שאלון...

גפנמן

New member
שאלון...

שכל אחד יבחר שיר אחד מכל אלבום שלדעתו הוא הכי טוב, ואני אתחיל: זה רק אור הירח-אמש עכשיו מעונן-עכשיו מעונן השלישי-דיכאון שומקום-שומקום\מלאך המכתב-עונות ירח מלא-סוף העולם חלולים-המלחמה הבאה לילות לבנים-איש הכמעט\גן החטאים יומן מסע-עורי עור\חצר המלך ממנטו מורי-הרואין עם הזמן-אין זמן תחת השמש מחוץ לתחרות-חלומות גדולים blacfield-hello blackfield 2-end of the world

R h o n e

New member
סבבה

אור הירח - לאן את הולכת עכשיו מעונן - על הכנרת בזריחה השלישי - התאבדות שומקום - שומקום המכתב - מרד הדמעות ירח מלא - אני פרפר חלולים - קשה... אממ מתים משעמום לילות לבנים - רגעים יומן מסע - למיואשים יש רק גורל ממנטו מורי - זיגוטה עם הזמן - זוהרים מחוץ לתחרות - הולכת על המים בלקפילד - Open Mind בלקפילד 2 - Epidemic

נכנסת לקבע או-טו-טו

זה רק אור הירח-השכבת אותי ב-10 (זה מאור הירח נכון?) עכשיו מעונן- על הכנרת בזריחה השלישי- האם להיות בך מאוהב שומקום- מטערים המכתב- המכתב/ מרד הדמעות ירח מלא- עיניין/סוף העולם חלולים- מתים משעמום לילות לבנים- שלוליות יומן מסע- חצר המלך ממנטו מורי- קרן אור/ זיגוטה עם הזמן- אין לי שיר אהוב...אולי זוהרים מחוץ לתחרות- מחוץ לתחרות אין לי את הדיסקים של בלאקפילד וגם לא יהיו!

TairAtias

New member
יאללה D:

זה רק אור הירח - אמש, שנינו שווים אי אפשר לבחור עכשיו מעונן - שלכת השלישי - הכי קרוב לבד, התאבדות שומקום - אבדון המכתב - לילה טוב ירח מלא - סוף העולם וגם המאוהב שם מדהים חלולים - חלומות גדולים לילות לבנים - לילות לבנים, גן החטאים יומן מסע - מגיע לך יותר ממנטו מורי - מלח הדמעות, הרואין עם הזמן - זוהרים בלאקפילד 1 עדיין לא קניתי........ בלאקפילד 2 סוף העולם

Hosh17

New member
למרות שזה קשה

זה רק אור הירח - לאן את הולכת עכשיו מעונן - אולי/על הכנרת בזריחה השלישי - דיכאון/הכי קרוב לבד/התאבדות שומקום- יווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני לא יכולההההההההההההההההההההההההההה המכתב- קנאה/המכתב ירח מלא- סוף העולם חלולים- קשה נורא...תבלע את הכדור,חדר קטן,חלומות גדולים לילות לבנים- לילות לבנים יומן מסע- יומן מסע ממנטו מורי- הכל! עם הזמן- זוהרים ובשבילך מחוץ לתחרות- סוף העולם blacfield- הלו blackfield 2- אנד אוף דה וורלד

התעוט

New member
טוב

אור הירח,לאן את הולכת. עכשיו מעונן,על הכנרת בזריחה. השלישי,דיכאון. שומקום,אופק ילדותי. המכתב,יותר מדאי. ירח מלא,חבר. חלולים,תצא מהמחשב. לילות לבנים,משהו בין שנינו/זה בא והולך. יומן מסע,מטוסים. ממנטו מורי,הרואין/חושך עם הזמן,מגיפה. מחוץ לתחרות,הולכת על המים.

osher002

New member
עונה:]

שכל אחד יבחר שיר אחד מכל אלבום שלדעתו הוא הכי טוב, ואני אתחיל: זה רק אור הירח-אמש עכשיו מעונן-עכשיו מעונן שומקום-שומקום\מלאך המכתב-עונות ירח מלא-סוף העולם חלולים-המלחמה הבאה יומן מסע-עורי עור\חצר המלך ממנטו מורי-הרואין עם הזמן-אין זמן תחת השמש מחוץ לתחרות-חלומות גדולים blacfield-hello blackfield 2-end of the world

bati77

New member
משעמם לי..

אור הירח - בואי אלי עכשיו מעונן - אני שונא השלישי - משוררים שומקום - שומקום המכתב - מרד הדמעות ירח מלא - שיר תקווה חלולים - בלתי אפשרי.. פשוט הכל לילות לבנים - האמת \ גן החטאים יומן מסע - תמונה לשעת ערביים \ מגיע לך יותר ממנטו מורי - הולך קדימה Blackfield - summer \ pain עם הזמן - אלפי אנשים מחוץ לתחרות - סוף העולם Blackfield 2 - miss u \ where is my love

עונה

אור הירח-גנרל/בואי אליי עכשיו מעונן-אולי/שיר הסמרטוטים/ואל תדאג השלישי-פרופיל 97 שומקום-מצטערים המכתב-מרד הדמעות/התרוץ חלולים-בוקר טוב איראן/מתים משעמום לילות לבנים-משהו בין שנינו יומן מסע-הסתכלו לשמיים ממנטו מורי-הרואין Blackfield-Pain,Summer,Open mind,The hole in me עם הזמן-את הכלב ואני Blackfield-Miss U,Christenings,Where is my love

