שאלון

בוא נשפר לך את הפורום דרווין

למרות שלא יגיבו לי..הם נורא ירצו...אבל דיון הוא פחות מעניין בעיניהם מויכוחיי סרק. ראיתי מחקר פעם על כך שיש סיכוי שעמוד השידרה של בעלי החיים בטבע מקורו בעצם מסוג של רכיכה או יצור מיקרוסקופי אחר,אשר עקב סימביוזה עם בני מינו, יצר במשך הזמן את האבר שאנו מכירים כעמוד שדרה. המחקר היה באופן כללי לגבי כל מיני סוגים של יחסים שקיימים בטבע ושעם הזמן יחסים אלו גורמים לכך שהיצור מעדיף "לוותר" על עצמיותו ובעצם מתפתח יחד עם חבריו לאברון שעתיד להיכלל כבעל חיים. מישהו שמע על זה? האם לדעתכם כל עולם החי הוא בעצם התחברות של אטומים במשך אלפי שנים,כך שמצבים של העדפה אנרגטית לטובת איזון,יצרו חיים בעולם? אם מביטים על האדם מבחינה כזו הרי אפשר להגיד שהוא הכי מאוזן אנרגטית. הטבע לא יוכל לברוא כוס או פלאפון בעצמו(וגם אין לו צורך). אבל אדם שכבר לא זקוק לטבע ויכול מעין "להתעלות" ממנו וגם לבוא מתוכו זה רעיון מעניין. אם לטבע וליקום הייתה מטרה מלכתחילה, הוא היה "חייב" לברוא יצור שיביא את הגשמת המטרה (שרובנו לא יודעים מהי). האם מטרת היצור הזה היא לברוא מכונות כביסה ופלאפונים? או אולי יש לו מטרה אחרת אבל הוא לא מממש את המטרה הזו כי אינו מודע לה מספיק ולא נוח לו איתה. האם אנו באמת מודעים או שאנו אוסף של אטומים שיודע את סך כל עצמו וחושב שזו מודעות אחת ולא מבחין בעצם בתודעה הפרטית של כל אטום ואטום? תענו לי רק חכמים(כאילו דמולוק לא...אתה תקרא ותחכים לשם שינוי). חחחח סתם סתם גם דמולוק יכול להגיב...לא תקבל כאפה אחי...מבטיח.

שאלון

(הקף בעיגול את התשובה המתאימה). אני מעשן באופן קבוע/ לא מעשן בכלל. 1) האם מפריע לך להמצא בחברת המעשנים? (רגשי) א. מפריע לי מאוד כשמעשנים לידי. ב. לא אכפת לי אם אנשים לידי מעשנים או לא מעשנים. ג. ממש לא. אני תמיד נמצא רק בחברת המעשנים. 2) האם ניתן לדעתך להשוות את חומרת ההתמכרות לסיגריות לחומרת ההתמכרות לסמים? (חשיבתי) א. בטח שאפשר להשוות. שתי ההתמכרויות קטלניות באותה מידה. ב. אולי ההתמכרות לסיגריות לא קטלנית עד כדי כך כמו הסמים, אך בכל זאת סגריה לדעתי זה סוג של סם. ג. בטח שלא. אפילו אין מקום להשוואה. 3) ידוע שהעישון גורם לנזקים בריאותיים רבים. האם זה מדאיג אותך? (רגשי) א. כן, וזאת הסיבה שאני מנסה להפסיק לעשן. ב. כן, אך למרות זאת איני יכול להפסיק. ג. זה לא מדאיג אותי כלל. 4) האם הנך חושב שתעשן בעתיד? (התנהגותי) א. מה פתאום. ב. איני יודע, אך אני מקווה שלא. ג. בטח שאעשן. 5) עישון ללא שאיפת העשן לתוך הראיות מזיק באותה מידה של עישון סיגריות ישירות לריאות? (חשיבתי) א. לא משנה איך תעשן סיגריה, היא תזיק באותה מידה. ב. שתי השיטות גורמות נזק גדול אך, אם כבר מעשנים אז עדיף לא לשאוב עשן לריאות. ג. לא. ללא שאיבת עשן לריאות כמעט ואין נזק. 6) האם לדעתך העישון מזיק לבריאות? (חשיבתי) א. כן, בטח. עישון מביא נזק בריאותי רב. ב. לא נראה לי שיש מסיגריה נזק גדול. הרבה מעשנים ולא קורה להם כלום. ג. נזק מסיגריה? מה פתאום! 7) האם לעשן זה "קול" לדעתך? (חשיבתי) א. ההפך, לעשן זה בושה. ב. לא, לדעתי לעשן זה לא נחשב "קול". ג. כן, לעשן זה להיות במרכז העניינים. 8) אם יציעו לך סיגריה, אתה: (התנהגותי) א. תסרב. ב. תתלבט. ג. תקח ותעשן. 9) האם ניסית לשכנע אנשים אחרים לעשן או ההפך לא להתחיל? (התנהגותי) א. ניסיתי להסביר שלא כדאי לעשן. ב. לא, אני לא מתערב. ג. ניסיתי לשכנע מישהו להתחיל לעשן. 10) הכרת חברים חדשים שהחלטת להתחבר אליהם,אך יש להם כלל: לחבורה נכנס רק מי שמעשן. אתה: (התנהגותי) א. מה פתאום. אני לא צריך חברים כאלה. ב. היתי חושב על זה. ג. היתי מתחיל לעשן בלי בעיה. 11) אם הילד שלך היה מעשן, האם היית דורש ממנו להפסיק? (התנהגותי) א. כן, היתי מודאג מאוד והיתי דורש ממנו להפסיק. ב. לא, לא משנה לי, אם הוא נהנה מזה אז לא תהיה לי בעיה. ג. ההפך, היתי מלמד אותו לעשן כי זה כיף. 12) האם אתה חושב שצריך להוציא חוק האוסר עישון סיגריות? (חשיבתי) א. אני לא מבין למה עד עכשיו אין חוק כזה. ב. לא אכפת לי. מי שרוצה שיעשן ומי שלא רוצה שלא יעשן. כל אחד אחראי על גופו ובריאותו. ג. חס וחלילה שיצא חוק כזה. 13) האם אתה מסכים עם האמירה " סיגריה אחת מקצרת חיים בשעה אחת"? (חשיבתי) א. בטח שזה נכון. ב. לא נתתי לכך מחשבה. ג. מה פתאום! זה ממש לא נכון. 14) האם לדעתך סיגריה משפיעה על המראה החיצוני? (חשיבתי) א. כן בטח. ב. לא יודע. ג. מה פתאום! ממש לא.

