שאלון!!!!

מאיה911

New member
שאלון!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo72.gif

1.שם פרטי: 2.הגיל שלך: 3.מזל: 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: 1.אוהב סושי? 2.אוהב ברוקולי? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב: 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? 20.מעדן אהוב: שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? 4.קר לך/חם לך? 5. חרמן/ית עכשיו? 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? 7.כועס? 8.עצוב? 9.שמח? 10.מדוכא? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: 2.שתית: 3.דיברת: 4.הרבצת לעצמך: 5.השתכרת: 6.בכית: 7.צחקת כמו משוגע: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: 9.התקלחת: 10:צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?

[:

1.שם פרטי: צליל. 2.הגיל שלך: 14. 3.מזל: שור. 4.רוצה להחליף מזל? לא. 5.תאריך לידה: 18.5 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא. 7.מאכל אהוב: סלט. 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים לי. O_O 9.מקום מגורים: בית. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא. D: מאכלים: 1.אוהב סושי? לעיתים. 2.אוהב ברוקולי? לא. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן, איכ. 4.זה היה כיף? לא. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? המ, ירקתי לפח?P: 6.צמחוני? לא. 7.טבעוני? לא. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא יודעת. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: לא יודעת. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא יודעת. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא יודעת. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא יודעת. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: לא יודעת. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: סלט. 17.שוקולד אהוב: בלגי. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מהזה?>< 20.מעדן אהוב: דניאלה. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? 3 Doors Down - Kryptonite 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: >< 3.על מה אתה חושב עכשיו? על הא ודה. 4.קר לך/חם לך? נעים לי. 5. חרמן/ית עכשיו? לא. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא. 7.כועס? לא. 8.עצוב? לא. 9.שמח? לא. 10.מדוכא? לא. פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני 10 דקות. 2.שתית: לפני 10 דקות. 3.דיברת: לפני חצי שעה. 4.הרבצת לעצמך: >< 5.השתכרת: >< 6.בכית: >< 7.צחקת כמו משוגע: >< 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: >< 9.התקלחת: בבוקר. 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא. 2.החזרת לו אחר כך? לא. 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת [?]. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא. 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא. 7.אושפזת בביה"ח? כן. 8.נהנת? ברור. 9.הזיכרון הראשון שלך: לא זוכת. XD 10.היום המאושר בחייך: אנאערף. לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? נחמד. 2.מרוצה ממנו? סבבה. 3.יש עבודה? הייתה. 4.מרוצה מהעבודה? כן. 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לבזבז אותו. 6.נהנת מהשאלון? לא. 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא.

ססילייה

New member
יש לי חצי כאב ראש -_-

1.שם פרטי: לירון. 2.הגיל שלך: 19.4
3.מזל: טלה. 4.רוצה להחליף מזל? לא, תודה. 5.תאריך לידה: 14.4.88 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? חח לא, אני מסודרת P: 7.מאכל אהוב: חביתה של אמא :) 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה של אמא
9.מקום מגורים: קריית ביאליקלנד. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ברור, לתל אביב. מאכלים: 1.אוהב סושי? כןןן!!!1
!אני גם מכינה סושי בן זונה! 2.אוהב ברוקולי? לא >< 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן>< 4.זה היה כיף? לא
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי כמו נהג משאית. 6.צמחוני? לא. 7.טבעוני? לא. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: חצילים -_- 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: ^ 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: ^ 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: ^ 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? אנאערף.זה גלידה, מה ההבדל?
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? המה?
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: פסטה. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: חביתה
. 17.שוקולד אהוב: מילקה. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אין אין אין על אוכל של אמא!@#$%^&& 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חחחחח של מה?
20.מעדן אהוב: מילקי. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? אני מתביישת להגיד ששייגעצ 'להפסיק לאכול עוגות.' זה בטעות !נשבעת!
2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בראש . 3.על מה אתה חושב עכשיו? על הבן אדם הכי חמוד שפגשתי בחיי. 4.קר לך/חם לך? נעים לי :) 5. חרמן/ית עכשיו? מאוד
6.מרגיש רצון לנקום במישהו? האמת שכן!דנה את באה לעזור לי?!
7.כועס?לא. 8.עצוב? קצת. 9.שמח? קצת. 10.מדוכא?לאלאא.:) פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני שלוש שעות 2.שתית: לפי ממש שניה. 3.דיברת: מקודם עם אמא'לה. 4.הרבצת לעצמך: אני לא יודעת מה איתכם, אני לא מרביצה לעצמי
5.השתכרת: בעירה הבירה זה לא נחשב...בבארבי גם לא.. >< 6.בכית: בשישי בלילה. 7.צחקת כמו משוגע: חחחחחחחחח בשבת בלילה שאבי רצה לסדר לי את יובל
8.עשית פרצופים מפגרים למראה: היום >< 9.התקלחת: לפני שעה. 10:צרחת עד שהיית צרוד: בעיר הבירה ובשבת בערב. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן
2.החזרת לו אחר כך? ברור!מה אני?פראיירית?! -_- 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: וואי...לאילת לפני כמה שנים..באוטו.. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כןןן :) 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? חח לא >< 7.אושפזת בביה"ח? כן. 8.נהנת? לא \: 9.הזיכרון הראשון שלך: רכיבה על פוני בגיל 3. 10.היום המאושר בחייך: חחח וואי וואי, כל שבוע זה משתנה לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? מעולה מעולה! 2.מרוצה ממנו? האמת שכן. 3.יש עבודה? ברוך השם, נהייתי זונת עבודות החופש! [אני מנקה קצת ועוזרת במרפאה וטרינרית, בעיר הבירה חילקתי פלאיירים, בעיר הנוער אני אעבוד בעמדה של אנקורי.ומחר בייביסיטר.] 4.מרוצה מהעבודה? האמת שכן!#$%%@#%$@
5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? נתניה, ת"א וביזבוזי נקבות :) 6.נהנת מהשאלון? האמת שהוא דיי סבבה.. 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?למה לא P:

