אהוב/ה: שחקן - אדם סנדלר, יהודה לוי ועוד כמה, שחקנית - סופי צדקה דוגמנ/ית אהוב/ה: יהודה לוי, דודי בלסר, יעל בר זוהר, שרון איילון (אם היא נחשבת
) להקה אהובה: אן סינק זמר/ת אהוב/ה: קרייג דיוויד
סלב אהוב/ה: קריייג
מישראל - רודריגו (נכון לעכשיו, בישראל זה משתנה כל שנייה) תוכנית אהובה: חבריםםםםםםםם
נשיקה-בפה או בלחי? חיחי
נשיקה-עם לשון או בלי? כרגע, בלי מאוהב/ת
בהחלט
פלאפון אהוב: הסמסונג הצבעוני החדש רינגטון אהוב: של חברים
הציון הכי נמוך: 70
הציון הכי גבוה: 100
כדורסל או כדורגל: כדורגל
שוקו או תה: שוקו
ממתק אהוב: שוקולד
אוכל אהוב: לא יודעת.. אוכל שנוא: לא יודעת.. מקצוע אהוב: לא יודעת.. מקצוע שנוא: לא יודעת.. מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: רוק כבד לגמרי
השמש זורחת על התחת או על הקרחת? חחחחחחחח מה
המוטו שלך: שתמשיכו לגעת באושר ואל תשכחו לשתות לחיי האהבה פדיחה הכי גדולה: לא יודעת כאב: אין אשליה: יש אלוהים סיוט: אין חלום רטוב: חחחח אתם לא רוצים לדעת
ספר אהוב: אהבת איתמר, נעורים במסתור סרט אהוב: יש מלא
כרגע ברוס הגדול מכולם

SofyTofy

New member
אופס סליחה...../images/Emo103.gif

תמחקו את האשליה. לדעתי זו פשוט לא אשליה.

spider kisser

New member
הנה

שם: מיכה אזור: השפלה צבע: מה צבע? מה היית רוצה לשנות בעצמך? לא יודע מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? לאיודע לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה: רק בלילה חבר: יש חבר/ה הכי טובה: לאו חורף/קיץ: קיץ! אביב/סתיו: אביב סדרות אהובות: אקס-מן, חתולי הרעם, מנדוזה, אקזיט נחשב? מת"מ או גיאומטריה? שניהם
תיק קטן או תיק בצפר? תיק קטן חברת בגדים אהובה: גולף ספורט אהוב: אכילה בריכה או ים? ים מקדימה או מאחורה....?
אם היית שותה קפה איך היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור? נס שתיה מועדפת: פאנטה שוקטה (בטירוף שלנו...) לדבר עם ידיד או חברה? יזיז מחשב או טלויזיה? מחשב לצאת עם חֶבְרֵה או לבד עם מישו? לבד עם מישהו שחקנ/ית אהוב/ה: סביולה דוגמנ/ית אהוב/ה:
להקה אהובה: סקוטר זמר/ת אהוב/ה: ה.פ.בקסטר סלב אהוב/ה: אין תוכנית אהובה: אקזיט נשיקה-בפה או בלחי? פה נשיקה-עם לשון או בלי? עם מאוהב/ת: לא פלאפון אהוב: נוקיה רינגטון אהוב: Nessaja הציון הכי נמוך: 5... במבחן בתושבע, הייתה שם שאלה 'ממה פחד הרבה בלהבלה?' ועניתי שהוא מפחד מבאג 2000(שהיה קרוב) ותיאור מפורט למה הוא קורה...
הציון הכי גבוה: 100 (*אהמ* כמו הבגרות במתמטיקה *אהמ*) כדורסל או כדורגל: כדורגל שוקו או תה: תה ממתק אהוב: שוקולד אוכל אהוב: בשר אוכל שנוא: דג
מקצוע אהוב: מתמטיקה/מחשבים מקצוע שנוא: ספרות/תנך מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: מזרחית השמש זורחת על התחת או על הקרחת? קרחת המוטו שלך: "There is a god, and he is I" פדיחה הכי גדולה: לא זוכר כאב: מה כאב? אשליה: מה אשליה? סיוט: לצערי אין לי סיוטים חלום רטוב:
ספר אהוב: הרבה, "שק של עצמות"/סטיבן קינג, "השותף"/ג'ון גרישם, "התפסן בשדה השיפון"/ ג.ד.סלינג'ר וכמובן "על העיוורון" של חוזה סאראמאגו... סרט אהוב: לא יודע, אני חושב ש ג'יי ובוב השקט מכים שנית אחלה שאלון
!

