שאלון..

yuvizz

New member
שאלון..

לי קצת משעמם
, וגם סתם כדי להחיות פה.. תבלו
שעת התחלה: שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב? באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? שרת? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? עישנת? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? נסעת באוטובוס? התנשקת? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? האם את/ה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? שעת סיום: יאללה B.

באמת דיי משעמם..

שעת התחלה: 01:50 שם: שחר גיל: 16 תאריך לידה: 27.3.92 כינוי: שחרית?, שוח, שחרי, כאלה.. איך היית רוצה שיקראו לך? עדי, שני. שם אהוב לבנים: נועם. שם אהוב לבנות: שני, עינבר, טליה. החג האהוב עליך: חנוכה אולי? החג השנוא עלייך: אין. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: סחוג, קולה, קטשופ. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? איתי בעיקר. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שיר של איתי.. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מסתכלת מה השעה בפלאפון. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מסתכלת מה השעה בפלאפון. מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב? מוקדם בבוקר, מאוחר בלילה. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: לא זוכרת. באיזה שעה קמת היום: 12 בערך. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? מקודם. נרדמת בשיעור? יום רביעי. שרת? לפני כמה שעות. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני כמה דקות לדר. עשית קניות? בראשון קניתי נעליים ורביעי עזרתי לנטע לעשות קניות. עישנת? אף פעם. היית חולה? מזמן. נחתכת? היום, כל היום, מהגורים. ראית סרט? לא יודעת. נסעת באוטובוס? חמישי בלילה. התנשקת? מרץ או אפריל אני חושבת. שתית משקה אלכוהולי? שישי שעבר. חיבקת מישהו? מקודם את אמא. הכנת שיעורים? וואו מזמן. היית במסעדה? ראשון. לא ישנת כל הלילה? שלישי בערך, לפני זה נראה לי יומעצמאות או משהו כזה. האם היום: שתית קפה? לא. אכלת עוגה? לא. דיברת בטלפון? כן. דיברת בפלאפון? כן. שלחת SMS? כן. אכלת במבה? לא. שיקרת? כן. התקלחת? כן. שמעת מוזיקה? כן. שתית אלכוהול? לא. שתית מים? כן. עישנת? לא. צרחת? כן. נסעת מחוץ לעיר? לא. חשבת להתאבד? לא. חשבת מחשבות פילוסופיות? לא. עשית שיעורי בית? לא. רבת עם מישהו? כן. האם את/ה: מאמין באלוהים? לא. ובחייזרים? לא. במכשפות? לא. שדונים? לא. פיות?לא. אתה צמחוני?לא. למה?ככה. מעשן?לא. למה?ככה. מנגן על משהו?לא. שר?לא. מתחמק כרגע מלעשות משהו?כן. בוכה הרבה?ככה. אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא. אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה?כן. כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? שעת סיום: 01:56.

A m 0 s

New member
השיעמום עוד לא התחיל עוד 10 דקות זה באמת יבוא

- וחוצמזה עשיתי את השאלון הזה בפורום איגי וקסמן תכף אני אשים את זה גם פה..

A m 0 s

New member
הנה (זה מה29.5.08 )

שם: עמוס גיל: 14+ תאריך לידה: 5.1 כינוי: A m 0 s איך היית רוצה שיקראו לך? השם הזה ממש מתאים לי.. שם אהוב לבנים: אהההממ.. שם אהוב לבנות: אהמממממממממ.. החג האהוב עליך: סוכות!! החג השנוא עלייך: לא יודע נראה לי שפסח - לא בגלל שאי אפשר לאכול לחם כי אם יהיה בא לי אני אוכל אני פשוט לא מבין את הטימטום שעושים מכל זה שכולה לא טפח להם הקמח חג שלם - - - אבל אני מת על החופש!! המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ג'וקים!! באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אין לי כוח לכתוב.. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? השם שלי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותח טלויזיה?! מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? סוגר אותה?! מה את/ה הכי אוהב/ת - בוקר, צהריים או ערב? אני חושב שבוקר.. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 23 וארבעים אחרי שחזרתי מהים... באיזה שעה קמת היום:לא ממש זוכר משהו עם 6 אני מתעורר יותר מידי מוקדם בזמן האחרון!! מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול - מה שמזכיר לי שבאמת לא התקלחתי בבוקר |פשיט| נרדמת בשיעור? לא זוכר אבל כל השנה רק חלמתי בהקיץץ.. שרת? לפני כמה שניות / דקות.. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לחברה שלי.. עשית קניות? השבוע.. עישנת? לפני 100שנה אבל זה היה שאכטה .. לא יודע.. היית חולה? לא רוצה לזכור!! נחתכת? דיי לא יודע... ראית סרט? לא זוכר.. נסעת באוטובוס? לפני שבועיים נראה לי או שבוע .. התנשקת? שלשום נראה לי.. כן.. שתית משקה אלכוהולי? לא זוכר.. חיבקת מישהו? היום!! הכנת שיעורים? לפני 100 שנה אני לא מכין שיעוריםצ כבר עשור!! היית במסעדה? לפני שבועיים?! לא ישנת כל הלילה? קורה לעיתים קרובות... האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? נראה לי שגם לאץץ דיברת בפלאפון? לא.. שלחת SMS? לא.. אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה? כן.. שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן.. עישנת? לא צרחת? כן נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? אולי עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? אני חושב שלא.. האם אתה: מאמין באלוהים? לפעמים ובחייזרים? בחוצנים!! במכשפות? לפעמים שדונים? מידי פעם פיות? כנ"ל אתה צמחוני? לא למה? האמת שפעם ניסיתי אבל זה יותר מידי טעים!! מעשן? לא למה? כי זה דוחה ומסריח ומסרטן!! מנגן על משהו? מיי גיטרה שאינ חייב לקנות אקוסטית חדשה כי לא אני אשתגע.. שר? יאפ.. מתחמק כרגע מלעשות משהו? להכין את עצמי לאיזה 10000 מבחנים.. בוכה הרבה? לא אהבה וזוגיות: יש לך חברה? כן אם כן, כמה זמן יחד? משלשום בבוקר אם לא, אתה רוצה? --- כמה זמן אתה אוהב אותו? האמת (שששששששששש - - - סוד - - -) אהממממ... פעם כמעט נפרדתם? ---

אושRתי

New member
../images/Emo45.gifאתם מוזמנים ליזום הפעלות לפורום.

ע"מ שהפורום יהיה מעניין ופחות שוממם..

למעלה