שאלון!|

שאלון!|../images/Emo77.gif

שם: גיל: גובה: תאריך לידה: מזל: כותב\\ת ביד: צבע שיער: צבע עיניים: : צבעים אהובים: אוספים: מטלות בבית: חדר- נקי או מבולגן: כיתה: החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: מקצוע חזק: ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\\ה שיעורים: צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה: ספר אהוב: פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: טעם מסטיק אהוב: מאכל אהוב: ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף:: מקום בו תרצה לבקר: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: מה השעה עכשיו? מה השיר האהוב עלייך? כמה אחים/אחיות יש לך? בני כמה הם? אוהב/ת מזון מהיר? יש חבר/ה? את/ה מאוהב/ת כרגע? יש לך בלוג? איך קוראים לך? בן/בת כמה את/ה? התנשקת כבר? מה הצבע האהוב עלייך? אוהד/ת קבוצת כדורגל? אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? האם כבר היית בחו"ל? למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? איפה את/ה גר/ה? האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? יוצאים בערבי שישי ? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מדברים הכי הרבה בטלפון ? מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? אתם באמת סומכים עליו ? כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שנישק אותך? ששלח לך אס אם אס? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? ישנת על יד מישהו? נסעת על אופניים? ראית מופע? ענית על שאלון? קראת ספר לימוד להנאתך? שמעת את ההצבעה באו"ם? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ניגנת בפסנתר? שברת כד? פיהקת? נפל לך משהו על הראש? הלכת לבית הספר? הכנסת את ראשך לאקווריום? רכבת על סוס? רכבת על בן-אדם? ליטפת חתול? דיברת עם תוכי? נשכו אותך? הסתפרת? כתבת מכתב? דיברת עם מישהו מחו"ל? ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? יום כיפור או תשעה באב? חולצה רגילה או כפתורים? ג'ינס כהה או בהיר? מכנס עם כיסים או בלי? פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? לאכול או לשתות? קולה או פפסי? שחומים או בהירים? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או עשר? סלקום או אורנג'? חשמל או נירות? חום או קור? דיסק קנוי או צרוב? סרטים עם או בלי תרגום? תוכנית בחי או מוקלטת? שמש בעיניים או משקפי שמש? דיסני או אנימה? צילום או בישול? מסטיק בזוקה או אורביט? שמיכה עבה או דקה? כרית אחת או שניים? בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פלוצים או גרעפסים? תפוח או אגס? מזרחי כבד או ים תיכוני? מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי או יובל בנאי? כדורים או זריקות? אצל ההורים או בית שכור? לבשל או לנקות? אוראלי או אנאלי? טלפון או פלאפון? נייד משוכלל או פשוט? עם מצלמה או בלי? עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? וידיאו או דיוידי? משקפיים או עדשות? מודפס או כתב יד? מודם או כבלים? מסך רגיל או דק? חתולים או כלבים? נחש או איגואנה? עט או עיפרון? מקלחת- עם ספוג או בלי? סבון בריח שוקולד כן או לא? שוקולד מריר או חלב? שוקולד חום או לבן? טובלרון או M & M ? שוגי עם סוכר או בלי? ילד ראשון או ילדה ראשונה? מהר או לאט? הרבה או מעט? בריאות או כסף? הצלחה או כנות? כלב או כלבה? צהוב או כחול? קנון או סוני? דובי או כרית רכה? פיה או חמסה? עוגה או עוגיה? ספר או סרט? ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? בגלמה או סיטאר? עוד או צ'לו? ביסלי גריל או רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שוקו קרלו או שוק? מרשמלו לבן או ורוד? ישן או חדש? סטיק או ג'ל? שלישי או רביעי? סרט ישראלי..? סרט לא ישראלי? מוסיקאי מוערך בארץ.. לא בארץ.. להקה בארץ לא בארץ מגף או נעל? סנדל או יחף? צבעוני או שחור לבן? גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטיישן 1 או שתיים? דמקה או שש בש? סנוקר או באולינג? פלורסנט או מנורה? טיפש או יפה? הגודל קובע כן או לא? פוסטר מבד או מפלקט? מחברת שורות או חשבון? סנדוויץ או כריך? היריון או תינוק שנולד? קשת או טל? ריבת חלב או וניל? קרציה או פשפש? איטליה או ברזיל? שרוט או נורמלי? תקליט או דיסק? שקל או לירה? זבוב או יתוש? אריאל שרון או שמעון פרס? אנשים טובים או כסף טוב? הפנינג או טוייס אר אס? הרפס או אקנה? אף גדול או קטן? סקס או משחק מקדים? טרנינג או שמיכת פליז? עט עם חוד דק או עבה? בנים או בנות? קלסר או מחברת? סטוץ או קשר מיני קבוע? בתול- כן או לא? חלק מושך בגוף של בן המין השני.. טרמפים או תחבורה? לישון בעירום או עם לבנים? להרים את הקרש של השירותים או לא? להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לנעול את הדלת פעם או פעמיים? להשתין במקלחת כן או לא? פנטזיות כן או לא? סטייה מינית כן או לא? קיר חשוף או עם תמונות? דשא כן או לא? חיית מחמד? מוריד שערות? מחשוף או חולצה רגילה? צמוד או רגיל? מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה? לבנות ציפורניים או טבעי? לצבוע או טבעי? אף גדול או קטן? תל אביב או רמת גן? כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? סאטן או כותנה? מגע רופף או מורגש? עיסוי פנים או עורף וכתפיים? קשירת ידיים או עיניים? חצאית או שמלה? סרטן או התקף לב? חכמה או יפה?

עונה../images/Emo77.gif

שם: עדי גיל: 16 גובה 158: תאריך לידה: 25.10.1991 מזל: עקרב כותב\\ת ביד: ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: :חום צבעים אהובים: אדום, כחול אוספים: משקפי שמש מטלות בבית: - חדר- נקי או מבולגן: מבולגן כיתה: י' החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: ההפסקות חירפון שלי ושל מיכל מקצוע חזק: כימיה! ז´אנר ספרים מועדף: הכל מכינ\\ה שיעורים: לפעמים צורת לבוש מועדפת: מה שיוצא אני מרוצה אביזר אהוב: משקפשים! שמפו:האד אנד שולדרס חנות אהובה: עץ המשקפים [כן יש לי משהו עם משקפיים P:] סגנון שיער אהוב: ארוך וחלק נעל אהובה: שורש ספר אהוב: יש הרבה, רודף העפיפונים, ארמון הירח, חוות החיות, ועוד פעילויות אהובות: מחשב, לבלות עם חברות ועוד P: משחק קלפים אהוב: ספיד ספורט אהוב: טניס סדרת טלוויזיה אהובה: אחת שיודעת שיר אהוב: חחחחח יש יותר מידי תשמח לפגוש את: מי שישמח לפגוש אותי סרט אהוב: מונטי פייטון סרט דיסני אהוב: עליסה בארץ הפלאות טעם גלידה אהוב: אני לא אוהבת גלידה טעם מסטיק אהוב: לא אוהב מסטיקים מאכל אהוב: שוקולד ירק אהוב: עגבניה קינוח אהוב: שוקולד מאכל יפני אהוב:- פאסט פוד מועדף:פיצה מקום בו תרצה לבקר: ואאיייי יש הרבה!! תקוות וחלומות: ללמוד כימיה באוקספורד [כן אני חננה וגאה!] שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: ספרים מה השעה עכשיו?19:54 מה השיר האהוב עלייך? - כמה אחים/אחיות יש לך? 3 בני כמה הם? 27, 29, 33 אוהב/ת מזון מהיר? לא יש חבר/ה? כן את/ה מאוהב/ת כרגע? כן יש לך בלוג?כן איך קוראים לך? עדי בן/בת כמה את/ה? 16 התנשקת כבר?כן מה הצבע האהוב עלייך? אדום אוהד/ת קבוצת כדורגל?לא אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? ברור האם כבר היית בחו"ל? אה-הא למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? אמא בחיצוניות אבא באופי את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? כן. SAY WHERE של EATLIZ מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? 24 מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? לא יודעת איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? מיכל איפה את/ה גר/ה? בקיבוץ בית העמק האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - מיכל שונאים - אני נגד שנאה מעריכים - המורה שלי לכימיה מעריצים - תומר אוהבים להיות איתו - מיכל משתעממים ממנו - המורה שלי לביולוגיה צוחקים עליו - מיכל צוחקים איתו - מיכל עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? מיכל יוצאים בערבי שישי ? איילי לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? לבד מדברים הכי הרבה בטלפון ?איילי מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? שידו/מיכל מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? מיכל אתם באמת סומכים עליו ? אה-הא כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כל יום P: מה אתם עושים שאתם נפגשים ? חח אנחנו נפגשות בבצפר P: איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? תלוי עם מי ומתי.. לרוב תל אביב עם מיכל P: מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחינית שלי שצחקת עליו? אבא שהלכת איתו לקניות? אחיינית שלי ששבר את הלב שלך? - שנישק אותך? איילי ששלח לך אס אם אס? איילי שאיכזב אותך? סער שגרם לך לבכות? איילי [אבל מאושר] ששימח אותך? איילי שראית איתו סרט? איילי שדיברת איתו בטלפון? איילי שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה שאחותי קנתה לי באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביד P: איזה ספר אתה קורא? באודלינה מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אושר, עצב, כעס, תסכול, מהורהר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אה -הא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?אה-הא מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? :-S ישנת על יד מישהו? אתמול נסעת על אופניים? פשש לא זוכרת P: ראית מופע? לפני שבוע ענית על שאלון? לפני שבוע קראת ספר לימוד להנאתך? בחים לא שמעת את ההצבעה באו"ם? כנ"ל התגייסת למלחמה בעד עיקרון? שו? ניגנת בפסנתר? - שברת כד?- פיהקת? לפני דקה נפל לך משהו על הראש? לפני 10 דקות הלכת לבית הספר? היום הכנסת את ראשך לאקווריום?- רכבת על סוס? ואיי ממש מזמן רכבת על בן-אדם? חחחח P: ליטפת חתול? אתמול דיברת עם תוכי? חחח בחיים לא נשכו אותך? אתמול הסתפרת? לפני שנה וחצי כתבת מכתב? לפני 3ימים דיברת עם מישהו מחו"ל? לפני חצי שעה ראית גמל? לפני כמה שנים טובות ראית פרת משה רבינו? לפני כמה שעות ראית צבי הנינג'ה? לפני כמה חודשים חבשת כובע? לפני יומיים דרכת על נמלה? היום בבוקר מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? גפרורים יום כיפור או תשעה באב? - חולצה רגילה או כפתורים? רגילה ג'ינס כהה או בהיר? בהיר מכנס עם כיסים או בלי? עם פלטפוס או דומינו? פלטפוס!!
להיות עשיר או להיות מאושר? מאושר לאכול או לשתות? לשתות קולה או פפסי? קולה שחומים או בהירים? תלוי מי עיר או כפר? כפר! תיאטרון או קולנוע? קולנוע הרבה פרסומות או מעט? מעט ערוץ 2 או עשר?אף אחד סלקום או אורנג'? סלקום חשמל או נירות? חשמל חום או קור? קור דיסק קנוי או צרוב? קנוי! סרטים עם או בלי תרגום? בלי!!!!! תוכנית בחי או מוקלטת? מה שבא להם P: שמש בעיניים או משקפי שמש? משקפי שמש!!!
דיסני או אנימה? דיסני צילום או בישול? צילום מסטיק בזוקה או אורביט? איכס מסטיק שמיכה עבה או דקה? עבה כרית אחת או שניים? שניים בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פתוח פלוצים או גרעפסים? לא זה ולא זה תפוח או אגס? תפוח!
מזרחי כבד או ים תיכוני? ים תיכוני P: מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? מירי אביתר בנאי או מאיר בנאי? בעייתי! אהוד בנאי או יובל בנאי?אהוד! כדורים או זריקות? כדורים אצל ההורים או בית שכור? תלוי באיזה גיל לבשל או לנקות? לבשל אוראלי או אנאלי? טלפון או פלאפון? פלאפון נייד משוכלל או פשוט? משוכלל עם מצלמה או בלי? עם! עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? קלינטון וידיאו או דיוידי? דיוידי משקפיים או עדשות? משקפיים מודפס או כתב יד? כתב יד מודם או כבלים? כבלים מסך רגיל או דק? דק חתולים או כלבים? כלבים נחש או איגואנה? איגואנה עט או עיפרון? עט מקלחת- עם ספוג או בלי? בלי סבון בריח שוקולד כן או לא? לא שוקולד מריר או חלב? חלב שוקולד חום או לבן? חום טובלרון או M & M ? M&M שוגי עם סוכר או בלי? עם ילד ראשון או ילדה ראשונה? ילדה מהר או לאט? מהר הרבה או מעט? הרבה בריאות או כסף? בריאות הצלחה או כנות? כנות כלב או כלבה? כלב צהוב או כחול? כחול קנון או סוני? קנון במצלמות דובי או כרית רכה? דובי פיה או חמסה? פיה עוגה או עוגיה? עוגיה ספר או סרט? ספר ביאליק או אתגר קרת? אתגר גיטרה או נבל? גיטרה בגלמה או סיטאר? עוד או צ'לו?צ'לו ביסלי גריל או רגיל? גריל נשיקות בכתפים או על השפתיים? על השפתיים שוקו קרלו או שוק? יוטבתה! מרשמלו לבן או ורוד? לבן ישן או חדש?חדש סטיק או ג'ל? סטיק שלישי או רביעי? רביעי סרט ישראלי..? הבועה
סרט לא ישראלי? ואיי הרבה מוסיקאי מוערך בארץ.. מאור כהן
לא בארץ.. מיק ג'אגר להקה בארץ פלד ואורטגה לא בארץ פלויד מגף או נעל? נעל סנדל או יחף? יחף צבעוני או שחור לבן? צבעוני גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטיישן 1 או שתיים? דמקה או שש בש?שח מט סנוקר או באולינג? סנוקר פלורסנט או מנורה? מנורה טיפש או יפה? יפה הגודל קובע כן או לא? כן פוסטר מבד או מפלקט? בד מחברת שורות או חשבון?חשבון סנדוויץ או כריך? סנדוויץ היריון או תינוק שנולד? הריון קשת או טל? ריבת חלב או וניל? וניל קרציה או פשפש? פשפש איטליה או ברזיל?איטליה שרוט או נורמלי? שרוט תקליט או דיסק? תקליט!

