שאלון!!!

AeroFan

New member
שאלון!!!

על אינקובוס שיר הכי אנדרייטד: שיר הכי אוברייטד: אלבום אהוב: שיר עם המילים הכי טובות לדעתך? 5 שירים אהובים לתקופה זו: איזה אלבומים של אינקובוס יש לך? איזה הופעות\בוטלגים\הוצאות לא רשמיות יש לך? האם שמעת את ה-דמו מ-95 "Closet Cultivation"? מה דעתך עליו? חבר להקה אהוב: איזו תקופה אתה אוהב יותר? את אינקובוס הישנים או החדשים? קאבר אהוב? (שהלהקה ביצעה) 3 שירים שהכי היית רוצה לקבל בהופעה פה: וידאוקליפ אהוב: DVD אהוב? באיזה סגנון היית רוצה שאלבום הבא יהיה? (יותר קרוב לסגנון של Make Yourself או לתקופה החדשה יותר)

AeroFan

New member
ואני עונה

שיר הכי אנדרייטד: When It Comes שיר הכי אוברייטד: ואי לא עולה לי לראש משהו שלהם שהוא אוברייטד, כי הכל אצלהם אני אוהב ולא ממש חושב שיש משהו שהוא אוברייטד... אלבום אהוב: A Crow Left Of The Murder שיר עם המילים הכי טובות לדעתך? כמעט כל השירים שלהם... אבל ל- Wish You Were Here יש את המילים הכי יפות! 5 שירים אהובים לתקופה זו: Oil And Water Megalomaniac Make Yourself Wish You Were Here Vitamin איזה אלבומים של אינקובוס יש לך? כולם כולל כל-DVD שהם הוציאו. איזה הופעות\בוטלגים\הוצאות לא רשמיות יש לך? יש המון... יש לי קצת זמן אז אני יכתוב הכל: אודיו: (כמעט הכל פה באיכות מעולה) Live Lollapalooza 2003 Live Red Rocks 2004 (גם באודיו יש לי) Live Sweden 2004 Live Malaysia 2004 Live Japan 2004 Live Atlanta- 23\1\2007 Live Las Vegas 2007 KROQ Acoustic Christmas performance, 2006 When Incubus Attacks Vol 1 (אודיו) When Incubus Attacks Vol 2 (אודיו) Live Acoustic Live From MTV Acoustic (שני דברים שונים) Live At Time Lapse Roxy Consortium- L.A 2003 A Tribute To Incubus Live MTV Supersonic- Milan 2004 Live New York City 15\9\2001 (ההופעה הראשונה אחרי אסון התאומים... הופעה ענקית ומרגשת) Live Wellington, New Zealand- 28\3\2004 House Of Blues, Los Angeles- 17\12\98 Live Paris, 5\5\98 Live Hamilton, Ontario, 1\6\2002 Live Baltimore, Maryland, 23\9\2002 Live Bizarre Festival 18\8\2002 Live Manchester 19\5\2004 Live At The Hard Rock Cafe D.C, Washington, 2004 וגם 2 דיסקים של שירים אקראיים שלהם מהופעות שונות + 2 דיסקים של שירים שהם לא שיחררו וקאברים. וידאו: Live At Rock In Rio Lisboa 2004 Live Milan 2004 Live Acoustic MTV Unplugged Live Bizarre Fest. 2002 Live At Rock Am Ring, 2005 Live Lowland Festival, 2005 Sony Studio Secret Show- 26\2\2004 Weenie Roast Festival. 19\5\2007 האם שמעת את ה-דמו מ-95 "Closet Cultivation"? כן מה דעתך עליו? חביב, שומעים באלבום הזה שהלהקה רק מתחילה... אבל אחלה דמו. חבר להקה אהוב: כולם!! איזו תקופה אתה אוהב יותר? את אינקובוס הישנים או החדשים? את שניהם. קאבר אהוב? (שהלהקה ביצעה) אמנם הם ביצעו רק חצי מהשיר אבל ממש אהבתי- Like A Virgin של מדונה. 3 שירים שהכי היית רוצה לקבל בהופעה פה: A Certain Shade Of Green Vitamin Here In My Room וידאוקליפ אהוב: Wish You Were Here וגם Pardon Me. DVD אהוב? Red Rocks באיזה סגנון היית רוצה שאלבום הבא יהיה? (יותר קרוב לסגנון של Make Yourself או לתקופה החדשה יותר) שיהיה משולב גם באלבומים הישנים וגם ב- A Crow Left Of The Murder

itzikch

New member
עונה אחריך !

