שאלון!!

GrEeNgIrL3

New member
שאלון!!

דיי יבש פה.. אז שאלון חופר מעט חח 1.גיל? 2.מה המצב? 3.תתאר את עצמך ב-4 מילים: 4.בן כמה היית רוצה להיות? 5.אתה עדיין בתיכון או שסיימת? 6.אם לא, אתה רוצה לסיים? 7.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך? 8.איפה אתה גר? 9.איפה היית רוצה לגור? 10.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? 11.איזה מכונית תהיה לך? 12.מה המוטו שלך? 13.מה היית רוצה לשנות בעצמך? 14.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? 15.במה אתה חושב שאתה טוב? 16.אתה נפגע מהר? 17.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? 18.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? 19.תתאר את מקום החלומות שלך: 20.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? 21.היית רוצה לחזור לכיתה א'? 22.החיים קשים? 23.צפרדע או קרפדה? 24.בית או וילה? 25.איזה צבע אתה הכי אוהב? 26.מה התאריך היום? 27.מה מספר המזל שלך? 28.יש לך אייסיקיו? 29.להקה אהובה? 30.זמר אהוב? 31.שיר אהוב? 32מוזיקה אהובה? 33.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? 34.מה המילה האחרונה שאמרת? 35.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? 36.מה הדבר האחרון שקנית? 37.מהם שלוש המילים האהובות עליך? 38.לימוזינה/יגואר? 39.איטליה/צרפת? 40.בלגיה/הולנד? 41.לונה פארק/סופרלנד? 42.מנורה/פנס? 43.שיער חלק/שיער מטולטל? 44.איזה שיער יש לך? 45.איזה פלאפון יש לך? 46.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?

לא, זה לא פרט עלילה הוא שחקן שחוזר.

באיזה פרק הם מופיעים? בתור מי? וזה כן ספוילר, אז צריך לסמן

GrEeNgIrL3

New member
אף אחד לא רוצה? אז אני אתחיל

1.גיל? 18 2.מה המצב? סבבה 3.תתאר את עצמך ב-4 מילים: ביישנית, רגישה, נחמדה, נמוכה
4.בן כמה היית רוצה להיות? לא יודעת.. 5.אתה עדיין בתיכון או שסיימת? סיימתייייי
6.אם לא, אתה רוצה לסיים? 7.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
8.איפה אתה גר? ב"ש 9.איפה היית רוצה לגור? חו"ל 10.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? בחו"ל 11.איזה מכונית תהיה לך? לא יודעת.. העיקר שתהיה מכונית חח 12.מה המוטו שלך? "מי שחושב שהוא יכול - יכול, מי שחושב שהוא לא יכול- צודק." 13.מה היית רוצה לשנות בעצמך? הרבההה 14.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? ערסים, אחים קטנים, שקרנים 15.במה אתה חושב שאתה טוב? מוזיקההה 16.אתה נפגע מהר? כן 17.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי 18.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? תלוי למי... 19.תתאר את מקום החלומות שלך: איפשהו עם יםםם 20.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? מישהו בלי בעיות בחיים 21.היית רוצה לחזור לכיתה א'? יש מצב חח 22.החיים קשים? כן 23.צפרדע או קרפדה? צפרדע 24.בית או וילה? וילה 25.איזה צבע אתה הכי אוהב? סגול בהיר 26.מה התאריך היום?8/9 27.מה מספר המזל שלך? אין 28.יש לך אייסיקיו? כן 29.להקה אהובה? חפשו בחתימהה 30.זמר אהוב? פרדי מרקורי 31.שיר אהוב? Queen- don't stop me now 32מוזיקה אהובה? רוק 33.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא 34.מה המילה האחרונה שאמרת? הגעתי חח 35.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? 5 ישראלי 36.מה הדבר האחרון שקנית? משקפיים 37.מהם שלוש המילים האהובות עליך? וואלה, סבבה, קופהה (חח לא משנה...) 38.לימוזינה/יגואר? לימוזינהה 39.איטליה/צרפת? איטליההה
40.בלגיה/הולנד? בלגיה 41.לונה פארק/סופרלנד? לונה פארק 42.מנורה/פנס? פנס 43.שיער חלק/שיער מטולטל? מטולטל 44.איזה שיער יש לך? מטולטל חחח 45.איזה פלאפון יש לך? סוני אריקסון 46.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? הילה! (נא לזכור חח)