תשובות שלי../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

שם: שרון אזור: מרכז צבע: תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך? את הטימטום שלי מה את הכי אוהבת בעצמך? את העיינים שלי לישון: רק בלילה חבר: אין חברה הכי טובה: נגה חורף/קיץ: קיץ אביב/סתיו: אביב סדרות אהובות: מורדים, חברים.. מתמטיקה או גיאומטריה? גיאומטריה תיק קטן או תיק בצפר? תיק קטן חברת בגדים אהובה: FRENZY ספורט אהוב: ריקוד/הקלדה בריכה או ים? ים מקדימה או מאחורה? מקדימה
קפה: הפוך שתיה מועדפת: קולה לדבר עם ידיד או חברה? חברה מחשב או טלווזיה? מחשב לצאת עם חברה או לבד עם מישהו? אה? לא הבנתי.. שחקן אהוב: ג'וני דפ דוגמן אהוב: עפר שכטר
להקה אהובה: לא יודעת זמר אהוב: שי גבסו סלב אהוב: יש יותר מידי תוכנית אהובה: אקזיטטטט נשיקה בפה או בלחי? בפה.. אבל לא התנשקתי עם לשון או בלי? עם מאוהבת? לא פלאפון אהוב? נוקיה 3310 רינגטון אהוב: לא דעת הציון הכי נמוך: 41 הציון הכי גבוה: 100 כדורסל או כדורגל? כדורסל שוקו או תה? שוקו ממתק אהוב: שוקולד/במבה אוכל אהוב: הכל אוכל שנוא: לא דעת מקצוע אהוב: מדעי החברה מקצוע שנוא: לשון מוזיקה שאני בחיים לא אשמע: מזרחית
השמש זורחת על התחת או על הקרחת? קרחת המוטו שלך: life is short, but shoes פדיהח הכי גדולה: נולדתי
כאב: לא יודעת.. אשליה: גם לא יודעת סיוט: עזבו חחחח
חלום רטוב: נאמ?
ספר אהוב: אני לא קוראת הרבה.. סרט אהוב: שודדי הקאריביים... שאלון מגניב!

elalush

New member
אוקיי../images/Emo3.gifוסחתיין על ההשקעה../images/Emo153.gif

שם:אלה אזור:אזור שאני גרה?מודיעין... אזור לגור?מממ... או בתאילנד לחודש... או בהוואי או ב...מנהטן לא יודעת צבע:צכלצ מה היית רוצה לשנות בעצמך?את האף מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך?את הציפורניים
לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה: מה שיוצא אני מרוצה חבר:כאילו אם יש חבר או לא?? אז אין חבר
חבר/ה הכי טובה:תומר חורף/קיץ:חורף אביב/סתיו:אביב... נראה לי סדרות אהובות:אקזיט מת"מ או גיאומטריה?גיאומטריה זה מתמטיקה... בטח אלגברה או גאומטריה ואז אלגברה עופקורס תיק קטן או תיק בצפר?קטן חברת בגדים אהובה:לשלב מהכל-השילוב הוא גדול... חיחי סתם... אני אוהבת את המכנסיים של ציפי... וחולצות אני לא אוהבת משהו ספציפי... אני אוהבת מהרבה חברות ספורט אהוב:שחייה... כאילו לא אהוב אבל זה הספורט היחיד שאני עושה בריכה או ים?ים ב-ר-ו-ר-! מקדימה או מאחורה....?מאחורה... "מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני"
אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור נס... אבל אני לא שותה קפה שוקו רוווווולז
שתיה מועדפת:מממ... שוקו\ספרייט\פאנטה לימון לדבר עם ידיד או חברה?חברה מחשב או טלויזיה?מחשב... רק אם יש בו אנטרנט לצאת עם חברה או לבד עם מישו?חברות שחקנ/ית אהוב/ה:לא יודעת... חושבת שג'וליה רוברטס דוגמנ/ית אהוב/ה:מלי לוי\יעל גולדמן
להקה אהובה: זמר/ת אהוב/ה: סלב אהוב/ה:עפר שכטר,מיכאל הנגבי,מלי לוי,יעל גולדמן ומושיק גלאמין תוכנית אהובה:אקזיט נשיקה-בפה או בלחי?תלוי עם מי... נשיקה-עם לשון או בלי?תלוי עם מי... מאוהב/ת מה!?! פלאפון אהוב:הפלאפון שעפר מפרסם רינגטון אהוב:דיי!!! הציון הכי נמוך:נכשל... הציון הכי גבוה:100+++ כדורסל או כדורגל:אף אחד שוקו או תה:שוקו תה זה מגעיל ממתק אהוב:שוקולד אוכל אהוב:האוכל של סבתא... וסלט אוכל שנוא:סושי.. אפילו אני לא מעיזה להכניס את זה לפה יייאק מקצוע אהוב:שיעור חופשי.... ושיעור שעבר זה היה ערבית... עכשיו אני שונאת את זה יש לנו מורה הכי גרועה בעוווולם מקצוע שנוא:מתמטיקה מוזיקה שבחיים לא תשמע/י:מוזיקה בערבית.... כאילו חוץ מאשר אם זה שיעורי בית או משהו השמש זורחת על התחת או על הקרחת?תחת... המוטו שלך:השמש זורחת על התחת חחחח....
פדיחה הכי גדולה:היו הרבה... כאב:שקר אשליה:להיות כתצ"ית אקזיט בראש1 אין... לאמשנה כמה מכתבים אני שולחת להם הם לא שמים עליי סיוט:ארוך... חלום רטוב: ספר אהוב: סרט אהוב:

