שאלון

שאלון../images/Emo77.gif

משעמם לי אשש! וצריך להחיות פה ים! אז יאלה שאלון! 1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה? 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ? 9. מה אתה לובשת? 10. על מה חלמת בלילה שעבר? 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? 14. מה הסרט האחרון שראית? 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? 19.אתה אוהב לרקוד? 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? ::10 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9 .10. ::9. חברים קרובים מספיק:: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. ::8 דברים שאני מצפה להם בכיליון עיניים:: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. ::7 דברים שאני לובשת כל יום:: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ::6 זכרונות אקראיים:: 1. 2. 3. 4. 5. 6. ::5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם:: 1. 2. 3. 4. 5. ::4 צעצועי ילדות אהובים:: 1. 2. 3. 4. ::3 אנשים שאני מתגעגעת אליהם:: 1. 2. 3. ::2 מהשירים האהובים עליי:: 1. 2.

עונה ../images/Emo77.gif

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? באדולינה עמ' 18 שורה 4 : שאלות שהפסקתי לשאול אנשים בהודו. 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? בקיר 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? מכושפת 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 00:05 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה?00:06 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? היי מייק מושון של כהן@מושון 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? לפני שעתיים 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ? הSMS משי 9. מה אתה לובשת? ג'ינס וחולצת חופש של 2007 10. על מה חלמת בלילה שעבר? לא זוכרת P: 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? לפני 10 דקות ככה 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? לפני 8 שעות בערך P: 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? 14. מה הסרט האחרון שראית? מכושפת 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? לאדעת 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. יש לי אובססיה למשקפי שמש ודיסקים 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? זיהום סביבתי 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? אה-הא 19.אתה אוהב לרקוד? חלקית 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? בואו לא ניכנס לזה 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? מיליסנט/מילי 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? יהונתן סטיבן ::10 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:: 1.פלאפון 2.לבלו 3.מרשת שיניים 4.מברשת שיער 5. מקלדת 6.עכבר מחשב 7. בקבוק מים 8. נייר טואלט 9 עט .10. יומן ::9. חברים קרובים מספיק:: [אני אנסה קודם אנשים מהפורום] 1. גאיה 2. קרן 3. מיכלי [הייתה בעבר בפורום] 4.דרי 5.אופקה 6. טליק[הייתה פה בעבר] 7. ליב [כנ"ל] 8.מיכל[לא מהפורום] 9. שי[לא מהפורום] ::8 דברים שאני מצפה להם בכיליון עיניים:: 1. עבודה עברית בפארק 2. לסוע לבקר את איילי בבסיס 3. תל אביב עם מיכל 4. הופעה של המורה שלי למתמטיקה 5. לסיים כבר עם המתכונות 6. לסיים עם הבגרויות 7. קורס מדמי"ם 8. שבועיים בית ריק בחופש הגדול ::7 דברים שאני לובשת כל יום:: 1.מכנסים 2.חולצה 3.תחתונים 4.חזיה 5.שעון 6. צמיד מהמסעחוף 7. צעיף ::6 זכרונות אקראיים:: 1.הסרט הראשון שראיתי בקולנוע [אלעדין בגיל 6] 2. הדיסק הראשון שקניתי [ביטלס- 1 בגיל 8] 3.מסעחוף 4.לילה בפרה עם איילי, מיטל וגיא 5. לילה לבן בתל אביב 6.הקורס באוניברסיטה ::5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם:: 1. פורס גאמפ 2. מופע האימים של רוקי 3. הנסיכה הקסומה 4. החיים יפים 5. חומות של תקווה ::4 צעצועי ילדות אהובים:: 1.הינשוף הכתום 2. קיפיפור[בובת קיפוד אפורה] 3. מותק[בובה שליוותה אותי כל החיים] 4. אלף ::3 אנשים שאני מתגעגעת אליהם:: 1. מעיני 2. נעמאמי 3. סו ::2 מהשירים האהובים עליי:: 1.JOLENE 2. YOUR SONG

