שאלון

Dave2D2

New member
שאלון

שלום לכולם! אני אומנם לא פעילה בפורום הזה, אבל חשבתי שתוכלו לעזור לי. אני בכיתה י', וצריכה לעשות עבודת חקר באנגלית. נושא העבודה שבחרתי הוא צמחונות. חיברתי כמה שאלות סקר ואני צריכה 20 אנשים לפחות שיענו עליו. אני מצרפת את השאלון בעברית, ואשמח אם תוכלו לענות עליו. תודה מראש, דייב(אגב, אני בת). שם(לא חובה): מין: גיל: 1) האם אתה צמחוני? שאלות עבור צמחוניים: 2) כמה זמן אתה כבר צמחוני? 3) למה הפכת להיות צמחוני? א. בעלי חיים הם כמו בני אדם, אין לנו את הזכות להרוג אותם. ב. בני אדם הורגים חיות בדרכים אכזריות, אני לא רוצה להיות חלק מזה. ג. גם א' וגם ב'. ד. בגלל דיאטה. ה. אחר: . 4) האם כל המשפחה והחברים שלך צמחוניים? כן / לא. 5) האם זה מפריע לך שאנשים אוכלים בשר? א. כן, זה מפריע לי. ב. זה מפריע לי שבני משפחה וחברים שלי אוכלים בשר. ג. לא, לא אכפת לי מה אנשים אוכלים. 6) האם זה מפריע לך כשאנשים אוכלים בשר לידך? כן / לא. 7) האם אתה מנסה לשכנע אנשים אחרים להיות צמחוניים? כן / לא. 8) האם אתה לוקח ויטמינים מיוחדים? 9) לאיזה מאכלים לא צמחוניים אתה הכי מתגעגע? 10) איזה מאכל צמחוני אתה הכי אוהב? שאלות עבור לא צמחוניים: 2) מדוע אתה לא צמחוני? א. אני לא רוצה. ב. אני אוהבת מאכל מיוחד שכולל בשר. ג. יש כמה ויטמנים שקיימים רק בבשר. 3) האם היית צמחוני בעבר? 4) אם היית, למה הפסקת? א. לא יכולתי למצוא טעם להמשיך. ב. יש כמה מאכלים שאני לא יכול לעמוד בפניהם. ג. רק רציתי לבדוק שאני יכול לא לאכול בשר לתקופה. ד. אחר: . 5) האם אתה מתכנן להיות צמחוני בעתיד? 6) מה אתה חושב על העקרונות של הצמחוניים? מסכים איתם / לא מסכים.

bigjack

New member
אמנם צמחונות זה לא כאן ../images/Emo6.gif

אבל אענה לך
1: לא 2: כי אני אוהב בשר וחושב שזה חלק חשוב בתפריט בני האדם 3: לא 5: לא בתכנון
6: מסכים ומכבד במידה והכבוד הוא הדדי
בהצלחה

Dave2D2

New member
אני יודעת שזה לא כאן P:

אבל אני עדיין צריכה משהו להשוות איתו. אז אני צריכה צמחוניים, ואוכלי בשר.

michalul

New member
גם אני

1. לא צמחונית. 2. א. אני לא רוצה. 3. לא הייתי צמחונית בעבר. 5. לא מתכננת להיות צמחונית בעתיד. 6. לא מסכימה עם העקרונות הצמחוניים, אלא מאמינה בשרשרת המזון (גם אם קצת עיוותנו אותה במהלך השנים). בהצלחה

ira m

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif ../images/Emo50.gif בעבודה

שם(לא חובה): מין:נקבה גיל:27 1) האם אתה צמחוני? לא שאלות עבור לא צמחוניים: 2) מדוע אתה לא צמחוני?א 3) האם היית צמחוני בעבר?לא 4) אם היית, למה הפסקת?לא הייתי . 5) האם אתה מתכנן להיות צמחוני בעתיד?לא 6) מה אתה חושב על העקרונות של הצמחוניים? לא

WiKi

New member
גמני

1) האם אתה צמחוני? לא 2) מדוע אתה לא צמחוני? ב. אני אוהבת מאכל מיוחד שכולל בשר. 3) האם היית צמחוני בעבר? לא 4) אם היית, למה הפסקת? לא הייתי . 5) האם אתה מתכנן להיות צמחוני בעתיד? לא 6) מה אתה חושב על העקרונות של הצמחוניים? מסכים איתם / לא מסכים. לא מסכימה, אבל שיהיה להם לבריאות

שhira

New member
בבקשה

שם(לא חובה): מין:בת גיל:36 1) האם אתה צמחוני? לא שאלות עבור לא צמחוניים: 2) מדוע אתה לא צמחוני? א. אני לא רוצה. 3) האם היית צמחוני בעבר?לא 4 . 5) האם אתה מתכנן להיות צמחוני בעתיד? לא מאמינה למרות שאני ממעטת לאכול בשרלא מעיקרון אלא ככה יוצא 6) מה אתה חושב על העקרונות של הצמחוניים? לא מסכים.(כעיקרון אחרת הייתי גם אני אבל חושבת שיש בכך נקודות חיוביות או לפחות למחשבה ומעבר לכך- חיה ותן לחיות כל אחד שיעשה כראות עיניו

אני האחרונה שמתקרבת למושג הזה בכלל, אבל...

בכל זאת : שם(לא חובה): אריאלה פיקסלר אלון מין:נ גיל:42 1) האם אתה צמחוני? ממש לא, שאלות עבור לא צמחוניים: 2) מדוע אתה לא צמחוני? א. אני הכי אוהבת בשר ומכל סוג, בעולם... א. אני לא רוצה. ב. אני אוהבת מאכל מיוחד שכולל בשר. ג. יש כמה ויטמנים שקיימים רק בבשר. 3) האם היית צמחוני בעבר? בחיים לא. 4) אם היית, למה הפסקת? א. לא יכולתי למצוא טעם להמשיך. ב. יש כמה מאכלים שאני לא יכול לעמוד בפניהם. ג. רק רציתי לבדוק שאני יכול לא לאכול בשר לתקופה. ד. אחר: . 5) האם אתה מתכנן להיות צמחוני בעתיד?בחיים לא !! אין מצב !! 6) מה אתה חושב על העקרונות של הצמחוניים? מסכים איתם / לא מסכים. לא מבינה אותם, לא מסכימה איתם, מכבדת אותם, ושיעזבו אותי במנוחה.... מרגיז שהם עושים את ההפגנות הטפשיות שלהם בצמתים, עם שלטים בסגנון: סטייק זה רצח... נו, באמת...

למעלה