המשך../images/Emo77.gif

שקל או לירה? שקל זבוב או יתוש? זבוב אריאל שרון או שמעון פרס? פרס אנשים טובים או כסף טוב? אנשים הפנינג או טוייס אר אס? הפנינג הרפס או אקנה? אף גדול או קטן? קטן סקס או משחק מקדים? טרנינג או שמיכת פליז? טרנינג עט עם חוד דק או עבה?דק בנים או בנות? בנים קלסר או מחברת? מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע? קבוע בתול- כן או לא? חלק מושך בגוף של בן המין השני.. עיניים טרמפים או תחבורה? תחבורה לישון בעירום או עם לבנים? חולצה ובוקסר להרים את הקרש של השירותים או לא? להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לנעול את הדלת פעם או פעמיים?פעמיים להשתין במקלחת כן או לא? לא פנטזיות כן או לא? סטייה מינית כן או לא? קיר חשוף או עם תמונות?חשוף דשא כן או לא? כןכןכןכןכן חיית מחמד? צב מים מוריד שערות? כן מחשוף או חולצה רגילה? מחשוף צמוד או רגיל? רגיל מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה? לבנות ציפורניים או טבעי? טבעי לצבוע או טבעי? טבעי אף גדול או קטן? קטן תל אביב או רמת גן? תל אביב. רמת גן רק אצל טל בבית P: כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? כיסויי עיניים סאטן או כותנה? כותנה מגע רופף או מורגש? מורגש עיסוי פנים או עורף וכתפיים? עורף וכתפיים קשירת ידיים או עיניים? עיניים חצאית או שמלה? חצאית סרטן או התקף לב? לא זה ולא זה! חכמה או יפה? חכמה

אני עונה [:

שם:גילי גיל:14 גובה:1.67 תאריך לידה:20.6 מזל:תאומים כותב\\ת ביד:ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוקצהובחום צבעים אהובים: ירוק אדום אוספים: מטלות בבית: לסדר את החדר, חדר- נקי או מבולגן: מבולגן אבל לא מאוד כיתה: ח החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: ההפסקות מקצוע חזק: מתמטיקה ז´אנר ספרים מועדף: אני לא קוראת ספרים מכינ\\ה שיעורים: לפעמים צורת לבוש מועדפת: לא משהו ספציפי אביזר אהוב: טבעת שמפו:panten חנות אהובה:היינס סגנון שיער אהוב:מפוזר נעל אהובה:וואנס ספר אהוב:אין פעילויות אהובות: להיות במחשב משחק קלפים אהוב:יניב ספורט אהוב: קפיצה בחבל סדרת טלוויזיה אהובה: ארתור שיר אהוב: רק ידידים תשמח לפגוש את: לורל סרט אהוב: סרט דיסני אהוב:מלך האריות טעם גלידה אהוב:שוקולד טעם מסטיק אהוב:אפרסק מאכל אהוב:מנגו ירק אהוב: קינוח אהוב: גלידה מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף:ציפס מקום בו תרצה לבקר: לנסוע שוב לתאילנד תקוות וחלומות: להגיד ללורל בפנים שאני אוהבת אותו שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: מיטה בגד ים וגבר מה השעה עכשיו?20:18 מה השיר האהוב עלייך? רק ידידים כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות ואח אחד בני כמה הם?20,18,10 אוהב/ת מזון מהיר? מאוד יש חבר/ה? לא את/ה מאוהב/ת כרגע? כן יש לך בלוג?לא איך קוראים לך? גילי בן/בת כמה את/ה? 14 התנשקת כבר?עוד לא מה הצבע האהוב עלייך? ירוק ואדום אוהד/ת קבוצת כדורגל? לא אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?מאוד האם כבר היית בחו"ל? כן למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? באמצע את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה?לא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? הוט בידר ישראלי מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? עוד לא החלטתי איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? יעל איפה את/ה גר/ה? מושב כלשהו מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - את יעל והמשפחה שלי שונאים - ילדה מפגרת מעריכים - אבא שלי מעריצים - לורל אוהבים להיות איתו - כל החברים שלי משתעממים ממנו - המורות צוחקים עליו - ילדה אחת צוחקים איתו - יעל עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? יעלל יוצאים בערבי שישי?יעל לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? יעל מדברים הכי הרבה בטלפון ?יעל מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?יעל מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? יעל אתם באמת סומכים עליו ?מאוד כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כל יום מה אתם עושים שאתם נפגשים ? כל מה שאפשר לעשות איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?בבית מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ילדה מהמושב שצחקת עליו? ילדה מהכיתה שהלכת איתו לקניות? יעל ששבר את הלב שלך? עומר שנישק אותך?יעל (בלחי כן?) ששלח לך אס אם אס? יעל שאיכזב אותך? אכזבה שגרם לך לבכות? הכלבה שלי ששימח אותך? יעל שראית איתו סרט? יעל שדיברת איתו בטלפון? יעל שראית? יעל מה אתה לובש כרגע? חולמה ומכנסיים של ליכלוכים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אתםלא רוצים לדעת..XD איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מחורפנת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יעל האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? לא זוכרת ><" ישנת על יד מישהו? השבוע נסעת על אופניים? ביום שני ראית מופע?לא זוכרת ענית על שאלון? עכשיו קראת ספר לימוד להנאתך? לא קרה.. שמעת את ההצבעה באו"ם?... התגייסת למלחמה בעד עיקרון?............... ניגנת בפסנתר? לפני שנתיים שברת כד?לא נראה ששברתי איי פעם פיהקת?בצהריים נפל לך משהו על הראש? לא זוכרת הלכת לבית הספר?היום (לצערי) הכנסת את ראשך לאקווריום? ?? רכבת על סוס? ממזזזממןןן רכבת על בן-אדם?היום ליטפת חתול?היום דיברת עם תוכי? אתמול נשכו אותך? אני נשכתי מישהו היום הסתפרת? לפני שלושה חודשים כתבת מכתב? לפני חודש דיברת עם מישהו מחו"ל? לפני שבוע ראית גמל? לפני שנה בערך ראית פרת משה רבינו? מאיפה אני זוכרת? ראית צבי הנינג'ה?היום חח סתם לאא חבשת כובע? שלשום דרכת על נמלה? היום

וההמשך....

מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? מצת יום כיפור או תשעה באב? תשעה באב חולצה רגילה או כפתורים? רגילה ג'ינס כהה או בהיר? כהה מכנס עם כיסים או בלי?עם פלטפוס או דומינו? דומינו להיות עשיר או להיות מאושר? מאושר לאכול או לשתות? לאכול והרבה קולה או פפסי? קולה שחומים או בהירים? בהירים עיר או כפר? כפר תיאטרון או קולנוע? קולנוע הרבה פרסומות או מעט? ממעט ערוץ 2 או עשר?עשר סלקום או אורנג'? אורנג' חשמל או נירות? חשמל חום או קור? חום דיסק קנוי או צרוב? קנוי סרטים עם או בלי תרגום? עם תוכנית בחי או מוקלטת? בחי שמש בעיניים או משקפי שמש? משקפי שמש דיסני או אנימה?דיסני צילום או בישול? צילום מסטיק בזוקה או אורביט? בזוקה שמיכה עבה או דקה? עבה כרית אחת או שניים? שתיים בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים?פתוח פלוצים או גרעפסים?גרעפסים תפוח או אגס? אגס מזרחי כבד או ים תיכוני? ים תיכוני מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? מירי מסיקה אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי או יובל בנאי? כדורים או זריקות?כדורים אצל ההורים או בית שכור?בית שיכור לבשל או לנקות? לקנות אוראלי או אנאלי?אוראלי טלפון או פלאפון? פלאפון נייד משוכלל או פשוט? משוכלל עם מצלמה או בלי? עם עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? וידיאו או דיוידי?דיוידי משקפיים או עדשות? עדשות מודפס או כתב יד? מודפס מודם או כבלים?כבלים מסך רגיל או דק? דק חתולים או כלבים? כלבים נחש או איגואנה? איייכככססס עט או עיפרון? עט מקלחת- עם ספוג או בלי? עם סבון בריח שוקולד כן או לא? כן שוקולד מריר או חלב? חלב שוקולד חום או לבן? חום טובלרון או M & M ? בחירה קשה מאוווד שוגי עם סוכר או בלי? עם ילד ראשון או ילדה ראשונה? ילדה מהר או לאט? לאט הרבה או מעט? הרבה בריאות או כסף? בריאות הצלחה או כנות? כנות כלב או כלבה? כלבה צהוב או כחול? כחול קנון או סוני? דובי או כרית רכה? דובי פיה או חמסה? פיה עוגה או עוגיה? עוגיה ספר או סרט? סרט ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? גיטרה בגלמה או סיטאר? עוד או צ'לו? ביסלי גריל או רגיל? רגיל נשיקות בכתפים או על השפתיים? על השפתיים שוקו קרלו או שוק? שוק מרשמלו לבן או ורוד? ורוד ישן או חדש? חדש סטיק או ג'ל? ג'ל שלישי או רביעי? רביעי סרט ישראלי..? סרט לא ישראלי? מוסיקאי מוערך בארץ.. לא בארץ.. להקה בארץ לא בארץ מגף או נעל?נעל סנדל או יחף? יחף צבעוני או שחור לבן? צבעוני גם בוי או פלייסטיישן? פליסטיישן פלייסטיישן 1 או שתיים? שתיים דמקה או שש בש? שש בש סנוקר או באולינג? באולינג פלורסנט או מנורה?פלורסנט טיפש או יפה? יפה הגודל קובע כן או לא? לא פוסטר מבד או מפלקט? פלקט מחברת שורות או חשבון? שורות סנדוויץ או כריך? סדנוויץ היריון או תינוק שנולד? הריון קשת או טל? קשת ריבת חלב או וניל? וניל קרציה או פשפש? איטליה או ברזיל? איטליה שרוט או נורמלי?שרוט תקליט או דיסק? דיסק שקל או לירה? שקל זבוב או יתוש? שתייהם מעצבנים אבל זבובים לא עוקצים אז זבוב. אריאל שרון או שמעון פרס? אנשים טובים או כסף טוב? אנשים טובים הפנינג או טוייס אר אס? הרפס או אקנה? אף גדול או קטן?קטן סקס או משחק מקדים? סקססס טרנינג או שמיכת פליז? שמיכת פליז עט עם חוד דק או עבה?דק בנים או בנות? בנים קלסר או מחברת? מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע? סטוץ בתול- כן או לא? כן חלק מושך בגוף של בן המין השני.. הבטן טרמפים או תחבורה?תחבורה לישון בעירום או עם לבנים?בעירום להרים את הקרש של השירותים או לא? לא להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא?לא לנעול את הדלת פעם או פעמיים?פעמיים להשתין במקלחת כן או לא? לא פנטזיות כן או לא? כן סטייה מינית כן או לא? כן קיר חשוף או עם תמונות? עם תמונות דשא כן או לא?כן חיית מחמד? דג מוריד שערות?כן מחשוף או חולצה רגילה? מחשוף צמוד או רגיל? צמוד מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה?הנקה לבנות ציפורניים או טבעי? טיבעי לצבוע או טבעי? טיבעי אף גדול או קטן? קטן תל אביב או רמת גן? תל אביב כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? כיסוי עיניים סאטן או כותנה?כותנה מגע רופף או מורגש?מורגש עיסוי פנים או עורף וכתפיים? קשירת ידיים או עיניים? עיניים חצאית או שמלה? חצאית סרטן או התקף לב? לא זה ולא זה חכמה או יפה? יפה

Maayan Peleg

New member
פאק זה ארוך!!!!!!!!!!!!!

שם: מעיין פלג גיל: עוד חודש ושבוע בערך- 15. גובה: לא יודעת 160 או משהו נמוך אחר :/ תאריך לידה: 18.7 מזל: סרטן כותב\\ת ביד: ימין צבע שיער: חום ממש ככה צבע עיניים: : חום צבעים אהובים: אין לי צבע שנוא.. אוספים: אין מטלות בבית: נעע חדר- נקי או מבולגן: לרוב מבולגן.. כיתה: ט' החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: בחוץ בספסלים מקצוע חזק: שיעור חופשי ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\\ה שיעורים: תלוי צורת לבוש מועדפת: איך שאני לבושה P: אביזר אהוב: כאפיה וצעיפים דומים.. אבל בקיץ זה מעיק שמפו: קרליין חנות אהובה: ריבולבר, פול אנד בר, אמריקן אפרל סגנון שיער אהוב: חלק או ה"קוקו מנקה" שלי נעל אהובה: נעלי סקט ספר אהוב: נע פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספיד ורמי ספורט אהוב: איכס סדרת טלוויזיה אהובה: שנות ה70 ובטי המכוערת! שיר אהוב: יש איזה מליארד תשמח לפגוש את: להקת קיס! סרט אהוב: ווינז וורלד!!! סרט דיסני אהוב: סינדרלה ושילגיה
טעם גלידה אהוב: תות או שוקולד בראוניז של בן אנד ג'ריז טעם מסטיק אהוב: מנטה מאכל אהוב: דממֶה ירק אהוב: מלפפון קינוח אהוב: אמממ מאכל יפני אהוב: עוף בלימון!! פאסט פוד מועדף:: פיצה מקום בו תרצה לבקר: ללכת שוב לניו יורק! תקוות וחלומות: ללכת שוב לניו יורק! שאיפות לגבי מכוניות: נע תיקח לאי בודד: יאכטה מה השעה עכשיו? 20:59 מה השיר האהוב עלייך? כבר שאלתם ואמרתי שיש מליארד! כמה אחים/אחיות יש לך? אח אחד ואחות אחת בני כמה הם? האח ב22 והאחות בת 20 אוהב/ת מזון מהיר? לא ממש יש חבר/ה? לא את/ה מאוהב/ת כרגע? לא יש לך בלוג? לא איך קוראים לך? מעיין בן/בת כמה את/ה? נו מה אתם עושים צחוקים מה הצבע האהוב עלייך? נו מה הקטע של השאלות החוזרות אוהד/ת קבוצת כדורגל? לא אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לא האם כבר היית בחו"ל? כן למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? אבא את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? לא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? 3 מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? נשואה לאיזה אחד עשיר
איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? עדי איפה את/ה גר/ה? רעותתת =] האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - יש הרבה שונאים - רן וטל מעריכים - החברים שלי מעריצים - אוהבים להיות איתו - ענבי משתעממים ממנו - צוחקים עליו - יש הרבהה צוחקים איתו - כולם =] עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? מי שאתי בבצפר [?!] יוצאים בערבי שישי ? להגיד עכשיו את כולם? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? ענבל מדברים הכי הרבה בטלפון ? עדי מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? סהרון =] מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? יש כמה אתם באמת סומכים עליו ? ענבל כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? לא סופרת מה אתם עושים שאתם נפגשים ? מה אתם רוצים לשמוע שאנחנו עושים? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? בכל מקום מחוץ לרעות מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? רן שצחקת עליו? רן שהלכת איתו לקניות? דניאל ששבר את הלב שלך? נע שנישק אותך? ששלח לך אס אם אס? הפלאפון שלי מקולקל שאיכזב אותך? רועי שגרם לך לבכות? לא בכיתי איזה אלף שנה נריאלכם שאני זוכרת ששימח אותך? נועה שראית איתו סרט? דניאל, טל, עוד טל, עדי ואור שדיברת איתו בטלפון? ניב שראית? דנית מה אתה לובש כרגע? גופיה וסקיני באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק. הידיים על המקלדת איזה ספר אתה קורא? בדיוק סיימתי מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משועממת מספיק בשביל לעשות תשאלון האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

