שאלון

So ClueLess

New member
שאלון

לחברי פורום "ישראל ברוסית" שלום! אני תלמידת כיתה י"ב במגמה החברתית. במסגרת עבודתי ליחידה החמישית בפסיכולוגיה, אבקשך לענות על השאלות הבאות. השאלות מובאות בלשון זכר, אך הן מכוונות לשני המינים. אין צורך להזדהות בשם, אבקשך לענות בכנות וברצינות. שימו לב, השאלון מיועד לבני נוער לפני גיוס! השאלון מורכב מ15 הגדים, לידי כל היגד יש לסמן את אחת התשובות הבאות: 1- לא מסכים בהחלט 2- לא מסכים 3- מסכים 4- לא מסכים בהחלט 1. הצבא יכול לתרום לי באופן אישי. 2. חשוב לי להתגייס כדי להגן על המדינה. 3. מי שמתגייס ומשרת שירות צבאי משמעותי, זוכה להערכה רבה יותר. 4. מי שמתגייס מבזבז את שנותיו. 5. ככל שהדרגה של החייל גבוהה יותר, כך הוא זוכה להערכה גבוהה יותר. 6. ישראל נמצאת במצב של מלחמה ולכן חשוב לי לתרום לביטחונה. 7. כשאני חושב על הצבא אני חושב על התפתחות אישית מקצועית. 8. חשוב לי להתגייס כדי להגן על חבריי ומשפחתי. 9. כשאני חושב על הצבא אני חושב על פיתוח קריירה צבאית. 10. אני מתגייס רק בגלל החוק המחייב שירות צבאי. 11. כשאני חושב על הצבא אני חושב על מימוש עצמי. 12. אני לא מרגיש שייך ולכן לא אשרת בצבא. 13. הצבא תורם להשתלבות בחברה הישראלית. 14. אני מתגייס בגלל שכל חבריי מתגייסים. 15. גם ככה יש עודף חיילים, ולכן איני מעוניין בשרות צבאי. כמו כן, חשוב לי לדעת האם אתם נמצאים בארץ יותר מחמש שנים או פחות. בתודה מראש, אנה

So ClueLess

New member
תיקון

התשובות לשאלות הן 1. לא מסכים בהחלט 2. לא מסכים 3. מסכים 4. מסכים בהחלט

Mrs James

New member
אני יחכסוך ממני את כל השאלות

ובמשפט אחד: לא רוצה להתגייס!!! אין מה לעשות בצבא...חחח זה לבנים... זו דעתי...אני לא יתגייס לבשביל להכין לאיזה מישהו קפה

Mrs James

New member
אוקי אני יענה

- לא מסכים בהחלט 2- לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים בהחלט 1. הצבא יכול לתרום לי באופן אישי. -41 2. חשוב לי להתגייס כדי להגן על המדינה.-1 3. מי שמתגייס ומשרת שירות צבאי משמעותי, זוכה להערכה רבה יותר. -2 4. מי שמתגייס מבזבז את שנותיו.-4 5. ככל שהדרגה של החייל גבוהה יותר, כך הוא זוכה להערכה גבוהה יותר. -1 6. ישראל נמצאת במצב של מלחמה ולכן חשוב לי לתרום לביטחונה.-1 7. כשאני חושב על הצבא אני חושב על התפתחות אישית מקצועית. -1 8. חשוב לי להתגייס כדי להגן על חבריי ומשפחתי. -1 9. כשאני חושב על הצבא אני חושב על פיתוח קריירה צבאית. -1 10. אני מתגייס רק בגלל החוק המחייב שירות צבאי. -4 11. כשאני חושב על הצבא אני חושב על מימוש עצמי. -1 12. אני לא מרגיש שייך ולכן לא אשרת בצבא.-2 13. הצבא תורם להשתלבות בחברה הישראלית.-1 14. אני מתגייס בגלל שכל חבריי מתגייסים. -1 15. גם ככה יש עודף חיילים, ולכן איני מעוניין בשרות צבאי.-4

So ClueLess

New member
שתי שאלות..

בשאלה הראשונה ענית 41. למה הכוונה? כמה שנים את בארץ?

יאללה..זה כבר השלישי שלי....