יערולה13

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? בלב הסביבה המדברית ,תושבי האזור התפרנסו מדיג ומחקלאות 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? בשולחן שלי 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? רמזור 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 13:45 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה?13:41 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? כלום 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? מלפני שעה 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ?פורום סינרגיה 9. מה את לובשת? חולצה ביצפר ובוקסר[נו בוקסר של פיג'ימה] 10. על מה חלמת בלילה שעבר? עליו 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? אתמול בטיול 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהו? אף פעם
13. מה אתה חושב על השאלון הזה? נחמד בא לי עוד 14. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת משהו כמו פופסטאר רוקסטאר 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? בית וIPHONE 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. החיים שלי בזבל 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? את הצביעות 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? 19.אתה אוהב לרקוד? זה נחמד 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? מישהו שיודע מהחיים שלו 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? רייצ'ל 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? מייק ::10 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:: 1.פלאפון 2.מחשב 3.מייקאפ 4.מיטה 5.שמיכה 6.כרית 7.במבה 8.מראה 9.בפנים שלי .10.צמידים פרשתי באמצע עקב חוסר כוח ורעב
אני ישלים עוד מעט

oFka7

New member
עונה D:../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם?~נו אין לי ספר
2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? ~במסך XD 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? ~פרוייקט ביפ 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. ~15:00 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה?15:25
6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? ~פרוייקט ביפ 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? ~לפני שעה בערך 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ?~ועידה במסן חחח 9. מה אתה לובשת? ~חולצה ומכנס 10. על מה חלמת בלילה שעבר? ~לא יודעת XD 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? ~לפנייייי...לא יודעת, היום בטוח 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? ~Oם 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? ~קקה 14. מה הסרט האחרון שראית? ~לגעת ביהלום 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה?~כרטיס טיסה מסביב לעולם 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. ~אני אלרגית לארנבות
17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה?~הממ, מפסיקה את ההתעללות בחיות? 18. ראית משהו מוזר לאחרונה?~לא ידועת 19.אתה אוהב לרקוד? ~כע 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? ~טיפש עם עוצמה 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? ~ג'מילה D:::::::[עזבו בדיחה פרטית] 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? ~טל או שחר ::10 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:: 1.מסטיק 2.שיער 3.שלט 4.חתול 4.תיק 5.דף 6.שלט של המזגן חח 7.בנאדם 8.ספה 9- .1-0. ::9. חברים קרובים מספיק:: 1.עיתית 2.הדר 3.ליאור 4.טלי 5.ניקול 6.ליאור 7.רותם 8.אופל 9.שקד ויש עוד ~~~ ::8 דברים שאני מצפה להם בכיליון עיניים:: 1.כסף! XD 2.אירוע 3.נסיעה למקום רחוק 4.הופעה 5.נעליים חדשות:p 6.יומולדת 7.לפגוש מישהו חדש 8. ::7 דברים שאני לובשת כל יום:: 1.חולצה 2.גופיה 3.מכנסיים 4.שרשרת 5.צמידים 6.גרביים 7.נעליים ::6 זכרונות אקראיים:: 1.אין 2.לי 3.כוח 4.מצטערת 5.:p 6.תסתפקו בשאר ::5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם:: 1.סיפור סינדרלה 2.ילדות רעות 3.סטפ אפ1 4.סטפ אפ 2 5.מפתח הלב ::4 צעצועי ילדות אהובים:: 1.ברביות חחחחחחחח 2.הארנב שלי D: 3.סוס עץ כזה עם גלגלים 4. ::3 אנשים שאני מתגעגעת אליהם:: 1.מ' 2.סבתא[היא לא מתה חס וחלילה טפוטפוטפו] 3.- ::2 מהשירים האהובים עליי:: 1.אינך יכולה של אריק 2.שלווה של הלהקה