לאיור

New member
"תגידי שטוב.. תגידי שרע.. "../images/Emo79.gif

1.שם פרטי: ליאור 2.הגיל שלך: 15 וחצי 3.מזל: גדי 4.רוצה להחליף מזל? ממ.. לא אני אוהבת גדיים 5.תאריך לידה: 15.1 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא יודעת אף פעם לא חשבתי על זה .. 7.מאכל אהוב: של סבתא
8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים ?P: 9.מקום מגורים: מושב ליד פ"ת 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לת"א מאכלים: 1.אוהב סושי?
2.אוהב ברוקולי? תלוי 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לצערי כן ..
4.זה היה כיף?
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו
6.צמחוני?
7.טבעוני?
8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: יש יותר מידיי כאלה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חלזונותתתתתת
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: מ.. לא עולה לי עכשיו 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? ברור שמקדונלדס!!!
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא אוכלת בבורגראנץ' מגעיל שם 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד! 17.שוקולד אהוב: מריר 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? שניהם 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? 20.מעדן אהוב: שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? למיה יש אקדח- כנסיית השכל 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? על זה שבא לי באס חדשה ובא לי גיטרה חדשה 4.קר לך/חם לך? נעים לי 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? גררר...כן 7.כועס? קצת 8.עצוב? לא 9.שמח? כן 10.מדוכא? מעט פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני חצי שעה דפקתי וואחד ארוחה במקדונלדס 2.שתית: לפני חצי שעה ביחד עם הארוחה 3.דיברת: הרגע 4.הרבצת לעצמך: בבוקר 5.השתכרת: מממ .. חודש שעבר 6.בכית: אתמול 7.צחקת כמו משוגע: אתמולל
8.עשית פרצופים מפגרים למראה: מממ... 9.התקלחת: לפני שעתיים 10:צרחת עד שהיית צרוד: וואו לפני הרבה זמן שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: באיזה כתה ו' של איזה 400 ומשהו עמודים.. כתב 2 ניראה לי 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לא זוכרת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כןןןן
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא.. תמידאיכשהו אני מפרקת בטעות 7.אושפזת בביה"ח? חיובי 8.נהנת? לא ממש 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: גרר...
לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? אחלה של חופש!! שלא ייגמר 2.מרוצה ממנו? כן למרות שיש מה לשפר 3.יש עבודה? לא =\ 4.מרוצה מהעבודה? ... 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? ...אם הייתי עובדת הייתי קונה גיטרה חדשה 6.נהנת מהשאלון? נחמד + 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא ממש