נמצא בארץ יותר מ5 שנים... 1. הצבא יכול לתרום לי באופן אישי- מסכים 2. חשוב לי להתגייס כדי להגן על המדינה- מסכים 3. מי שמתגייס ומשרת שירות צבאי משמעותי, זוכה להערכה רבה יותר- מסכים 4. מי שמתגייס מבזבז את שנותיו- בהחלט לא מסכים 5. ככל שהדרגה של החייל גבוהה יותר, כך הוא זוכה להערכה גבוהה יותר- לא מסכים 6. ישראל נמצאת במצב של מלחמה ולכן חשוב לי לתרום לביטחונה- מסכים 7. כשאני חושב על הצבא אני חושב על התפתחות אישית מקצועית.- מסכים 8. חשוב לי להתגייס כדי להגן על חבריי ומשפחתי- בהחלט מסכים 9. כשאני חושב על הצבא אני חושב על פיתוח קריירה צבאית- מסכים 10. אני מתגייס רק בגלל החוק המחייב שירות צבאי- בהחלט לא מסכים 11. כשאני חושב על הצבא אני חושב על מימוש עצמי- מסכים 12. אני לא מרגיש שייך ולכן לא אשרת בצבא- בהחלט לא מסכים 13. הצבא תורם להשתלבות בחברה הישראלית- מסכים 14. אני מתגייס בגלל שכל חבריי מתגייסים- בהחלט לא מסכים 15. גם ככה יש עודף חיילים, ולכן איני מעוניין בשרות צבאי- בהחלט לא מסכים

So ClueLess

New member
עוד מישהו?

Zot ani 1

New member
תשובות.....

1. הצבא יכול לתרום לי באופן אישי.לא מסכימה 2. חשוב לי להתגייס כדי להגן על המדינה. לא מסכימה 3. מי שמתגייס ומשרת שירות צבאי משמעותי, זוכה להערכה רבה יותר.לא מסכימה 4. מי שמתגייס מבזבז את שנותיו.מסכימה בהחלט 5. ככל שהדרגה של החייל גבוהה יותר, כך הוא זוכה להערכה גבוהה יותר.מסכימה 6. ישראל נמצאת במצב של מלחמה ולכן חשוב לי לתרום לביטחונה.לא מסכימה 7. כשאני חושב על הצבא אני חושב על התפתחות אישית מקצועית.לא מסכימה 8. חשוב לי להתגייס כדי להגן על חבריי ומשפחתי.לא מסכימה 9. כשאני חושב על הצבא אני חושב על פיתוח קריירה צבאית.לא מסכימה בהחלט 10. אני מתגייס רק בגלל החוק המחייב שירות צבאי.לא מסכימה 11. כשאני חושב על הצבא אני חושב על מימוש עצמי.לא מסכימה 12. אני לא מרגיש שייך ולכן לא אשרת בצבא. מסכימה במשהו 13 . הצבא תורם להשתלבות בחברה הישראלית. לא מסכימה 14. אני מתגייס בגלל שכל חבריי מתגייסים.לא מסכימה 15. גם ככה יש עודף חיילים, ולכן איני מעוניין בשרות צבאי. לא מסכימה- לא בגלל זה.... ואני בארץ כמעט 10 שנים....

eMiFrEaK

New member
=) הגעת לאדם הנכון .. חח

אני נמצאת בארץ יותר מ 5 שנים..אז ככה... 1. הצבא יכול לתרום לי באופן אישי.-מסכימה 2. חשוב לי להתגייס כדי להגן על המדינה.-מסכימה בהחלט 3. מי שמתגייס ומשרת שירות צבאי משמעותי, זוכה להערכה רבה יותר-מסכימה 4. מי שמתגייס מבזבז את שנותיו.- לא מסכימה בהחלט 5.ככל שהדרגה של החייל גבוהה יותר,כך הוא זוכה להערכה גבוהה יותר-לא מסכימה 6.ישראל נמצאת במצב של מלחמה ולכן חשוב לי לתרום לביטחונה- מסכימה בהחלט 7. כשאני חושב על הצבא אני חושב על התפתחות אישית מקצועית.- מסכימה 8. חשוב לי להתגייס כדי להגן על חבריי ומשפחתי-מסכימה בהחלט. 9. כשאני חושב על הצבא אני חושב על פיתוח קריירה צבאית.מסכימה 10. אני מתגייס רק בגלל החוק המחייב שירות צבאי.- לא מסכימה בהחלט 11. כשאני חושב על הצבא אני חושב על מימוש עצמי.- מסכימה בהחלט 12. אני לא מרגיש שייך ולכן לא אשרת בצבא.- לא מסכימה בהחלט 13.הצבא תורם להשתלבות בחברה הישראלית.- מסכימה בהחלט 14. אני מתגייס בגלל שכל חבריי מתגייסים.- לא מסכימה 15.גם ככה יש עודף חיילים, ולכן איני מעוניין בשרות צבאי.- לא מסכימה בהחלט אנה.. שיהיה לך בהצלחה עם העבודה!!!