TaKe Me DuDi

New member
../images/Emo11.gifME../images/Emo11.gif

שם: דנה אזור:ר"ג צבע:כחול וורוד מה היית רוצה לשנות בעצמך?תשיניים שלי מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך?הטליה שלי לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה:רק בלילה חבר:אין! חבר/ה הכי טובה:לירן הכוסיתתתתת חורף/קיץ:קיץ אביב/סתיו:אביב סדרות אהובות:מכושפות,רוזוול,מלאך שחור,המורדים,דוסון מת"מ או גיאומטריה?מת"מ תיק קטן או תיק בצפר?תיק בצפר חברת בגדים אהובה:זארה,קסטרו,קסטרו מן,הנס ספורט אהוב:אממ ריצה ונשימות בריכה או ים?שניהם מקדימה או מאחורה....?אממ ... עוד לא ניסיתי ככה ש..... אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור:נס! שתיה מועדפת:וירג'ן ומים לדבר עם ידיד או חברה?עם חברה !! מחשב או טלויזיה?שניהם לצאת עם חברה או לבד עם מישו?לבד עם מישו שחקנ/ית אהוב/ה:אורלנדו בלום דוגמנ/ית אהוב/ה:דודי בלסר להקה אהובה:|כוכב|הדורבנים|כוכב| ו... בוטן מתוק בקרקס ו...BLUE זמר/ת אהוב/ה:קרייג דיוויד סלב אהוב/ה:רודריגו גונזלס תוכנית אהובה:EXIT נשיקה-בפה או בלחי?תלוי ממי נשיקה-עם לשון או בלי?אם כבר נשיקה אז עם לשון מאוהב/ת:לא נראה לי ..... פלאפון אהוב:הסימנס שלי אבל הייתי מעדיפה סוני צבעוני קטן כזה רינגטון אהוב:יצאנו לרקוד-הדורבנים הציון הכי נמוך:5 מתוך 100 הציון הכי גבוה:110 כדורסל או כדורגל:כדורגל שוקו או תה:בארור שתההההה ממתק אהוב:מרס וטייגר ו.. אממ הכל !!!! אוכל אהוב:שניצל וצ'יפס ו... מקדונלדס אוכל שנוא:אני לא חושבת שיש דבר כזה... חוץ מברוקולי כמובן !!! מקצוע אהוב:מת"מ ואנגלית(לא נראה לי אבל אני חושבת) מקצוע שנוא:הכל מוזיקה שבחיים לא תשמע/י:אני לא חושבת שיש בר כזה ... אולי רוק כבד השמש זורחת על התחת או על הקרחת?בארור שעל התחת המוטו שלך:חייה ותן לחיות חחח סתם אממ.... שימי עין ישים זין שימי זין ישים עין פדיחה הכי גדולה:אוי קרו כ"כ הרבה שאני לא יודעת במה להתחיל כאב:שלמישו קרוב קורה משו אשליה:אממ .... אסף גלזר..... סיוט:אממ שנידרסתי חלום רטוב:אממ.. נשיקה בלב שריפה ספר אהוב:באדולינה הארי פוטר סרט אהוב:שודדי הקאריבייםמהיר ועצבניסיפור אהבה בילתי נשכחהארי פוטר וחדר הסודות

SofyTofy

New member
אהבתי את המוטו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

הוא ממש חכם
(וזה ממש לא בציניות)

שלי..!!