Maayan Peleg

New member
המשך

מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? פייי ישנת על יד מישהו? בשישי נסעת על אופניים? אין לי אופניים ראית מופע? לפני חודש בערך או פחות ענית על שאלון? חה קראת ספר לימוד להנאתך? בחיים לא שמעת את ההצבעה באו"ם? לפני איזה חודשיים שהיינו במוזיאון הפלמ"ח התגייסת למלחמה בעד עיקרון? כל יום ניגנת בפסנתר? מזמןןןןןןן שברת כד? כנ"ל פיהקת? מקודם נפל לך משהו על הראש? לא יודעת הלכת לבית הספר? היום הכנסת את ראשך לאקווריום? בחיים רכבת על סוס? די מזמן... רכבת על בן-אדם? -.- ליטפת חתול? מקודם את החתול שלי דיברת עם תוכי? במרץ.. ביומולדת של שחר נשכו אותך? מזמן ממשש הסתפרת? גם מזמן ממש אבל מחר אנ יהולכת כתבת מכתב? פיי דיברת עם מישהו מחו"ל? היום ראית גמל? אפעם O: ראית פרת משה רבינו? אתמול ראית צבי הנינג'ה? לא יודעת חבשת כובע? בטיול שנתי -_- דרכת על נמלה? בטח היום בלי לשים לב מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? מצית יום כיפור או תשעה באב? תשעה באב. אני לא צמה.. למרות שיום כיפור זה סטייל חולצה רגילה או כפתורים? רגילה ג'ינס כהה או בהיר? בהיר מכנס עם כיסים או בלי?עם פלטפוס או דומינו? פלטפוס להיות עשיר או להיות מאושר? להיות עשיר מאושר =] לאכול או לשתות? ביחד קולה או פפסי? קולה דההה שחומים או בהירים? אין לי דעה לגבי זה עיר או כפר? עיר תיאטרון או קולנוע? קולנוע הרבה פרסומות או מעט? מעט ערוץ 2 או עשר? תלוי סלקום או אורנג'? אורנג'!!!! למרות שיש לי סלקום... חשמל או נירות? חשמל חום או קור? קור דיסק קנוי או צרוב? קנוי סרטים עם או בלי תרגום? עם תוכנית בחי או מוקלטת? חי שמש בעיניים או משקפי שמש? משקפי שמש דיסני או אנימה? דיסני צילום או בישול? צילום מסטיק בזוקה או אורביט? אורביט שמיכה עבה או דקה? עבה- פוך! כרית אחת או שניים? שתיים בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? תלוי למה פלוצים או גרעפסים? גרפסים תפוח או אגס? תפוח מזרחי כבד או ים תיכוני? מזרחי מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? מירי מסיקה אביתר בנאי או מאיר בנאי? מי? אהוד בנאי או יובל בנאי? ? כדורים או זריקות? כדורים אצל ההורים או בית שכור? תלוי באיזה גיל לבשל או לנקות? לבשל טלפון או פלאפון? פלאפון נייד משוכלל או פשוט? משוכלל
עם מצלמה או בלי? עם עראפת או אבו מאזן? חליל קלינטון או בוש? בוש וידיאו או דיוידי? דיוידי משקפיים או עדשות? תלוי למי מודפס או כתב יד? מודפס מודם או כבלים? כבלים מסך רגיל או דק? דק חתולים או כלבים? גם וגם נחש או איגואנה? איגואנה עט או עיפרון? עט מקלחת- עם ספוג או בלי? עם סבון בריח שוקולד כן או לא? לא שוקולד מריר או חלב? חלב שוקולד חום או לבן?חום טובלרון או M & M ? M&M שוגי עם סוכר או בלי? עם ילד ראשון או ילדה ראשונה? מהר או לאט? מהר הרבה או מעט? הרבה בריאות או כסף? בריאות וכסף הצלחה או כנות? הצלחה בזכות הכנות- הופה! כלב או כלבה? כלבה צהוב או כחול? כחול קנון או סוני? סוני דובי או כרית רכה? כרית פיה או חמסה? פיה עוגה או עוגיה? עוגיה ספר או סרט? סרט ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? גיטרה בגלמה או סיטאר? אע? עוד או צ'לו? צ'לו ביסלי גריל או רגיל? נזה ביסלי רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שפתיים שוקו קרלו או שוק? יטבתה מרשמלו לבן או ורוד? ורוד ישן או חדש? חדש סטיק או ג'ל? סטיק שלישי או רביעי?רביעי סרט ישראלי..? - סרט לא ישראלי? ווינז וורלד, אולמוסט פיימוס מוסיקאי מוערך בארץ..- יוני בלוך או משו לא בארץ.. יש מליונים להקה בארץ: קו-X חח.. אנלא ממש בקטע של ישראלי לא בארץ כנ"ל- מליונים מגף או נעל? נעל סנדל או יחף? יחף צבעוני או שחור לבן? צבעוני גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטישן פלייסטיישן 1 או שתיים? שלוש דמקה או שש בש?דמקה סנוקר או באולינג? באולינג פלורסנט או מנורה? פלורסנט טיפש או יפה? יפה [?] הגודל קובע כן או לא? תגידו במה ואני יענה פוסטר מבד או מפלקט? פלקט מחברת שורות או חשבון? שורות סנדוויץ או כריך? סנדוייץ' היריון או תינוק שנולד? תינוק קשת או טל? טל? מזה? ריבת חלב או וניל? ריבת חלב קרציה או פשפש? כלום איטליה או ברזיל? איטליה שרוט או נורמלי? תלוי במה..... תקליט או דיסק? דיסק שקל או לירה? שקל. מה אני יעשה עם לירה?! זבוב או יתוש? זבוב אריאל שרון או שמעון פרס? אריאל שרון אנשים טובים או כסף טוב? אנשים טובים עם כסף טוב הפנינג או טוייס אר אס? טויז אר אס!! הרפס או אקנה? כלום אף גדול או קטן? קטן סקס או משחק מקדים? סקס טרנינג או שמיכת פליז?שמיכת פליז עט עם חוד דק או עבה? דק בנים או בנות? תגידו בשביל מה
קלסר או מחברת? מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע? קבוע בתול- כן או לא? לא חלק מושך בגוף של בן המין השני.. אצל כל אחד משו אחר טרמפים או תחבורה? במכבים רעות טרמפים, כל השאר- תחבורה לישון בעירום או עם לבנים? "לבנים" איזה כאפות חחח להרים את הקרש של השירותים או לא? כן להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? כן לנעול את הדלת פעם או פעמיים? פעמיים להשתין במקלחת כן או לא? לא פנטזיות כן או לא? כן סטייה מינית כן או לא? בכיף שלכם קיר חשוף או עם תמונות? במידה מסויימת דשא כן או לא? כן חיית מחמד? אם כן או לא? אז כן מוריד שערות? כן מחשוף או חולצה רגילה? תלוי לאן צמוד או רגיל? צמוד מטרנה או סימילאק? מה שיותר טוב לתינוק בקבוק או הנקה? כנ"ל לבנות ציפורניים או טבעי? טבעי לצבוע או טבעי? אני לא נגד צביעה אף גדול או קטן? שאלתם כבר! תל אביב או רמת גן? ת"א כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? כיסוי עיניים סאטן או כותנה? כותנה מגע רופף או מורגש? מורגש עיסוי פנים או עורף וכתפיים? עורף וכתפיים קשירת ידיים או עיניים? עניים חצאית או שמלה? חצאית סרטן או התקף לב? סרטן חכמה או יפה? יפה חכמה

SunnySimantov

New member
העניין הוא שאם אני אעביר תזמן כל פעם שישעמם..

... אני אבזבז זמן ללמוד לבחינה הבאה.