Angel lips

New member
התשובות שלי

. הצבא יכול לתרום לי באופן אישי. מסכימה 2. חשוב לי להתגייס כדי להגן על המדינה.לא מסכימה 3. מי שמתגייס ומשרת שירות צבאי משמעותי, זוכה להערכה רבה יותר. מסכימה בהחלט 4. מי שמתגייס מבזבז את שנותיו.לא מסכימה 5. ככל שהדרגה של החייל גבוהה יותר, כך הוא זוכה להערכה גבוהה יותר. מסכימה בהחלט 6. ישראל נמצאת במצב של מלחמה ולכן חשוב לי לתרום לביטחונה.מסכימה 7. כשאני חושב על הצבא אני חושב על התפתחות אישית מקצועית.לא מסכימה 8. חשוב לי להתגייס כדי להגן על חבריי ומשפחתי.מסכימה 9. כשאני חושב על הצבא אני חושב על פיתוח קריירה צבאית.לא מסכימה 10. אני מתגייס רק בגלל החוק המחייב שירות צבאי. מסכימה 11. כשאני חושב על הצבא אני חושב על מימוש עצמי. מסכימה 12. אני לא מרגיש שייך ולכן לא אשרת בצבא.לא מסכימה 13. הצבא תורם להשתלבות בחברה הישראלית.מסכימה 14. אני מתגייס בגלל שכל חבריי מתגייסים. לא מסכימה 15. גם ככה יש עודף חיילים, ולכן איני מעוניין בשרות צבאי.לא מסכימה כמו כן, חשוב לי לדעת האם אתם נמצאים בארץ יותר מחמש שנים או פחות. יותר

jeniam

New member
../images/Emo104.gif

1. הצבא יכול לתרום לי באופן אישי. 4 2. חשוב לי להתגייס כדי להגן על המדינה. 4 3. מי שמתגייס ומשרת שירות צבאי משמעותי, זוכה להערכה רבה יותר. 3 4. מי שמתגייס מבזבז את שנותיו. 1 5. ככל שהדרגה של החייל גבוהה יותר, כך הוא זוכה להערכה גבוהה יותר. 3 6. ישראל נמצאת במצב של מלחמה ולכן חשוב לי לתרום לביטחונה. 3 7. כשאני חושב על הצבא אני חושב על התפתחות אישית מקצועית. 3 8. חשוב לי להתגייס כדי להגן על חבריי ומשפחתי. 3 9. כשאני חושב על הצבא אני חושב על פיתוח קריירה צבאית.3 10. אני מתגייס רק בגלל החוק המחייב שירות צבאי.1 11. כשאני חושב על הצבא אני חושב על מימוש עצמי.4 12. אני לא מרגיש שייך ולכן לא אשרת בצבא.1 13. הצבא תורם להשתלבות בחברה הישראלית.2 14. אני מתגייס בגלל שכל חבריי מתגייסים.1 15. גם ככה יש עודף חיילים, ולכן איני מעוניין בשרות צבאי.1 אני 13 שנה בארץ, זה מספיק לך? :)