שם:עדי אזור:דרום צבע:כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך? אף מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? תחת לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה: ליילה חבר: לאא חבר/ה הכי טובה: ליהי ומור נשמותי (ד"ש) חורף/קיץ: קיץ!! ברור לא? אביב/סתיו: אביב סדרות אהובות: חברים, המורדים, דיא פינס יצפאן מת"מ או גיאומטריה? לא זה ולא זה תיק קטן או תיק בצפר? קטן חברת בגדים אהובה:tnt ספורט אהוב:אממ..אין בריכה או ים? בריכה מקדימה או מאחורה....? קדימה!!! אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור למה אם?? אני שותה וזה נס.. שתיה מועדפת: קולה!! לדבר עם ידיד או חברה? חברה מחשב או טלויזיה? מחשב לצאת עם חברה או לבד עם מישו? חבר'ה שחקנ/ית אהוב/ה: אממ.. לא יודעת ת'שם שלה דוגמנ/ית אהוב/ה: ליהי אלון להקה אהובה: שוגר ביבס\בלק אנד משהו.. זמר/ת אהוב/ה: לא יודעת סלב אהוב/ה: נינט טייב\עפר שכטר תוכנית אהובה: שאלתם כבר.. נשיקה-בפה או בלחי? עם מי!??! ידיד לחי! חבר פה.. נשיקה-עם לשון או בלי? עם!! מאוהב/ת: כן!!!!!!! פלאפון אהוב: שלי.. t 119 רינגטון אהוב: קח אותי \היהודים (נינט) הציון הכי נמוך: 66 הציון הכי גבוה:115 (בונוס מה?) כדורסל או כדורגל: כדורגל שוקו או תה: שוקו ממתק אהוב: o.k אוכל אהוב: המבורגר אוכל שנוא: גוויבה מקצוע אהוב: אין! מקצוע שנוא: מתמטיקה מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: ברוסית השמש זורחת על התחת או על הקרחת? תחת המוטו שלך: חיים רק פעם אחת\ לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל פדיחה הכי גדולה: אמממ הבגד ים עלה לי קצת יותר מידי כאב: אהבה אסורה..(מי יודע..) אשליה: חברות אמיתיות.. סיוט: זמן... חלום רטוב: צרפתית מפריז(המבין יבין) ספר אהוב: אהבה מכוכב אחר סרט אהוב: נבואת איש האש

אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

שם:ביקי
אזור:השרון
צבע: טורקיז
מה היית רוצה לשנות בעצמך? הרגשנות
מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? השיער
לישון- בלילה אם לא יוצאים
חבר:אין
חבר/ה הכי טובה:יש הרבה אין לי כוח לפרט........
חורף/קיץ: גם קיץ
וגם חורף
אביב/סתיו:אביב
סדרות אהובות:אבא חורג אמא חורגת וסברינה המכשפה הצעירה
מת"מ או גיאומטריה? גאוגרפיה
תיק קטן או תיק בצפר? קטן, כדי לומר למורים הש"ב לא נכנסו לתיק
חברת בגדים אהובה: CASTRO
ספורט אהוב: טניס
בריכה או ים? בריכה
מקדימה או מאחורה....? לא יודעת
אם היית שותה קםה איה היית מעדיפה: נס
שתיה מועדפת: מים(מה לעשות)
לדבר עם ידיד או חברה? תלוי על מה
מחשב או טלויזיה? גם וגם
לצאת עם חברה או לבד עם מישו?יציאה ראשונה עם חברה
שחקנ/ית אהוב/ה: לא יודעת
דוגמנ/ית אהוב/ה: ג'יזל
(אצל הגברים אין סחורה טובה[חח])
להקה אהובה: הדג
נחש
זמר/ת אהוב/ה: סאב והצל
סלב אהוב/ה: רון שחר|
תוכנית אהובה: קח אותי רודריגו(אין לי כוח לשרון הזו)
נשיקה-בפה או בלחי? בפה
נשיקה-עם לשון או בלי? תלוי מתי
מאוהב/ת: דלוקה
פלאפון אהוב:sk
רינגטון אהוב:פרסי אורגינל(זה צילול מדבר שאומר: הטלפון שלך עושה טולוולולולו בקול פרסי כזה!)
הציון הכי נמוך:50
הציון הכי גבוה:120 כולל בונוס
כדורסל או כדורגל: אף אחד
שוקו או תה: איכסה ואיכסה
ממתק אהוב: לא אוהבת ממתקים
אוכל אהוב: בלינצ'ס
אוכל שנוא: שוקולד
מקצוע אהוב:אף אחד
מקצוע שנוא: כולם כאילו(דהההההה
)
מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: מזרחי כבד
השמש זורחת על התחת או על הקרחת? התחת