tal2452

New member
עונה../images/Emo66.gif

שם: טל גיל: 14 גובה: 1.54
אני נמוכה.. תאריך לידה: 12.6.94 היום D: מזל: תאומים כותב\\ת ביד: ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבעים אהובים: כחול אדום שחור אוספים: --- מטלות בבית: לפעמים כלים, או לתלות/לקפל כביסה חדר- נקי או מבולגן: מבולגן!!! מאוד :) כיתה: ח.. עוד מעט ט' החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: הכל חוץ מהלימודים מקצוע חזק: אנגלית, היסטוריה ז´אנר ספרים מועדף: אין לגמריי ז'אנר מועדף, מה שטוב. מכינ\\ה שיעורים: לא צורת לבוש מועדפת: לא יותר מדי מותגי, לא יותר מדי נראהכמופיג'מה אביזר אהוב: אה?! שמפו: הרבל אסנס חנות אהובה: חנות של מה? בגדים- פול אנד בר סגנון שיער אהוב: ??! נעל אהובה: ואנס
ספר אהוב: אין אחד ספיציפי, אבל האחרון שקראתי היה 'שומרת אחותי'. ספר מצויין. משחק קלפים אהוב: לא כ"כ טובה במשחקי קלפים ספורט אהוב: פינג פונג חח סדרת טלוויזיה אהובה: האנטומייה של גריי, מרפאה פרטית, איך פגשתי את אמא, פאמילי גאי ויש עוד:) שיר אהוב: וואוו יש יותר מידי תשמח לפגוש את: הרבה אנשים
סרט אהוב: לא יודעת סרט דיסני אהוב: כנ"ל טעם גלידה אהוב: וניל טעם מסטיק אהוב: מנטה מאכל אהוב: יש הרבה
ירק אהוב: --- קינוח אהוב: יש מלא=] חחח מאכל יפני אהוב: לא מכירה כ"כ... חוץ מסושי שזה איכס פאסט פוד מועדף: מקדונלדס מקום בו תרצה לבקר: העולם תקוות וחלומות: --- שאיפות לגבי מכוניות: חיפושית חח תיקח לאי בודד: מטוס, טייס ודלק מטוסים מה השעה עכשיו? 17:46 מה השיר האהוב עלייך? שאלתם כבר, לא? יש הרבה.. כמה אחים/אחיות יש לך? 2אחים ואחות בני כמה הם? אח בן 26, אחות בת 22, אח בן 18, ואני14 אוהב/ת מזון מהיר? לא יותר מדי. פעם בחודש-חודשיים או יותר יש חבר/ה? לא את/ה מאוהב/ת כרגע? לא יש לך בלוג? חח לא איך קוראים לך? טל בן/בת כמה את/ה? 14 התנשקת כבר? כן.. מה הצבע האהוב עלייך? אדום כחול שחור אוהד/ת קבוצת כדורגל? לא אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? עברתי את הגן.. האם כבר היית בחו"ל? יאפפ למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? כולם אומרים שאני דומה לאמא.. את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? metallica - sanitarium מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? --- מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? גדולה :) איפה את/ה גר/ה? חור בצפון.. |: מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - לא יודעת שונאים - אוו יש כמה! מעריכים - אלי ויזל, ניצולים אחרים, אנשים חולים, קשישים. מעריצים - כל מיני אלילים
אוהבים להיות איתו - לא יודעת משתעממים ממנו - ילדים חופרים מהבצפר צוחקים עליו - לא יודעת.. צוחקים איתו - נטע, שובל עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? כל הבצפר : / לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? אמ.. לא ממש עושה את זה מדברים הכי הרבה בטלפון ? נטע/שגיא מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? נטע שובל שגיא אמיר עדן+חברים שלה מהשיחות ועידה מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? נטע אתם באמת סומכים עליו ? כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? 5+- מה אתם עושים שאתם נפגשים ? דברים
חחח סתם איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? לא יודעת מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בעיקר מורים וכל מיני זונות למיניהם מהבצפר.. שצחקת עליו? יש מצב שעל עצמי.. לא בטוחה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אף אחד.. שנישק אותך? שגיא ששלח לך אס אם אס? איציק בדק את הטלפון שלו
שאיכזב אותך? לא יודעת שגרם לך לבכות? לא זוכרת מתי בכיתי בפעם האחרונה ששימח אותך? יום הולדת... הרבה אנשים שראית איתו סרט? עם עצמי :) שדיברת איתו בטלפון? חבר של אחותי שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? ג'ינס קצרים וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת?! איזה ספר אתה קורא? מישהו לרוץ איתו מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמישהו דפוק כתב השאלון הזה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לפני שניה.. חבר של אחותי האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? אממ.. לפני כמה שבועות נסעת על אופניים? וואי מזמן ראית מופע? לפני שבוע-שבועיים ענית על שאלון? עכשיו!!!! איזה צירוף מקרים!!! לא
קראת ספר לימוד להנאתך? לא נראה לי שמישהו יקרא ספר לימוד להנאתו שמעת את ההצבעה באו"ם? לפני 60 שנה התגייסת למלחמה בעד עיקרון? אהממ.. אני רק בת 14..! ניגנת בפסנתר? אורגנית נחשב? שברת כד? לא יודעת פיהקת? לפני כמה שעות נפל לך משהו על הראש? לא יודעת הלכת לבית הספר? היום בבוקר הכנסת את ראשך לאקווריום? חח מי עושה את זה?? לממן לכם פסיכיאטר או משהו? רכבת על סוס? לפני שנה רכבת על בן-אדם? חחחח ליטפת חתול? איככס!!! צריך להשמיד אותם!! שונאת חתולים דיברת עם תוכי? לפני איזה חצי שנה נשכו אותך? לא זוכרת הסתפרת? לפני חודש כתבת מכתב? לא יןדעת דיברת עם מישהו מחו"ל? אתמול.. ריבקה רייזל הופר ראית גמל? בחיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח :) אממ.. בטיול שנתי אז זה לפני כמה חודשים ראית פרת משה רבינו? לא יודעת ראית צבי הנינג'ה? כמה שנים חבשת כובע? בטיול שנתי... כמה חודשים דרכת על נמלה? כל יום

tal2452

New member
המשך..

מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? שניהם טובים יום כיפור או תשעה באב? לא משנה לי כל כך.. חולצה רגילה או כפתורים? רגילה ג'ינס כהה או בהיר? באמצע מכנס עם כיסים או בלי? כיסים בתחת זה טוב פלטפוס או דומינו? לא משנה להיות עשיר או להיות מאושר? מאושר עם + בבנק לאכול או לשתות? שניהם אבל תלוי מה קולה או פפסי? זה אותו חרא!! אין הבדל שחומים או בהירים? ממש לא משנה עיר או כפר? כפר אבל שיש בו קצת חנויות... לא חור כמו כאן שאין אפילו מכולת
תיאטרון או קולנוע? זה תלוי בהצגה/סרט. לא בתאטרון/קולנוע. הרבה פרסומות או מעט? מעט ערוץ 2 או עשר? 2 סלקום או אורנג'? סלקום חשמל או נירות? חשמל חום או קור? שוויץ דיסק קנוי או צרוב? צרוב סרטים עם או בלי תרגום? עם תוכנית בחי או מוקלטת? חי שמש בעיניים או משקפי שמש? שמש בעינייפ דיסני או אנימה? דיסני צילום או בישול? לא יודעת מסטיק בזוקה או אורביט? אורביט מונעת עששת חחח שמיכה עבה או דקה? דקה כרית אחת או שניים? אחת אבל גדולה בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פתוח :) פלוצים או גרעפסים? לא זה ולא זה.. תלמדו להיתאפק תפוח או אגס? תפוח מזרחי כבד או ים תיכוני? לא זה ולא זה מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? מירי מסיקה אביתר בנאי או מאיר בנאי?
שניהם טובים אהוד בנאי או יובל בנאי? אהוד.. אבל גם יובל טוב כדורים או זריקות? שניהם
אצל ההורים או בית שכור? בית שכור עוד 4 שנים לבשל או לנקות? לשבל אוראלי או אנאלי? אממ.. טלפון או פלאפון? פלאפון נייד משוכלל או פשוט? דור מינוס שליש שולטטתתת עם מצלמה או בלי? לא כל כך משנה עראפת או אבו מאזן? שניהם ערבים זונות... קלינטון או בוש? קלינטון וידיאו או דיוידי? וידיוי משקפיים או עדשות? לא עיוורת :) מודפס או כתב יד? לא יודעת מודם או כבלים? יש לי יס :) לזה התכוונתם?
מסך רגיל או דק? דק חתולים או כלבים? כלבים! נחש או איגואנה? איגואנה עט או עיפרון? עט מקלחת- עם ספוג או בלי? בלי סבון בריח שוקולד כן או לא? לא יודעת לא ניסיתי שוקולד מריר או חלב? מריר שוקולד חום או לבן? לבן טובלרון או M & M ? שניהם שוגי עם סוכר או בלי? לא אוכלת שוגי ילד ראשון או ילדה ראשונה? לא משנה מהר או לאט? מהר הרבה או מעט? הרבה בריאות או כסף? בריאות הצלחה או כנות? כנות (מה הקשר בין הצלחה לכנות?) כלב או כלבה? כלבה צהוב או כחול? כחול קנון או סוני? סוני. זה כל השוני. דובי או כרית רכה? כרית פיה או חמסה? לא זה ולא זה עוגה או עוגיה? שניהם ספר או סרט? לא יודעת ביאליק או אתגר קרת? לא יודעת גיטרה או נבל? גיטרה בגלמה או סיטאר? אה??!?!?! עוד או צ'לו? לכו תצ'וללו לכם! לא אוהבת עוד ביסלי גריל או רגיל? מה זה רגיל?
ביסלי פלאפל הכי טוב נשיקות בכתפים או על השפתיים? שפתיים שוקו קרלו או שוק? שוק מרשמלו לבן או ורוד? מרשמלו זה מגעיל ישן או חדש? אולדסקול סטיק או ג'ל? ספריי שלישי או רביעי? שלישי סרט ישראלי..? גבעת חלפון סרט לא ישראלי? לא יודעת מוסיקאי מוערך בארץ.. אממ.. בגלל שהרגע שמעתי אותו אז עברי לידר לא בארץ.. הטפילד :) להקה בארץ: הג'ירפות לא בארץ: יש מלא:) מגף או נעל? נעל סנדל או יחף? יחף צבעוני או שחור לבן? שחור לבן גם בוי או פלייסטיישן? חח גיים בוי זה אולדסקול וזה כיף (מריו
) אבל סוני זה גם טוב פלייסטיישן 1 או שתיים? 2 דמקה או שש בש? אממ.. אני לא כלכך יודעת שש-בש... סנוקר או באולינג? שניהם פלורסנט או מנורה? מנורה טיפש או יפה? בדרך כלל זה הולך ביחד חח. הגודל קובע כן או לא? לא תמיד פוסטר מבד או מפלקט? מה זה משנה? מחברת שורות או חשבון? לא משנה סנדוויץ או כריך? אותו דבר!!! היריון או תינוק שנולד? שנולד קשת או טל? טל חח ריבת חלב או וניל? וניל קרציה או פשפש? קרציה איטליה או ברזיל? איטליה
שרוט או נורמלי? שרוט תקליט או דיסק? דיסק שקל או לירה? אירו זבוב או יתוש? זבוב אריאל שרון או שמעון פרס? שרון. חלומות פז:) אנשים טובים או כסף טוב? אנשים הפנינג או טוייס אר אס? הפנינג הרפס או אקנה? אקנה אף גדול או קטן? לא משנה סקס או משחק מקדים? עוד לא.. טרנינג או שמיכת פליז? מה הקשר? עט עם חוד דק או עבה? דק בנים או בנות? בנים קלסר או מחברת? מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע? עוד לא.. בתול- כן או לא? כן חלק מושך בגוף של בן המין השני.. חוש הומור טרמפים או תחבורה? תחבורה לישון בעירום או עם לבנים? לבנים להרים את הקרש של השירותים או לא? חח לא להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? כן לנעול את הדלת פעם או פעמיים? 1 להשתין במקלחת כן או לא? לא פנטזיות כן או לא? כן סטייה מינית כן או לא? סטייה לאיזה כיוונים? קיר חשוף או עם תמונות? צבוע דשא כן או לא? כן חיית מחמד? כלבה, דגים, סוסה מוריד שערות? כן מחשוף או חולצה רגילה? לא יודעת צמוד או רגיל? רגיל מטרנה או סימילאק? חלב אם :) בקבוק או הנקה? מה זה פורום הורות? לבנות ציפורניים או טבעי? טבעי לצבוע או טבעי? טבעי אף גדול או קטן? שאלתם כבר! תל אביב או רמת גן? לא יודעת כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? אוזניים סאטן או כותנה? כותנה מגע רופף או מורגש? בקשר למה? עיסוי פנים או עורף וכתפיים? הכל קשירת ידיים או עיניים? עיניים חצאית או שמלה? לא זה ולא זה סרטן או התקף לב? סרטן חכמה או יפה? חכמה