demoloc

New member
לצ'ארלס.

אני לא חושב שהודעות כללו צריכות להיות כלולות בפורום,ההודעה התחילה כנורמאלית , אבל אני לא מוכן לקבל עלבונות לכל אורך שהותי פה, אנא , הזהר אותו , מחק הודעה זו כהזהרה , או מחק אותו. בתודה , דימולוק.

יאלה צא מזה כבר דמולוק זה מתחיל

לשעמם כבר... אח שלי קח בקלות כמו שאני לוקח בקלות...מה אתה מתרגש דמולוק? כולה פורום... אל תתלהם כשעונים לך, כי רע מושך רע וכמו שאנו יודעים...רק אהבה מביאה אהבה...אז... אוהב אותך אחי והפעם סליחה באמת לא ארד עליך עוד. מכל הלב שבת שלום ולך תדע...אם אדם רוצה ללכת אז אחרי רגל שמאל חייבת לבוא רגל ימין....אולי התחלנו ברגל שמאל אולי לא תבוא ימין לעולם... בוא נמצא לנו מקום טוב באמצע ונצחק מכל הנושא... יאלה אחי ביי...

demoloc

New member
אני בספק

אם אי פעם אתיידד עם חלאות אדם , ,שמנצלים אנשים (אתה בעצמך ציינת את הדוגמא עם החנון שנותנים לו כאפות) , יורקים ליחה , מזלזלים באומונות שונות משלו.(אני אמרתי איש איש באמונתו יחיה,אתה אומר צדיק, כי איש רגיל לא זכאי לחיות עם אמונותיו) אנשים שנמנעים מהוכחות , שנשרו מהבית ספר , שמציפים פורומים , שמתנשאים מעל כולם רק השם "אחרון הפילוסופים" , חושב שאתה היחידי האמיתי שנותר... ממציאים פרטים שהאמת לא מתאימה להם , חוזרים על עצמם בצורה מזוויעה(כמה פעמים קיבלנו את הלינק שלך? אה?). כמובן , מיסיונרים. לא קולטים מתי הם לא רצויים (לך לפורום קבלה!) אנשים צבועים , ("מזבלת דמולוקים" , "טבל לוק", "אוהב אותך אחי") וזהו , בינתיים...(יש עוד הרבה)

