שאלון ! :)

osh360

New member
שאלון ! :)

האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? התנשקת עם בן המין ההפוך? שכבת עם בן מינך? שכבת עם בן המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר של החברה הכי טוב שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? מה עדיף: ניו יורק או ניו זילנד? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? דברים אהובים: מספר- צבע- שתייה- שפה- מקצוע- ועוד: שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. צבע שיער: 8. עדה: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: 10. פאדיחה: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:

osh360

New member
עוווונה

האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך?לא שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית?לאD; התאהבת בחבר של החברה הכי טוב שלך?לא חחח בגדת באמון של מישהו? נראה לי בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד?רציתי אבל לא באמת,סתם רגעי יאוש. עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו?אממ,לא יודעת מה עדיף: ניו יורק או ניו זילנד? ניו יורק בנים או בנות? בנים! נשיקה או חיבוק?שניהם חחח[: הארי פוטר או שר הטבעות? אפחד ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק?מתוק חנוכה או פורים? חנוכה
אש או מים? מים! ישראל או חו"ל? לחופשה חו"ל .לגור -ישראל חורף או קיץ? חורף
דברים אהובים: מספר-7 צבע- תכלת אבל תאכלס כל הצבעים.. שתייה-מיץ ענבים,שוקו,מים שפה- עברית מקצוע-לא נראלי יש
ועוד:[על מה שאני לא עונה אין לי כח לפרט וזה ..חח] שעת תחילת השאלון:22:46 1. שם:מעיין 2. גיל:16 3. תאריך לידה: 4. כינוי:יש הרבה 5. תכונה טובה:עקשנית 6. תכונה רעה:תמימה לפעמים\: 7. צבע שיער:חום 8. עדה: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:באוזניים 10. פאדיחה: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:יש המון 15. געגוע: 16. פחד:מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: השרשרת שלי 19. החג האהוב עליך:חנוכה! 20. אוכל מועדף:אממ לאדעת אין מועדף..חחח כל מאכל שונה מאחר 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כבד S: 22. שתיה מועדפת:אמרתי למעלה 23. קינוח מועדף:גלידה,מילשייק 24. ממתק מועדף:וואי,המון חחח 25. עוגה מועדפת:שאמא מכינה 26. צבע מועדף:תכלת 27. חיה מועדפת:דולפין
28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף:לאדעת..חח 30. מספר מזל:7 31. ספר:אין 32. סרט דיסני מועדף:הכל
33. סרט:סיפור אהבה בלתי נשכח,טיטאניק 34. שחקנ\ית:יש כמה 35. זמר\ ת:^ 36. סדרה מעודפת:אממ גם כמה ..חח 37. מקצוע אהוב:אין 38. מקצוע שנוא:ביולוגיה ואנגלית. 39. מקום בעולם:הוואי
חח 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:בטח היו כמה כאלה
לא עולה לי. 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב .חח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?אממ ,לא יודעת.חח 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?שניהם! 58. חולצה מכופתרת או רגילה?שתיהן 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:יש המון.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לאדעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:^ 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אממ הרבה נראה לי 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?ילדה חמודה.חחחח 67. שמות החברים הכי טובים שלך:מה יעזור לכם 68. הגלידה הכי טעימה?פיסטוק ומסטיק
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?6 שנים משהוכזה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?למלא אתרים..חחח 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?אופנה,כריסטינה,לפעמים טלנובלות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?הוא היה של אחותי,ואתם רואים אותו. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן 75. באיזה פורומים אתה?אמרתי כבר. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?העיניים והגובה 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?נראה לי.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מנסה להתעורר D; 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?אממ מכוונת את השעון נראה לי חח.. 83. מה התחביבים שלך?לישון,מחשב,להסתובב עם חברות,לראות טלווזייה,לקנות דברים,ים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אנשים קרובים ופלאפון 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?בגדים,תחבושות,פלאפון,נעליים,תחתונים וזה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?לא יודעת חחחח 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הבוקר נראה לי. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?ממ יש הרבה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]:ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לא יודעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?יש מלא 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? ^ 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני חודש נראה לי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לאדעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לאדעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?ממ עם מישהו חתיך לאמשנה איפה
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?נראלי את כל החטיבה. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אינלי מושג 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:22:58

Asi soy yo

New member
עונהה..

האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר של החברה הכי טוב שלך? לא בגדת באמון של מישהו? כן
בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כן מה עדיף: ניו יורק או ניו זילנד? ניו יורק בנים או בנות? בניםם נשיקה או חיבוק? נשיקה וחיבוק חח הארי פוטר או שר הטבעות?
ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? שניהםם אש או מים? אשש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קיץ!!!! דברים אהובים: מספר- 7 ו3 צבע- כ-ו-לם שתייה- תפוזים שפה- ספרדית מקצוע- ספרות ועוד: שעת תחילת השאלון: 01.22 1. שם: נטע 2. גיל: 15.5 3. תאריך לידה: 5.7.92 4. כינוי: נטי, נטוש 5. תכונה טובה: מקשיבה 6. תכונה רעה: מתעצבנת בקלות (ואני לא מרוקאית!) 7. צבע שיער: חום 8. עדה: רומניה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: לא ולא 10. פאדיחה: לדבר על אנשים ולגלות שהם נמצאים מאחורי 11. משאלה: יש לי הרבה.. 12. זיכרון רע: ... 13. זיכרון טוב: ... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ... 15. געגוע: לסבא 16. פחד: לאבד אנשים שקרובים אלי.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ... 18. קמיע [אם יש]: אין.. 19. החג האהוב עליך: כולם אבל בעיקר פסח 20. אוכל מועדף: של אימאא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אנשובי 22. שתיה מועדפת: תפוזים 23. קינוח מועדף: כל דבר עם שוקולד.. 24. ממתק מועדף: מארס 25. עוגה מועדפת: כל העוגות של אימאא 26. צבע מועדף: כולם 27. חיה מועדפת: כלבים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה מהממת בטירוף!!! 29. ספורט מועדף: כדור עף 30. מספר מזל: 7 31. ספר: אממ.. האחרון שקראתי היה האוהל האדום אז.. האוהל האדום..חח 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: ג'ונו.. 34. שחקנ\ית: יש הרבה 35. זמר\ ת: נינט.. 36. סדרה מעודפת: דני הוליווד 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: היסטוריה , לשון 39. מקום בעולם: הבית שלי 40. המעשה הכי נועז שעשית: ... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ... 42. פריט לבוש מועדף: גי'נס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב.. טלוויזיה.. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ ואביב.. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? תלוי מתי שואלים..חח 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? תלוי מתי שואלים.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בדרך כלל כוס.. אבל יש לי יציאות עם וופל.. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית מאוד.. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון.. ולקום תלוי מתי.. 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם ביחד.. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה.. שונאת כפתורים 59. שיר שגורם לך לצחוק: ... 60. שיר שגורם לך לבכות: כשאני במצב רוח חרא אז "עד שבאת" 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת.. יש יותר מידי.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: עד שבאת ויש עוד המוןן 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת כרגע.. חח 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לבדי נינט ועברי, כמו שזה היה אפרת גוש 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? אין לי מושג.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ... ... .. 68. הגלידה הכי טעימה? כולן טעימות!!!! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? תמיכה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? "בנות" 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? רבלדה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? asi soy yo כי כזאת אני
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אכן כן 75. באיזה פורומים אתה? רבלדה 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא טוב.. זה גורם להרגשה לא נוחה.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער..חח 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן.. הם אנשים כיפים ומאגניבים..חח 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכוונת שעון לעוד עשר דקות 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת על משהו/מישהו שאני אוהבת 83. מה התחביבים שלך? לרקוד ל 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את האחים שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרגע?! בגדים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] תלוי מתי.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? את כל האוכל של אימאא אצלי בצלחת.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אלבום עם ברכה מאח שלי הגדול 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מאח שלי הגדול 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אם זה נחשב אז אני מדריכה בתנועת נוער 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? יש יותר מידי אנשים שבאלי להיות איתם עכשיו.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אוסטרליה?! 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה... לילה טוב שיהיה..חח שעת סיום השאלון: 01.45

M e R a V 2

New member
עונה :)

האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר של החברה הכי טוב שלך? לא חח בגדת באמון של מישהו? אממ לאדעת בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? ברור מה עדיף: ניו יורק או ניו זילנד? ניו יורק בנים או בנות? תלוי במה
נשיקה או חיבוק? שניהם הארי פוטר או שר הטבעות? כלום ערסים או חנונים? אממ.. אף אחד.. חחח חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה!
אש או מים? מים ישראל או חו"ל? שניהם חורף או קיץ? קיץץץץץ
דברים אהובים: מספר- 4 צבע- שחור שתייה- תה חחח שפה- עברית מקצוע-
ועוד: שעת תחילת השאלון: 12:56 1. שם: מירב 2. גיל: בקרוב 16 3. תאריך לידה: 15.4.1992 4. כינוי: יש הרבה חח 5. תכונה טובה: אחראית ומסודרת . 6. תכונה רעה: נפגעת בקלות . 7. צבע שיער: חום כהה 8. עדה: חצי תימניה חצי פרסית 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: אין 10. פאדיחה: יותר מידי
11. משאלה: להקים משפחה ולהיות מאושרת . 12. זיכרון רע: תקופת הילדות 13. זיכרון טוב:
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: היום הראשון של כיתה א' חחח 15. געגוע: אני מתגעגעת לגן
16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לאדעת 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסחחחחח
20. אוכל מועדף: כל האוכל של אמא
! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים, חומוס ויש עוד מלא.
22. שתיה מועדפת: תה 23. קינוח מועדף: עוגה [?] חחח 24. ממתק מועדף: נחשי גומי 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד רגילה 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: אין. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין תודה לאל 29. ספורט מועדף: אין 30. מספר מזל: 4 31. ספר: לא קוראת ספרים 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: טיטאניק 34. שחקנ\ית: רן דנקר 35. זמר\ ת: ^^ 36. סדרה מעודפת: יש הרבה 37. מקצוע אהוב: אין. 38. מקצוע שנוא: כולם 39. מקום בעולם: לאדעת 40. המעשה הכי נועז שעשית: לאדעת
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אוהו.. יותר מידי חח 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסים 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון [?] 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: בפעם המאה- קיץ
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אפשר להגיד 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל? שניהם 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית יותר מידי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל
57. תות או בננה? שניהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת 60. שיר שגורם לך לבכות: "מתה מאהבה" של נטליה אורירו 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "מה שהלב בחר" של קובי אפללו 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ^^ 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לאדעת
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: ^^ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? סתם ילדה רגילה חחח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שירה, אביב, יובל, נועה 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמון 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? שוקסים וכל הדברים האלה חחחח 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? כאן, טלנובלות, הדוגמניות ועוד.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סתם השם שלי באנגלית 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? רשמתי למעלה 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא היה לי כזה דבר אז אני לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות ואח אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? נראה לי שכן.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה את השעון המעורר חחח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור. 83. מה התחביבים שלך? טלוויזיה, מחשב, להיות עם חברות, להיות עם המשפחה, לישון. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את המשפחה שלי ואת החדר שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור , כדי לעוף ולראות הכל מלמעלה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הצהריים והערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרטיס טיסה לחו"ל 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לאדעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? דובי שקיבלתי שהייתי קטנה 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מחברה שלי שעזבה.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שבועיים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ^^ 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לפני כמה ימים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לאדעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עזבו..
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אוהו.. יותר מידי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? על אי בודד מדהים רק בשבילי
100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה.
שעת סיום השאלון: 13:09

rotemsror

New member
:)

האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך?לא שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית?לא התאהבת בחבר של החברה הכי טוב שלך?לא בגדת באמון של מישהו? יכול להיות בגדו באמון שלך? יס רצית/ניסית להתאבד?רציתי אבל לא ברצינת. עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו?יכול להיות מה עדיף: ניו יורק או ניו זילנד? ניו זילנד ברור IמאוהבI IמאוהבI IמאוהבI בנים או בנות? תלוי בתור מה נשיקה או חיבוק? גם וגם הארי פוטר או שר הטבעות? כלום חמוץ או מתוק?מתוק חנוכה או פורים? חנוכה חנוכה חג יפה כ"כ אש או מים? אש ישראל או חו"ל? אצלנו ביזרעאל חורף או קיץ? קיץ קיץ קיץ דברים אהובים: מספר- איי דונט נואו צבע- ירוק ירוק ירוק שתייה- קולה שפה- עברית מקצוע-ביולוגיה ועוד: שעת תחילת השאלון: 1. שם:רותם 2. גיל: עוד מעט 15! 3. תאריך לידה:13.4 4. כינוי:רותמיקוש רותמיקה רותמימה רותמלה XD רותקי 5. תכונה טובה:אממ לא יודעת 6. תכונה רעה:חופרת חח 7. צבע שיער: חום 8. עדה:חצי טוניסאית חצי עירקית 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:אין 10. פאדיחה: להחליק על קולה באמצע עזריאלי ועוד מלא 11. משאלה: אממ :) 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך:פסח פסח 20. אוכל מועדף:פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בשר אני מקווה. בשר זה רצח 22. שתיה מועדפת:קולה 23. קינוח מועדף:שוקולד 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת:עברי, שלום חנוך, הבנות נחמה, יוני בלוך, בן ארצי , אביתר בנאי, אפרת גוש 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:

liran12986

New member
עונה... וואו זה הולך להיות מתיש...

התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר של החברה הכי טוב שלך? כן בגדת באמון של מישהו? לא משהו רציני בגדו באמון שלך? לא שאני יודעת רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן. לא רוצה להרחיב. מה עדיף: ניו יורק או ניו זילנד? ניו יורק בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מלוח...חח סתם נראה לי מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים: מספר- 12 צבע- ירוק שתייה- חלב שפה- ספרדית מקצוע- זמרת ועוד: שעת תחילת השאלון: 15:30 1. שם: לירן 2. גיל: 21 3. תאריך לידה: 12/9/86 4. כינוי: קאטו 5. תכונה טובה: הרפתקנות 6. תכונה רעה: הרפתקנות 7. צבע שיער: חום שוקולד 8. עדה: רומניה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: קעקוע אחד בקרסול 10. פאדיחה: יציאה שאין לי מושג מאיפה היא באה בכיתה י"א 11. משאלה: להקיף את העולם ולראות את כולו 12. זיכרון רע: התגייסות לצה"ל 13. זיכרון טוב: שיחרור מצה"ל 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: להביא הביתה חיות עזובות 15. געגוע: לכלבה שלי שמתה לפני שנה וחצי 16. פחד: סרטי אימה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירים במזרחית 18. קמיע [אם יש]: בובה קטנה של אלמו מרח' סומסום שקיבלתי מחברה 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: מרק אפונה של אימא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים, מדוזות 22. שתיה מועדפת: חלב ו/או שוקו 23. קינוח מועדף: תאמינו או לא אבל קרטיב לימון. אני חולקת אותו עם החתולה שלי. 24. ממתק מועדף: סוכריה על מקל של LOLI POP 25. עוגה מועדפת: ביסקווטים 26. צבע מועדף: ירוק 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: 12 31. ספר: the notebook 32. סרט דיסני מועדף: sleeping beauty 33. סרט: יומני הנסיכה 1+2 (אל תשאלו למה..) 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ 35. זמר\ ת: טורי איימוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לשלטון! 36. סדרה מעודפת: מגרש ביתי 37. מקצוע אהוב: תנ"ך ביולוגיה ואנגלית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הבית 40. המעשה הכי נועז שעשית: טסתי לבד לארה"ב ל-4 חודשים 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חזרתי לארץ......חחח 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטי שירט צמודה 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלוויזיה ואייפוד 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ ואביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אני מאמינה שכל אחד קובע את הגורל שלו 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? מאמינה שיש כח עליון, למרות שאני יותר טיפוס ביולוגי 47. גלידה- בכוס או בוופל? וואפל ברור 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי בתקופה בחיים שלי. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: if u want to be my friend, put my &%$^ in yr hand... 60. שיר שגורם לך לבכות: "me and a gun" של טורי איימוס 61. השיר של כל הזמנים: " i dont wanna miss a thing" של איירוסמית 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: cry של מנדי מור 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת אין לי כח לחשוב 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנל 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: bliss 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? פרובוקטיבית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אורית מיכל דיקלה דניאל טל 68. הגלידה הכי טעימה? תות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? קשובה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פייסבוק 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פה, מגרש ביתי, קייל XY ג'וני דפ 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? השם שלי ותאריך לידה? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? זה יותר הכימיה מאשר האהבה 75. באיזה פורומים אתה? ברררררררר 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מחמיא 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? זיפים וגובה 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא. לא מגלה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מקללת את החיים שלי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה טלוויזיה 83. מה התחביבים שלך? לשיר, לצלול 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ג'וני דפ וצ'אד מייקל מורי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים, פלאפון ואייפוד 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מכות... חח סתם אמממ מיצובישי פג'רו קינג 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סושי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אייפוד 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מעצמי 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני 6 שנים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול בלילה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לא זוכרת מזמן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? היה שווה להכיר אותה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בקוריאה עם rain השחקן/זמר/רקדן 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? חוסר השרעה במבחנים של המנילה לצבא 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? L.A לא לואיזיאנה.. לא אהבתי אותה... לוס אנג'לס 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון: 15:55

