שאלון

osh360

New member
שאלון ../images/Emo9.gif

הרבה זמן לא היה XD עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון: השינוי הדרמאטי הראשון: התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: הרכב הראשון: אהבה ראשונה: תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: הנסיעה האחרונה: שיחת טלפון אחרונה: הדיסק האחרון ששמעת: אמבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה: שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: האם אי פעם נעצרת? האם אי פעם שחית בעירום? האם אי פעם היית בטלוויזיה? האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? שבע דברים שאתה לובש כרגע- שישה דברים שעשית היום- חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: קטן או גדול? : שחור או וורוד?:

osh360

New member
../images/Emo152.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: ממילא אתם לא מכירים XD החתול הראשון: לא היה חחחחחח הכלב הראשון: ^ הפירסינג הראשון: עגיל באוזן לא נחשב,לא ?חח השינוי הדרמאטי הראשון: ממ ..לאדעת התאהבות ראשונה: כיתה ח' חח הדיסק הראשון:לאדעת הרכב הראשון: ^ אהבה ראשונה: אין תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אממ יין חח הנסיעה האחרונה: לעיר שיחת טלפון אחרונה: חברהשלי הדיסק האחרון ששמעת: אממ לא יודעת אמבטיית הקצף האחרונה: מזמן חחחחח פעם אחרונה שבכית:אממ לאזוכרת החיבוק האחרון: לפני שעתיים משהו כזה.. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך:לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא..אולי שהייתי קטנה. האם אי פעם היית בטלוויזיה? אממ נראלי בכיתה ד'
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?כן שבע דברים שאתה לובש כרגע- נעלי בית,חולצה קצרה,קפוצ'ון,מכנס,תחתון,חזייה וטבעת חחח שישה דברים שעשית היום- ראיתי טלוויזיה, דיברתי המוןXD צחקתי הייתי בביצפר עשיתי מבחן קראתי עיתון חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- להיות עם משפחה והחברים,לישון,להיות במחשב,לראות טלוויזיה,לקנות דברים ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- חברות והמשפחה שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: שניהם.אבל נראלי שלשתות קטן או גדול? :תלוי מה חחחח שחור או וורוד?:אממ שניהם גם תלוי במה

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון:נתי החתול הראשון: לא היה.. הכלב הראשון:
הפירסינג הראשון:
השינוי הדרמאטי הראשון:הצבא..אין יותר שינוי מזה
התאהבות ראשונה:נראה לי שההתאהבות הראשונה באמת באמת הייתה לפני חצי שנה.לא משנה
הדיסק הראשון:אור הירח-אביב גפן הרכב הראשון:
אהבה ראשונה: כמו בתשובה על ההתאהבות.. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:וודקה רדבול. הנסיעה האחרונה:מב"ש לאשקלון
שיחת טלפון אחרונה: עם חבר מהטירונות
הדיסק האחרון ששמעת:ריטה-רמזים
אמבטיית הקצף האחרונה: לא זוכר
פעם אחרונה שבכית:לפני חודש אולי.. החיבוק האחרון:לפני שעה
את ידידה שלי.. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:הוו..זה קורה די הרבה אז אני כבר לא זוכר
פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו
שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך:-מה ז"א יצאתי?יש מכל מיני הגדרות לזה. האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום?-בטחח.. האם אי פעם היית בטלוויזיה? -כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?-לא..
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?-לא זוכר.. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?-כמובן
האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?-אממ לא..כי אני באמת גבוה
שבע דברים שאתה לובש כרגע-תחתונים,גופיה,גרביים,קפוצ'ון,מכנסיים..אין עוד
שישה דברים שעשית היום- סיימתי משמרת,חיכיתי לאוטובוס,הגעתי לאשקלון,אכלתי ועליתי לישון ועכשיו רואה גריז
חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לישון,להיות עם החברים,הופעות של נינט,לקנות דיסקים ולנגן.. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- יש לי 4 ידידות ממש ממש טובות שאני יכול לספר להן הכל ועוד חבר אחד ממש טוב.. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?:לאכול
קטן או גדול? :תלוי במה מדובר
שחור או וורוד?:שחור..

M e R a V 2

New member
עונה :)

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: לא יעזור לכם שמות
החתול הראשון: לא היה לי חתול חח הכלב הראשון: לא זוכרת איך קראו לו חחח הפירסינג הראשון: אין. השינוי הדרמאטי הראשון: אין.. התאהבות ראשונה: בכיתה ה'
הדיסק הראשון: לאדעת הרכב הראשון:
אהבה ראשונה: ^^ תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: לא שותה אלכוהול הנסיעה האחרונה: לבצפר שיחת טלפון אחרונה: חברה הדיסק האחרון ששמעת: לאדעת אמבטיית הקצף האחרונה: שנים לא עשיתי אמבטיה
פעם אחרונה שבכית: לפני כמה שבועות החיבוק האחרון: חברות [= פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום בצהריים פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני חצי שעה שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא שזכור לי האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? אממ לאדעת האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כן
שבע דברים שאתה לובש כרגע- גופיה, ג'קט, גרביים, חזיה, תחתונים, טריינינג, קפוצ'ון שישה דברים שעשית היום- הלכתי לקוסמטיקאית, הלכתי לבצפר, הכנתי סלט, החזרתי כביסה, עשיתי פן, צחקתי עם חברות... חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לראות טיוי, להיות במחשב, לישון, לדבר עם המשפחה, לקרוא עיתון ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל: אמא, אבא, שירה - חברה שלי, אחותי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: שניהם
קטן או גדול? : תלוי שחור או וורוד?: שחור

