שאלון

NITSAN6

New member
שאלון../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שאלון ממש נחמד שיעורר קצת את הפורום
אז ככה, בכל משפט אתם מסמנים V אם הוא נכון לגביכם ובסוף אתם מכפילים את מספר ה-Vים בשלוש ואז יוצא לכם כמה שווה לכם לחיות באחוזים
לי יצא 54
*קרדיט לפורום סימפל פלאן* [ ] יש לך חבר/ה. [ ] את/ה אוהב/ת מוזיקה. [ ] יש לך חדר משלך. [ ] יש לך פלאפון [ ] יש לך אמפי3/אייפוד. [ ] ההורים שלך עדיין נשואים. [ ] יש לך יותר מחבר/ה טוב/ה אחד/ת [ ] יש לך בריכת שחיה/ג'קוזי בחצר האחורית [ ] את/ה מתלבש/ת איך שבא לך. [ ] את/ה נפגשת עם חברים יותר מפעם בשבוע (לא כולל בצפר/עבודה/צבא וכד'). [ ] יש לך מחשב או טלווזיה בחדר. [ ] אף פעם לא הרביצו לך. [ ] החדר שלך לא קטן מדי לדעתך [ ] את/ה מקבלת דמי כיס/משכורת. [ ] יש לך אוסף של משהו נורמלי. [ ] את/ה לפעמים מצפה לבצפר/לעבודה [ ] את/ה לא רוצה להיות אף אחד/ת אחר/ת [ ] את/ה עושה משהו אחרי שעות בית ספר. [ ] יש לך מכונית/רשיון. [ ] את/ה לא רב/ה עם ההורים שלך בדר"כ. [ ] את/ה שלם/ה עם איך שאת/ה נראה/ת. [ ] אין לך ציונים גרועים. [ ] יש לך חברים/ות אמיתיים/ות. [ ] את/ה מודע/ת לכל מה שקורה בעולם. [ ] אכפת לך מאנשים [ ] את/ה יודע/ת יותר משפה אחת. [ ] יש לך כינוי שאת/ה אוהב/ת. [ ] יש לך חיית מחמד [ ] את/ה יודע/ת את המילים ליותר מ5 שירים [ ] אין לך שום אויבים רציניים. [ ] את/ה בד"כ בן אדם נחמד.

just adiki

New member
../images/Emo6.gifנחמד...

] יש לך חבר/ה.
[ ] את/ה אוהב/ת מוזיקה.
כרמל אקמן בעיקר. [ ] יש לך חדר משלך.
[ ] יש לך פלאפון
[ ] יש לך אמפי3/אייפוד.
MP4 אבל זה גם נחשב. [ ] ההורים שלך עדיין נשואים.
אבא שלי נפטר [ ] יש לך יותר מחבר/ה טוב/ה אחד/ת
[ ] יש לך בריכת שחיה/ג'קוזי בחצר האחורית
הלוואי
[ ] את/ה מתלבש/ת איך שבא לך.
[ ] את/ה נפגשת עם חברים יותר מפעם בשבוע (לא כולל בצפר/עבודה/צבא וכד').
[ ] יש לך מחשב או טלווזיה בחדר.
[ ] אף פעם לא הרביצו לך.
[ ] החדר שלך לא קטן מדי לדעתך
[ ] את/ה מקבלת דמי כיס/משכורת.
[ ] יש לך אוסף של משהו נורמלי.בולים? חח..
[ ] את/ה לפעמים מצפה לבצפר/לעבודה
[ ] את/ה לא רוצה להיות אף אחד/ת אחר/ת
[ ] את/ה עושה משהו אחרי שעות בית ספר.
[ ] יש לך מכונית/רשיון.
זהו, לא שווה לחיות. [ ] את/ה לא רב/ה עם ההורים שלך בדר"כ.
. [ ] את/ה שלם/ה עם איך שאת/ה נראה/ת.
[ ] אין לך ציונים גרועים.
[ ] יש לך חברים/ות אמיתיים/ות.
[ ] את/ה מודע/ת לכל מה שקורה בעולם.
[ ] אכפת לך מאנשים
[ ] את/ה יודע/ת יותר משפה אחת.
[ ] יש לך כינוי שאת/ה אוהב/ת.
[ ] יש לך חיית מחמד
[ ] את/ה יודע/ת את המילים ליותר מ5 שירים
[ ] אין לך שום אויבים רציניים.
[ ] את/ה בד"כ בן אדם נחמד.
אין לי כח לספור רגע נשלח את ה-
ואז נראה את זה ברור יותר.

Robin Sparkles

New member
ווהו יצא לי 84../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

