שאלון...

weakness

New member
שאלון...../images/Emo9.gif

ספר מעודף? סרט אחרון שראיתם בקולנוע? סרט אחרון שראיתם בבית? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? זמר אהוב? זמרת אהובה? מוזיקה מעודפת? להקה ישראלית? להקה לא ישראלית? מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? איזה תמונה הכי קרובה אליכם? פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? פעם אחרונה שהתפדחתם? הסרט הכי רומנטי שראיתם? הסרט הכי מפחיד שראיתם? תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים? מה פוסל מישהו בעינייך? מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת? מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל? מה המקום שהכי מרגיע אותכם? איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? איפה אתם הכי אוהבים לאכול? מתי הפעם האחרונה ששיקרתם? מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? האם אתם מאמינים ב-ה'? האם אתם מאמינים בגורל? האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? האם אתה מאמינים בניסים? האם אתם מתחרטים בקלות? האם אתם מחליטים בקלות? מה תרצו להיות שתהיו גדולים? האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים?

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

ספר מעודף? נערה בהפרעה סרט אחרון שראיתם בקולנוע? אממ לפני הרבבה זמן שכחתי איזה סרט אחרון שראיתם בבית? לקחת חיים
שחקן אהוב? איתן הוק שחקנית אהובה? אנג'לינה ג'ולי
דרו ברימור וג'סיקה אלבה
זמר אהוב? ג'סטין,מייקל ג'קסון זמרת אהובה? יש מלללאא מללאא אבל אני אבחר את כרסטינה ומאריה קארי
מוזיקה מעודפת? פופ,נשמה,סקא,רוק קלאסי,היפ הופ להקה ישראלית? אם כבר להקה ישראלית-היהודים להקה לא ישראלית? ND
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? open the gate-של נו דאוט
איזה תמונה הכי קרובה אליכם? תמונה? אממ אולי הפוסטרים שלי
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? אמממ וווייי הרבה זמן
פעם אחרונה שהתפדחתם? פחחחח מתי לא
הסרט הכי רומנטי שראיתם? סיפור אהבה בלתי שנכח
ה-סרט!
הסרט הכי מפחיד שראיתם? אף סרט לא הפחיד אותי עד כדי כך מה פוסל מישהו בעינייך? אנשים יותר מדי ישירים מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? אמממ לא זכור לי מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת? הרבה זמן שלא שמעתי...אולי תספרו לי אחת
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? היום באוטובוס!
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? ת'אמת, אני בכללללל לא רבה איתם עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? עם עצמי! מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל? שמעתם על מוזיקה
איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? על חוף הים
איפה אתם הכי אוהבים לאכול? בחדר שלייי מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? ח-ר-א
האם אתם מאמינים ב-ה'? יאפפ האם אתם מאמינים בגורל? גם האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? יאפפפפפפפפ האם אתה מאמינים בניסים? יאאאאאאאאאאאאאאאאפ האם אתם מתחרטים בקלות? יאפ!

red mosquito

New member
הנה שלי... ../images/Emo127.gif

ספר מעודף? "הקייטנה של קנלר"\אתגר קרת סרט אחרון שראיתם בקולנוע? "תפוס ת'כריש" סרט אחרון שראיתם בבית? "חומות של תקווה" שחקן אהוב? ג'וני דפ שחקנית אהובה? אנג'לינה ג'ולי זמר אהוב? לא יודעת. זמרת אהובה? לא יודעת. מוזיקה מעודפת? GUNS N' ROSES להקה ישראלית? ד''ר קספר, איפה הילד... להקה לא ישראלית? GUNS N' ROSES מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? Civil War/GUNS N' ROSES איזה תמונה הכי קרובה אליכם? פיסית? שלי ושל אחותי... פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? בצהריים, לפני שישנתי.
פעם אחרונה שהתפדחתם? אמ... לא חסרות פעמים.
הסרט הכי רומנטי שראיתם? בעע לא יודעת הסרט הכי מפחיד שראיתם? "הצלצול" נראה לי... תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים? שיראו כמו גוון.
מה פוסל מישהו בעינייך? |מבולבל| לא יודעת... מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? לא זוכרת. מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת? אני לא זוכרת !
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? כל יום, בביצפר... מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? על בסיס שבועי וכאלה... מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? ברגעים אלו ממש, אני עונה על השאלות האלה... ואני לא יודעת מה להחליט !
עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? עם אנשים ( חחח מה?! ). מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל? מסתגרת בחדר ושומעת מוזיקה.
מה המקום שהכי מרגיע אותכם? החדר שלי. איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? בעע, לא איכפת לי. איפה אתם הכי אוהבים לאכול? מטבח... או סלון. מתי הפעם האחרונה ששיקרתם? לא זוכרת... מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? בכייף שיהיה. מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? גם בכייף שיהיה. האם אתם מאמינים ב-ה'? כן. האם אתם מאמינים בגורל? לא כל- כך. האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא יודעת. האם אתה מאמינים בניסים? לא יודעת ! וואי קשה השאלון הזה !
האם אתם מתחרטים בקלות? מידי פעם. האם אתם מחליטים בקלות? לאא. מה תרצו להיות שתהיו גדולים? יש כמה רעיונות. האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים? גם וגם .
חח היה נחמד !