יערולה13

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם:יערה גיל:עוד 14 ימים 14
גובה: 1.66 תאריך לידה:26.6 מזל: סרטן כותב\\ת ביד:ימין צבע שיער: שטני שנוטה קצת לבלונד
צבע עיניים: :ירוק צבעים אהובים: סגול, כחול, צהוב אוספים: מטלות בבית: מדיח להוריד את הכלבה חדר- נקי או מבולגן: מבולגן, אבל כשאני עצבנית, נקי. כיתה: ח' ובקרוב ט'!! החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: הדשא מקצוע חזק:מתמטיקה אנגלית פיזיקה תנ"ך ז´אנר ספרים מועדף: כל מיני מכינ\\ה שיעורים:לא ממש צורת לבוש מועדפת:לא זרוק מידי ולא יפה מידי אביזר אהוב:צעיף שמפו:דאב חנות אהובה:טווינטיפורסבן סגנון שיער אהוב: שו? נעל אהובה: ספר אהוב: השחר של גאיה פעילויות אהובות: מחשב? משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: מתח סדרת טלוויזיה אהובה: כל מה שמשדרים ביס סטארס שיר אהוב: יש הרבה תשמח לפגוש את: אמממ מישהו מפורסם סרט אהוב: סיפורי נרניה וטיטאניק סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: קינדר טעם מסטיק אהוב: הכל מאכל אהוב: לזניה וכל מה שקשור בו גבינה ירק אהוב: גמבה קינוח אהוב: עוגת גבינה מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף:: פיצה מקום בו תרצה לבקר: ארה"ב תקוות וחלומות: שיצא ממני משהו בעתיד שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד:סירה? מה השעה עכשיו?19:40 מה השיר האהוב עלייך?יש הרבה כמה אחים/אחיות יש לך?3 אחיות בני כמה הם? 14 עוד 14 ימים [תאומה] 19 ו22 אוהב/ת מזון מהיר?לא ממש יש חבר/ה?הלוואי את/ה מאוהב/ת כרגע?כן יש לך בלוג?כן איך קוראים לך?יערה בן/בת כמה את/ה?14 התנשקת כבר?כשזה יבוא זה יבוא מה הצבע האהוב עלייך?סגול, כחול וצהוב אוהד/ת קבוצת כדורגל?מכבי חיפה!@# אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?כן זה כזה כיף ומרענן [NOT] האם כבר היית בחו"ל?כן מלא פעמים למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא?אף אחד מהם, הם בלונדינים עם עיניים כחולות, ואני שטנית עם עיניים ירוקות
את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה?לא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה?יס סטארס מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה?לא יודעת איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?אין לי כזאת איפה את/ה גר/ה?ק. חיים האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - אביעד שונאים - ה'ניקיות מעריכים - אמא של חברה שלי מיכל מעריצים - אוהבים להיות איתו - נופר משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? חברות בביצפר יוצאים בערבי שישי ? כשבא לי לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?לבד מדברים הכי הרבה בטלפון ? אמא מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? עדי מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?אין לי אתם באמת סומכים עליו ? לא סומכת על אף אחד כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?נעמה שצחקת עליו?נעמה שהלכת איתו לקניות?אמא ששבר את הלב שלך? את שמו אסור להגיד שנישק אותך? ששלח לך אס אם אס?נעמה שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? דורון , אתמול בחזרה בכיתי מרוב פחד הוא הקפיץ אותי עם חתיכת צרחה ששימח אותך? כולם אתמול בחזרה שראית איתו סרט? בקרוב אני הולכת לסקס אנד ד'ה סיטי עם יובל שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? נעמה מה אתה לובש כרגע?חולצה ביצפר ובוקסר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? זה לפטופ^^" תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאוכזבת, מתגעגעת, מתוחה, עצובה, מה עם הכלב האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת?אף פעם ישנת על יד מישהו?בטיול נדחפתי ליד מישהו שהיה נורא חשוב לי "לישון" לידו
נסעת על אופניים?יום שלישי ראית מופע? היום ענית על שאלון?עכשיו? קראת ספר לימוד להנאתך?בארור רק אני שמעת את ההצבעה באו"ם?בחידון של השישים שנה לפני חודש התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ניגנת בפסנתר?בתחילת השנה בקן שברת כד? פיהקת? נפל לך משהו על הראש?בתחילת השנה נפלה עליי מראה הלכת לבית הספר?היום הכנסת את ראשך לאקווריום?אני רצה לעשות את זה רכבת על סוס?מלפני חודשיים רכבת על בן-אדם?אתמול רכבתי על אחותי, נו מה נראה לכם? >< ליטפת חתול? דיברת עם תוכי?מלפני חמש שנים עם התוכי שברח
נשכו אותך?אתמול הסתפרת?חודשיים כתבת מכתב?אתמול דיברת עם מישהו מחו"ל?אתמול ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה?

just gaya

New member
עונה!@

שם:גאיה גיל:12 גובה:1.61 תאריך לידה:12.9 מזל:בתולה כותב\\ת ביד:ימין צבע שיער:חום צבע עיניים:חום צבעים אהובים:אין במיוחד
אוספים:אין<: מטלות בבית:להוציא כלים מהמדיח
חדר- נקי או מבולגן:מבולגן
כיתה:ז' החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר:הפסקות ושיעורים חופשיים
מקצוע חזק:היסטוריה ז´אנר ספרים מועדף:מתח מכינ\\ה שיעורים:בדרך כלל צורת לבוש מועדפת:אין..כל פעם משהו אחר אביזר אהוב:תיקים שמפו:פנטן חנות אהובה:pPD פרפל פאפי דוג סגנון שיער אהוב:פארה פוסט
נעל אהובה:ממ כפכפים><" ספר אהוב:יש הרבה! פעילויות אהובות: נוער עובד
משחק קלפים אהוב:חתחתול
ספורט אהוב:פחחחחחח סדרת טלוויזיה אהובה:שנות ה-70...... שיר אהוב:אין אבל אני אוהבת את look whet you done של jet תשמח לפגוש את:רן דנקר
סרט אהוב:ממ אין אבל אני יכולה לראות סרטי לינדזי לוהן(ילדות וזה) מליון פעמיים סרט דיסני אהוב:עליסה בארץ הפלאות
טעם גלידה אהוב:וניל צרפתי
טעם מסטיק אהוב:מנטה עדין מאכל אהוב:סושי ואוכל איטלקי ירק אהוב:עגבניה קינוח אהוב:שיהיה עם קצפת
מאכל יפני אהוב:סושי
פאסט פוד מועדף:פיצה
מקום בו תרצה לבקר:LA תקוות וחלומות:
שאיפות לגבי מכוניות:איזה שאלות><" תיקח לאי בודד:איפוד פאלפון בגדים שישית מי עדן וכמה חברותXD מה השעה עכשיו?22:43 מה השיר האהוב עלייך?כבר היה תשאלה הזו
כמה אחים/אחיות יש לך?1 בני כמה הם?7 אוהב/ת מזון מהיר?לא ממש יש חבר/ה?לא
את/ה מאוהב/ת כרגע?לא ממש
יש לך בלוג?כה איך קוראים לך?גאיה בן/בת כמה את/ה?12 התנשקת כבר?כה מה הצבע האהוב עלייך?איןןןןןןןן אוהד/ת קבוצת כדורגל?גו צ'לסייייייי חח סתםסתם אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?לא האם כבר היית בחו"ל?כה למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא?אבא את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה?לא שומעת מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה?ביפ/ניקולדאון
מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה?משהו בתחום הבידור איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?אין לי ממש יש הרבה חברות טובות איפה את/ה גר/ה?גבעתייםםםם