orw93

New member
../images/Emo205.gif

1.גיל?14 2.מה המצב?משו 3.תתאר את עצמך ב-4 מילים:כוסית אש מגיל 6 XD 4.בן כמה היית רוצה להיות? 15 (עוד 4!@) 5.אתה עדיין בתיכון או שסיימת?חטיבה 6.אם לא, אתה רוצה לסיים?כן 7.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
8.איפה אתה גר?יקנעם 9.איפה היית רוצה לגור? בעיר הגדולהD: 10.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול?ניו יורק
11.איזה מכונית תהיה לך?יפה 12.מה המוטו שלך?חייה טתן לחיותD: 13.מה היית רוצה לשנות בעצמך?כל מיני 14.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? הרבה דברים 15.במה אתה חושב שאתה טוב? בכלוםXD 16.אתה נפגע מהר?כן 17.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו?מסן 18.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו?לא 19.תתאר את מקום החלומות שלך:ניו יורק 20.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים?איש טוב? 21.היית רוצה לחזור לכיתה א'? לא 22.החיים קשים?כן 23.צפרדע או קרפדה?זה אותו דבר, לא?
24.בית או וילה?וילה 25.איזה צבע אתה הכי אוהב?כחול 26.מה התאריך היום?7.9 או ה8.9 27.מה מספר המזל שלך? 28.יש לך אייסיקיו?כן 29.להקה אהובה?סאם41, 30.זמר אהוב? 31.שיר אהוב?fat lip-sum 41 32מוזיקה אהובה? רוק 33.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי 34.מה המילה האחרונה שאמרת?לא זוכרת. זה היה מזמן
35.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו?שום ערוץ 36.מה הדבר האחרון שקנית?כרטיסיה לאוטובוסD: 37.מהם שלוש המילים האהובות עליך?לודעת 38.לימוזינה/יגואר?לא יודעת 39.איטליה/צרפת?צרפת 40.בלגיה/הולנד?הולנד 41.לונה פארק/סופרלנד?כלום 42.מנורה/פנס?מנורה 43.שיער חלק/שיער מטולטל?חלק 44.איזה שיער יש לך?גלי 45.איזה פלאפון יש לך?ישןXD 46.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?אור

faina s

New member
עונה ../images/Emo6.gif

1.גיל? 17 עוד יומיים 2.מה המצב? סבבה 3.תתאר את עצמך ב-4 מילים: נחמדה ,בישנית,רגישה ועייפה
4.בן כמה היית רוצה להיות? לא יודעת 5.אתה עדיין בתיכון או שסיימת? עוד שנה מסיימת 6.אם לא, אתה רוצה לסיים? כן 7.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
8.איפה אתה גר? אשדוד 9.איפה היית רוצה לגור? במקום קר יותר 10.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? בחו"ל 11.איזה מכונית תהיה לך? משהו קטן וחמוד
12.מה המוטו שלך? 13.מה היית רוצה לשנות בעצמך? כל מני דברים 14.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? אנשים צבועים, שקרנים פקאצות וערסים 15.במה אתה חושב שאתה טוב? מיור 16.אתה נפגע מהר? כן 17.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 18.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? תלוי מתי 19.תתאר את מקום החלומות שלך: מקום עם ים וחורף נורמלי 20.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? לא יודעת 21.היית רוצה לחזור לכיתה א'? כן 22.החיים קשים? יאפ 23.צפרדע או קרפדה? צפרדע 24.בית או וילה? וילה 25.איזה צבע אתה הכי אוהב? תכלת וסגול בהיר 26.מה התאריך היום? 8.9 27.מה מספר המזל שלך? אין כזה 28.יש לך אייסיקיו? כן 29.להקה אהובה? אין כזאת 30.זמר אהוב? כנל 31.שיר אהוב? בנתיים christina aguilera-candyman ו Don't Stop Me Now - McFly 32מוזיקה אהובה? רוק 33.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא 34.מה המילה האחרונה שאמרת? לא זוכרת
35.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? יס סטארס 1 36.מה הדבר האחרון שקנית? ספרים לבית ספר 37.מהם שלוש המילים האהובות עליך? חחח לא יודעת 38.לימוזינה/יגואר? יגואר 39.איטליה/צרפת? איטליה 40.בלגיה/הולנד? בלגיה 41.לונה פארק/סופרלנד? סופרלנד 42.מנורה/פנס? מנורה 43.שיער חלק/שיער מטולטל? מתולתל 44.איזה שיער יש לך? מתולתל 45.איזה פלאפון יש לך? סמסונג משהו 46.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? פאינה

שמשון 2

New member
טוב לך?!

