שאלון

invisable

New member
שאלון../images/Emo88.gif

1.כמה שעות ביום את שומעת את הפרויקט? 2.כמה דיסקים קנויים שלהם יש לך בבית? 3.איזה שיר את הכי אוהבת? 4.איזה שיר הכי פחות? 5.איך הגעת לפורום? השאלון מנוסח בלשון נקבה אבל גם הבנים מוזמנים לענות עליו

invisable

New member
עונה לעצמי../images/Emo9.gif

1.כמה שעות ביום את שומעת את הפרויקט? לא הרבה
2.כמה דיסקים קנויים שלהם יש לך בבית? 1- ממעמקים. 3.איזה שיר את הכי אוהבת? ממעמקים, דא 4.איזה שיר הכי פחות? אלה שאני לא מבינה אף מילה בהם
5.איך הגעת לפורום? אני זאת שביקשה שיקימו אותו, מה

Saffron

New member
התשובות שלי ../images/Emo29.gif

1. כמה שעות ביום את שומעת את הפרויקט? לאחרונה אני לא כל כך שומעת, בעיקר כי אין לי זמן וכי עוד לא חורף. 2. דיסקים קנויים שלהם יש לך בבית? את שניהם.
3. איזה שיר את הכי אוהבת? "שושנים עצובות", ומיד אחריו "הנך יפה". 4. איזה שיר הכי פחות? "מילים יפות מאלה". |מיעוט| 5. איך הגעת לפורום? ראיתי בהודעה של "תפוז אנשים מודיע" שיש פורום חדש לפרויקט, אז נכנסתי ונשארתי מאז.

גם דנה. :)

1.כמה שעות ביום את שומעת את הפרויקט? בערך חצי מהזמן שאני ערה. המון. :) 2.כמה דיסקים קנויים שלהם יש לך בבית? שניהם. :) 3.איזה שיר את הכי אוהבת? אם תחפצה, ביום שבת, אזיני, מכל האהבות, יש בי עוד כח, מילים יפות מאלה (אבל בגרסה של ההופעות!), שושנים עצובות, הנך יפה... קשה לי לבחור.. :/ 4.איזה שיר הכי פחות? עלה נישא ברוח והאר את עיניו. 5.איך הגעת לפורום? חזרתי מההופעה הראשונה של הפרויקט שהייתי בה (חוץ מאצל יצפאן, אלא הופעה הופעה), והסתכלתי על כל התמונות שצילמתי (ואגב, הן מדהימות אחת אחת, כי הייתי שורה ראשונה, בדיוק מול הבחור.:), ורציתי סתם לראות עוד קצת תמונות שלו.. אז באתי לפה, וראיתי חבר'ה נחמדים ויקרים, אז נשארתי. :)

willo1

New member
../images/Emo26.gif

1.כמה שעות ביום את שומעת את הפרויקט? אני שומעת המון רדיו, ומשמיעים את הפרויקט- בכל מיני הקשרים- המון. ככה שדי הרבה
2.כמה דיסקים קנויים שלהם יש לך בבית? *מדלגת בקלילות* 3.איזה שיר את הכי אוהבת? שובי אל ביתי דאא? (יעל,
) 4.איזה שיר הכי פחות? בואי. זה עושה לי קוצר נשימה 5.איך הגעת לפורום? אלירן!
השאלון מנוסח בלשון נקבה אבל גם הבנים מוזמנים לענות עליו - אני בטוחה שהבנים יסלחו הפעם. תמיד זה מנוסח בצורה כזו שזה נוח להם! הא! חוצפה שכזאת. ועל זה, יעל, קבלי ח"ח וגם חיבוק. בלי שום קשר

עונה

1. כמה שעות אני שומעת את הפרוייקט? האמת שזה ממש תלוי. לפי המצב רוח, יש פעמים, שאני שומעת את הפרוייקט הרבה, ויש פעמים שלא. 2.יש לי את 2 הדיסקים של הפרוייקט. קניתי את 2 הדיסקים. 3. השיר שאני הכי אוהבת : בדיסק הראשון: "הינך יפה" .בדיסק השני:""שובי אל ביתי". 4.שיר שאני פחות אוהבת : "אין לי תירוצים". 5. הגעתי לפורום ממש במקרה. בגלל שלפני שהפורום נפתח, אז החלטתי לפצוח קומונה על עידן רייכל בתפוז. אז המנהל של הפורום הנ''ל ,נתן לי קישור לפורום. אז אני בעצם, בין האנשים הראשונים שהיו כאן.

Infinity AL

New member
../images/Emo124.gifעונה../images/Emo113.gif

1.כמה שעות ביום את שומעת את הפרויקט?שעה-שעתיים...התקלקלתי פעם הייתי שומעת יותר
2.כמה דיסקים קנויים שלהם יש לך בבית?את כולם, כלומר 2 3.איזה שיר את הכי אוהבת? שושנים עצובות, הנך יפה, ממעמקים 4.איזה שיר הכי פחות? ששושנה דמארי שרה 5.איך הגעת לפורום? אחרי ההופעה והפגישה המדהימה עם עידן
החלטתי להציץ בפורום ונשארתי

אין לי זמן

שעתיים ביום אני שומע את הפרויקט הכי אוהב-ממעמקים,שונא-הנך יפה(לא רוצה לספר תסיבה)אין לי דיסק אחד! הכל הורדתי! הגעתי לפורום בזכות השעמום!

למעלה