S p r i n g B

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? ביניין פיעל הוא אחד משלושת הבניינים הכבדים (פיעל, פועל והתפעל)שבהם יש דגש חזק תבניתי בע, הפועל. לשון. אבוי. 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? ארון 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? החיים זה לא הכל... הפרק עם יובל מנדלסון :] 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. וואלה אין לי מושגג 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה?15:27 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? כרגע: חייל של מאה שערים- שייגעצ 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? היום מהבוקר עד לפני שעה הייתי בבה'ס 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ? מיילים ופייסבוק 9. מה אתה לובשת? ג'ינס וטי שירט 10. על מה חלמת בלילה שעבר? ואוו זה היה באמת לילה הזוייי, מלא חלומות מוזרים 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? היום בבהיס בהפסקה. 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? נו באמת! 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? לא אהבתי את שאלה 12 D: 14. מה הסרט האחרון שראית? משהו במגמה... 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? בדיוק דיברתי על זה השבוע! אממ מספר אנשים ואומנים D: 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. אני רוקדת כבר 5 -6 שנים... 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? אין צביעות וקנאה 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? ברור. יש לי פייסבוק. 19.אתה אוהב לרקוד? מאוד 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? --- 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? ואוו צריך לחשוב על זה 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? בבוא היום... אבל טל זה שם יפה וגם דניאל לבןןן ::10 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:: 1. עכבר 2.מקלדת 3.איפוד 4.מברשת שיניים 5.מוצרי מזון 6.ספרים 7.עטים 8.משקפי שמש\ רגילות 9פלאפון .10.גומיות לשיניים ::9. חברים קרובים מספיק:: 1. ענבלי (פוצקה) 2.שני (פופי) 3.רונצ'קין 4.אלה 5.אורן 6.קושקוש -מור 7.בר 8.הדרי 9.שנוזקיןןן ::8 דברים שאני מצפה להם בכיליון עיניים:: 1. קוקה קולה וילאג' 2.חופשש 3.להיות אחרי הבגרויות של השנה 4.רוקצ של שנה הבאה D: 5.הדיסק החדש של יוסלס 6.הופעה בסוף שנה 7.השיעור מודרני של היום 8.שהמשלחת תחזור ::7 דברים שאני לובשת כל יום:: 1. חזיה 2.תחתון 3.גרבים 4.מכנס- בדרכ גינס 5.חולצה 6.ובדרכ גם: גרביון 7.בגד גוף ::6 זכרונות אקראיים:: 1. רוק עצמאות 2. כתיבת מכתב טיסה לפופי 3.שיעור קולנוע הקודם 4. הפסקות היום 5.בלט של יום חמישי 6.ארהב של שנה שעברה ::5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם:: 1.יש הרבההה 2. 3. 4. 5. ::4 צעצועי ילדות אהובים:: 1. מיקי מאוס גדול 2.איאה קטן 3.פו הדוב גדול 4. ובובה של אחד מהכלבים הדלמטיים ::3 אנשים שאני מתגעגעת אליהם:: 1.פופי 2.רונצ'קין 3.פוצקה ::2 מהשירים האהובים עליי:: 1. יש יותר מידייי 2.

Arctiic Monkeys

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? לאחר ביקור קצר עם אביו ואחיותיו בבית המשפחה בשורסברי (עיירה במחוז שרופשייר) 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? אוויר 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? קליף של גאנס אנ רוזס בMTV 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 4 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה? 4 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? כלב נובח 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? לפני שנייה חזרתי מסיור בניר גלים .. 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ? בפייסבוק שלי 9. מה אתה לובשת? חולצה של ג'ון לנון D: 10. על מה חלמת בלילה שעבר? לא יודעת -.- 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? היום מתישהוא 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? היום 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? סקסי אש 14. מה הסרט האחרון שראית? "השרשרת של פסיה" סרט על השואה שראינו בניר גלים.. 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? הרבה 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. אני כוסית על מהחלל 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? שיהיה שלום עולמי
18. ראית משהו מוזר לאחרונה? כן 19.אתה אוהב לרקוד? לא 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? אינלי שמץ 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? זרובבלה 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? יחזקאל ::10 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:: 1. שולחן 2. כסא 3. עיפרון 4. עט 5. דף 6.מחברת 7. מחשב 8.נעליים 9 בגדים .10. גרביים ::9. חברים קרובים מספיק:: 1. יש 2. הרבה 3. אני 4.אחסוך 5. בפירוט 6. השמות 7. שלהם 8. . 9. .. ::8 דברים שאני מצפה להם בכיליון עיניים:: 1. לפגוש את אחים שלי 2.שהמשלחת כבר תגיע לארץ 3.מחנה קיץ 4. תעודות 5. מבחנים שלא קיבלתי עוד מימיי הביניים 6.חופש גדול 7. שבעות !1111111111 8. ועוד... ::7 דברים שאני לובשת כל יום:: 1.מכנס 2.חולצה 3.גרב 4.עוד גרב 5.נעליים 6. כובע [?] 7. תחתונים D : ::6 זכרונות אקראיים:: 1. יש 2. יותר 3. מדי 4. .. 5. ... 6. ..... ::5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם:: 1. טיטאניק 2. אמריקן פאי 3. סיפור אהבה בלתי נשכח 4. בוראט !11111
5. משפחת סימפסון ::4 צעצועי ילדות אהובים:: 1. בובה 2. ועוד בובה 3. ועוד בובה 4. ועוד בובה ::3 אנשים שאני מתגעגעת אליהם:: 1. אח 2.ועוד אח 3. חברי ילדות שלי ::2 מהשירים האהובים עליי:: 1. שירים של OASIS 2. שירים של NIRVANA ועוד.. אני לא יכולה לפרט איזה בדיוק כי יש יותר מדי ><