צטלע

New member
:)

מה עדיף: ניו יורק או ניו זילנד? אין העדפה בנים או בנות? תלוי בקשר למה נשיקה או חיבוק? כנל הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק?מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל
חורף או קיץ? חורף דברים אהובים: מספר- 10 נגיד צבע- תכלת שתייה- שורו שפה- עברית מקצוע- תנך ועוד: שעת תחילת השאלון: 15.45 1. שם: מיטל 2. גיל: 18. זקן 3. תאריך לידה: 5.2 4. כינוי: מיטלי, מיטלית, טלי.. היו תקופות של טלית שכולה תכלת ומיטלטולה
נוסטלגיות 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: רגשנות יתר וחוסר ארגון זמן. כ"כ. 7. צבע שיער: חום 8. עדה: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: עגילים באוזניים.. 10. פאדיחה: 11. משאלה: בריאות 12. זיכרון רע: יש כ"כ הרבה.. 13. זיכרון טוב: היו כמה.. מזרחנים של כיתה י' למשל. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חחח נראה לי בגן שעמדתי ליד איזה רדיו ואז נקרעה לי שרשרת וכל החרוזים התפזרו.. מעניין אם זה באמת קרה חחח 15. געגוע: 16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: בטח כל מיני שטויות ששמעתי.. 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: כל מה שעם שוקולד, אני לא אהיה בררנית
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אוי יש כ"כ הרבה חח 22. שתיה מועדפת: שוקו, כבר שאלתם. אני אומנם זקנה אבל עדיין לא סנילית 23. קינוח מועדף: סופלה 24. ממתק מועדף: כיפכף, וופלים.. 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד של ימי הולדת! הכי פשוטה, הכי טעימה. 26. צבע מועדף: תכלת, שאלתם. 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: "משאלה אחת ימינה". ספר מדהים. 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: דלתות מסתובבות. לישון עם האויב. לא חסר. 34. שחקנ\ית: ג'ולייה רוברטס 35. זמר\ ת: אוהד חיטמן 36. סדרה מעודפת: פול האוס 37. מקצוע אהוב: תנך נגיד.. ערבית זה נחמד, פיזיקה לעיתים (רחוקות מאוד חחח) 38. מקצוע שנוא: אנגלית בעיקר. 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא חסר, אין מה לדאוג. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס חח 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון, אני מניחה. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וול, למרות שלא הכ ימשנה 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי איזה.. אני לא מקובעת על משהו 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? תלוי.. 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל!!! רק וניל. 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: I surrender של סלין דיון ויש עוד המון 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הכל נראה לי.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ביסודי מתי שהוא.. בסוף היסודי. בזמני עוד היו עושים עבודות בכיתה א' ומדביקים תמונות מהעיתון (!) לא מדפיסים מהאינטרנט.
הזקנה. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? מה שמזדמן חח 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פה, טלנובלות ועוד כמה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? היו לי הרבה. כרגע זה צטלע סתם כי חיפשתי כינוי קצר וקליט ובזמנו היה מערכון בארץ נהדרת על רפי איתן, מהגימלאים, והזכירו שם את המילה הזו, צטלע. שהיא אגב בידייש ופירושה פתק. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? שאלתם. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? כנראה שעיניים וחיוך. 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אם לסבתא היו גלגלים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מהרהרת מה גרם לי לקום 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מתכסה 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? חח לא יודעת אבל תמיד אני אשכח משהו חשוב 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אין העדפה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? דברים טעימים, אני יודעת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:

Hadas 87

New member
לא נכנסתי לפה שנים

אבל לא יודעת למה ממש בא לי לענות על השאלון
האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? עבירת תנועה לא נחשב פלילי נכון? חחח אז לא. התאהבת בחבר של החברה הכי טוב שלך? לא בגדת באמון של מישהו? יש מצב, אני נורא רכלנית. בגדו באמון שלך? לא שזכור לי רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? בטוח אבל כרגע לא עולה לי לראש. מה עדיף: ניו יורק או ניו זילנד? ניו יורק בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? בשביל לגור- ישראל. בשביל לטייל-חו"ל. חורף או קיץ? אחרי החורף האחרון- בטח שקיץ! חחח טוב זהו, עד כאן. אין לי כוח לארוך... חח

didalf

Well-known member
יוו הדס../images/Emo24.gif ../images/Emo109.gif

כבר השתחררת?