אלבום אהוב: Morning View שיר עם המילים הכי טובות לדעתך: Warning שירים אהובים לתקופה זו: Privilege Rogues When It Comes New Skin 11 AM איזה אלבומים יש ? הכול !! איזה הופעות\בוטלגים\הוצאות לא רשמיות יש לך? Live at Lollapalooza 2003 Morning View sessions-NY concert Mtv Unplugged Live Japan 2004 A Crow Left Of The Murder Bonus DVD 2004 Red Rocks 2004 Live In Atlanta 23.1.07 String Quartet Tribute to Incubus 9.12.06 KROQ ובדי וי די יש מלא הופעות ישנות Incubus Vol 2 האם שמעת את ה-דמו מ-95 "Closet Cultivation"? לא איזו תקופה אתה אוהב יותר? את אינקובוס הישנים או החדשים? אין דבר כזה אינקובוס חדשים או ישנים :X קאבר אהוב? השיר עם גוון סטפני.. 3 שירים שהכי היית רוצה לקבל בהופעה פה: Nice To Know You Rogues Just A Phase או Privillege וההופעה הייתה מושלמת !! DVD אהוב? Red Rocks וידאוקליפ אהוב: Drive באיזה סגנון היית רוצה שאלבום הבא יהיה? (יותר קרוב לסגנון של Make Yourself או לתקופה החדשה יותר) לא משנה מה שיהיה , אני עדיין אוהב את האלבומים הבאים ..

o pie

New member
ואני אחריך.

שיר הכי אנדרייטד: בפורום הזה? aqueous transmission. אני שומע אותו כל לילה לפני שאני הולך לישון, ופה מכריזים עליו כהכי גרוע במורנינג ויו. שיר הכי אוברייטד: agoraphobia, סתם כי אני שונא אותו וכולם אוהבים. אלבום אהוב: morning view שיר עם המילים הכי טובות לדעתך? morning view 5 שירים אהובים לתקופה זו: Pistola. Just a phase, Under my Umbrella, Rogues, Admiration איזה אלבומים של אינקובוס יש לך? כולם, על המחשב. איזה הופעות\בוטלגים\הוצאות לא רשמיות יש לך? כל הביסיידים שיצאו, ואת ה- Red Rocks על המחשב. האם שמעת את ה-דמו מ-95 "Closet Cultivation"? לא... מה דעתך עליו? חבר להקה אהוב: בן קני מגניב
איזו תקופה אתה אוהב יותר? את אינקובוס הישנים או החדשים? אם הישנים זאת אומרת פאנגס אמונגס וסיינס, אז את החדשים. כי סיינס זה האלבום הפחות האהוב עליי... קאבר אהוב? (שהלהקה ביצעה) Messege in a bottle, למרות שגם Hungry like the wolf אחלה וגם Allison 3 שירים שהכי היית רוצה לקבל בהופעה פה: Just a phase, Pantomime. Azwethinkweiz וידאוקליפ אהוב: Stellar DVD אהוב? יש לי רק את אלייב את רד רוקס.. באיזה סגנון היית רוצה שאלבום הבא יהיה? (יותר קרוב לסגנון של Make Yourself או לתקופה החדשה יותר) - לתקופה החדשה יותר, שישאר הרוק האלטרנטיבי הזה אבל שישלבו בו איזה ג'אם אינסטרומנטלי כמו the oddysey, שיתמקדו יותר במוזיקה טובה ופחות שיהיו שירים קליטים שמתאימים לצאת כסינגלים.

o pie

New member
אוי חשבתי אלבום לא שיר

שיר עם המילים הכי יפות לדעתך: המממ Leech

noynav

New member
להלהלה:)

שיר הכי אנדרייטד: אני נאלצת להמשיך הלאה ולמחות על הדירוגים. שיר הכי אוברייטד: כנ"ל. אלבום אהוב: a crow left of the murder, אבל תכלס אני אוהבת את כולם. שיר עם המילים הכי טובות לדעתך? sick sad little world, למרות שאני מתחברת ליותר מידי שירים, זה פשוט השיר שאני הכי אוהבת. 5 שירים אהובים לתקופה זו: sick sad little world, mexico, glass, sth"a, megalomaniac איזה אלבומים של אינקובוס יש לך? יש לי 4, אנג'וי אינקיובס, לייט, סיינס ו-א קרו לפט. איזה הופעות\בוטלגים\הוצאות לא רשמיות יש לך? אין לי בכלל :( האם שמעת את ה-דמו מ-95 "Closet Cultivation"? ממ לא. מה דעתך עליו? חבר להקה אהוב: קני:) וברנדון נו -.- איזו תקופה אתה אוהב יותר? את אינקובוס הישנים או החדשים? הישנים. קאבר אהוב? (שהלהקה ביצעה): אממ message in a bottle 3 שירים שהכי היית רוצה לקבל בהופעה פה: וואו, dig, sick sad little world, nice to know you וידאוקליפ אהוב: ההכנות ל-dig, היה קליפ אחד שאהבתי במיוחד. DVD אהוב? רד רוקס:) באיזה סגנון היית רוצה שאלבום הבא יהיה? (יותר קרוב לסגנון של Make Yourself או לתקופה החדשה יותר) קרוב יותר לסגנון של מייק יורסף.