Grey Faerie

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

ספר מעודף? המשחק של אנדר . סרט אחרון שראיתם בקולנוע? אמ נראה לי שאני,רובוט סרט אחרון שראיתם בבית? לא יודעת. שחקן אהוב? אין שחקנית אהובה? אין זמר אהוב? אין זמרת אהובה? אבריל , אלאניס. מוזיקה מעודפת? רוק ,פופ ,פאנק וסקא. להקה ישראלית? לא. להקה לא ישראלית? נו דאוט , גארבג , נירוונה , בלינק , לינקין, אוונסנס. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? frozen של מדונה איזה תמונה הכי קרובה אליכם? תמונה? לא יודעת... פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני שעה בערך פעם אחרונה שהתפדחתם? היום , אתמול , כל החיים שלי... הסרט הכי רומנטי שראיתם? אמ לא רואה סרטים רומנטיים , הם צפויים וק'ציים מדיי הסרט הכי מפחיד שראיתם? לא רואה סרטים מפחידים. הם מפחידים אותי. תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים? לא יודעת מה פוסל מישהו בעינייך? אמ לא יודעת , שחצנות מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? לאיודעת, היום נראהלי מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת? לא שמעתי מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? היום שהוצאתי את ריי מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אתמול בצהריים. מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? אהמ - יום שישי, נחלת בנימין, שני צמידים וילדה מבולבלת אחת. עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? עם עצמי בעצם , כל הזמן. מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל? שומעת מוזיקה , עושה אמבטיה , קוראת , כותבת... מה המקום שהכי מרגיע אותכם? עוד לא מצאתי אותו איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? באי פרטי איפה אתם הכי אוהבים לאכול? בחדר שלי , בסלון , בחדר של אחותי מתי הפעם האחרונה ששיקרתם? עכשיו נו מה
, סתם, היום בשיעור אנגלית. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? אמ לא רואה מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? stinks. האם אתם מאמינים ב-ה'? לא האם אתם מאמינים בגורל? לא האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? יאפ האם אתה מאמינים בניסים? לא האם אתם מתחרטים בקלות? כן האם אתם מחליטים בקלות? לא מה תרצו להיות שתהיו גדולים? לא יודעת האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים? ספונטנית

L P rulez

New member
אוף אני אוהבת את השאלונים האלו../images/Emo10.gif:-

עד שזה כואב.... ספר מעודף? כל סדרת צמרמורת...חחח סרט אחרון שראיתם בקולנוע?סלולר. סרט מ-ד-ה-י-ם סרט אחרון שראיתם בבית?יפה במנהטן שחקן אהוב?אורלנדו בלום שחקנית אהובה?שרה מישל גלר...ועוד הרבה.... זמר אהוב?אממ ג'סטין טימברלייק זמרת אהובה?אבריל לאבין, כריסטינה ועוד הרבה מוזיקה מעודפת?רוק ופופ להקה ישראלית?לא מתעסקת עם ישראלי להקה לא ישראלית?אמממ אוונסנס, לינקין פארק וגוד שארלוט מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?הובאסטאנק איזה תמונה הכי קרובה אליכם?של מאריה קארי פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?אמממ לא זוכרת... פעם אחרונה שהתפדחתם?לא זוכרת הסרט הכי רומנטי שראיתם?אממממ לא ראיתי לאחרונה הסרט הכי מפחיד שראיתם?יש הרבה....ביניהם החוש השישי תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים? מה פוסל מישהו בעינייך? מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם?אמממ לא זוכרת מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת?הרבה זמן לא שמעתי מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?היום מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?חחח אני ילדה טובה ירושליים:) מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?כשהייתי בסרט... עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים?אחותי מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל?קופצת מהחלון..חח מה המקום שהכי מרגיע אותכם?בחדר המדרגות....אני אוהבת לשבת שם...כייף איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים?אממממ לא יודעת... איפה אתם הכי אוהבים לאכול?בבית:) סתאאם... מתי הפעם האחרונה ששיקרתם?אני לא רוצה למלאה את ההודעההזו יותר מדי:) מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?אידיוטי מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?ז-ב-ל האם אתם מאמינים ב-ה'?כן האם אתם מאמינים בגורל?כן האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא האם אתה מאמינים בניסים?כן האם אתם מתחרטים בקלות?לפעמים האם אתם מחליטים בקלות?לפעמים מה תרצו להיות שתהיו גדולים?שחקנית... האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים?בין שניהם.....