Peeeach

New member
ללהללהלה

1.שם פרטי: מור 2.הגיל שלך: 15 3.מזל: סרטן 4.רוצה להחליף מזל? חחח למה שאני ארצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 20.7 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא....... 7.מאכל אהוב: אממ.. אפרסק 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה נורא טעים 9.מקום מגורים: ב"ש 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בטח מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא 4.זה היה כיף? .. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? . 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: קישוא 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חציל 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אממ מקדונלדס 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אנערף 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? חחחח גלידהההה 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? סבבה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ'! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: טוסט חח 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: אפרסקים 17.שוקולד אהוב: פה עם מתפוצץ בפה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חחח מה 20.מעדן אהוב: אממ שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? "קקי או קקי למה עזבת פתאום" http://www.youtube.com/watch?v=NvHgFD04wTQ 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: ראש 3.על מה אתה חושב עכשיו? א.. 4.קר לך/חם לך? חם 5. חרמן/ית עכשיו? כן 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן 7.כועס? קצת 8.עצוב? כן 9.שמח? לא 10.מדוכא? קצת פעם אחרונה ש: 1.אכלת: עכשיו 2.שתית: מממ לא זוכרת 3.דיברת: כבר 4 שעות אני לבד.. 4.הרבצת לעצמך: חחחח לפני כמה דקות "איזה סתומה את אוף" 5.השתכרת: אממ לפני שבועים 6.בכית: אממ לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע: היום בבוקר עם סאלי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: חח אתמול במצלמת אינטרנט זה נשחשב? 9.התקלחת: אתמול בערב 10:צרחת עד שהיית צרוד: ניצנים. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? .. 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לארהב 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: חח מה 10.היום המאושר בחייך: ממ לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? טוב 2.מרוצה ממנו? קצת 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? לא 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?לא

Oyster Girl

New member
אני עוד מחכה לימים טובים שיבואו..

1.שם פרטי: מיכל 2.הגיל שלך: 17 3.מזל: סרטן 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 22.7.90 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לאלאלא 7.מאכל אהוב: נאגטס
8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעיםםםםם
9.מקום מגורים: כפרסבא 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בהחלט מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן
4.זה היה כיף? לא
וזאת בדיוק הסיבה שאני לא אוכלת בשר חוץ מהמבורגר 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? איכס דיי
6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא זוכרת 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: יותר מדיי דברים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אני אוכלת לפי ריח 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: הכל מוזר 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדולנדס! 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אדיוטי
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: נאגטס
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: מלפפון חמוץ / שניצל 17.שוקולד אהוב: מריר 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי ברוב המקרים..לא אישי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא!! ואני לא מבינה את זה, מה זה אומר? 20.מעדן אהוב: אין שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? זה אותו הקיץ 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כואבות לי העיניים 3.על מה אתה חושב עכשיו? על חמי רודנר , למען האמת 4.קר לך/חם לך? נעים לי 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב? קצת מאד 9.שמח? לא 10.מדוכא? קצת פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני 4 שעות 2.שתית: אותו דבר 3.דיברת: לפני 20 דקות 4.הרבצת לעצמך: לא זוכרת
5.השתכרת: שישי
6.בכית: נראה לי שבכיתי ביום שישי חחחחחחח 7.צחקת כמו משוגע: שישי
8.עשית פרצופים מפגרים למראה: 9.התקלחת: לפני חמש שעות 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן 2.החזרת לו אחר כך? כן 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: איפשהו בפולין נסענו 7 שעות 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? לא 9.הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת 10.היום המאושר בחייך:
מה איתו? לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? מצוין 2.מרוצה ממנו? כן 3.יש עבודה? כן! 4.מרוצה מהעבודה? כן! 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לטוס לחו"ל , לחסוך להמשך... 6.נהנת מהשאלון? לא 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

Ronushnush

New member
איזה יופי כן איזה יופי

1.שם פרטי: רוני 2.הגיל שלך: 16 3.מזל: קשת 4.רוצה להחליף מזל? לא, קשת... כל המגודלים D: 5.תאריך לידה: 8.12 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: תירס 8.למה אתה אוהב אותו? כי...הוא...טעים!! 9.מקום מגורים: ת"א 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כהה למרכז ת"א מאכלים: 1.אוהב סושי? ככה 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכס כן
4.זה היה כיף? איכס לא
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי לצלחת אם אתם חייבים לדעת 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: קציצת דג 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: ^ 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: סנדוויץ' על מלפפון ושוקלד 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: ^ 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה? אני לא מעודכנת אני רואה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אף אחד 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אין 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקובו לבן
17.שוקולד אהוב: לבן 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא... כשהיא לא עושה ניסויים קולינארים מוזרים :}} 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מה?! 20.מעדן אהוב: לאדעת נגיד מילקי שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? יגאל כרמל הסקסייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: אממ אני שרופה בקטנה 3.על מה אתה חושב עכשיו? על כמה שיגאל כרמל סקסי 4.קר לך/חם לך? קר לי, אולי יגאל יחמם אותי
5. חרמן/ית עכשיו? אתם התחלתם לדבר על יגאל
6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן, במלא אנשים האמת. יש לי יצר נקמני משהו 7.כועס? קצת 8.עצוב? לא! 9.שמח? קצת 10.מדוכא? לא! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני 10 דק'
ושאפחד לא יתחיל לזיין לי בשכל למה אני אוכלת בשעות האלה... אני חיה בשעות האלה מה לעשות 2.שתית: גם 10 דק' 3.דיברת: גם 4.הרבצת לעצמך: ציירתי עם שריטות ברגל, נחשב? אני כזה אימו
5.השתכרת: שבוע... [הוודקה .שלי. קוראת לי מהארון עכשיו] 6.בכית: וואלה מזמן 7.צחקת כמו משוגע: היוםם 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:
9.התקלחת: שעתיים 10:צרחת עד שהיית צרוד: היום גם... אח שלי מעצבן אותי
שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לע 2.החזרת לו אחר כך? לע 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת? 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? חחחחחח בגיל 5 אולי 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא, מספיק מגעיל החול גם בלי להיקבר מתחתיו... 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? לא 9.הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת מה מהם הראשון 10.היום המאושר בחייך: עוד יבוא לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? הכי טוב! 2.מרוצה ממנו? כן! 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? לא 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? להשקיע בבורסה 6.נהנת מהשאלון? קצת 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? כן