just gaya

New member
המשך

האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -אבא+אמא שונאים -כמה בנות פרחות מהכיתה והאקס><" מעריכים -לאדעת מעריצים -אשטון קוצ'ר דרייק בל ועוד כמה חתיכים אוהבים להיות איתו -נטע<: ענבר לירי.. משתעממים ממנו - המורה למדעיים צוחקים עליו -המורה לערבית צוחקים איתו -אני צוחקת מהכל אז בדרך כלל מי שיושב לידי בכיתה עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?עם המחשב
יוצאים בערבי שישי ?לפעמיים לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?כה מדברים הכי הרבה בטלפון ?לירי מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?דנית ונטע
מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?אין אתם באמת סומכים עליו ?לא יודעת כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?פעמיים ככה מה אתם עושים שאתם נפגשים ?מדברות רואות טלביזיה איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?בחדר שלי מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?מורה בטח שצחקת עליו?האישה המכוערת ברחוב
שהלכת איתו לקניות?לירי ששבר את הלב שלך?אין שנישק אותך?בוולנטיין>< ששלח לך אס אם אס?נטע שאיכזב אותך?אני שגרם לך לבכות?זה היה בטח נורא מזמן ששימח אותך?נטעD: שראית איתו סרט?לפני איזה חודש את מה שקורה בווגאס עם כל החברות שלי שדיברת איתו בטלפון?לירי שראית?אמא שלי מה אתה לובש כרגע?בוקסר וחולצת קבוצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?יש אחת על העכבר והשניה על המקלדת איזה ספר אתה קורא?אל תגלה התחלתי מחדש מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:הכל סבבה קצר מוזר וזה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?דנית ונעה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת?ממ לפני איזה שנה
ישנת על יד מישהו?לא זוכרת נסעת על אופניים?אני לא יודעת לרכב על אופניים
ראית מופע?במוטו מיזויק ענית על שאלון?עכשיו
קראת ספר לימוד להנאתך?NEVER שמעת את ההצבעה באו"ם?בכ"ט בנובמבר התגייסת למלחמה בעד עיקרון?אהה?? ניגנת בפסנתר?היום שברת כד?מזמן פיהקת?היום נפל לך משהו על הראש?לא זוכרת הלכת לבית הספר?היום הכנסת את ראשך לאקווריום?אף פעם רכבת על סוס?בגיל ממש קטן! רכבת על בן-אדם?אה? ליטפת חתול?לא זוכרת דיברת עם תוכי?
נשכו אותך?בגיל 5 הסתפרת?תחילת שנה כתבת מכתב?תחילת שנה דיברת עם מישהו מחו"ל?לפני כמה חודשים ראית גמל?בתמונה ראיתי לפני חודש חודשיים ראית פרת משה רבינו?לאדעת ראית צבי הנינג'ה?בגיל 5 חבשת כובע?בטיול דרכת על נמלה?היום מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת?מצת יום כיפור או תשעה באב?תשעה באב חולצה רגילה או כפתורים?רגילה ג'ינס כהה או בהיר?כהה מכנס עם כיסים או בלי?כיסים פלטפוס או דומינו?דומינו להיות עשיר או להיות מאושר?עשיר לאכול או לשתות?לשתות קולה או פפסי?אף אחד שחומים או בהירים?בהירים><" עיר או כפר?עיר תיאטרון או קולנוע?קולנוע הרבה פרסומות או מעט?מעטטט!!!!!1 ערוץ 2 או עשר?שניהם לא משהו סלקום או אורנג'?סלקום חשמל או נירות?חשמל חום או קור?קור דיסק קנוי או צרוב?קנוי סרטים עם או בלי תרגום?עם תוכנית בחי או מוקלטת?בחי שמש בעיניים או משקפי שמש?משקפי שמש דיסני או אנימה?דיסני צילום או בישול?צילום מסטיק בזוקה או אורביט?אורביט שמיכה עבה או דקה?דקה כרית אחת או שניים?שניים בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים?ראש פתוח פלוצים או גרעפסים?פלוצים תפוח או אגס?אגס זה גס
מזרחי כבד או ים תיכוני?לא זה ולא זה מאיה בוסקילה או מירי מסיקה?כנ"ל אביתר בנאי או מאיר בנאי?לא אוהבת
אהוד בנאי או יובל בנאי?יובל בנאי כדורים או זריקות?זריקות אני לא יודעת לבלוע כדור אצל ההורים או בית שכור?בית שכור לבשל או לנקות?לבשל אוראלי או אנאלי?
טלפון או פלאפון?פאלפון נייד משוכלל או פשוט?משוכלל עם מצלמה או בלי?עם עראפת או אבו מאזן?NO ONE קלינטון או בוש?בוש! וידיאו או דיוידי?DVD משקפיים או עדשות?משקפיים מודפס או כתב יד?מודפס מודם או כבלים?כבלים מסך רגיל או דק?דק חתולים או כלבים?כלבים נחש או איגואנה?איגואנה עט או עיפרון?עט מקלחת- עם ספוג או בלי?בלי סבון בריח שוקולד כן או לא?לא שוקולד מריר או חלב?חלב שוקולד חום או לבן?חום טובלרון או M & M ?M&M שוגי עם סוכר או בלי?עם ילד ראשון או ילדה ראשונה?ילד מהר או לאט?מהר הרבה או מעט?הרבה בריאות או כסף?בריאות הצלחה או כנות?כנות כלב או כלבה?כלב צהוב או כחול?כחול קנון או סוני?סוני דובי או כרית רכה?כרית רכה פיה או חמסה?אף אחד מהם עוגה או עוגיה?עוגיה ספר או סרט?סרט ביאליק או אתגר קרת?ביאליק גיטרה או נבל?גיטרה בגלמה או סיטאר?מי? עוד או צ'לו?צ'לו ביסלי גריל או רגיל?רגיל נשיקות בכתפים או על השפתיים?שפתיים
שוקו קרלו או שוק?שוק מרשמלו לבן או ורוד?לבן! ישן או חדש?חדש סטיק או ג'ל?סטיק שלישי או רביעי?שלישי סרט ישראלי..?מישהו לרוץ איתו סרט לא ישראלי?לאדעת מוסיקאי מוערך בארץ..יוני בלוך:} לא בארץ..דרייק בל להקה בארץ שייגעצ ומוניקה סקס לא בארץ Panic At The Disco ופול אווט בוי.. מגף או נעל?נעל סנדל או יחף?יחף! צבעוני או שחור לבן?צבעוני גם בוי או פלייסטיישן?פליסטישן פלייסטיישן 1 או שתיים?2 דמקה או שש בש?דמקה סנוקר או באולינג?באולינג פלורסנט או מנורה?מנורה טיפש או יפה?יפה הגודל קובע כן או לא?כה פוסטר מבד או מפלקט?לא משנה לי מחברת שורות או חשבון?חשבון סנדוויץ או כריך?סנדוויץ' היריון או תינוק שנולד?תינוק שנולד קשת או טל?קשת ריבת חלב או וניל?וניל קרציה או פשפש?לא זה ולא זה! איטליה או ברזיל?איטליה שרוט או נורמלי?נורמלי תקליט או דיסק?דיסק שקל או לירה?שקל זבוב או יתוש?זבוב אריאל שרון או שמעון פרס?שמעון פרס אנשים טובים או כסף טוב?אנשים טובים הפנינג או טוייס אר אס?טוויס אר אס הרפס או אקנה?איכס חס וחלילה! אף גדול או קטן?קטן סקס או משחק מקדים?סקס טרנינג או שמיכת פליז?טרנינג עט עם חוד דק או עבה?דק בנים או בנות?בנים קלסר או מחברת?מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע?קבוע בתול- כן או לא?כן חלק מושך בגוף של בן המין השני..נמשים><" טרמפים או תחבורה?תחבורה לישון בעירום או עם לבנים?תחתונים להרים את הקרש של השירותים או לא?לא להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא?כן לנעול את הדלת פעם או פעמיים?פעמיים להשתין במקלחת כן או לא?לא פנטזיות כן או לא?לא סטייה מינית כן או לא?לא קיר חשוף או עם תמונות?תמונות דשא כן או לא?כן חיית מחמד?כלב מוריד שערות?כן מחשוף או חולצה רגילה?רגילה צמוד או רגיל?רגיל מטרנה או סימילאק?לא זה ולא זה בקבוק או הנקה?בקבוק לבנות ציפורניים או טבעי?טבעי לצבוע או טבעי?לצבוע אף גדול או קטן?קטן כבר היה תשאלה! תל אביב או רמת גן?תל אביב כיסוי עיניים או אטמי אוזניים?אטמי אוזניים סאטן או כותנה?כותנה מגע רופף או מורגש?מורגש עיסוי פנים או עורף וכתפיים?עורף וכתפיים קשירת ידיים או עיניים?עיניים חצאית או שמלה?שמלה סרטן או התקף לב?חס וחלילה! חכמה או יפה?יפה

call me out

New member
אחלה דרך להעביר תבוקר בעבודה.

שם: תום גיל: 20 גובה 180: תאריך לידה: 12/12/88 מזל: קשת כותב\\ת ביד:ימין צבע שיער: שחור צבע עיניים: :ירוק צבעים אהובים: חום/ירוק אוספים: מפרטים? מטלות בבית: חח חדר- נקי או מבולגן: מבולגן כיתה: חח החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: מחששה מקצוע חזק: מתמטיקה ז´אנר ספרים מועדף: מתח מכינ\\ה שיעורים:חח מהזה? צורת לבוש מועדפת:מה 'כפת לי.. לובש הכל אביזר אהוב: חגורות שמפו: הרבל אסנס חנות אהובה: לייטוייב סגנון שיער אהוב: מוהק נעל אהובה: וואנס ספר אהוב: הארי פוטר? פעילויות אהובות: לישון משחק קלפים אהוב: פוקר ספורט אהוב: לישון סדרת טלוויזיה אהובה: לאיודע שיר אהוב: לאיודע תשמח לפגוש את: היילי. סרט אהוב: פייט קלאב סרט דיסני אהוב: אלאדין טעם גלידה אהוב: לא אוהב גלידות טעם מסטיק אהוב: בזוקה מאכל אהוב: פיצה ירק אהוב: גמבה קינוח אהוב: לאזוכר מאכל יפני אהוב: לא אוהב יפנים פאסט פוד מועדף:: פיצה מקום בו תרצה לבקר: אוסטרליה תקוות וחלומות: ארוך שאיפות לגבי מכוניות: ישלי כבר מכונית ואני מרוצה ממנה תיקח לאי בודד: גיטרה, בחורה והמון אוכל מה השעה עכשיו? 8:08 מה השיר האהוב עלייך? אעהאע כמה אחים/אחיות יש לך? 12 בני כמה הם? כולם בני 7 אוהב/ת מזון מהיר? כה יש חבר/ה? לא את/ה מאוהב/ת כרגע? לא יש לך בלוג?לא איך קוראים לך? כבר שאלת מה השם שלי בן/בת כמה את/ה? וגם את זה כבר שאלת התנשקת כבר? כה מה הצבע האהוב עלייך? נראה לי גם את זה שאלת אוהד/ת קבוצת כדורגל? לא אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לא האם כבר היית בחו"ל?כה למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? לאפחד. אני מאומץ את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? נו יוז מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? לאיודע מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? שמן איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? יהושפט איפה את/ה גר/ה? בתא האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - לא אוהב אנשים שונאים - וגם לא שונא אותם מעריכים - אה מעריצים -טראוויס אוהבים להיות איתו - פפ משתעממים ממנו - אמא צוחקים עליו - אמא צוחקים איתו - כולם עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? עם הבוס שלי יוצאים בערבי שישי ? חברים? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? חח מדברים הכי הרבה בטלפון ? אחותי מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? חח מישהו מסויים... חפירה מי החבר הכי טוב שלך ? אתם באמת סומכים עליו ? כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? השמן שנכנס לפה לפני דקה שצחקת עליו? השמן שנכנס לפה לפני דקה שהלכת איתו לקניות? אקסית ששבר את הלב שלך? ההיא שנישק אותך? לא זוכר הייתי שיכור ששלח לך אס אם אס? חבר שאיכזב אותך? לא מצפה ולא מתאכזב שגרם לך לבכות? אני קשוח אנלא בוכה ששימח אותך? אקסית שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? לאזוכר שראית? השמן שנכנס לפה. מה אתה לובש כרגע? דיקיז, וואנס, חגורה וחולצה של ES באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשיער איזה ספר אתה קורא? כרגע לא קורא מה יש על הפד לעכבר שלך? חח איזה פד? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייף, משועמם, רעב, מסטול ועצבני האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כה מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? אףפעם ישנת על יד מישהו? אתמול נסעת על אופניים? לפני 5 שנים בערך ראית מופע? אתמול ענית על שאלון? שנים קראת ספר לימוד להנאתך? אףפעם שמעת את ההצבעה באו"ם? חחח התגייסת למלחמה בעד עיקרון? יום ראשון ניגנת בפסנתר? אתמול שברת כד? אףפעם פיהקת? לפני 5דקות נפל לך משהו על הראש? חח לאזוכר הלכת לבית הספר? חח לפני איזה 3 שנים הכנסת את ראשך לאקווריום? אףפעם רכבת על סוס? שנתיים רכבת על בן-אדם? מה!? ליטפת חתול? בבוקר דיברת עם תוכי? לאזוכר נשכו אותך?אףפעם הסתפרת?חודש כתבת מכתב? בכיתה ב אולי דיברת עם מישהו מחו"ל? שבוע שעבר ראית גמל? באיזה כיתה ז ראית פרת משה רבינו? לאזוכר ראית צבי הנינג'ה? שבוע שעבר חבשת כובע? אתמול דרכת על נמלה? בבוקר ההמשך חופר.. אין לי כוח

ברלץ

New member
אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה...