[ ] יש לך חבר/ה. [V ] את/ה אוהב/ת מוזיקה. [ V] יש לך חדר משלך. [ V] יש לך פלאפון [ V] יש לך אמפי3/אייפוד. [V ] ההורים שלך עדיין נשואים. [ V] יש לך יותר מחבר/ה טוב/ה אחד/ת [ ] יש לך בריכת שחיה/ג'קוזי בחצר האחורית [ V] את/ה מתלבש/ת איך שבא לך. [V ] את/ה נפגשת עם חברים יותר מפעם בשבוע (לא כולל בצפר/עבודה/צבא וכד'). [V ] יש לך מחשב או טלווזיה בחדר. [ V] אף פעם לא הרביצו לך. [ V] החדר שלך לא קטן מדי לדעתך [V ] את/ה מקבלת דמי כיס/משכורת. [ V] יש לך אוסף של משהו נורמלי. [ ] את/ה לפעמים מצפה לבצפר/לעבודה [ V] את/ה לא רוצה להיות אף אחד/ת אחר/ת [V ] את/ה עושה משהו אחרי שעות בית ספר. [ ] יש לך מכונית/רשיון. [V ] את/ה לא רב/ה עם ההורים שלך בדר"כ. [ ] את/ה שלם/ה עם איך שאת/ה נראה/ת. [ ] אין לך ציונים גרועים. [ V] יש לך חברים/ות אמיתיים/ות. [V ] את/ה מודע/ת לכל מה שקורה בעולם. [ V] אכפת לך מאנשים [V ] את/ה יודע/ת יותר משפה אחת. [ V] יש לך כינוי שאת/ה אוהב/ת. [V ] יש לך חיית מחמד [ V] את/ה יודע/ת את המילים ליותר מ5 שירים [ V] אין לך שום אויבים רציניים. [V ] את/ה בד"כ בן אדם נחמד.

NITSAN6

New member
וואו..ממש שווה לך לחיות../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

RayoDeLuz

New member
ממ..יצא לי 75..

[ ] יש לך חבר/ה. [V ] את/ה אוהב/ת מוזיקה. [V ] יש לך חדר משלך. [V ] יש לך פלאפון [V ] יש לך אמפי3/אייפוד. [V ] ההורים שלך עדיין נשואים. [V ] יש לך יותר מחבר/ה טוב/ה אחד/ת [V ] יש לך בריכת שחיה/ג'קוזי בחצר האחורית [V ] את/ה מתלבש/ת איך שבא לך. [ ] את/ה נפגשת עם חברים יותר מפעם בשבוע (לא כולל בצפר/עבודה/צבא וכד'). [V ] יש לך מחשב או טלווזיה בחדר. [ ] אף פעם לא הרביצו לך. [V ] החדר שלך לא קטן מדי לדעתך [V ] את/ה מקבלת דמי כיס/משכורת. [V ] יש לך אוסף של משהו נורמלי. [V ] את/ה לפעמים מצפה לבצפר/לעבודה [ ] את/ה לא רוצה להיות אף אחד/ת אחר/ת [V ] את/ה עושה משהו אחרי שעות בית ספר. [ ] יש לך מכונית/רשיון. [ ] את/ה לא רב/ה עם ההורים שלך בדר"כ. [V ] את/ה שלם/ה עם איך שאת/ה נראה/ת. [V ] אין לך ציונים גרועים. [V ] יש לך חברים/ות אמיתיים/ות. [V ] את/ה מודע/ת לכל מה שקורה בעולם. [V ] אכפת לך מאנשים [V ] את/ה יודע/ת יותר משפה אחת. [V ] יש לך כינוי שאת/ה אוהב/ת. [V ] יש לך חיית מחמד [V ] את/ה יודע/ת את המילים ליותר מ5 שירים [V ] אין לך שום אויבים רציניים. [V ] את/ה בד"כ בן אדם נחמד.

linoy7

New member
יאללה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

[ ] יש לך חבר/ה. [ ] את/ה אוהב/ת מוזיקה.
[ ] יש לך חדר משלך.
[ ] יש לך פלאפון
[ ] יש לך אמפי3/אייפוד.
[ ] ההורים שלך עדיין נשואים.
[ ] יש לך יותר מחבר/ה טוב/ה אחד/ת
[ ] יש לך בריכת שחיה/ג'קוזי בחצר האחורית [ ] את/ה מתלבש/ת איך שבא לך.
[ ] את/ה נפגשת עם חברים יותר מפעם בשבוע (לא כולל בצפר/עבודה/צבא וכד').
[ ] יש לך מחשב או טלווזיה בחדר.
[ ] אף פעם לא הרביצו לך. [ ] החדר שלך לא קטן מדי לדעתך
[ ] את/ה מקבלת דמי כיס/משכורת. [ ] יש לך אוסף של משהו נורמלי. [ ] את/ה לפעמים מצפה לבצפר/לעבודה
[ ] את/ה לא רוצה להיות אף אחד/ת אחר/ת
[ ] את/ה עושה משהו אחרי שעות בית ספר. [ ] יש לך מכונית/רשיון. [ ] את/ה לא רב/ה עם ההורים שלך בדר"כ.
[ ] את/ה שלם/ה עם איך שאת/ה נראה/ת.
אפשר לומר.. [ ] אין לך ציונים גרועים.
[ ] יש לך חברים/ות אמיתיים/ות.
[ ] את/ה מודע/ת לכל מה שקורה בעולם.
[ ] אכפת לך מאנשים
[ ] את/ה יודע/ת יותר משפה אחת.
[ ] יש לך כינוי שאת/ה אוהב/ת.
[ ] יש לך חיית מחמד [ ] את/ה יודע/ת את המילים ליותר מ5 שירים
[ ] אין לך שום אויבים רציניים.
[ ] את/ה בד"כ בן אדם נחמד.
69. וואו

just adiki

New member
../images/Emo207.gifיש לי בקשה../images/Emo9.gif...

אני מפיצה את ה-כרמל
. הייתי שמחה אם תתרמו שקל למען ההפצה ותצביעו היום [למי שיש ניק באתר קשת, זה לא יעלה כלום] לכרמל אקמן. הסיכויים שלה לעבור את המקום השלישי לא כ"כ טובים אבל עדיין אני מאוד אוהבת אותה והייתי שמחה אם אקבל תמיכה SMSית גם מכם
. תודה רבה לכל מי שיצביע

למעלה