vk3

New member
תשובות... ../images/Emo13.gif

1- לא מסכים בהחלט 2- לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים בהחלט 1. הצבא יכול לתרום לי באופן אישי- 3. 2. חשוב לי להתגייס כדי להגן על המדינה- 2. 3. מי שמתגייס ומשרת שירות צבאי משמעותי, זוכה להערכה רבה יותר- 2. 4. מי שמתגייס מבזבז את שנותיו- 3. 5. ככל שהדרגה של החייל גבוהה יותר, כך הוא זוכה להערכה גבוהה יותר- 3. 6. ישראל נמצאת במצב של מלחמה ולכן חשוב לי לתרום לביטחונה- 2. 7. כשאני חושב על הצבא אני חושב על התפתחות אישית מקצועית- 2. 8. חשוב לי להתגייס כדי להגן על חבריי ומשפחתי- 2. 9. כשאני חושב על הצבא אני חושב על פיתוח קריירה צבאית- 2. 10. אני מתגייס רק בגלל החוק המחייב שירות צבאי- 4. 11. כשאני חושב על הצבא אני חושב על מימוש עצמי- 1. 12. אני לא מרגיש שייך ולכן לא אשרת בצבא- 1. 13. הצבא תורם להשתלבות בחברה הישראלית- 2. 14. אני מתגייס בגלל שכל חבריי מתגייסים- 1. 15. גם ככה יש עודף חיילים, ולכן איני מעוניין בשרות צבאי- 3. 10 שנים בארץ...

the freaky girl

New member
מענה..

אני נמצאת בארץ יותר מ-5 שנים.. בערך 13-12.. (12-13 יותר מידיי..
) 1. הצבא יכול לתרום לי באופן אישי. 4 2. חשוב לי להתגייס כדי להגן על המדינה. 4 3. מי שמתגייס ומשרת שירות צבאי משמעותי, זוכה להערכה רבה יותר. 3 4. מי שמתגייס מבזבז את שנותיו. 1 5. ככל שהדרגה של החייל גבוהה יותר, כך הוא זוכה להערכה גבוהה יותר. 2 6. ישראל נמצאת במצב של מלחמה ולכן חשוב לי לתרום לביטחונה. 3 7. כשאני חושב על הצבא אני חושב על התפתחות אישית מקצועית. 2 8. חשוב לי להתגייס כדי להגן על חבריי ומשפחתי. 4 9. כשאני חושב על הצבא אני חושב על פיתוח קריירה צבאית. 1 10. אני מתגייס רק בגלל החוק המחייב שירות צבאי. 1 11. כשאני חושב על הצבא אני חושב על מימוש עצמי. 3 12. אני לא מרגיש שייך ולכן לא אשרת בצבא. 1 13. הצבא תורם להשתלבות בחברה הישראלית. 3 14. אני מתגייס בגלל שכל חבריי מתגייסים. 1 15. גם ככה יש עודף חיילים, ולכן איני מעוניין בשרות צבאי. 1 מקווה שעזרתי..

BritGirl

New member
תשובות...

הצבא יכול לתרום לי באופן אישי - 4 חשוב לי להתגייס כדי להגן על המדינה.4 מי שמתגייס ומשרת שירות צבאי משמעותי, זוכה להערכה רבה יותר.4 מי שמתגייס מבזבז את שנותיו.1 ככל שהדרגה של החייל גבוהה יותר, כך הוא זוכה להערכה גבוהה יותר.1 ישראל נמצאת במצב של מלחמה ולכן חשוב לי לתרום לביטחונה.4 כשאני חושב על הצבא אני חושב על התפתחות אישית מקצועית.3 8 חשוב לי להתגייס כדי להגן על חבריי ומשפחתי.4 כשאני חושב על הצבא אני חושב על פיתוח קריירה צבאית.1 אני מתגייס רק בגלל החוק המחייב שירות צבאי.2 כשאני חושב על הצבא אני חושב על מימוש עצמי.2 אני לא מרגיש שייך ולכן לא אשרת בצבא 1 הצבא תורם להשתלבות בחברה הישראלית.3 אני מתגייס בגלל שכל חבריי מתגייסים.1 גם ככה יש עודף חיילים, ולכן איני מעוניין בשרות צבאי.1 כן, יותר מ-5 שנים. 14 שנה.

תשובות תשובות תשובות

תשובות כל שורה היא תשובה חדשה: 4 4 4 1 2 3 4 4 2 1 4 1 3 1 1 אני נמצא בארץ כבר כמעט 14 שנים

Koshka 1

New member
אני כבר

אני כבר שנתיים וחצי משוחררת - לא מתאימה לסקר
אבל רוצה להגיד שצבא תרם הרבה בחיים שלי.

למעלה