ליעתע

New member
לא עונה ../images/Emo13.gif

סתם. . תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם? הייתה בכך גם מטרה לשלבם בתוך העם הרוסי בדרך טובה יותר, וגם לתת להם פרנסה קבועה 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון? חלון 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? כדורגל? סתומרת.. רק עברתי שם
4. בלי להסתכל, נחש מה השעה. 22:25. 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה?טעיתי.. 28 חח 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע? כדורגל, ואמא שמה מדיח 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית? היום בצהריים 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ?באינטרנט? על ישראבלוג 9. מה אתה לובשת? מכנס שחור, חולצת בצפר כחולה, ומתחתיה גופיה ורודה-אדומה כזאת 10. על מה חלמת בלילה שעבר? ש.. פגשתי את הרכזת שכבה שלי [
] בקניון! 11. מתי פעם אחרונה שצחקת? מקודם.. אבא היה מצחיק 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי? מזמןO:. אבל עם מישהו היום חחח 13. מה אתה חושב על השאלון הזה? אחלה בחלה.. הפסקה מסוציו 14. מה הסרט האחרון שראית? בעע לא זוכרת. מי בא איתי לסקס אנד דה סיטי?? 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה? בגדיםםםם 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי. הקיר שלי ורוד עם נצנצים.. אבל אתם בטח כבר יודעים 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה? את התלות של אנשים בטלוויזיה 18. ראית משהו מוזר לאחרונה? לא O: 19.אתה אוהב לרקוד? כן בטח.. אני עקומה רצח 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו? יודע יודע 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה? קיסוסית 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו? יהודייע ::10 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:: |אעעעעע סוטים| 1. שיער 2.מברשת שיניים 3.טישו 4.תיק תנועתי! 5.בעצמי [סוטה!]בעצם אני לא דבר.. 6.ארון 7.הדלת של הכיתה 8.מיטה 9 הדלת של החדר .10.מקלדת! ::9. חברים קרובים מספיק:: 1. עודדי 2.עודדי בן ארצי 3.מיכלוש 4.דרי
5.אמיליו 6.ג'ניה 7.יעל 8.ורד 9.מורין ::8 דברים שאני מצפה להם בכיליון עיניים:: 1. סמינר הגשמה 2.צבא 3.לסיים את הבגרויות השנה! 4. לסיים את הבגרויות לנצח! 5. לקבל משכורת 6. שנת שירות 7. לנסוע לאיזו חופשה 8. לאכול! [רק מחר..] ::7 דברים שאני לובשת כל יום:: 1. תחתונים 2. מכנסיים 3.חצאית 4. חולצה\גופיה 5.פיג'מה 6.הצמידים שלי 7.השרשראות שלי ::6 זכרונות אקראיים:: 1. צילום בכיתה א' :) 2.בת מצווה 3.בפעם הראשונה שאני ועודדי התנשקנו3> 4.יום כלשהו בכיתה ט' 5.כשאמרו לי איזה כיתה אני בתיכון הקודם 6.היום הראשון של התיכון החדש! ::5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם:: 1. כלום 2.כלום 3.כלום 4.כלום 5. כלום ::4 צעצועי ילדות אהובים:: 1. ברביות שבורות! 2.מכוניות קטנות כאלה 3.משחק כזה של מגדלים שצריך להוציא אבנים 4.מונופולללללל ::3 אנשים שאני מתגעגעת אליהם:: 1.עודדי 2.דרי 3.מיכלי ::2 מהשירים האהובים עליי:: 1.סוד הדברים הפשוטים של חמי רודנר 2.שחקי שחקי. מה זה שיר יפה! \ זהו?? בעע. עכשיו צריך לחזור ללמוד! :(