1.גיל? 15 2.מה המצב? רגשות אשמה 3.תתאר את עצמך ב-4 מילים: אינטיליגנטי, חתיך, עצלן, פתוח מאוד. 4.בן כמה היית רוצה להיות? בן 20 5.אתה עדיין בתיכון או שסיימת? בתיכון 6.אם לא, אתה רוצה לסיים? כן 7.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
8.איפה אתה גר? ירושלים 9.איפה היית רוצה לגור? חיפה 10.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? ניו יורק 11.איזה מכונית תהיה לך? קודם, מכונית ספורט זולה (איזה יד 7) וכשאני יהיה מילינר - למבורגיני מרצ'ילגו. 12.מה המוטו שלך? יש אנשים שנועדו להצליח 13.מה היית רוצה לשנות בעצמך? עת העצלנות, את הפחדנות. 14.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? ערסים, מאמינים (באלוהים), אנטישמים 15.במה אתה חושב שאתה טוב? באומנות, עיצוב... בירי, צילום, משמעת. 16.אתה נפגע מהר? לעולם לא!!! 17.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? לא מעניין אותי 18.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? ליהודים - כן, לכל השאר - לא. 19.תתאר את מקום החלומות שלך: בניין משרדים, שאני הבוס בו. 20.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? דונלד טרמפ 21.היית רוצה לחזור לכיתה א'? לא. 22.החיים קשים? למי שלא יודע לחיות - כן, למי שכן - ממש לא! 23.צפרדע או קרפדה? צפרע, יותר אסתטי. 24.בית או וילה? וילה 25.איזה צבע אתה הכי אוהב? שחור ואדם 26.מה התאריך היום? התשיעי 27.מה מספר המזל שלך? אני לא משאיר שום דבר למזל. 28.יש לך אייסיקיו? כן 29.להקה אהובה? לא מעניין אותי 30.זמר אהוב? לא מעניין אותי 31.שיר אהוב? נומה נומה ניי 32מוזיקה אהובה? קלאסית 33.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא 34.מה המילה האחרונה שאמרת? לא זוכר 35.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? נשיונל ג'יאוגרפיק 36.מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס 37.מהם שלוש המילים האהובות עליך? סקס, סמים ורוקנרול!!@ 38.לימוזינה/יגואר? יגואר 39.איטליה/צרפת? איטליה 40.בלגיה/הולנד? לא יודע?! 41.לונה פארק/סופרלנד? לא מעניין אותי 42.מנורה/פנס? פנס 43.שיער חלק/שיער מטולטל? חלק 44.איזה שיער יש לך? חלק, ארוך וצבעתי לשחור סיני. 45.איזה פלאפון יש לך? איבדתי 46.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? שמעון שפירא

TheSegal

New member
מצטערת על האיחור ../images/Emo13.gif

1.גיל? - 26 2.מה המצב? - עמוס 3.תתאר את עצמך ב-4 מילים: יותר מידי מורכבת לעזאזל 4.בן כמה היית רוצה להיות? 9 5.אתה עדיין בתיכון או שסיימת? סיימתי לפני המון המון זמן 6.אם לא, אתה רוצה לסיים? לא רציתי לסיים מעולם ! 7.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
8.איפה אתה גר? ראשון לציון 9.איפה היית רוצה לגור? לונדון 10.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? אני כבר גדולה... אבל יש חלום על אנגליה 11.איזה מכונית תהיה לך? ברח לי השם... הג'יפ של טויוטה 12.מה המוטו שלך? להנות מהחיים כי אין לדעת מה יקרה מחר 13.מה היית רוצה לשנות בעצמך? יותר כח רצון 14.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? ישראלים, פרחות ומוזיקה מזרחית 15.במה אתה חושב שאתה טוב? מחשבים 16.אתה נפגע מהר? כן 17.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 18.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? אם מתעלמים מהחום אז כן 19.תתאר את מקום החלומות שלך: סתיו וחורף כל השנה 20.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? אף אחד 21.היית רוצה לחזור לכיתה א'? לא 22.החיים קשים? כן 23.צפרדע או קרפדה? צפרדע 24.בית או וילה? בית 25.איזה צבע אתה הכי אוהב? כחול 26.מה התאריך היום? 12.9 27.מה מספר המזל שלך? לא מאמינה בזה 28.יש לך אייסיקיו? לא 29.להקה אהובה? הביטלס 30.זמר אהוב? אין 31.שיר אהוב? כרגע זה השיר carry on my wayward son של kanas (אין לי שיר קבוע) 32מוזיקה אהובה? הכל חוץ ממזרחית 33.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי 34.מה המילה האחרונה שאמרת? לקחת 35.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? היא כבויה, אבל כנראה יס אנימה 36.מה הדבר האחרון שקנית?סווטשירט בהיינס 37.מהם שלוש המילים האהובות עליך? שוקולד, לישון, חופש 38.לימוזינה/יגואר? לימוזינה 39.איטליה/צרפת? צרפת 40.בלגיה/הולנד? בלגיה 41.לונה פארק/סופרלנד? מאג'יק קינגדום 42.מנורה/פנס? מנורה 43.שיער חלק/שיער מטולטל? חלק 44.איזה שיער יש לך? חלק 45.איזה פלאפון יש לך? Nokia n73 music edition 46.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? עדי