arTT916

New member
הנה התשובות שלי../images/Emo13.gif

שיר הכי אנדרייטד: beware criminal שיר הכי אוברייטד: dig אלבום אהוב: וואו זה קשה...LIGHT GRENADES שיר עם המילים הכי טובות לדעתך? NEW SKIN 5 שירים אהובים לתקופה זו: אני בעיקר שומעת את החדש איזה אלבומים של אינקובוס יש לך? כולם!מקוריים- מייק יורסלף, סייאנס, מורנינג ויו, קרו לפט אוף דה מרדר !השאר צרובים... איזה הופעות\בוטלגים\הוצאות לא רשמיות יש לך?מלא....נראה לי את כולם! האם שמעת את ה-דמו מ-95 "Closet Cultivation"? לא...
מה דעתך עליו? לא שמעתי...חחח
חבר להקה אהוב: ברנדון בויד
איזו תקופה אתה אוהב יותר? את אינקובוס הישנים או החדשים? את אינקובוס של מורנינג ויו!(זה נקרא החדשים..?
) קאבר אהוב? (שהלהקה ביצעה) hello 3 שירים שהכי היית רוצה לקבל בהופעה פה:summer romance, 11 am, new skin-not acustic, וידאוקליפ אהוב: wish you were here DVD אהוב? MORNING VIEW SESSIONS באיזה סגנון היית רוצה שאלבום הבא יהיה? (יותר קרוב לסגנון של Make Yourself או לתקופה החדשה יותר) התקופה החדשה!

fuckinGAL

New member
עונה

שיר הכי אנדרייטד: a crow left of the murdr, made for tv movies שיר הכי אוברייטד: לא יודעת:< אלבום אהוב:morning view אבל לא בפער כזה גדול. שיר עם המילים הכי טובות לדעתך? aqueous transmission 5 שירים אהובים לתקופה זו: וואו קשה... Love hurts [באקוסטית], just a phase, when it comes, admiration, 11am אבל זה בטח ישתנה עוד שבוע. איזה אלבומים של אינקובוס יש לך? רק מייק יורסלף:< איזה הופעות\בוטלגים\הוצאות לא רשמיות יש לך? rock am ring ו kroq השני. האם שמעת את ה-דמו מ-95 "Closet Cultivation"? נופ. מה דעתך עליו? חבר להקה אהוב: אחרי הכל זה ברנדון. איזו תקופה אתה אוהב יותר? את אינקובוס הישנים או החדשים? מייק יורסף-מורנינג ויו. קאבר אהוב? (שהלהקה ביצעה) message in a bottle 3 שירים שהכי היית רוצה לקבל בהופעה פה: are you in, pardon me ו a certain shade of green לא אקוסטים וידאוקליפ אהוב: drive DVD אהוב? red rock באיזה סגנון היית רוצה שאלבום הבא יהיה? (יותר קרוב לסגנון של Make Yourself או לתקופה החדשה יותר) מה שיבוא

fanor

New member
מממ...

בעיקרון זאת פעם ראשונה שלי בפורום, אני בספק אם אתמיד, אני פשוט לא בנאדם כזה:] שיר הכי אנדרייטד: when it comes שיר הכי אוברייטד: love hurts המעפן אלבום אהוב:S.C.I.E.N.C.E שיר עם המילים הכי טובות לדעתך? מייק יורסלף שירים אהובים לתקופה זו: azwethinkweiz, just a phase איזה אלבומים של אינקובוס יש לך? fungus amongus, science, make yourself, aclotm, morning view, light grenades איזה הופעות\בוטלגים\הוצאות לא רשמיות יש לך? none האם שמעת את ה-דמו מ-95 "Closet Cultivation"? לא מה דעתך עליו? המ... חבר להקה אהוב: מייקי! איזו תקופה אתה אוהב יותר? את אינקובוס הישנים או החדשים? ברור שאת הישנים.... קאבר אהוב? (שהלהקה ביצעה) 3; בעקרון לא מתה עליהם בקאברים, אבל נראה לי ששמעתי פעם את hungry like a wolf של דוראן דוראן וזה היה נחמד... שירים שהכי היית רוצה לקבל בהופעה פה: clean, glass, trouble in 421 וידאוקליפ אהוב: דרייבבבב DVD אהוב? המ באיזה סגנון היית רוצה שאלבום הבא יהיה? (יותר קרוב לסגנון של Make Yourself או לתקופה החדשה יותר) - בלי שום ספק- אמן שסיינס\פאנגס יקום לתחייה בשנית

למעלה