Levos

New member
נשמע מופרך לגמרי

אם היית מביא איזה קישור למאמר אז היינו יכולים לשפוט. לפי הסברך אותו מחקר אומר שטויות. ראשית מספר אי דיוקים: רכיכה אינו יצור מיקרוסקופי. סימביוזה מתארת יחסי גומלין בין מינים שונים. עכשיו, עמוד השידרה התפתח ממיתר השידרה אשר היה מצוי בדגים קדומים וקיים כיום בצלופחים. מיתר זה מקורו בגלגול ה"זחל" של כווצי עור מסוימים(שושנות ים) אשר הינם בעל יכולת שחייה ובעלי מעין מיתר לאורך הגוף. משערים שדגים התפתחו מכווצי עור אלו. בכל אופן, עמוד השידרה בהחלט לא נוצר מהתחברות של יצורים שונים, שהרי הוא מתפתח בעובר כמו כל הגוף על סמך המידע הגנטי שלו. איני חושב שקיימת כלל אפשרות להתחברות שני יצורים רב תאיים לאורגניזם אחד. רק משערים שדבר מסוג זה קרה בין פרוקריוטים אשר יצרו בסימביוזה תא אאוקריוטי בעל מיטוכונדרה וכלורופלסטים. לאחר מכן אתה מתחיל לכתוב ג'יבריש. אין העדפה אנרגטית לטובת איזון. יש רק העדפה אנרגטית להגדלה של האנטרופי הביקום; האדם מאוזן אנרגטית רק במובן שהוא שומר על טמפרטורה קבועה וצורך אנרגיה במזון אשר הוא מבזבז על פעולתו; לטבע אין מטרה שכן הוא מקרי. לקיום האדם אין מטרה גם כן. אם הוא רואה לנכון ליצור פלאפונים אז זה מה שעליו לעשות; לאטומים אין מודעות.

afon

New member
אתה טועה.

הבעיה שלך מעבר להכול היא בעיה של הבנה ולוגיקה בסיסית. אתה מסתכל על הטבע כיישות, אתה רואה בטבע כאלוהים. פה הבעיה שלך, לטבע אין רצונות, הוא לא שואף לשום מקום.

demoloc

New member
אנשים כמוך ציינים כפויות טובה

אנשים שמקריבים את החיים שלהם , את דמם , את כל מה שהם עשו, הם מייצגים הגנה, הם עובדים למענך , ונאלצים לשמוע רק אידיוטים כמוך , אין לי מה להגיד , וגם לך לא צריך להיות... לכוחות ההגנה והמשטרה, אני מצדיע!

אתה מצדיע לכולם אחי...אתה אוהב

להצדיע,לערבים לגויים,לפוליטיקאים לשוטרים...בקיצור לכל מה שלא נכון..לכל מה שמושחת ורע ושמנציח מוות בערות ריק ושקר. תתחיל להפסיק להצדיע ולקבל, כי הצדעה וחנופה ויפיוף נפש לא יביא אותך לשומקום,ממש לא. זוהי מדינת משטרה,מסוכנת לתושביה,מושחתת,שאוטוטו יעלימו פה אנשים שיתנו דעה שלא תואמת לשילטון. השוטרים במדינה שלנו זה אחד הדברים הכי מסכן שקיים עלי אדמות(לא כולם אבל רובם וכמו שאתה יודע "רובם ככולם") רוב שוטרי ארצנו הם חננות שקיבלו מכות בבית הספר ורצו שיהיה להם ג'וב עם כוח כשהם יגדלו,שיוכלו לנקום במי שהזיק להם בילדותם. שוטרי ישראל אינם אנשים חכמים במיוחד וחכמה אינה כישור שנדרש אצלהם בכלל,אלא כוח. שוטר ממוצע בישראל אסור לו להיות חכם כי אז הוא לא יהיה לו כוח של אלימות שבה הוא יכול עלוש תמה שהוא רוצה,לפלוש לאן שהוא רוצה, לנקום במי שהוא רוצה. המשטרה זה עסקנות פוליטית וחברים של חברים וכל מיני דפרי"ם שבמקביל לזה שהם מנייאקים שפושטים על בתים של מעשני גראס הם לומדים תארים של הכי טמבלים באוניברסיטאות. תמשיך להצדיע אחי, רק חבל שמזמן לא ראיתי שוטרים תופסים אבקות לבנות אמיתיות(סמים קשים) או תופסת אנסים רוצחים גנבים ושאר חרטה חברתית כמו שהיא מצליחה בדברים אחרים, לא חשובים, תפיסת מעשני גראס, או 8 שוטרים עומדים בצומת עם מצלמה, אוכל מיני שטויות אחרות שהם עושים. אבל אם למשל יש לי בעיה עם משיהו ויש לי חבר שוטר זה יכול להיות מעולה(יש לי ולעולם לא אשתמש בשירותיהם), כי זה יפתור לי כל בעיה בחיים. זה מפיה לא משטרה. אוכלי חינם...רובם. מסכנים את חייהם לא למעני, אלא כדי להרגיש גברים.שיהיה להם אקשן וכוח ביד. מדינת משטרה זו בשורתי:בקרוב ההפיכה.

qet1

New member
תשובות

1.א 2.א 3.אני לא מעשן... 4.א 5.א 6.א 7.א 8.א 9.ב 10.א 11.א 12.א 13.א 14.א האמת, לא נראה לי שאני בדיוק קהל היעד

למעלה