Forever NemeSh

New member
../images/Emo205.gifבא לי גם ../images/Emo29.gif

אור הירח- השכבת אותי בעשר עכשיו מעונן- שלכת השלישי- משוררים שומקום- מצטערים המכתב- מרד הדמעות ירח מלא- סוף העולם חלולים- חלומות גדולים\ בוקר טוב איראן לילות לבנים- גן החטאים יומן מסע- הסתכלו לשמיים ממנטו מורי- קרן אור\ הרואין עם הזמן- אלפי אנשים\ זוהרים מחוץ לתחרות- חלומות גדולים\ סוף העולם Blackfield- Pain Blackfield 2-Epidemic

עונה:

זה רק אור הירח- אלימות עכשיו מעונן- הכל מתפורר/ בוכה על הקבר השלישי- משוגע/ משוררים שומקום- מצטערים/ אופק ילדותי המכתב- מחר כבר לא יבוא ירח מלא-סוף העולם חלולים- בוקר טוב איראן/ תצא מהמחשב לילות לבנים- זה בא והולך/ משהו בין שנינו יומן מסע- צלקות/ חצר המלך ממנטו מורי- אין מלאכים בגן עדן/ חושך עם הזמן- אלפי אנשים/ זוהרים מחוץ לתחרות- מחוץ לתחרות/ סוף העולם/ הולכת על המים Blackfield- The hole in me/ Glow Blackfiled 2- My gift of silence/ This Killer

galush29

New member
קצת קשה...

זה רק אור הירח-אלימות. עכשיו מעונן-עכשיו מעונן,אני שונא. השלישי-התאבדות,הולך לאיבוד,הכי קרוב לבד..דיסק קשה:[הוא ככ יפה.. שומקום-שומקום,מצטערים. המכתב-מרד הדמעות,אמא תראי,הקנאה. ירח מלא-סוף העולם. חלולים-חלומות גדולים,מתים משעמום. לילות לבנים-לילות לבנים,גן החטאים. יומן מסע-יומן מסע,אקדחים שלופים. ממנטו מורי-קרן אור,הרואין. עם הזמן-זוהרים מחוץ לתחרות-הולכת על המים. blacfield-clowdy now,hello blackfield 2-miss you,epidemic. זה רק אור הירח-אמש עכשיו מעונן-עכשיו מעונן השלישי-דיכאון שומקום-שומקום\מלאך המכתב-עונות ירח מלא-סוף העולם חלולים-המלחמה הבאה לילות לבנים-איש הכמעט\גן החטאים יומן מסע-עורי עור\חצר המלך ממנטו מורי-הרואין עם הזמן-אין זמן תחת השמש מחוץ לתחרות-חלומות גדולים blacfield-hello blackfield 2-end of the world

מלא זמן לא נכנסתי..איך משנים כינוי?! | עונה:

הכינוי הזה מעצבן אותי.. הוא היה רק בשביל משהו שכתבתי כי חשבתי שאני לא אכנס יותר אבל אני נכנסת מדיי פעםם ואם אני רוצה להגיב אני נתקעת עם זה=/ וואי, זה ממש קשה. טוב נו, אז שירים שאני אוהבת במיוחד, נגיד. : זה רק אור הירח: לפעמים/ אמש. עכשיו מעונן- הכל מתפורר. השלישי- קשה. אני הולך לאיבוד. שומקום-אתה נולדת לאהוב / אופק ילדותי. המכתב: במילים אחרות / יש לך אותי. ירח מלא: סוף העולם/ עניין. חלולים: ברור שלילה. לילות לבנים: אמממ... רגעים. יומן מסע: אקדחים שלופים / גשם כבד. ממנטו מורי: וואי, לא יכולה. קרן אור / ממנטו מורי 2. ן עם הזמן: רק הלב שכואב לך. מחוץ לתחרות: מחוץ לתחרות. בלאקפילד: pain\ summer blackfield 2: שיר 4 [שכחתי איך קוראים ואין לי כוח להסתכל חח..] או miss you

O:

זה רק אור הירח - אור הירח עכשיו מעונן - עכשיו מעונן השלישי - האם להיות בך מאוהב שומקום - אהבנו המכתב - המכתב ירח מלא - שיר תקווה חלולים - תצא מהמחשב לילות לבנים - השיר שלנו יומן מסע - עורי עור ממנטו מורי - שיר עצוב עם הזמן - אלפי אנשים מחוץ לתחרות - יומן מסע Blacfield - Blacfield Blacfield II - 1000 People

אלינה מ

New member
עונה ../images/Emo9.gif

=] זה רק אור הירח- שנינו שווים עכשיו מעונן-עכשיו מעונן השלישי- מסיבת מתגייסים שומקום-שומקום המכתב-מרד הדמעות ירח מלא-סוף העולם חלולים-מתים משעמום לילות לבנים-גן החטאים יומן מסע-עורי עור ממנטו מורי-מלח הדמעות עם הזמן-אין זמן תחת השמש מחוץ לתחרות-חלומות גדולים blacfield-hello blackfield 2-end of the world/miss u =]

למעלה