Maddie

New member
OOOOKKK../images/Emo185.gif

1. תפוס את הספר הכי קרוב אליך, לך לעמוד 18, שורה ארבע, תכתוב מה שכתוב שם?
אפילו עוד לא התנשקתי עם בת. עסיסי
אשה בורחת מבשורה\דויד גרוסמן 2. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול. במה אתה נוגע ראשון?
בחלון 3. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה?
כוכב נולד 4. בלי להסתכל, נחש מה השעה.
אממממ רבע ל-11 5. עכשיו תסתכל על השעון,מה השעה?
חמישה ל-11 6. לא כולל המחשב, מה אתה שומע?
מה? 7. מתי פעם אחרונה היית מחוץ לבית?
ב-7 8. על מה הסתכלת לפני הפורום הזה ?
מי מחובר באייסי 9. מה אתה לובשת?
גופייה חומה ושורטס 10. על מה חלמת בלילה שעבר?
מי פאקינג זוכר? 11. מתי פעם אחרונה שצחקת?
היום לפני כמה זמן 12. מתי פעם אחרונה שהתנשקת עם מישהי?
13. מה אתה חושב על השאלון הזה?
חופר ביותר 14. מה הסרט האחרון שראית?
תחטפי את ליבי
עם אלונה טל XD 15. אם היית נהפך למולטי מיליונר בן-לילה, מה היית קונה?
הרבה הרבה הרבה דיסקים 16. ספר לי משהו על עצמך שלא ידעתי.
אני מכורה למרשמלו על האש 17. אם היית יכול לשנות את העולם בלי קשר למצפון או פוליטיקה, מה היית משנה?
לא יודעת הכל קשור לפוליטיקה 18. ראית משהו מוזר לאחרונה?
לא 19.אתה אוהב לרקוד?
מאוד 20. ג'ורג' בוש - טיפש עם עוצמה או מישהו שיודע מהחיים שלו?
אידיוט 21. אם ילדך הראשון יהיה בת, איך תקרא לה?
אין לי שמץ 22. אם ילדך הראשון יהיה בן, איך תקרא לו?
אין לי שמץ ::10 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:: 1.מסרק 2.מברשת שיניים 3.מחשב
4.שלט 5.פלאפון 6.הכרית הנעימה שלי 7.עפרון
8.הספר שלי 9המעקה המפגר הזה בירידה לשכבות ט' .10.השיער שלי D: ::9. חברים קרובים מספיק:: 1.סיגל 2.יאיר 3.טליה 4.מיכל 5.ליאל 6.קורל 7.אופיר 8.ויקי 9.איתמר ::8 דברים שאני מצפה להם בכיליון עיניים:: 1.הדיסק החדש של מק 2.לקנות את הדיסק של ביט 3.לרזות D: 4יומולדת. 5.אילת 6.תוצאות המבחן במתמטיקה 7.יום שבת! 8.לצבוע ת'שיער ::7 דברים שאני לובשת כל יום:: 1.קוקייה נחשב? 2.מכנס טרנינג כשאני חוזרת הביתה 3.ג'ינס 4.חולצת בצפר [לא אותה אחת כן?] 5.גרביים 6.תחתונים! 7.חזייה D: ::6 זכרונות אקראיים:: 1.שדחפו אותי על מזגן XD 2.שרבתי מכות עם מישהי בכיתה ג' 3.מה שהיה בחוג היום
4.טיול שנתי השנה 5.טיול שנתי כיתה ז' 6.שפתחתי את הסנטר אצל סבתם שלי בגיל 5 ::5 סרטים שהייתי יכולה לצפות שוב פעם ושוב פעם:: 1.תחטפי את ליבי 2.חופשיות על הבר 3.גריז 4. ג'ונו 5.JML ::4 צעצועי ילדות אהובים:: 1.בובת שוש! 2.הפוליפוקט
3.ברביות
גם אני שיחקתי בכאלה 4.והדובי המכוער הזה שאלוהים יודע איפה הוא ::3 אנשים שאני מתגעגעת אליהם:: 1.בתדודה שלי מארה"ב 2.אחותי 3.זהו ::2 מהשירים האהובים עליי:: 1. 2. זה כל הזמן מתחלף

למעלה