ווהווו ! שאלוון ! D: ../images/Emo54.gif../images/Emo15.gif

1.גיל? 14 :] 2.מה המצב? אחלה D: 3.תתאר את עצמך ב-4 מילים: כשאני עצבנית נוסו לנפשכם 4.בן כמה היית רוצה להיות? 16, הכי מגניב 5.אתה עדיין בתיכון או שסיימת? עוד שנה תיכון .. 6.אם לא, אתה רוצה לסיים? לא בוער לי האמת . 7.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
8.איפה אתה גר? טירת כרמל, יא מאאן
9.איפה היית רוצה לגור? טוב לי כאן :) 10.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? לא חשבתי על זה ממש האמת.. 11.איזה מכונית תהיה לך? טחח . מה שההורים יקנו. 12.מה המוטו שלך? הצלחה מביאה חברים, כישלון בודק אותם. [נחשב מוטו? \:] 13.מה היית רוצה לשנות בעצמך? *שותקת* 14.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? צבועים , מניפולטיביים , שקרנים , עצלנים . 15.במה אתה חושב שאתה טוב? בלהכין צמידים XD 16.אתה נפגע מהר? תלוי . 17.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר . 18.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? למה לא . יש יותר גרוע . 19.תתאר את מקום החלומות שלך: בקתה קטנה, בחוץ סערת שלג , ואני שותה שוקו מתחת לפוך ורואה טלויזיה :) 20.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? פאריס הילטון. לראות מה כולם כ"כ תופסים ממנה . 21.היית רוצה לחזור לכיתה א'? ממש אין צורך להגזים 0.0 כיתה ה', אולי . 22.החיים קשים? נמ, לא . 23.צפרדע או קרפדה? קרמיט המסוקס 3> 24.בית או וילה? בית 25.איזה צבע אתה הכי אוהב? שחור . אבל בכל זאת לא דיכאונית. 26.מה התאריך היום? ה-16 לספטמבר . 27.מה מספר המזל שלך? אין לי, ולא מאמינה בזה . 28.יש לך אייסיקיו? 409602638. חה . 29.להקה אהובה? RHCP 30.זמר אהוב? אייין . 31.שיר אהוב? הפתיח של בובספוג XD סתם, לא יודעת. 32מוזיקה אהובה? רוק ואולדיז, בקטנה, וכל מה שנשמע טוב. 33.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא ... 34.מה המילה האחרונה שאמרת? "מ'נשמע ? " D: 35.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? בטח אחד הסטארז . 36.מה הדבר האחרון שקנית? חרוזים שחורים . 37.מהם שלוש המילים האהובות עליך? שתקי זונע [אני אומרת את זה באופן מיוחד] , יא-ויליייי 0.0 חחחחחחח XD 38.לימוזינה/יגואר? אוטובוס. טחח . 39.איטליה/צרפת? צרפת . 40.בלגיה/הולנד? 41.לונה פארק/סופרלנד? 42.מנורה/פנס? 43.שיער חלק/שיער מטולטל? מתולתל . 44.איזה שיער יש לך? גלי , נחמד . 45.איזה פלאפון יש לך? נוקיה, שעקס . 46.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? נאסט , נייסטומיט D=

למעלה