SummerBreeze

New member
../images/Emo42.gifאני../images/Emo42.gif

ספר מעודף? אמממ... לא קראתי כל כך הרבה ספרים אבל נורא אהבתי את "סיפור אהבה בלתי נשכח"
סרט אחרון שראיתם בקולנוע? אמממ... או שרק 2 או ספיידרמן 2 לא זוכרת מה האחרון
... סרט אחרון שראיתם בבית? הצלצול לפני שבוע... כל כך לא מפחיד
... שחקן אהוב? אדם ברודי
צ'אד מאריי, ג'ייק ג'ילנהול שחקנית אהובה? רייצ'ל בילסון, קירסטין דאנסט וקייט הדסון זמר אהוב? אממ.. אין.. זמרת אהובה? כריסטינה אגילרה מוזיקה מעודפת? אמממ.. בעיקר פופ, רוק, פאנק-רוק להקה ישראלית? none להקה לא ישראלית? נו דאוט, הובאסטנק, גוד שרלוט, מארון 5 ובזמן האחרון גם the killers ועוד הרבה אחרים... מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? האלבום של the killers איזה תמונה הכי קרובה אליכם? אממ.. לא יודעת... אולי התמונה הממוסגרת של הכלבה שלי שיש לי בחדר
... פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? היום בצהריים פעם אחרונה שהתפדחתם? לפחות פעם ביום חח... הסרט הכי רומנטי שראיתם? סיפור אהבה בלתי נשכח
הסרט הכי מפחיד שראיתם? לא ראיתי סרט שמאוד הפחיד אותי... מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? אמממ... לא מזמן
... מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת? מזמן... מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? היום בקניון... מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? בחופש... אבל לא משו רציני... מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? עכשיו
... עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? אף אחד מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל? מוסיקה... התרופה המושלמת
... מה המקום שהכי מרגיע אותכם? החדר שלי
איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? באיי סי קיו...חחח לא סתם
... אמממ... בכדור פורח
איפה אתם הכי אוהבים לאכול? לא משנה לי כל כך... מתי הפעם האחרונה ששיקרתם? אמממ... לא זוכרת... מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? אמממ... בעיקרון זה אחלה אבל יש כמה תוכניות ממש מפגרות
... מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? עלוב
... האם אתם מאמינים ב-ה'? כן האם אתם מאמינים בגורל? כן האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא יודעת... לא קרה לי... האם אתה מאמינים בניסים? גם לא יודעת... האם אתם מתחרטים בקלות? מאוד בקלות! האם אתם מחליטים בקלות? לא
מה תרצו להיות שתהיו גדולים? באמת שאין לי מושג... יש עוד זמן... האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים? חושבת קדימה...

donell

New member
גם לי משעמם ..

ספר מעודף? the picture of dorian gray/oscar wilde סרט אחרון שראיתם בקולנוע?הו הו...עבר זמן מאז שביקרתי שם. לא זוכר. סרט אחרון שראיתם בבית? כנפיים שבורות. סרט טוב... שחקן אהוב? לא מכיר הרבה.. שחקנית אהובה? ת'ורה בירץ' זמר אהוב? ריאן אדמס זמרת אהובה?יש יותר מדי. אבל נסתפק פה באלאניס. מוזיקה מעודפת?סוגי רוק למיניהם, קצת בלוז וג'אז, סקא... להקה ישראלית?אין להקה. יש זמרת, למעשה זמרות : רונה קינן, תמר אייזנמן והדרה לוין ארדי. שלושתן מצויינות. להקה לא ישראלית? בימים אלה אני חושב ש the like, אבל זה משתנה. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? devil got my woman איזה תמונה הכי קרובה אליכם?פוסטר של נמר (החדר של אחי...) פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? היום בבוקר פעם אחרונה שהתפדחתם?לא זוכר... הסרט הכי רומנטי שראיתם? לא זוכר... הסרט הכי מפחיד שראיתם?סליפי הולו ? לא כזה מפחיד. אבל אני לא ראיתי בחיי הרבה סרטי אימה. תכונות שמרכיבות את הגבר\אישה המושלמים? שלווה. מה פוסל מישהו בעינייך? קולניות. מתי הפעם האחרונה שבאמת נפגעתם? אני חושב שנה שעברה מתישהו. מתי הפעם האחרונה ששמעתם בדיחה מוצלחת? -?- מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? הם תמיד שם. לכער את הנוף. מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לא רב איתם הרבה. מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? מי שכתב את השאלון כנראה מניח שיש לי זכרון ממש טוב. עם מי אתם מתייעצים כשאתם עצבניים? עם עצמי. אני תמיד מסכים עם עצמי. מה אתם עושים כשאתם עצובים\מדוכאים ורוצים לברוח מהכל? הולכים לישון. מה המקום שהכי מרגיע אותכם?המיטה בחדר שלי. איפה הייתם רוצים שיציעו לכם נישואים? זה באמת משנה ? איפה אתם הכי אוהבים לאכול? כל מקום עם אוכל טוב ? מתי הפעם האחרונה ששיקרתם?היום. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? יש ויש מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?יש ויש וטוב שיש. האם אתם מאמינים ב-ה'?כן. האם אתם מאמינים בגורל? אולי האם אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן, אבל זה כנראה משיכה פיזית ולא אהבה. האם אתה מאמינים בניסים? אולי. האם אתם מתחרטים בקלות?לא. האם אתם מחליטים בקלות?תלוי בגודל ההחלטה. לרוב כן. מה תרצו להיות שתהיו גדולים? המון דברים. האם אתם אנשים שחושבים הרבה קדימה או ספונטנים? גם וגם. אחד לא סותר את השני.

למעלה