עונה... תקראו :)

האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? כן... פעם אחת עם אחותי.. אבל נשיקה קטנה לא משו רציני חיחי XD התנשקת עם בן המין ההפוך? כן! שכבת עם בן מינך? לא! חחח שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן... כמה פעמים חיחי :( נתפסת בגין עבירה פלילית? לאאאאאאאאא התאהבת בחבר של החברה הכי טוב שלך? מממא בידיוק... אולי רק נדלקתי חיחי בגדת באמון של מישהו? אולי :O בגדו באמון שלך? לא רצית/ניסית להתאבד? כן... :( עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? מממ לא!!! מה עדיף: ניו יורק או ניו זילנד? ניו יורקקקקקקקקקק בנים או בנות? בנות! חיחי XD נשיקה או חיבוק? שניהם! הארי פוטר או שר הטבעות? ארי פוטר ערסים או חנונים? מממ שום דבר! חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מממ חח לא דעת ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? אביב :p דברים אהובים: מספר- 2 צבע- תכלת שתייה- תפוחים שפה- espanol מקצוע- ספרות ואנגלית XD ועוד: שעת תחילת השאלון: 22:50 1. שם: ליאל 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 17.4 4. כינוי: לילי ליאלו'ש 5. תכונה טובה: כנות 6. תכונה רעה: חסרת סבלנות ועקשנית חיחי 7. צבע שיער: שחור חום 8. עדה: קווקזית 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: 3 באוזנים 10. פאדיחה: ממ יש מלא לא זוכרת... חיחי 11. משאלה: להצליח במה שאני עושה!!! 12. זיכרון רע: הרבה :( 13. זיכרון טוב: גם הרבה חיחיחי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אוי לא זוכרת חחח... יש מלא 15. געגוע: לאבא שלי... :( 16. פחד: לפחד זה הפחד שלי :O 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שקרים! 18. קמיע [אם יש]: יש לי שרשרת זהב של המזל שלי XD 19. החג האהוב עליך: פסחחחחחחח 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ממממ כל המאכלים שהסינים אוכלים איכככ גו'קים וזה... באא 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוחים 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: כלב וסוס 28. חיית מחמד [אם יש]: לא :( 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: אין... 31. ספר: הרבההההה 32. סרט דיסני מועדף: high school musical 33. סרט: מלא... 34. שחקנ\ית: אמה רוברטס ג'ניפר לופז... מלאאא 35. זמר\ ת: ג'ניפר לופז 36. סדרה מעודפת: שיכורה מאהבה 37. מקצוע אהוב: אנגלית וספרות 38. מקצוע שנוא: מתמתיקה באאא 39. מקום בעולם: מקסיקו
40. המעשה הכי נועז שעשית: מממ קפצתי מקומה 5 חח סתם לא דעת
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: >>>> 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביבבבבבבבבב
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? ברור
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס
48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? גקינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייהההההההההההההה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוףףףףףףףףףףף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? שניהם! 59. שיר שגורם לך לצחוק: יונתן הקטן... 60. שיר שגורם לך לבכות: הרבה 61. השיר של כל הזמנים: מממממממממממממממ
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יש מלא 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: התינשאי לי... ועוד הרבה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אוייי איזדה שאלות 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: חחחחחחחחחח 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חמודה נחמדה מתוקה... חיחייח מאיפה לי 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מה זה משנה.... הם לא נמצאים בפורום הזה :( 68. הגלידה הכי טעימה? וניל ותות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות יושר ונאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני הרבה זמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? וואלה שוקס נענע מלא אויי 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? הרבה... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חחחחחחחח מותק בנפש... לא דעת למה קראתי לו כך
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חח אולי.. :-תP 75. באיזה פורומים אתה? פה<< 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מממ לא דעת
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבט ועיניים 78. יש לך חבר\ה? לא :( 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אולי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת אור 83. מה התחביבים שלך? לשיר לרקוד... לכתוב שירים... לטייל לשמוע מוזיקה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברים שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? ממממממממממ הרבה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? סוס אני מתה עליהם 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? טיסה למקסיקו 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אוייי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה... שרשרת המזל שלי 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מסבתא שלי בבת מצווה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ממ לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה ימים לזקנה אחת חיחי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לחברה שלייייי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מממממממממממממממממ לא דעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם מישו... :p 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כלום! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?מקסיקו א ארצות הברית 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. אייסי: 204297432 מסן: [email protected] שעת סיום השאלון:23:09

למעלה