שאלון

Fruit Smash

New member
שאלון ../images/Emo9.gif

מקווה שאפשר
.
מה האלבום המועדף עלייך של אלישיה?
מה השיר האהוב עלייך של אלישיה?
כמה זמן אתה כבר שומע את המוזיקה שלה?
באיזה שיר אתה הכי מתחבר למילים?
האם אתה יודע לנגן שיר/ים שלה?
איזה שיר אתה הכי שונא?
איזו הופעה של אלישיה הכי אהבת? השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים
.

Incomplete Girl

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה האלבום המועדף עלייך של אלישיה? קשה לבחור
..נלך על השני
מה השיר האהוב עלייך של אלישיה? כנ"ל..אבל השיר שאני חורשת עליו עכשיו זה Fallin' כמה זמן אתה כבר שומע את המוזיקה שלה? אממ..מהדיסק השני בערך באיזה שיר אתה הכי מתחבר למילים? הוו..לכולם
האם אתה יודע לנגן שיר/ים שלה? הלוואי
איזה שיר אתה הכי שונא? לא שונאת שום שיר
בנתיים
איזו הופעה של אלישיה הכי אהבת? בגראמי עם ג'יימי פוקס
אין על ג'ורג'יה!

NoWords

New member
ברור שאפשר - אפילו מומלץ!../images/Emo9.gif

מה האלבום המועדף עלייך של אלישיה? The Diary
מה השיר האהוב עלייך של אלישיה? הממ.. אין אחד. בין האהובים מאוד: If I Ain't Got You,YouDontKnowMyName,Karma ויש עוד כלמיני.
כמה זמן אתה כבר שומע את המוזיקה שלה? כשיצא Fallin מ-מ-ש אהבתי את השיר, חרשתי עליו. אבל באמת שומעת את האלבומים וזה: בערך שנה.
באיזה שיר אתה הכי מתחבר למילים? אווו, המון שירים. לשירים שלה יש המון משמעות
לודעת להחליט על אחד, קשה לי
האם אתה יודע לנגן שיר/ים שלה? לא, אני לא מנגנת על כלי מסוים
איזה שיר אתה הכי שונא? לא חושבת שיש שיר שאני שונאת
איזו הופעה של אלישיה הכי אהבת? הופעות של If I Ain't Got You וFallin בעיקר ואת "ג'ורג'יה"!

Fruit Smash

New member
אניייי../images/Emo9.gif

מה האלבום המועדף עלייך של אלישיה? שניהם. נקודה. מה השיר האהוב עלייך של אלישיה? הבחירה קשה, אבל הגעתי למסקנה לאחרונה
If I ain't got you
כמה זמן אתה כבר שומע את המוזיקה שלה? אממ.. שנה בערך? כעיקרון התחלתי לאהוב אותה בערך כש-Fallin יצא, אבל כבר שנה שאני באמת מקשיבה לה המון. באיזה שיר אתה הכי מתחבר למילים? ברובם אני מאד מתחברת. האם אתה יודע לנגן שיר/ים שלה? כןןן
את- never felt this way על אורגן. לפחות את רובו. שיר יפה
איזה שיר אתה הכי שונא? אף אחד, אבל בכל זאת, כשאני שומעת את האלבום שלה ומגיע הקטע שהיא מדברת בו בשיר you don't know my name- אני מעבירה
איזו הופעה של אלישיה הכי אהבת? חד משמעי- ההופעה ב-VMA 2004, עם סטיבי וונדר ולני קרביץ.
זה מזכיר לי
, למישהו יש את הוידאו של זה או יודע איפה אפשר להוריד ת'הופעה? אני מחפשת מאז שזה שודר בטלוויזיה. הלפ מי?

NoWords

New member
דווקא בקטע דיבור

בYDKMN אני משאירה. לודעת למה, אני אוהבת לשמוע את הקול שלה גם בדיבור. הוא נעים.
ומרוב ששמעתי את השיר הזה יותרררררר מדי פעמים אני זוכרת מה היא אומרת אז אני אומרת יחד איתה את הקטע

אניי

מה האלבום המועדף עלייך של אלישיה?האחרון מה השיר האהוב עלייך של אלישיה?אממ..How Come You Don’t Call Me כמה זמן אתה כבר שומע את המוזיקה שלה?לא כ"כ הרבה באיזה שיר אתה הכי מתחבר למילים?יש הרבה.. האם אתה יודע לנגן שיר/ים שלה?לאא..חחח איזה שיר אתה הכי שונא?אין.. איזו הופעה של אלישיה הכי אהבת?ג'ורג'יה כמובן

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo171.gif

מה האלבום המועדף עלייך של אלישיה?The Diary מה השיר האהוב עלייך של אלישיה?Fallin'/If I Ain't Got You כמה זמן אתה כבר שומע את המוזיקה שלה?שלוש שנים ככה? אבל השנה אני שומעת אותה יותר
באיזה שיר אתה הכי מתחבר למילים?You Don't Know My Name
האם אתה יודע לנגן שיר/ים שלה?לא
איזה שיר אתה הכי שונא?אין חיה כזאת
איזו הופעה של אלישיה הכי אהבת?של הגראמי האחרון

תשובותיי....

מה האלבום המועדף עלייך של אלישיה?--Diary מה השיר האהוב עלייך של אלישיה?--יש כמה.. גם u dont know my name.. גם feeling me,feeling ובכלל לשמוע לכל השירים שלה זאת חויה.... כמה זמן אתה כבר שומע את המוזיקה שלה?-- בואו נגיד שלא מהיום... באיזה שיר אתה הכי מתחבר למילים?--feeling me feeling u האם אתה יודע לנגן שיר/ים שלה?--לאאא איזה שיר אתה הכי שונא?--Dah Dee Dah (Sexy Thing) איזו הופעה של אלישיה הכי אהבת

ההאא.. לגבי הופעה

לא ראיתי אפילו הופעה אחת שלה.....(כאילו חוץ מהופעות הטקסי MTV וכאלה...) מישהו יכול לתת לי טיפים איזה אפשר לראות?

עונה ../images/Emo13.gif

מה האלבום המועדף עלייך של אלישיה? The Diary Of Alicia Keys
מה השיר האהוב עלייך של אלישיה? אממ יש הרבה.. אני אוהבת מאוד את Karma, My Boo, ובעיקרון את כל האלבום האחרון.
כמה זמן אתה כבר שומע את המוזיקה שלה? לא הרבה. בערך מאז שיצא Karma
באיזה שיר אתה הכי מתחבר למילים? פפ לא יודעת
האם אתה יודע לנגן שיר/ים שלה? ממ כרגע לא, אולי בעתיד אני אדע
איזה שיר אתה הכי שונא? לא שונאת כלום. לא בריא לשנוא
טחח סתם
איזו הופעה של אלישיה הכי אהבת? אין לי הופעות שלה

NoWords

New member
מותק!

את שומעת אותה הרבה לפני יציאת קארמה, האמיני לי.

למעלה