../images/Emo9.gif

1.שם פרטי: הוד 2.הגיל שלך: 16.5 3.מזל: גדי 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 12.1.91 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? כן! או ב11.1 או ב13.1 7.מאכל אהוב: יש הרבה 8.למה אתה אוהב אותו? כי טעימים לי=] 9.מקום מגורים: יבנה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ברור! מאכלים: 1.אוהב סושי? לא טעמתי 2.אוהב ברוקולי? כע 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כע 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: תירס 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: תירס 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: שוקולד עם משו רע כזה 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לאדעת
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מק' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה עד עכשיו
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ',ברור! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שוקולד בלגי
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: ממ כל הג'נק פוד 17.שוקולד אהוב: בלגי
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? רק אתה 20.מעדן אהוב: איכ שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? גלגלצ 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בגב 3.על מה אתה חושב עכשיו? כלום 4.קר לך/חם לך? נעים 5. חרמן/ית עכשיו? חחחחחח שקט נו.. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? כן למה לא 10.מדוכא? לא פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני שעתיים 2.שתית: לפני 5 דק' 3.דיברת: עכשיו 4.הרבצת לעצמך: חח מה? 5.השתכרת: לא משתכרת 6.בכית: לוזוכרת 7.צחקת כמו משוגע: בחו"ל 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: חח לוזוכרת 9.התקלחת: אתמול בלילה 10:צרחת עד שהיית צרוד: ממ בהופעה אחרונה..רוקצ נראלי שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: חח לא קוראת 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן
7.אושפזת בביה"ח? לא חס וחלילה 8.נהנת? ממה? 9.הזיכרון הראשון שלך: חח יש מלא 10.היום המאושר בחייך: יש הרבה לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? סבבה לגמרי 2.מרוצה ממנו? כע 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? כע 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

מאיה911

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif

1.שם פרטי: מאיה 2.הגיל שלך: 15 3.מזל: סרטן
4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 19.7.92 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: סושי
, אוכל של סבתא
8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים[?!] 9.מקום מגורים: מושב ליד פ"ת 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? יש מצב מאכלים: 1.אוהב סושי? מאודדדדדדד
2.אוהב ברוקולי? אין לי בעיה איתו 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? יותר מיידי פעמיים 4.זה היה כיף? מאוד לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו
6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: עזבוו.. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: אותו המאכל הכי מגעיל אכלת..למרות שלא בדיוק אכלתי 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: איזה עוגה שניראתה בנזונה והייתה ממש מגעילה 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכרת 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס!!
יאא כ"כ באלי עכשיו 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? שיהיה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: קופסאות שימורים
אין אוכל בבית! 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: קרפ צרפתיי! סלט, חומוס 17.שוקולד אהוב: מריר 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמאאא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? האא?! 20.מעדן אהוב: שונאת מעדנים! רק גמדים
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? אגוזים של קוקוס- מלך האריות
2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: גב 3.על מה אתה חושב עכשיו? "איך אני פאקינג מגיעה לאילת?!!?" 4.קר לך/חם לך? נעים 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? חלקית 10.מדוכא? לא פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני שעה ככה 2.שתית: כנ"ל 3.דיברת: לני שניה 4.הרבצת לעצמך:
5.השתכרת: לפני איזה 3 חודשיים 6.בכית: אתמול 7.צחקת כמו משוגע: אתמול..בנדוד שלי הרג אותי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לא יודעת 9.התקלחת: אתמול בלילה 10:צרחת עד שהיית צרוד: אפעם לא הייתי צרודהה!!!!! שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: לאדעת 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: ארה"ב 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כעע 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כעע 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? מאוד לא
9.הזיכרון הראשון שלך: לאדעת 10.היום המאושר בחייך: יש כמה לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? בנזונע
2.מרוצה ממנו? מאודד 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אילת! 6.נהנת מהשאלון? כן.. היה נחמד+++ 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

למעלה