ווהווו ! שאלוון ! D: ../images/Emo54.gif../images/Emo15.gif
1.גיל? 14 :] 2.מה המצב? אחלה D: 3.תתאר את עצמך ב-4 מילים: כשאני עצבנית נוסו לנפשכם 4.בן כמה היית רוצה להיות? 16, הכי מגניב 5.אתה עדיין בתיכון או שסיימת? עוד שנה תיכון .. 6.אם לא, אתה רוצה לסיים? לא בוער לי האמת . 7.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
8.איפה אתה גר? טירת כרמל, יא מאאן
9.איפה היית רוצה לגור? טוב לי כאן
10.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? לא חשבתי על זה ממש האמת.. 11.איזה מכונית תהיה לך? טחח . מה שההורים יקנו. 12.מה המוטו שלך? הצלחה מביאה חברים, כישלון בודק אותם. [נחשב מוטו? \:] 13.מה היית רוצה לשנות בעצמך? *שותקת* 14.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? צבועים , מניפולטיביים , שקרנים , עצלנים . 15.במה אתה חושב שאתה טוב? בלהכין צמידים XD 16.אתה נפגע מהר? תלוי . 17.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר . 18.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? למה לא . יש יותר גרוע . 19.תתאר את מקום החלומות שלך: בקתה קטנה, בחוץ סערת שלג , ואני שותה שוקו מתחת לפוך ורואה טלויזיה
20.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? פאריס הילטון. לראות מה כולם כ"כ תופסים ממנה . 21.היית רוצה לחזור לכיתה א'? ממש אין צורך להגזים 0.0 כיתה ה', אולי . 22.החיים קשים? נמ, לא . 23.צפרדע או קרפדה? קרמיט המסוקס 3> 24.בית או וילה? בית 25.איזה צבע אתה הכי אוהב? שחור . אבל בכל זאת לא דיכאונית. 26.מה התאריך היום? ה-16 לספטמבר . 27.מה מספר המזל שלך? אין לי, ולא מאמינה בזה . 28.יש לך אייסיקיו? 409602638. חה . 29.להקה אהובה? RHCP 30.זמר אהוב? אייין . 31.שיר אהוב? הפתיח של בובספוג XD סתם, לא יודעת. 32מוזיקה אהובה? רוק ואולדיז, בקטנה, וכל מה שנשמע טוב. 33.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא ... 34.מה המילה האחרונה שאמרת? "מ'נשמע ? " D: 35.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? בטח אחד הסטארז . 36.מה הדבר האחרון שקנית? חרוזים שחורים . 37.מהם שלוש המילים האהובות עליך? שתקי זונע [אני אומרת את זה באופן מיוחד] , יא-ויליייי 0.0 חחחחחחח XD 38.לימוזינה/יגואר? אוטובוס. טחח . 39.איטליה/צרפת? צרפת . 40.בלגיה/הולנד? 41.לונה פארק/סופרלנד? 42.מנורה/פנס? 43.שיער חלק/שיער מטולטל? מתולתל . 44.איזה שיער יש לך? גלי , נחמד . 45.איזה פלאפון יש לך? נוקיה, שעקס . 46.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? נאסט , נייסטומיט D=