שם:בר גיל:16 גובה: 1.65 תאריך לידה:28.3.92 מזל:טלה כותב\\ת ביד:ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: :חום צבעים אהובים: שחור,חום,סגול אוספים: כלום מטלות בבית: לקפל כביסה חדר- נקי או מבולגן: מבולגן כיתה: י' החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: שיעורי תקשורת כי רואים סרטים מקצוע חזק: מתמטיקה ז´אנר ספרים מועדף: אין מכינ\\ה שיעורים:לא צורת לבוש מועדפת: מה שבא בא אביזר אהוב: חגורת ניטים שמפו: הוואי חנות אהובה: אמיאור סגנון שיער אהוב: פזור פן נעל אהובה:אולסטאר ספר אהוב: אין פעילויות אהובות: צופים וריקוד משחק קלפים אהוב: ספיד ספורט אהוב: ריקוד סדרת טלוויזיה אהובה:סי אס אי מיאמי שיר אהוב: אין תשמח לפגוש את:אבא סרט אהוב: אין סרט דיסני אהוב:כולם!!! טעם גלידה אהוב:וניל צ'יפ טעם מסטיק אהוב: מנטה עדין מאכל אהוב:לזניה ירק אהוב: מלפפון קינוח אהוב: גלידה מאכל יפני אהוב:אין פאסט פוד מועדף:פיצה מקום בו תרצה לבקר:ארה"ב תקוות וחלומות: לרקוד עד סוף חיי שאיפות לגבי מכוניות:האמת אני רוצה אופנוע תיקח לאי בודד:את אוסנת מה השעה עכשיו?02:08 מה השיר האהוב עלייך?אין כמה אחים/אחיות יש לך?3 אחיות בני כמה הם?20,18,12 אוהב/ת מזון מהיר?ברור יש חבר/ה?הלוואי את/ה מאוהב/ת כרגע?כן יש לך בלוג?היה איך קוראים לך?בר בן/בת כמה את/ה?16 התנשקת כבר?לא :( מה הצבע האהוב עלייך?לא שאלנו את זה כבר? אוהד/ת קבוצת כדורגל?לא אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?לא האם כבר היית בחו"ל?כן למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא?אבא את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה?לא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה?AXN מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה?רקדנית איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?אופיר איפה את/ה גר/ה?חיפה האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -כולם שונאים - כולם מעריכים -כולם מעריצים -אחותי אוהבים להיות איתו -כולם משתעממים ממנו - כולם צוחקים עליו -כולם צוחקים איתו - כולם עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?חברים יוצאים בערבי שישי ?חברים לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?מורה מדברים הכי הרבה בטלפון ?חניכים מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?חברים מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?אופיר,אלמוג אתם באמת סומכים עליו ?כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?כל יום מה אתם עושים שאתם נפגשים ?הכל איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?בים מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אמא שצחקת עליו?אחותי שהלכת איתו לקניות?אלמוג ששבר את הלב שלך?אסף שנישק אותך?אפאחד ששלח לך אס אם אס?אלמוג שאיכזב אותך?אמא שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? אבא שראית איתו סרט?אחותי שדיברת איתו בטלפון?אלמוג שראית?אחתי מה אתה לובש כרגע?פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אפ חלק איזה ספר אתה קורא? סאלי לוקהרט מה יש על הפד לעכבר שלך?זה יומן תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא חרא חרא חרא חרא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת?לא אכלתי מעולם ישנת על יד מישהו?קורס סיירות וים נסעת על אופניים?שנה שעברה ראית מופע?אתמול ענית על שאלון?עכשיו קראת ספר לימוד להנאתך?איכס.. שמעת את ההצבעה באו"ם?לפני חודשיים התגייסת למלחמה בעד עיקרון?לא ניגנת בפסנתר?לא שברת כד?לא פיהקת?עכשיו נפל לך משהו על הראש?אתמול הלכת לבית הספר?לפני שבועיים הכנסת את ראשך לאקווריום?אתמול רכבת על סוס?אתמול רכבת על בן-אדם?אתמול ליטפת חתול?אתמול דיברת עם תוכי?אתמול נשכו אותך?אתמול הסתפרת?אתמול כתבת מכתב?אתממול דיברת עם מישהו מחו"ל?אתמול ראית גמל?אתנול ראית פרת משה רבינו?אתמול ראית צבי הנינג'ה?אתמול חבשת כובע?אתמול דרכת על נמלה?אתמול מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת?מצית יום כיפור או תשעה באב?יום כיפור חולצה רגילה או כפתורים?רגילה ג'ינס כהה או בהיר?כהה מכנס עם כיסים או בלי?עם פלטפוס או דומינו?דומינו להיות עשיר או להיות מאושר?מאושר לאכול או לשתות?לאכול קולה או פפסי?קולה שחומים או בהירים?שחומים עיר או כפר?עיר תיאטרון או קולנוע?קולנוע הרבה פרסומות או מעט?מעט ערוץ 2 או עשר?2 סלקום או אורנג'?סלקום חשמל או נירות?חשמל חום או קור?קור דיסק קנוי או צרוב?צרוב סרטים עם או בלי תרגום?עם תוכנית בחי או מוקלטת?חי שמש בעיניים או משקפי שמש?משקפיים דיסני או אנימה?דיסני צילום או בישול?בישול מסטיק בזוקה או אורביט?בזוקה שמיכה עבה או דקה?עבה כרית אחת או שניים?2 בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים?פתוח פלוצים או גרעפסים?גרפס תפוח או אגס?תפוח מזרחי כבד או ים תיכוני?כלום מאיה בוסקילה או מירי מסיקה?כלום אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר אהוד בנאי או יובל בנאי?אהוד כדורים או זריקות?כדורים אצל ההורים או בית שכור?הורים לבשל או לנקות?לקנות אוראלי או אנאלי?אין לי מושג מה ההבדל טלפון או פלאפון?פלאפון נייד משוכלל או פשוט?משוכלל עם מצלמה או בלי?עם עראפת או אבו מאזן?כלום קלינטון או בוש?בוש וידיאו או דיוידי?וידיאו משקפיים או עדשות?עדשות מודפס או כתב יד?מודפס מודם או כבלים?כבלים מסך רגיל או דק?דק חתולים או כלבים?כלב נחש או איגואנה?איגואנה עט או עיפרון?עט מקלחת- עם ספוג או בלי?בלי סבון בריח שוקולד כן או לא?לא שוקולד מריר או חלב?מריר שוקולד חום או לבן?לבן טובלרון או M & M ?טובלרון שוגי עם סוכר או בלי?עם ילד ראשון או ילדה ראשונה?ילד מהר או לאט?מהר הרבה או מעט?מעט בריאות או כסף?בריאות הצלחה או כנות?כנות כלב או כלבה?כלבה צהוב או כחול?כחול קנון או סוני?סוני דובי או כרית רכה?דובי פיה או חמסה?פיה עוגה או עוגיה?עוגה ספר או סרט?סרט ביאליק או אתגר קרת?אתגר גיטרה או נבל?גיטרה בגלמה או סיטאר?בגלמה עוד או צ'לו?עוד ביסלי גריל או רגיל?רגיל נשיקות בכתפים או על השפתיים?שפתיים שוקו קרלו או שוק?קרלו מרשמלו לבן או ורוד?לבן ישן או חדש?ישן סטיק או ג'ל?סטיק שלישי או רביעי?שלישי להקה בארץ... ביט ושייגעצ לא בארץ... FOB מגף או נעל?נעל סנדל או יחף?יחף צבעוני או שחור לבן?שחור לבן גם בוי או פלייסטיישן?גםבוי פלייסטיישן 1 או שתיים?2 דמקה או שש בש?שש סנוקר או באולינג?באולינג פלורסנט או מנורה?מנורה טיפש או יפה?יפה הגודל קובע כן או לא?לא פוסטר מבד או מפלקט?בד מחברת שורות או חשבון?שורות סנדוויץ או כריך?כריך היריון או תינוק שנולד?נולד קשת או טל?קשת ריבת חלב או וניל?וניל קרציה או פשפש?קרציה איטליה או ברזיל?ברזיל שרוט או נורמלי?שרוט תקליט או דיסק?דיסק שקל או לירה?שקל זבוב או יתוש?זבוב אריאל שרון או שמעון פרס?פרס אנשים טובים או כסף טוב?אנשים הפנינג או טוייס אר אס?טויס הרפס או אקנה?אקנה אף גדול או קטן?קטן סקס או משחק מקדים?סקס טרנינג או שמיכת פליז?שמיכה עט עם חוד דק או עבה?דק בנים או בנות?בנים קלסר או מחברת?מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע?קבוע בתול- כן או לא?כן חלק מושך בגוף של בן המין השני.. עיניים טרמפים או תחבורה?תחבורה לישון בעירום או עם לבנים?לבנים להרים את הקרש של השירותים או לא?לא להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא?כן לנעול את הדלת פעם או פעמיים?1 להשתין במקלחת כן או לא?כן פנטזיות כן או לא?כן סטייה מינית כן או לא?לא קיר חשוף או עם תמונות?חשוף דשא כן או לא?לא חיית מחמד?כלב מוריד שערות?כן מחשוף או חולצה רגילה?רגילה צמוד או רגיל?רגיל לכל השאר לא היה מקום מקווה שנהנתם לילה טוב..

למעלה