צטלע

New member
בכיף

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: מה שמות יעזרו החתול הראשון: לא היה הכלב הראשון: כנל הפירסינג הראשון: חור באוזן לא נחשב נכון? השינוי הדרמאטי הראשון: אנאערף התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: בטח איזה טיף וטף מה אני יודעת חחחחח הרכב הראשון: איזה רכב, אפשר לחשוב אהבה ראשונה: תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: לא היה הנסיעה האחרונה: באוטובוס חזרה הביתה מביה"ס שיחת טלפון אחרונה: עם אחותי הדיסק האחרון ששמעת: לפני יותר מדי זמן, בטח זה היה ABBA אמבטיית הקצף האחרונה: חחחחחחחח פעם אחרונה שבכית: למה לדכא החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: בטח לפני כמה ימים.. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו את 1 נגד 100 שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? אין לי מושג מאיפה אתם מוציאים את השאלות האלה ומה אני אמורה לענות האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? חחחח לא שבע דברים שאתה לובש כרגע- חטטנות לשמה שישה דברים שעשית היום- למדתי לתנך, למדתי לתנך, למדתי לתנך, אכלתי, ראיתי טלויזיה, למדתי לתנך.. מספיק? חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לראות טלויזיה, לקרוא ספרים, לנהל כאן את הפורום ובכלל במחשב, לצחוק ולהנות בכללי.. ולבלות עם חברות. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- צריך לחשוב על זה.. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לשתות קטן או גדול? : קטן שחור או וורוד?: מבין שניהם ורוד.

עונה משיעמום../images/Emo66.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: ברוך ה' עדיין החתול הראשון: לא היה הכלב הראשון: לא היה הפירסינג הראשון: לא השינוי הדרמאטי הראשון:אממ תלוי באיזה כיוון התאהבות ראשונה: לא מזמן הדיסק הראשון:הראל הרכב הראשון:
אהבה ראשונה:
תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:יין תירוש
הנסיעה האחרונה: אחרי צהריים לספריה שיחת טלפון אחרונה: לחברה הדיסק האחרון ששמעת: יחפה אמבטיית הקצף האחרונה: אתמול פעם אחרונה שבכית:לא זוכרת החיבוק האחרון: חברה פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: בערך בבוקר פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני 5 ד'ק והויאודי דלוק עכשיו חח נסיים תשאלון נראה האי שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך:לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום?לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?כן האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?כן שבע דברים שאתה לובש כרגע- שישה דברים שעשית היום- רמתי הלכתי לבית ספר חזרתי חח אכלתי קראתי ספר הלכתי לספריה דיברתי בטלפון ראיתי טלוזייה חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לרקוד לקרוא לשיר לראותת טלויזיה לדבר בטלפון להציג ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- חברה אחותי דודה ועוד חברה שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לאכול חחחחחחחח קטן או גדול? :קטן שחור או וורוד?:שחור

LimoR L

New member
עונה

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: יובי [= החתול הראשון: קייטיייי :( חח הגעגועים! הכלב הראשון: טומיייייי =P הפירסינג הראשון: בטבור :) השינוי הדרמאטי הראשון: מבחינת האישיות בחופש הגדול.. אממ ועוד בין ח' לט' התאהבות ראשונה: שנה ו8 חודשים כבר :) זה לא ההתאהבות הראשונה שלי אבל הכי אמיתית ורצינית תכלס [= הדיסק הראשון: חחח מאיפהה לי ?! הרכב הראשון: עוד שנה...חח אהבה ראשונה: כנ"ל מה שעניתי על ההתאהבות תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בריזר הנסיעה האחרונה: חח חזרה מביצפר שיחת טלפון אחרונה: חברה שלי הדיסק האחרון ששמעת: אמממ מה שיש באוטו אמבטיית הקצף האחרונה: מזממןןןןןן.. לא כיף בחורף לעשות אמבטיה פעם אחרונה שבכית: אמממ גם מזמן החיבוק האחרון: היום פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לפני כמה ימיםם פעם אחרונה שראית טלוויזיה: שעהה שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? יש מצב חח האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? ברור האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? לאא.. אני לא יכולה להרגיש גבוהה חחחח שבע דברים שאתה לובש כרגע- תחתונים, חזייה, גופיה, סוודר, ג'ינס, צעיף, גרביים שישה דברים שעשית היום- התקלחתי, דיברתי בטלפון, הלכתי לביצפר, צחקתי, שרתי, ראיתי טלוויזיה חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- להיות עם חבר שלי, חברות שלי, מסיבותתת, קניות, להיות בים, לשיר ולרקוד ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- חבר שלי, חברות הכי טובות שלי, ידיד הכי טוב שלי, אחותי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לאכוללל קטן או גדול? : חח תלוייי שחור או וורוד?: אמממ לא זה ולא זה.. שחור עדיף

למעלה